Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii (“Termenii”) se refera la utilizarea Site-ului cazinoonline.com, detinut de iGaming.com Ltd(“Proprietarul”, “Noi”). Va rugam, sa cititi cu mare atentie acesti termeni inainte de a folosi acest website (“Site-ul”). Va rugam, sa cititi cu atentie conditiile de mai jos, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu ele, va rugam sa parasiti site-ul. Ne rezervam dreptul de a modifica Termenii in orice moment, fara o notificare prealabila si va sfatuim sa verificati aceasta pagina periodic pentru a va informa cu privire la modificarile facute.

Utilizarea Site-ului

Informatia care este prezentata pe paginile Site-ului nu este dedicata minorilor. In cazul in care aveti sub 18 ani sau sub varsta legala pentru jocurile de noroc in jurisdictia dumneavoastra, va rugam sa parasiti site-ul. Aveti dreptul sa folositi acest site gratuit pentru scopurile dumneavoastra personale, necomerciale. Ar trebui sa folositi Site-ul conform cu: confidentialitatea, protectia datelor, proprietatea intelectuala, precum si a altor legi care se aplica in prezent in vigoare in Romania.

Proprietate intelectuala

Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Site-ului, a continutului sau/si in continutul publicat pe acesta raman in posesia proprietarului. Prin continutul ne referim, dar fara a se limita la, toate imaginile, textele, grafica, opera de arta, interfete vizuale, cod si software-ul. Nu aveti voie sa copiati, reproduceti, transmiteti, publica, afisa, distribui, exploata comercial, modifica sau sa creati lucrari provenite din continutul site-ului fara a primi permisiunea noastra in scris.

Politica de confidentialitate

Politica noastra de confidentialitate este parte a Termenilor si se aplica utilizarii de catre dvs. a Site-ului. Puteti citi Politica noastra de confidentialitate, facand clic aici. Prin accesarea si vizualizarea Site-ului, recunoasteti ca sunteti de acord ca transmisiile pe Internet nu sunt complet sigure. Trebuie sa fiti constienti de faptul ca orice date transmise pe Site pot fi citite si de alte persoane, chiar interceptate printr-o transmisie criptata.

Limitare a raspunderii

Pe site-ul nostru nu se organizeaza jocuri de noroc. Noi nu suntem operator de jocuri de noroc. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale pierderi pe care le puteti suferi. Nu suntem responsabili si nu suntem obligati sa va ferim de eventuali virusi sau alt tip de malware care va pot afecta dispozitivele mobile. Cazinouri.org nu garanteaza ca site-ul va lucra fara erori sau alte defecte, sau ca va garanta anumite rezultate specifice. Site-ul trebuie privit ca atare. Toata informatia de pe acest site se poate schimba fara aviz prealabil. Dumneavoastra va asumati toata raspunderea pentru felul in care folositi acest site, precum si alte site-uri prezente aici. Noi nu garantam ca Site-ul va avea disponibilitate neintrerupta sau ca va fi liber de virusi sau alte erori. Nu vom fi responsabili pentru eventualele pierderi sau daune ca rezultat direct sau indirect de virusi, malware, atacuri de tip troian, respingerea atacurilor de serviciu sau a oricaror alte cazuri de acest tip. In calitate de companie responsabila, vom lua toate masurile necesare pentru a reduce aceste riscuri, dar nu va fi trasa la raspundere pentru chestiuni in afara controlului nostru.

Hiperlinkuri

Acest site contine link-uri catre terte site-uri, care nu sunt protejate de politica de confidentialitate. Va rugam, sa aveti in vedere faptul ca nu putem raspunde si nu putem controla politica altor site-uri. Nu garantam ca informatiile oferite de noi in ceea ce priveste site-urile unor terte parti sunt corecte. Noi oferim aceste informatii cu buna-credinta si nu raspundem pentru informatiile care sunt incorecte sau expirate. De asemenea, este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati termenii si conditiile de pe site-uri terte parti inainte de a intra intr-un acord cu o terta parte.

Jocul responsabil

Un joc responsabil inseamna un control strict asupra orelor si sumelor alocate jocurilor de noroc. Trebuie sa tineti cont faptul ca jocurile de noroc pot duce la dependenta. Noi sfatuim cititorii nostri sa apeleze la ajutor profesional in prezenta riscului de a deveni dependent de jocurile de noroc Jocurile de noroc sunt interzise minorilor in Romania. Persoanele cu varsta sub 18 ani nu ar trebui sa acceseze sau sa vizualizeze site-ului.

Legile aplicabile si jurisdictia

Termenii vor fi guvernati si setati in conformitate cu legile din Romania. Instantele competente din Romania au competenta de tip non-exclusiva asupra oricaror dispute care decurg din Termenii.

Contacteaza-ne

Daca aveti intrebari, reclamatii sau propuneri despre site-ul nostru, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@cazinoonline.com sau un mesaj prin intermediul formularului online.