Reguli pariuri online – sfaturi de aur pentru un joc de succes

Toate anotimpurile oferă posibilitatea pariorilor să se bucure de hobby-ul lor, pariind pe diferite sporturi. Indiferent dacă sunt în sezonul sporturilor de iarnă sau cele de vară, casele de pariuri sportive au pe site-urile lor zeci de campionate și diferite variante de pariere. De asemenea oferă cote foarte bune și strategii utile. Să vedem acum care sunt top reguli pariuri online pentru un joc reușit.

NetBet pariuri sportive

NetBet pariuri sportive

Regulament de joc pariuri sportive – pașii de urmat​​

  Deseori pariorii, intrând pe un site de pariuri sportive sunt copleșiți de posibilitățile pe care le oferă mai ales dacă sunt începători. Pe vremuri, să plasezi un pariu pe un meci în sălile terestre a fost ceva simplu, dar astăzi cele mai bune case de pariuri online oferă o gamă variabilă de tipuri de pariere pe care le puteți folosi pentru a avea șanse mai mari să câștigați.

Sfaturile noastre de bază le puteți folosi ca un Regulament de joc pariuri sportive:

  • Alege numai site-uri licențiate.
  • Pariază numai dacă ai peste 18 ani.
  • Concentrează-te numai pe câteva evenimente sportive.
  • Înțelege bine diferitele variante de pariere
  • Cunoaște cotele.

Dacă nu știi cum sa joci la pariuri sportive noi te putem ajuta. Următoarele rânduri o să-ți fie de folos dacă acum faci primii pași în lumea pariurilor sportive. Pas cu pas, acest ghid la pariuri sportive o să vă ofere sfaturi utile, ce le puteți utiliza, indiferent la ce sport doriți să vă încercați norocul, sau pe ce site. Regulile de pariere sunt aceleași!

Cum sa joci la pariuri sportive – alege numai site-uri licențiate​​

  În mediul online există multe site-uri cu jocuri de noroc pe bani reali, care vin cu diferite oferte pentru jucătorii noi și pentru cei fideli. Bonusurile par atractive, iar reclamele vă promit câștiguri mari și sigure. Întotdeauna există posibilitatea să câștigați dar trebuie să vă puteți și retrage câștigul.

Site-uri licențiate de ONJN

Site-uri licențiate de ONJN

Prima și una dintre top reguli pariuri online este să știi cum să găsești top case de pariuri sportive online licențiate. Niciodată nu pariați pe un site fără licență de la ONJN! Numai un site reglementat și verificat de această organizație din România vă garantează că veți avea jocuri corecte și vă veți putea retrage câștigurile realizate.

Reguli importante la pariuri online – 18 ani​​

  Există multe ghiduri cum deschizi un cont la casele de pariuri și cum sa joci la pariuri sportive, dar nu aveți voie s-o faceți dacă nu aveți 18 ani. În România, în regulament de joc pariuri sportive este specificat că jocurile de noroc pot fi accesate numai de persoane care au 18 ani. Nu încercați să faceți cont pe numele altei persoane. Acestea sunt reguli importante la pariuri online.

Evenimente sportive Unibet

Evenimente sportive Unibet

Concentrează-te numai pe câteva evenimente sportive​​

  Nu vă uitați la multe evenimente și meciuri în același timp. Așa nu veți putea face un pariu reușit. Pe site-urile de pariuri sportive există multe informații, dar cel mai bine este să vă concentrați pe numai câteva meciuri pe care să le urmăriți atent. Aceste reguli generale la pariuri sportive sunt importante, dacă doriți să faceți un pariu informat. Informați-vă despre statistici, analize, jucători lipsă, cote, tendințe și așteptări.

Înțelege bine diferitele variante de pariere​​

  Există câteva reguli de pariere când alegeți dintre diferitele variante de a plasa un pariu pe meciul favorit. Mai știți vorba „banii câștigați sunt mai dulci decât banii primiți din greu”? Pariurile sportive se asociază și cu un anumit risc. Jucătorii trebuie să estimeze șansele să ghicească un anumit rezultat sau să piardă un pariu.

Ghid pariuri Unibet

Ghid pariuri Unibet

Casele de pariuri sportive oferă o anumită cotă pentru a obține un profit, însă sunt câteva reguli de baza la pariuri sportive ce trebuie respectate la diferitele variante de pariere. Sunt multe tipuri de pariuri de case de pariuri, iar popularitatea lor este diferită în fiecare țară. Cu toate acestea, există trei tipuri de pariuri sportive comune pentru toate sporturile: pariuri tradiționale, schimb de pariuri și spread.

