Ce înseamnă Pariuri Spread

Pariuri spread sunt acele pariuri de tip produs derivat. Ele implică existența unei strategii cu ajutorul căreia puteți prezice dacă valoarea unui activ va crește în viitorul apropiat sau va scădea. Deoarece pariurile spread sunt un instrument derivat, la fel ca în situația în care faceți tranzacții cu CFD-uri, nu aveți posibilitatea să dețineți activul de bază.

Ce înseamnă Pariuri Spread

Ce înseamnă Pariuri Spread

Pariuri Spread Online

Indiferent dacă alegeți să jucați pariuri spread online sau într-un local special dedicat, regulile sunt aceleași. Faceți o predicție referitoare la prețul unui activ, în creștere sau în scădere. Dacă previziunea este corectă, atunci profitați de fiecare punct câștigat sau pierdut. Dacă predicția nu este corectă, veți pierde suma stabilită pe punct. Aici puteți să aflați cel mai bun software pentru pariuri.

Trebuie menționat faptul că indiferent dacă pariați pe faptul că prețul va crește sau va scădea, atâta timp cât pariul dumneavoastră se adeverește a fi cel corect, veți încasa câștigurile aferente prețului activului pe care ați pariat. Așadar aveți, practic, spre deosebire de alte tipuri de pariuri, de două ori mai multe șanse de câștig.

Pariuri Scurte

Să pariați scurt pe un activ înseamnă că previziunea dumneavoastră se referă la scăderea prețului acelui activ. Dacă previziunea se adeverește, veți câștiga o sumă determinată în principal de mărimea pariului spread făcut inițial. Cu alte cuvinte, cu cât pariați mai mult, în această situație, cu atât câștigați o sumă mai mare.

Având șansa să pariați pe șansele de scădere a prețului este, probabil, cea mai bună parte a jocului de pariuri spread, pentru că, în general, când investiți bani într-un bun, profitul vine doar din creșterea prețului acestui bun, pe când în cazul de față, profitul vine și din scăderea prețului, dacă acesta a fost pariul făcut de dumneavoastră.

Pariuri Scurte

Pariuri Scurte

Pariuri Lungi

Să pariați lung pe un activ înseamnă că previziunea dumneavoastră se referă la creșterea prețului activului respectiv. Dacă ați avut dreptate și previziunea se adeverește, câștigul dumneavoastră va fi reprezentat de o sumă direct proporțională cu numărul de puncte cu care a crescut activul. Cu cât prețul activului crește mai mare, cu atât câștigați mai mult.

Acesta este cazul clasic de pariuri care se aseamănă cu orice alt tip de investiții făcute în bunuri. Cu cât crește mai mult prețul produsului respectiv, cu atât crește și profitul dumneavoastră, ca investitor și parior, atâta timp cât previziunea făcută de dumneavoastră se referă la faptul că prețul produsului respectiv va crește, oferindu-vă un mare avantaj la pariuri online.

Durata Pariului Spread

Din punct de vedere al duratei pariului spread, există două posibilități. Pentru cei care își încearcă norocul pe termen scurt, există varianta de pariuri zilnice, care vă oferă șansa de a vă schimba pariul din lung în scurt în funcție de evoluția zilnică a activului pe care îl susțineți, ceea ce vă oferă un oarecare avantaj.

Pentru cei ce sunt siguri pe ei înșiși și pe activul pe care doresc să parieze, există pariuri spread online de tip future, în care puteți menține pariul activ pe decursul a mai multor zile, săptămâni sau luni. Deși această variantă este mai riscantă, veniturile celor care reușesc să câștige sunt considerabil mai mari.

Pariuri Zilnice

Pariuri Zilnice

Pariuri Zilnice

Pariurile zilnice au avantaje și dezavantaje. În primul rând, există avantajul opțiunii de oscilare între pariul scurt și pariul lung, după observarea fluctuației prețului. Cu toate acestea, dezavantajul este că în momentul în care previziunea dumneavoastră se adeverește, în pariul zilnic profitul este mai mic decât în cazul pariului de tip future.

Pariuri de Tip Future

Pariurile de tip future sunt mult mai avantajoase în ceea ce privește subtanțialitatea pariului, în cazul unei eventuale previziuni corecte. Cu toate acestea, în cazul în care alegeți, spre exemplu, să țineți pariul deschis o săptămână, iar timp de 6 zile prețul este cum ați prevăzut și în ultima zi se schimbă, veți pierde.

