Mentalist sau șmecher – Există diferență?

Mentalist a fost un termen foarte popular în ultimii ani. Acest lucru a devenit și mai intens după lansarea filmului The Mentalist, iar mulți oameni au început să își pună întrebarea, mentalist sau șmecher? Pentru a răspunde la această întrebare, precum și la întrebarea dacă cu ajutorul unui mentalist live poke putem câștiga jocul, să intrăm în adâncuri acum și să aflăm ce este un mentalist.

O minge de energie cu electricitate

O minge de energie cu electricitate

Ce este mentalist și putem folosi un mentalist live poker?

Mentalismul este un fel de artă, care folosește puterea minții. Uneori este greu să facem diferență între mentalist sau șmecher mai ales când stăm la masa de joc. Când jucăm cu cineva care câștigă joc după joc credem că avem de a face cu un mentalist live poker. Dar oare un live poker mentalist este un șmecher? În multe privințe un mentalist are abilitățile unui actor care are un rol cu puteri speciale.

Însă, spre deosibere de un actor, mentalistul folosește și alte abilități, precum psihice, intuitive și comportamentale. De aceea uneori nu putem spune cu certitudine dacă este vorba de mentalist sau șmecher. Probabil vă aduceți aminte de scena din filmul The Mentalist în care Patrick Jane joacă Poker ilegal.

Un mentalist demonstrează abilități intuitive puternice prin telepatie, telekinezie sau control al minții. De asemenea, mentalismul poate fi demonstrat și prin abilități de memorie, clarviziune și precogniție. Unii oameni consideră că un mentalist trebuie să aibă puteri supranaturale pentru a fi ceea ce pretinde. Exact asta este deosebirea între mentalist sau șmecher. Mentalistul nu are puteri inexplicabile și fantastice.

Abilitățile mentalistului sunt învățate

Abilitățile mentalistului sunt învățate

Abilitățile mentalistului sunt învățate și dobândite. Nu vă imaginați că dacă jucați un joc pe unul dintre site-uri sigure de poker și folosiți un live poker mentalist, veți putea schimba cărțile ce vor fi distribuite din pachet. Mentalistul nu poate muta obiecte cu gândul sau privirea. Mentalismul este un amestec între magie, artă, intuiție, psihologie și control. La acestea se mai adaugă experiență personală a mentalistului.

Live poker mentalist

V-am promis că o să vă spunem dacă un mentalist live poker vă poate ajuta să câștigați un joc față de adversarii la masa. În prima fază, dacă dispuneți de un mentalist live poker ar trebui să evaluați situația dacă oponentul este cacialma. În acest mod veți ști cu cine aveți de a face la masa de joc.

Un live poker mentalist nu poate influența cărțile care o să vă vină în mână, dar vă poate ajuta să descifrați oponenții la masa în funcție de comportamentul și reacțiile lor. În acest mod veți ști dacă să dublați miza sau să renunțați. Este un avantaj foarte mare, nu credeți? Bineînțeles, asta nu va funcționa dacă jucați împotrivă unor roboții de poker.

Pot deveni mentalist?

Poți deveni un mentalist? Pregătește-te pentru prima lecție – teoretic stai în fața unei persoane căreia vrei să-i împingi un gând sau să afli ce crede despre ceva despre care nu vrea să vorbească. În primul rând, trebuie să fii sigur că îți poți stăpâni spiritul șă să aveți încredere 100%. Mentalistul are minte ascuțită, folosește hipnoza și sugestia pentru a fi un expert în manipularea gândurilor și a comportamentului.

Cum poți deveni mentalist

Cum poți deveni mentalist

Apoi, urmează să lucrezi la vocea ta. Aceasta trebuie să fie clară, să vorbiți într-un mod ce poate fi înțeles ușor cu o dicție clară. Antrenați-vă! Nu trebuie să vorbiți repede sau să vorbiți tare. Trebuie să fiți relaxați, eliberați-vă mintea de tot ce nu este important, ca pentru meditație. Priviți omul în ochi, dar fără să-l deranjați sau să-l faceți să se simtă inconfortabil. Încercați această privire în oglinda.

Dacă doriți să-l influențați și să-l faceți să creadă ceea ce doriți, începeți propozițiile cu eu, după părerea mea, eu în această situație aș fi făcut… Începeți discusia cu o tema banală, de rutină. Scopul este să-l faceți să vă asculte și să se uite la voi. Dacă el își exprimă părerea, nu comentați. Întotdeauna trebuie să aveți o poziție pozitivă la ce vă împărtășește.

