Case de pariuri cont

O strategie de joc care aduce o groază de avantaje jucătorilor este să ai la cât mai multe case de pariuri cont. Deși poate părea ilogic, datorită faptului că mai multe conturi înseamnă un buget divizat între aceste conturi, totuși, această strategie este folosită de marii jucători de jocuri de noroc din toată lumea. Haideți să vedem de ce.

Cele mai bune cote

Cele mai bune cote

Deschide conturi la case de pariuri de încredere

Atunci când alegi a deschide conturi la case de pariuri, fii sigur că sunt de încredere. Să faci la mai multe case de pariuri cont, înseamnă să ai certitudinea că banii tăi, la fel ca și datele tale personale, sunt în siguranță deplină. Așa vei putea să joci în siguranță și să nu ai griji. Acesta este, așadar, primul pas pentru a avea la mai multe case de pariuri cont.

Pentru aceia dintre voi pasionați de utilizarea de strategii, numere și calcule, recomandăm să aruncați o privire și pe articolul nostru scris pe tema un software foarte util pentru pariuri și analize. Cu siguranță veți descoperi noi informații utile pe care nu le-ați luat în considerare până acum sau pe care nu ați avut șansa să le aprofundați.

Puteți paria doar pe cele mai bune cote

Dacă ați ales a deschide conturi la case de pariuri multiple, aveți șansa să pariați doar pe cele mai bune cote. Acest lucru nu este posibil dacă nu aveți cont la cele mai bune case de pariuri online. Dacă vă rezumați la o singură casă de pariuri, veți fi obligat să pariați la ce cote vă pune aceasta la dispoziție, fără să puteți alege.

Să aveți cont la cele mai bune case de pariuri online înseamnă multe bonusuri

Să aveți cont la cele mai bune case de pariuri online înseamnă să puteți beneficia de cele mai bune bonusuri, promoții și tot ceea ce înseamnă ofertă. Dacă veți deschide conturi la case de pariuri de încredere, veți avea certitudinea că veți și încasa aceste bonusuri, în eventualul caz al unui câștig și nu veți fi înșelat.

Și mai multe concursuri

Dacă vă faceți cont la cele mai bune case de pariuri online, veți avea mult mai multe concursuri la care să participați și, prin urmare, veți avea mult mai multe șanse de câștig. Așadar, chiar dacă atunci când faceți totalul sumei depuse pe toate conturile, veți ajunge la o sumă mai mare, trebuie să vă amintiți că și șansele de câștig sunt mult mai mari.

Mai multe piețe de pariuri

Mai multe piețe de pariuri

Vorbim despre concursuri pentru că ele sunt o metodă ușoară de a câștiga niște bani în plus. Acestea au fost mult dezvoltate în timpul carantinei, când oameni simpli au rămas fără locuri de muncă și încercau să aducă un venit în casă. Vedeți aici care au fost cele mai interesante pariuri sportive in perioada Covid

Aflați cum știți câte conturi la agenții online să vă faceți

Atunci când te gândești să deschizi cont la cele mai bune case de pariuri online nu trebuie să ai un număr anume în minte. În principiu ar trebui să fie minim două, pentru a te putea bucura de un minim de diversitate, dar nu mai mult de cinci. Dacă deschizi mai mult de cinci conturi la agenții online, îți vei împrăștia banii în prea multe direcții.

Operatori de top

Operatori de top

Găsiți pe site-ul nostru articole despre cele mai bune case de pariuri online. Vă recomandăm cu căldură să citiți aceste articole înainte de a vă creea conturi, pentru a fi siguri că site-urile pe care le alegeți sunt legale și, prin urmare, fără riscuri. Cele mai recomandate agenții de pariuri din România sunt:

888sport

888sport este unul din liderii caselor de pariuri online din România. Oferind bonusuri multiple, această casă de pariuri online este sigură, licențiată și de încredere. Țineți minte că noi recomandăm doar case de pariuri licențiate, pentru că pentru noi este extrem de important ca cititorii noștri să fie în condiții de maximă securitate.

WinBet

Într-o ordine complet aleatorie, și WinBet este unul din cei mai mari și importanți lideri ai caselor de pariuri online de pe teritoriul țării noastre. La fel ca și în cazul 888sport, bonusul WinBet este foarte mare, aducând beneficii mari. Consultați condițiile de joc, pentru a fi siguri că primiți bonusul de bun venit.

NetBet

NetBet este tot în topul nostru de trei cele mai mari case de pariuri din România, în ordine aleatorie. Majoritatea acestor case de pariuri online au o gamă largă de bonusuri pe care le poți primi, de la bonusuri de bun venit, până la bonusuri din timpul jocului. Din acest motiv, este important să citiți cu atenție regulamentul înainte de a vă face un cont, indiferent de casa de pariuri aleasă.

Concluzii

După cum vedeți, această strategie se dovedește a fi foarte utilă și aduce cu ea o mulțime de avantaje, dacă este pusă în practică în condiții de siguranță. Din acest motiv, noi recomandăm să aveți întotdeauna grijă maximă pe ce site-uri de jocuri de noroc online vă creați conturi și cui divulgați informații personale ce ar trebui să fie secrete.

Întrebări și Răspunsuri

  Pentru aceia dintre cititorii noștri care încă se mai întreabă ce și cum trebuie să facă, sau cum funcționează strategia conturilor la mai multe case de pariuri, am pregătit un set de întrebări frecvent adresate de cititorii noștri și răspunsurile noastre la ele. Haideți să vedem care au fost aceste întrebări și cum a răspuns echipa noastră.

1️⃣ Pot să îmi fac cont la orice agenție de pariuri online?

Noi recomandăm tuturor cititorilor noștri să își facă conturi doar la agenții de pariuri online de încredere. În acest fel sunt excluse grijile ce pot apărea dacă vă faceți la case de pariuri cont nesigure. Regula numărul unu atunci când jucați jocuri de noroc este să aveți mintea limpede, iar acest lucru este posibil doar atunci când nu aveți griji.

2️⃣ Ce avantaje am dacă îmi deschid mai multe conturi la agenții online?

Fiecare casă de pariuri are cote diferite. Dacă alegeți a deschide conturi la case de pariuri unice, nu la mai multe în același timp, veți fi obligat să jucați la cotele propuse de aceasta. Dacă optați pentru mai multe conturi la agenții online, veți putea alege să jucați pe cotele care vă par cele mai bune, pentru că veți avea mult mai multe opțiuni.

3️⃣ Primesc bonusuri mai mari dacă creez mai multe conturi la agenții online?

Din păcate, nu veți primi bonusuri mai mari dacă veți alege să creați mai multe conturi la agenții online. Cu toate acestea, veți primi mai multe bonusuri, fiecare de pe câte un cont. La finalul zilei, când veți trage linia, veți ajunge să remarcați că ați ieșit în câștig cu strategia de a crea mai multe conturi la agenții online.

4️⃣ La câte case de pariuri trebuie să îmi fac cont?

Nu există o regulă strictă în ceea ce privește numărul de case de pariuri la care să deschideți conturi pentru a pune această strategie în practică. Noi recomandăm ca acest număr să nu fie mai mic de două, dar nici mai mare de cinci. Dacă faceți mai mult de cinci conturi, veți avea banii împrăștiați în prea multe direcții.

Articole Similare