Site-uri de pariuri fotbal american din România 2024 

Extrem de popular în Statele Unite ale Americii și nu numai, fotbalul american nu a avut neapărat priză la public în România și nici în restul Europei. Totuși, principalele casele de pariuri, aflate într-o continuă competiție, vor să aibă o ofertă cât mai diversificată și pun la dispoziția pariorilor și o gamă decentă de pariuri fotbal american.

de Ionuț Alexandru 28 Februarie 2024
Cele mai bune site-uri pariuri fotbal american din România 2024
1 100% până la  500 RON
ofertă variată pariuri antepost fotbal american multe piețe de pariere
Joacă acum!
2 100% până la  1.750 RON 
platformă sigură bonus atractiv recomandat pariuri baschet
Joacă acum!
3 100% până la  500 RON Pariu gratuit
platformă modernă transmisii evenimente live aplicație mobilă de top
Joacă acum!
4 50 RON gratuit +  150 RON La 3 depuneri
pariuri antepost handbal operator cu experiență cote bune NFL
Joacă acum!
5 100% până la  500 RON
condiții bune de rulaj transmisii fotbal american live top pariuri fotbal
Joacă acum!
6 Până la  180 RON
cote atractive multe ligi fotbal american bonusuri aniversare
Joacă acum!
7 Pachet bonus  500 RON
cote atractive pariuri fotbal american universitar transmisiuni live
Joacă acum!

Exceptând diversitatea, cu siguranță operatorii online iau în calcul și faptul că evenimente precum finala NFL (campionatul de fotbal din SUA), adică Super Bowl-ul, se numără printre cele mai pariate evenimente sportive la nivel global. Așadar, în condițiile în care Super Bowl adună peste 7 miliarde de dolari în pariuri, operatorii online ar face o mare greșeală să nu ofere posibilitatea de a plasa pariuri pe fotbal american pe tot parcursul anului.

Tipuri de pariuri pe fotbal american

   Când vorbim de site-uri pentru pariuri pe fotbal american trebuie să analizăm și cât de complete sunt acestea. Unele trec cu vederea anumite partide, chiar dacă acestea sunt din NFL, în timp ce alte platforme cu pariuri fotbal american, oferă doar pariuri de tipul 1×2 pentru marea majoritate a meciurilor disponibile. Acest lucru în condițiile în care structura fotbalului american propune, în mod evident, mai multe tipuri de pariuri:

  • pe rezultatul meciului
  • variante total touchdown-uri
  • handicap
  • pe sfert și pe repriză
  • pauză/final
  • diferența la victorie
  • repriza cu un număr mai mare de touchdown-uri
  • speciale pe jucători
  • +/- număr de penalizări

Mare atenție pentru că faptul că ai la dispoziție mai multe tipuri de pariuri fotbal american nu suplinește cunoștințele sportive. De aceea, mai ales într-un sport strategic și cu multe reguli, precum cel despre care vorbim, cel mai important este să fii la curent cu regulamentul specific și cu ultimele noutăți din domeniu.

Deși nu oferă foarte multe informații pe partea de reguli fotbal american, unele platforme, precum 888sport, te ajută să te documentezi și au un centru de statistici, unde îți pun la dispoziție informații de ultimă oră despre componența loturilor, statistici detaliate și clasamente actualizate.

Bonusuri atractive Centru de statistici pentru pariuri fotbal american 
100% până la 500 RON
Termenii si Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați; depunere minimă 20 RON; rulaj 8x; valabilitate 60 de zile.

În mod evident, nici măcar statisticile oferite de cele mai bune case de pariuri online nu îți asigură câștigul la pariuri fotbal american, dar te ajută să alegi dintre diferitele tipuri de pariuri sportive pe cel mai potrivit pentru evenimentul pe care ai ales să mizezi.

Pariuri live și antepost pe fotbal american

Similar ca și în cazul pariurilor pe baschet, datorită întreruperilor foarte frecvente și a faptului că poți profita de mai multe pariuri într-un timp foarte scurt, profesioniștii preferă să plaseze pariuri pe fotbal american live. Însă, dacă te bate gândul să încerci, cu riscul de a mă repeta, susțin că trebuie să fii foarte bine informat și să știi cu se mănâncă acest sport pentru a înregistra profit.

Stadion NFL

Pariuri live pe fotbal american

Desigur, dacă ai descoperit relativ recent aceste jocuri de fotbal american nu este indicat să te avânți direct la pariurile live. Majoritatea din lista de site-uri pentru pariuri pe fotbal american îți pun la dispoziție, pentru unele competiții și pariuri antepost. Folosite în trecut mai mult la cursele de cai, aceste pariuri sunt cele plasate înainte de startul unei competiții. Asta nu înseamnă că nu poți paria antepost și după startul întrecerii, însă cotele suferă modificări.