Mentalismul este real?

Sute de ani, oamenii considerau mentalismul ca este legat de puteri supranaturale. Citirea minții, telekinezia, telepatia, controlul mental și viziunea viitorului sunt doar câteva dintre puterile extraordinare despre care se crede că mentaliștii le posedă. Un om cu asemenea abilități este mentalist sau șmecher? Mentalismul nu este o super putere ci o performanță.

Mentalismul este real

Mentalismul este real

Trucurile de magie vă pun să vă întrebați cum a fost făcut un anume lucru. Însă mentalismul provoacă întrebarea De unde ai știut asta? Mentalismul implică o înțelegere a psihologiei umane și a limbajului corpului și a reacțiilor umane. Ei se bazează pe abilitatea lor de convingere și manipularea emoțiilor.

Spre deosebire de ei, magicienii folosesc trucuri teatrale, prin care să vă atragă atenția în direcția greșită, în timp ce totul se întâmplă în fața voastră. Magicienii folosesc iluzia, iar mentaliștii sugestia. Mentaliștii nu folosesc nici o formă de iluzie sau trucuri pentru a distrage atenția. Ei optează pe o experiență mai reală prin influențarea psihologică a spectatorilor.

Concluzii despre mentalist sau șmecher

Mentalismul este o artă reală, iar mentaliștii nu sunt șmecheri. Mentaliștii nu folosesc puteri supranaturale sau magie, nici nu citesc mințile. Mentalismul este o știință, o înțelegere a psihologiei umane pentru a realiza diferite trucuri mentale credibile bazate pe sugestie, hipnoza, persuasiune, direcționare greșită și multe altele. Cu practică și experiență, oricine poate dobândi abilități de mentalist.

Întrebări și Răspunsuri

Ce este un mentalist? Pot deveni mentalist? Mulți oameni se întreabă! De aceea, în continuarea recenziei noastre despre mentalist sau șmecher o să răspundem la cele mai frecvente întrebări ale cititorilor noștri, Sper că răspunsurile oferite o să vă mulțumească. Dacă nu, puteți folosi linkurile respective.

1️⃣ Există diferență între mentalist și șmecher?

Da, există o mare diferență. Șmecherul este cel care o să încerce să vă înșele, folosind diferite metode, iar mentalistul este o persoane care stăpânește cu desăvârșire comportamentul său, analizează toate informațiile din jur, citește emoțiile și reacțiilor oamenilor cu care discută. Să fii mentalist este o performanță și nu fiecare se poate lăuda cu asta.

2️⃣ Ce este un mentalist?

În prima fază, mentalistul este o persoană foarte disciplinată. Nu are puteri supranaturale. Este un om care se bazează pe puterea minții și propriile experiențe. El poate analiza situațiile și poate observa lucruri care, de obicei, rămân neobservate de mulți dintre noi. Mentalistul se dezvoltă în continuu prin fiecare experiență pe care o are.

3️⃣ Un live poker mentalist are avantaj la joc?

După cum am mai spus, mentalistul analizează reacțiile oamenilor și le poate interpreta. Tocmai de aceea, un live poker mentalist ar avea un mare avantahj în cazul unui joc de poker cu adversari reali. El va putea urmări fiecare mișcare, emoție sau reacție și așa își va crea cea mai bună strategie pentru a câștiga.

4️⃣ Pot deveni și eu un mentalist?

În principiu, da. Fiecare poate deveni un mentalist. Toate abilitățile mentalistului nu sunt ceva nereal. Aceste abilități se dezvoltă în timp prin observații, analize și multe exerciții. Poate că nu veți reuși din prima să-i faceți pe oamenii să vă spună ce doriți, dar dacă exersați, cu siguranță veți avea un efect mai special asupra prietenilor voștri.

5️⃣ Mentalismul este ceva real?

Poate că vă sună ciudat și nu prea vă vine să credeți, dar mentalismul este ceva real. Când spune asta nu ne referim la serialul The Mentalist, ci la anumite persoane, care au devenit celebri, arătând oamenilor cum le pot citi gândurile sau îi pot convinge să facă lucruri pe care nici ei nu cred ca sunt în stare.

Articole Similare