Strategii Pariuri

Fiecare jucător urmează, conștient sau nu, una sau mai multe strategii de joc. Bineînțeles că există strategii pariuri generale care au șanse mai mari de a funcționa decât altele, însă cele mai bune strategii sunt acelea intuitive, sigure, care să asigure un joc bun și corect, indiferent că vorbim despre pariuri spread sau despre pariuri, în general.

Alege Un Broker Bun

Primul pas pentru șanse mai mari de succes atunci când vine vorba despre pariuri spread este să alegi un broker bun. Există foarte multe platforme care oferă posibilitatea de a juca pariuri de tip spread, însă deși sunt similare, nu sunt complet identice. Cea mai bună variantă pentru a alege cel mai bun broker este să încercați mai mulți.

Vestea bună este că aproape toate platformele de tip broker pun la dispoziția clienților conturi de tip demo, așa că puteți încerca cât de mulți brokeri este nevoie până în momentul în care îl găsiți pe cel care se mulează cel mai bine pe nevoile dumneavoastră. Aflați aici care sunt cele mai bune top case pentru pariuri sportive online.

Disciplina la Pariuri

Disciplina la Pariuri

Jucați Disciplinat

Să jucați disciplinat nu înseamnă doar să faceți un plan inițial de joc, ci și să îl urmați cu strictețe, în ciuda a ceea ce v-ar putea spune instinctul pe moment. De foarte multe ori, din cauza adrenalinei eliberată în organism în momente de bucurie, apare un instinct de a plusa. Acest instinct, când vine vorba despre pariuri, nu ajută. Încercați să vă mențineți calmi pe toată durata pariului și, indiferent de fluctuațiile activului pe care îl susțineți, să rămâneți în pariu sau să ieșiți din el conform planului pe care l-ați întocmit înainte, pentru că să rămâneți calm în timpul jocului este probabil una din cele mai bune strategii pariuri.

Știți Când Să Vă Opriți

Un aspect foarte important indiferent de ceea ce faceți în viață este să știți când să vă opriți. Acest lucru este valabil cu atât mai mult când jucați la pariuri, pentru că este foarte important să aveți capacitatea de a vă controla și a spune ”stop” atunci când începeți să pierdeți banii, înțelegând că scopul este acela de a câștiga.

Concluzii

În concluzie, în urma acestui articol, ideal ar fi să vă fi ajutat să înțelegeți mai bine ce înseamnă pariul de tip spread, ce variante de pariu aveți în cadrul pariului spread, duratele de timp pe care puteți paria și cele mai bune strategii pariuri. Nu uitați să jucați responsabil și, foarte important, să nu uitați, atunci când este cazul, să spuneți ”stop”.

Întrebări Frecvente Despre Pariuri Spread Online

Pariurile de tip spread încă nu sunt foarte răspândite pe teritoriul țării noastre, motiv pentru care este normal să nu înțelegeți totul așa cum ar trebui și să aveți mai multe întrebări despre acest subiect. Din acest motiv am pregătit o serie de întrebări frecvente și răspunsurile lor, pentru a vă ajuta.

🧭 Ce înseamnă pariul spread online?

Pariurile spread sunt acele pariuri de tip produs derivat. Ele implică existența unei strategii cu ajutorul căreia puteți prezice dacă valoarea unui activ va crește în viitorul apropiat sau va scădea. Deoarece pariurile spread sunt un instrument derivat, la fel ca în situația în care faceți tranzacții cu CFD-uri, nu aveți posibilitatea să dețineți activul de bază.

💣 Ce înseamnă pariuri spread scurte?

Să pariați scurt pe un activ înseamnă că previziunea dumneavoastră se referă la scăderea prețului acelui activ. Dacă previziunea se adeverește, veți câștiga o sumă determinată în principal de mărimea pariului spread făcut inițial. Cu alte cuvinte, cu cât pariați mai mult, în această situație, cu atât câștigați o sumă mai mare.

🔥 Ce înseamnă pariuri spread lungi?

Să pariați lung pe un activ înseamnă că previziunea dumneavoastră se referă la creșterea prețului activului respectiv. Dacă ați avut dreptate și previziunea se adeverește, câștigul dumneavoastră va fi reprezentat de o sumă direct proporțională cu numărul de puncte cu care a crescut activul. Cu cât prețul activului crește mai mare, cu atât câștigați mai mult.

📍 Pe ce durată puteți realiza pariuri de tip spread?

Din punct de vedere al duratei pariurilor spread, există două posibilități. În primul rând, varianta de pariuri zilnice, care vă oferă șansa de a vă schimba pariul din lung în scurt în funcție de evoluția zilnică a activului pe care îl susțineți și pariuri spread online de tip future, putând menține pariul activ zile, săptămâni sau luni.

Articole Similare