În mod evident, cele mai jucate pariuri antepost fotbal american România sunt pariurile pe echipa care va câștiga Super Bowl. Totuși, este bine să știi că există și alte opțiuni de pariuri antepost. Dacă te simți inspirat, poți să prevezi câștigătoarea CFL (principala competiție din Canada), câștigătorul titlului de MVP în NFL sau alte evenimente interesante, dar care necesită puțină documentare, precum care vor fi primii jucători selecționați de echipele din NFL.

Site-uri pentru pariuri pe fotbal american – principalele ligi

Caracteristici Casă de pariuri online
🏆 Cote atractive NFL 888sport
🏈 Pariuri antepost CFL WinBet
🏟️ Pariuri și meciuri din NCAA Sportingbet
📱 Top pariuri fotbal american pe mobil NetBet
🎙️ Transmisii live NFL Betano

Toate discuțiile despre fotbal american ne duc prima dată cu gândul la National Football Association, pe scurt NFL, principala competiție din Statele Unite ale Americii. În aceste condiții este oarecum normal pentru cele mai bune site-uri de pariuri pe fotbal american să se axeze pe populara întrecere și să o pună la loc de cinste în oferta de pariuri.

Într-adevăr, NFL are foarte multe de oferit, atât la pariuri fotbal american, cât și la capitolul spectacol. Întrecerea aliniază la start 32 de echipe, care joacă 17 meciuri în sezonul regulat, pe parcursul a 18 săptămâni, la care, în cazul echipelor calificate, se adaugă și meciurile eliminatorii din playoff.

Chiar dacă până în prezent nimic nu se compară cu NFL, fotbalul american a traversat deja granițele SUA. Dacă vorbim de ligi din alte țări, merită menționată liga canadiană de fotbal american, CFL, o competiție care a atrage sportivi de top și este într-o constantă evoluție. La nivel european, German Football League este cea mai puternică întrecere, dar la ora actuala nu se apropie de nivelul întrecerilor din America de Nord.

Sigla NFL

Principala ligă pentru pariuri fotbal american

Nu în ultimul rând, dacă ești pasionat de pariuri pe fotbal american sau doar îți place acest sport, merită să arunci o privire și peste NCAA football, liga universitară de fotbal american. Aceasta este extrem de disputată, atrage anual milioane de spectatori și este principala pepinieră pentru echipele din NFL.

Întrebări frecvente despre pariuri fotbal american online

   În această secțiune am ales să răspund la o serie de întrebări atent selectate despre pariuri fotbal american online. Astfel, aici poți afla informații esențiale despre cum să pariezi pe acest sport în așa fel încât să fie profitabil, dar și sfaturi despre cele mai ofertante site-uri pentru pariuri pe fotbal american.

1️⃣ Care sunt cele mai bune site-uri pentru pariuri pe fotbal american?

Dacă vrei să plasezi pariuri pe acest sport de pe teritoriul României ai mai multe site-uri pentru pariuri pe fotbal american la dispoziție. Toate casele de pariuri online recomandate în articol sunt licențiate și reglementate de ONJN, ceea ce înseamnă că asigură utilizatorilor un mediu de joc 100% sigur și corect.  

2️⃣ Care sunt principalele tipuri de pariuri fotbal american?

Structura și regulile fotbalului american sunt de așa natură încât permit multiple tipuri de pariuri.  De aceea, dacă ești pasionat de acest sport, este important să alegi o platformă care să aibă cât mai multe de piețe de pariere și să permită cât mai multe pariuri pe fotbal american.

3️⃣ Care sunt cele mai bune ligi pentru pariuri pe fotbal american?

National Football Association din SUA, adică NFL, este cea mai puternică competiție din punct de vedere al nivelului sportiv și cea totodată cea mai căutată întrecere în ceea ce privește plasarea de pariuri fotbal american. Totuși, există și alte ligi de fotbal american care reușesc să atragă un oarecare interes.

4️⃣ Se pot plasa pariuri fotbal american live?

Da, poți plasa pariuri pe fotbal american live  la oricare dintre platformele recomandate. Mai mult de atât, pariorii profesioniști preferă pariurile live atunci când joacă pe fotbal american, deoarece acest sport are multe întreruperi și facilitează acest tip de pariuri.

Articole Similare