Giannis Antetokounmpo este noul ambasador Betano

Giannis Antetokounmpo, unul dintre cei mai apreciați și spectaculoși baschetbaliști din NBA, a semnat un contract cu Betano și a devenit imaginea, respectiv noul ambasador global al brandului. Citește articolul de mai jos și află informații interesante despre înțelegerea dintre sportiv și casa de pariuri.

Reclamă Betano

Giannis Antetokounmpo în reclama Betano

Betano este unul dintre cei mai buni operatori de pariuri sportive și a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe personalități marcante din lumea sportului și nu numai. În ciuda acestui fapt, Giannis Antetokounmpo, MVP-ul finalei NBA din 2021, este unul dintre cele mai sonore nume care au parafat colaborări cu această companie.

Giannis Antetokounmpo MVP-ul NBA în 2019 și 2020

Cei care apreciază baschetul sau mai plasează din când în când în pariuri pe baschet știu cine este Giannis Antetokounmpo. Baschetbalistul grec al celor de la Milwaukee Bucks are în palmares un titlul de campion NBA, în 2021 și două titluri de MVP ale sezonului regulat, obținute în ani consecutivi, în 2019 și 2020.

O performanță pe care au reușit-o doar 13 jucători în întreaga istorie a ligii nord-americane de baschet. Printre care nume grele ale sportului cu mingea la coș, precum Michael Jordan, LeBron James sau Stephen Curry. De fapt, Giannis Antetokounmpo a fost primul jucător european care a reușit să câștige titlul de MVP în sezoane consecutive. Ulterior, performanță a fost repetată și de sârbul Nikola Jokic, în 2021 și 2022.

Făcând abstracție de distincțiile individuale, Giannis, poreclit The Greek Freak, a închis gura contestatarilor săi în 2021, când a fost MVP-ul finalei și a adus titlul NBA în Milwaukee, după o pauză de 50 de ani.

În aceea serie de 7 meciuri, disputată împotriva celor de la Phoenix Suns, grecul cu origini nigeriene a fost efectiv de neoprit, adunând medii statistice de 35.2 puncte, 13.2 recuperări, 5.0 pase decisive și 1.8 capace.

Giannis Antetokounmpo net worth

Desigur, prestațiile baschetbalistului nu au rămas deloc trecute cu vedere nici din punct de vedere financiar. Înaintea sezonului 2016-2017, a semnat cu prelungire pe următorii 4 ani cu trupa din Milwaukee, dar, în 2020, înainte ca înțelegerea să expire, Giannis Antetokounmpo a acceptat o nouă prelungire și a ajuns la un contract, valabil pentru 5 sezoane, în valoare de 228 de milioane de dolari.

În același stil, în 2023, grecul și-a prelungit din nou șederea în Wisconsin și a semnat o nouă înțelegere. Aceasta valabilă pe 3 ani are o valoare istorică de 177 de milioane de dolari, o sumă care îl poate face invidios chiar și pe Lionel Messi.

Pe parcursul carierei sale în NBA, una care coincide cu clubul Milwaukee Bucks, Giannis a depășit borna celor 200 de milioane de dolari doar din salarii. Desigur, la Giannis Antetokoumpo net worth, contribuie toate contractele sale de publicitate și sponsorizare, printre care și contractele sale cu celebra companie Nike și cu Betano pariuri.

Colaborarea cu Betano

Cu o viață dificilă în spate, care a fost expusă chiar și prin intermediul filmelor, Giannis Antetokounmpo este unul dintre cei mai interesanți și marketabili sportivi ai planetei. Astfel, devine evident faptul că cei implicați în proiectul Betano sunt mai mult decât mulțumiți de faptul că au reușit să obțină semnătura acestuia.

Disponibil pe iOS & Android Multe piețe de pariere
500 RON Bonus de bun venit
Termenii și Condițiile generale se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați, depunere minimă 25 RON, rulaj 5x, valabilitate 90 de zile.

Cu siguranță, și Giannis și familia sa au de beneficiat de pe urmă acestei colaborări. Sportivul s-a declarat extrem de mulțumit de faptul că a semnat cu unul dintre liderii industriei de gambling și și-a asigurat fanii că va trata colaborarea cu mare seriozitate.

Îmi iau parteneriatele în serios și îmi propun întotdeauna ca acestea să însemne ceva pentru mine. În Betano am găsit o potrivire excelentă, nu numai în pasiunea noastră comună pentru sport, ci și în impulsul și dedicarea noastră pentru îmbunătățire continuă. Giannis Antetokounmpo, jucător Milwaukee Bucks

Un lucru interesant referitor la această colaborare este faptul că, în premieră, Giannis Antetokounmpo a devenit ambasador global al cunoscutei case de pariuri. Astfel, acesta va fi implicat în reclame și proiecte de marketing ale companiei în diverse țări, printre care, după cum se poate observa din clipul publicitar de mai sus și Betano România.

Întrebări frecvente

La finalul acestui articol, propun o serie de întrebări frecvente puse în mediul online despre colaborarea dintre colaborarea dintre fostul campion NBA și casa de pariuri sportive Betano, dar și despre Giannis Antetokounmpo net worth. Deci, dacă vrei să știi mai multe despre acest subiect strâns legat de marketing, aruncă o privire peste această secțiune.

1️⃣ Colaborează Giannis Antetokounmpo cu Betano?

Da, baschetbalistul grec de origine nigeriană a semnat recent o o colaborare cu Betano. De pe urma acestei înțelegeri, Giannis Antetokounmpo a devenit în premieră ambasador global al celebrei case de pariuri sportive, ceea ce înseamnă că se va afla în centrul campaniei de marketing.

2️⃣ Cât este Giannis Antetokounmpo net worth?

Având în vedere că este campion și multiplu MVP, Giannis Antetokounmp net worth este destul de mare. Mai mult, superstarul grec a semnat, în 2023, o nouă prelungire cu Milwaukee Buck, clubul pentru care a activat pe toată perioadă carierei sale în NBA.

3️⃣ Câte titluri de MVP are Giannis Antetokounmpo?

Până în momentul de față, Giannis Antetokounmpo a reușit să câștige două titluri de MVP ale sezonului regulat, chiar în sezoane consecutivi, 2019 și 2020 și un titlu de MVP al finalei, cucerit în 2021, an în care a câștigat și primul său trofeu în liga profesionistă nord-americană.

Articole Similare