5 semnale care îti spun că oponentul este cacialma

Claritatea, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru dvs., în general, în toate categoriile vieții. Claritatea este opusul la bâjbâiala și ce vrem să spunem cu asta este faptul că dacă nu aveți clar în minte decursul zilei de astăzi și ce rezultate vreți să obțineți, atunci doar bâjbâiți. La fel ca în viața de zi cu zi și la jocul de poker, bâjbâiala sau asumarea, înseamnă eșec. Un jucător informat are de 99 de ori mai multe șanse, decât un jucător care asumă. Dacă nu cunoașteți semnalele pe care le trimite inconștient oponentul și doar presupuneți că nu are o mână bună, atunci ați pierdut din start. La fel și dacă pliați doar pentru că dvs. credeți că fiecare pariu susține o mână bună, ați pierdut din nou. De aceea, claritatea limbajului corpului, sau poker tells, denumire extrem de cunoscută în comunitatea de jucători de poker, este ușa succesului.

Învață sa joci poker

Învață sa joci poker

1. Pariul constant pe flop în urma creșterii pre-flopului

Denumiți și jucători agresivi continuu – jucătorul care pariază constant pe flop după ce pariul pre-flop a fost crescut – sunt jucătorii care utilizează bluf-ul, cel puțin 98% sunt. Dacă ați reușit să descoperiți un astfel de patern la pariere, felicitări, tocmai ați citit unul dine semnale – poker tell! Jucând împotriva unui astfel de jucător, cea mai dificilă poziție este înainte de flop, deoarece nu vă puteți da seama de puterea cărților sale ( acesta pariază în continuu, indiferent de cărți). Puteți obține un concept destul de bun despre valoarea mâinii pe care o deține, în cazul în care nu pariază la un tur. Cel mai probabil, nu deține nimic. Jucătorul agresiv , care merge și în turul doi, cu siguranță va paria pe River, 5th street, 7th Street – în funcție de variația de poker (ultima carte înmânată). Strategie corectă:

  • Dacă nu aveți o mână valoroasă, nu măriți miza anterioară.
  • În al doilea tur de pariuri, egalizați miza anterioară.
  • Dacă jucătorul face check, atunci atacați pot-ul (jackpotul de la masă), de cele mai multe ori vine cu succes.

2. Schimbarea drow flop, saltul peste pariu la tur, pariul pe River

Atunci când se schimbă cărțile la un flop, cum ar fi 10s-Js-3h, poți fi întotdeauna sigur că oponentul tau are un Jack sau o flush/straight draw. Cea mai bună indicație pentru dvs. este, dacă acesta va opri ce-a de a patra carte- Turn, și River . Dacă opoziția ta pariază la flop sau chiar plusează pariul, după care face check la turn, șansele sunt destul de bune, că el este la draw. Dacă apoi pune un pariu mare pe River (ultima carte), cel mai probabil nu și-a completat mâna după draw. Strategie corectă:

  • Dacă nu aveți absolut nimic valoros și nu puteți învinge AK, ar trebui să măriți pariul – raised.
  • Dacă aveți orice pereche, sau chiar AK, ar trebui doar să egalați pariul.
  • Un alt mod de a juca această mână este bet-out la turn.
Joacă ca un pro

Poker online profesionist

3. Mărirea pariului la un check pe o pereche flop

Dacă oponentul dvs. face acest lucru, puteți fi sigur în proporție de 90 % că bluf-ează. Singura situație în care nu este așa, este aceea când el are trips – trei cărți de aceeași valoare. Un jucător agresiv, este genul care nu se poate abține de a paria de fiecare dată sau de a mări pariul și dacă ridică o miză la o pereche flop check, cu siguranță este bluf. Încercă cu disperare să te convingă ca are trips. Strategie corectă:

  • Cu siguranță aș mari pariul, pentru a-mi convinge oponentul ca am trips.
  • Nu as pulsa cu o sumă foarte mare, doar cu puțin peste miza anterioară. În felul acesta nu aș pierde foarte mult, în cazul în care el chiar are trips.

4. Enervează-ți oponentul și va face pariuri mari

Un exemplu bun este povestea unui jucător de poker, la o variantă no limit de $1/$5. Acesta a abordat un joc agresiv toată perioada, ceea a pus pe jar mai mulți jucători, în special unul. Mai mult decât atât, jucătorul enervat chiar i-a mărturisit vecinului de masă cât de enervat este de jocul eroului nostru. La o miză serioasă când jucătorul nostru nu a avut cărți foarte bune, a riscat totul și i-a luat toate jetoanele jucătorului care îl ura atât de tare. Eroul nostru știa că acesta aplică bluf, când a ridicat miza la flop și apoi s-a aruncat cu nimic asupra cărții River. Strategie corectă:

  • Dacă jucați împotriva unui jucător care este iritat de strategia dvs. de joc, si vă măresc mizele, call cu o pereche decentă sau măriți fără să aveți nimic.
POker online la cazinouri

Poker la cazinouri online

5. Enervează-ți oponentul și va face pariuri mari

Unul dintre cele mai vizibile semne ca un jucător care nu pare interesat de cărțile pe care le vede și cel mai probabil va renunța. Dacă vedeți un astfel de jucător, care se uită în gol la primele trei cărți, dând impresia ca nu are nimic și apoi pariază, de cele mai multe ori acesta este o cacealma. Ce trebuie să faceți aici este să ridicați miza. Desigur, în timp ce se împart cărțile trebuie să acordați mare atenție oponentului pentru a descifra comportamentul. Acest semnal din urmă, nu poate fi descifrat la jocurile de poker online.

Articole Similare