Pariuri tradiționale

Pariurile tradiționale sunt cunoscute înainte de apariția cazinourilor online. Jucătorii pariau pe rezultat de la un eveniment sportiv. După ce rezultatul devenea clar, Casa determina care pariuri erau câștigătoare și care erau pierzătoare. Profitul se calcula cu o ecuație simplă: pariul era înmulțit cu coeficientul. Coeficientul sau cotele erau fixe și cunoscute în momentul plasării pariului, dar exista posibilitatea să se modifice în funcție de numărul de pariuri plasate.

Schimb de pariuri

Bursa de pariuri se bazează pe principiul excluderii Casei și reunirii jucătorilor care doresc să facă un pariu pe un anumit eveniment sportiv că va fi câștigător și alții care doresc să accepte un pariu împotrivă – că acest meci va fi pierzător. Ca o variantă de reguli pariuri online, acest pariu are loc între jucători, fără intervenția unei case de pariuri.

Pariuri Spread

Pariurile spread se bazează pe principiul cu cât un jucător are mai multă dreptate în predicția sa cu atât câștigă mai mult și invers. Mai este numit și pariul în amplitudă. Dacă nu știți ce sunt pariurile spread ar fi bine să știți că pierderile pot fi mult mai mari decât valoarea pariului. Corectitudinea prognozei determină atât randamentul pariului de amplitudine, cât și pierderea potențială.

Cunoaște cotele

Dacă nu cunoști cotele nu știi cum sa joci la pariuri sportive! Aceasta este unul dintre 8 secrete la pariuri sportive și una dintre top reguli de pariere. Cotele, pe care le vedeți afișate pe site-urile caselor de pariere pentru un anumit eveniment sportiv, reflectă ceea ce cazinoul așteaptă să se întâmple. De obicei, casele vor să atragă pariuri pe diferite rezultate ca să nu iasă în pierdere.

Cote mărite Unibet

Cote mărite Unibet

Casele de pariuri online plătesc profituri mai mari la cote mari. La cote mai mici, casele de pariuri plătesc câștiguri mai mici, dar mai des. Atunci când există o concurență puternică între operatorii, puteți observa variații ale cotelor, dar, în general, cotele la pariuri sunt aproximativ aceleași pe toate site-urile.

Concluzii despre reguli generale la pariuri sportive

Cea mai mare parte dintre jucătorii nu sunt pariori experimentați. Ei pariază numai banii pe care își pot permite să-i piardă. Nu uitați, că pariurile trebuie să fie în primul rând o formă de divertisment ci nu o cheltuială care să vă afecteze bugetul lunar. Însă, dacă respectați câteva reguli, pariurile pot deveni un hobby prin care să obțineți câștiguri suplimentare. Nu uitați să faceți diferență între distracție și dependență.

Întrebări și răspunsuri despre reguli de pariere

  Continuăm cu ultima secțiune din această recenzie despre reguli la pariuri sportive. Aici am adunat cele mai frecvente întrebări ale cititorilor noștri pe această temă. De asemenea, oferim răspunsuri concrete, iar pentru cei care doresc mai multe detalii, am adăugat și linkurile respective.

1️⃣ Care sunt cele mai importante reguli la pariuri sportive?

Jucați responsabil! Aceasta este cea mai importantă regulă, însă pentru voi, am făcut o listă cu cele mai importante reguli, pe care trebuie să le respectați dacă doriți să pariați pe evenimente sportive la casa de pariuri online. Nu uitați și de bonusul de la operator!

2️⃣ Ce înseamnă o casă de pariuri licențiată?

Fiecare operator de jocuri de noroc sau de pariuri sportive trebuie să funcționeze legal. Acest lucru înseamnă că trebuie să aibă licență de la Oficiul de Jocuri de Noroc din România. Numai această licențăgarantează că operatorul este verificat, oferă plăți corecte și jocuri sigure.

3️⃣ La ce vârstă pot paria?

În România, precum și în majoritatea statelor din Uniunea Europeană, vârstă minimă permisă pentru jocuri de noroc și pariuri sportive este de minim 18 ani. Nu încercați să folosiți conturile sau buletinele părinților, deoarece acest lucru este ilegal și poate fi urmărit de instituțiile judiciare.

4️⃣ Ce sunt pariurile tradiționale?

În zilele noastre, în mediul online, puteți găsi multe și diferite variante de pariere. Unele se pot plasa în timpul meciului, altele pe un anumit rezultat la prima sau a doua repriză. Posibilitățile sunt foarte multe, însă unele dintre cele mai populare pariuri rămân cele tradiționale, pe rezultatul final.

5️⃣ Trebuie să știu cotele de pariere?

Fiecare fan al pariurilor sportive știe ce sunt cotele. Însă, nu toată lumea le acordă atenție. Acest lucru se datorează faptului că de la începutul acestui tip de pariuri, cotele au fost acolo. Deci, de-a lungul timpului, oamenii par să fi început să le ignore. Dar avantajul pe care îl oferă jucătorilor nu va fi niciodată lăsat în urmă.

Articole Similare