Afla top 8 secrete ale pariurilor sportive

In general, jocurile de noroc imbraca multe haine. Operatorii terestrii, casele de pariuri si cazinourile online ofera o gama variata de servicii si produse vanatorilor de adrenalina. In acest articol, vom discuta despre cea mai populara forma de joc de noroc – pariurile sportive. Accesibile oricarui tip de jucator, indiferent de buget, pariurile sportive reprezinta cea mai usoara cale de a face bani. Popularitatea acestora a explodat in ultimii ani, iar piata nu pare a fi saturata. Pe o raza de 1 kilometru, este imposibil sa nu gasiti cel putin 2-3 case de pariuri.

In ceea ce priveste cazinourile online, oferta este extrem de bogata. Aveti la dispozitie pariuri gratuite, pariuri fara risc, cote garantate si multe alte premii ce va sunt oferite imediat ce ati pus primul bilet. Cu toate ca majoritatea jucatorilor urmaresc un castig rapid, trebuie sa intelegeti ca indiferent de sportul pe care il urmariti: fotbal, basket, tenis, echitatie sau fotbal american, sansele oferite de casele de pariuri nu sunt tocmai in avantajul dumneavoastra. Din fericire, aveti la dispozitie o serie de statistici, care va pot imbunatati aceste sanse. Daca sunteti seriosi in a face bani din plasarea pariurilor sportive, trebuie sa cunoasteti la perfectie sportul preferat.

Sfaturi utile pentru pariuri sportive

Daca pariati pe un sport cunoscut, va cresteti sansele de castig

Spre exemplu, este indicat sa plasati pariuri in jurul celor mai populare sporturi. In cazul fotbalului si a meciurilor stabilite, concurenta dintre casele de pariuri va avantajeaza, pentru ca veti avea acces la cele mai bune cote. Veti gasi mereu cote mai bune in cazinourile online. Documentati-va si cititi despre jucatorii implicati, strategia antrenorului, atitudinea managerului de club si veti putea sa va imbunatatiti procentajul de castig. Stati departe de ponturi vandute pe net sau cluburi de pariuri online – sunt o inselatorie!! Aveti in vedere nu un castig imediat, ci un castig pe termen lung. Stabiliti-va un buget si gestionati-va banii, pentru ca nu exista cote sigure, iar in ceea ce priveste fotbalul, “jocurile sunt facute”.

Mai mult decat atat, un aspect extrem de important este diversitatea Ce inseamna acest lucru pentru un parior profesionist? Aceasta activitate trebuie tratata ca un job, cu aceeasi seriozitate, iar un numar de minim 6-8 ore dedicate zilnic sunt absolut necesare. Nu trebuie sa pariati la un singur operator, puteti avea mai multe conturi si puteti verifica sansele – tineti mine, chiar si o diferenta mica va avantajeaza enorm! Nu pariati niciodata mai mult decat puteti recupera, sau in alte cuvinte, mai mult decat puteti pierde. Puneti deoparte o suma de bani fara de care puteti trai linistit. Luati pariurile sportive ca o activitate care va relaxeaza. Intre jocul de placere si o dependenta serioasa este un singur pas.

Jucati cu un scop stabilit, dar un scop realist. Spre exemplu, sa faceti 1.000 RON profit, in termen de 2 luni, e mai realist decat sa castigati 100.000 dintr-un bilet. Nu lasati haosul sa inlocuiasca disciplina de pariere. Puteti pierde extrem de repede toti banii daca veti face greseala sa jucati pentru a recupera un pariu pierdut. Fiti realisti si realizati ca este absolut normal sa aveti 2-3 bilete pierzatoare, dar este o mare greseala sa incercati sa compensati pierderea acestora cu un pariu urias. Cu banii in buzunar va sta cel mai bine!

Este prudent sa va axati doar pe evenimente si pariuri sportive single la cele mai bune case de pariere din România. Cum a spus un bun strategist, daca veti castiga doar 5 pariuri din 7 plasate, pe acelasi bilet – veti face bani. Tot prudent este sa evitati plasarea a foarte multe meciuri pe un singur bilet, pentru ca va scadea valoarea pariului. O capcana uriasa o reprezinta si pariurile la impuls – si nu ne referim la dependenta de jocuri de noroc. Spre exemplu, ati suferit o pierdere si vreti sa o compensati. Vedeti un meci de basket si ati remarcat niste cote extraordinare. Puneti un pariu si…pierdeti, pentru ca nu cunoasteti sportul, echipele, strategia, regulile si meciul in amanunt. Axati-va pe ce stiti, iar daca un alt sport vi se pare interesant, petreceti cateva luni pentru a-l studia!

Din punct de vedere strategic, este indicat sa va alaturati unei comunitati care va impartaseste pasiunea. Puteti dezbate strategii si puteti afla cele mai bune oferte si bonus de bun-venit, ale operatorilor online. Mai mult decat atat, multi membri ai comunitatii va pot sfatui sa nu pariati cand aveti o zi proasta, sau ati pierdut cateva bilete la rand. Nu lasati emotiile sa isi spuna cuvantul si invatati din greseli. Pentru o buna gestiune a bugetului de joc, incercati – pe cat posibil – sa tineti si o evidenta a tuturor pariurilor puse. Succes!

Articole Similare