Poker Ilegal- Risc și Avantaj

Pokerul de tip Underground a fost și va rămâne mereu iubit de cei ce preferă să joace jocuri de noroc ilegale. Deși filmele americane continuă să arate originile frumoase de jocuri ilegale de poker de tip underground în camere luxoase, la mese acoperite de munți de bani și cu jucători serviți la masă de fete care mai de care mai frumoase, jocurile de noroc ilegale nu sunt doar lapte și miere. Din contră, cuvântul ilegal din denumire ar trebui să vă ridice unele semne de întrebare, pentru că aceste camere ilegale de poker sunt camere care nu respectă legea.

Camere ascunse de poker

Camere ascunse de poker

De Ce Este Pokerul Underground Considerat Poker Ilegal

Societatea din ziua de astăzi este construită pe un sistem social bine gândit. Din acest motiv, orice persoană care are un venit trebuie să plătească taxe și impozite la stat. Nu vom intra în detalii legate de aceste taxe și impozite, însă ceea ce ne dorim să vă explicăm este că societatea se așteaptă ca inclusiv veniturile câștigate din jocuri de noroc să fie impozitate.

Jucătorii de poker underground, pe de altă parte, nu declară veniturile pe care le au din această întreprindere, motiv pentru care pokerul underground, la fel ca orice alt tip de jocuri de noroc underground sunt considerate poker ilegal și jocuri de noroc ilegale. Noi vă sugerăm ca, decât să vă aflați într-un mediu în care se joacă ilegal și puteți avea probleme grave cu legea, mai bine jucați legal din confortul casei voastre pe top site-uri pentru poker online.

Camere de Poker Ascunse

În încercarea populației de a scăpa de taxe și impozite măcar puțin, aceste camere de poker ascunse se găsesc în toată lumea, de la țări mici și sărace, la țări mari cu un nivel de trai superior. Vom descoperi împreună, în cele ce urmează, în ce zone ale lumii se găsesc mai multe camere de poker ascunse și cum au loc jocurile de noroc în aceste părți ale lumii.

Deși poate părea tentant să încercați jocuri de poker în camere ilegale pentru că oferă o senzație în plus de mister, de complicitate și de nou, este important să știți faptul că exact aceleași senzații le oferă și cel mai bun joc de poker online.

Jocuri ilegale de poker

Jocuri ilegale de poker

Camere de Poker Ascunse în Asia

În țări precum China sunt strict restricționate cluburile și turneele de poker subterane și ilegale. Cu toate acestea, pokerul este viral în China, dar poate fi practicat numai cu licențele și taxele necesare. Și în Japonia jocurile de poker sunt foarte populare, dovada fiind faptul că unul dintre marii campionii ai World Poker provine din Japonia. Cu toate acestea, atât pokerul cât și jocurile de noroc sunt ilegale și pedeapsa pentru jocuri ilegale de poker este pe măsură .

În cazul în care dați peste o cameră de poker în Japonia, mai mult ca sigur este underground și ilegală. În Singapore, pe de altă parte, jocurile de noroc, implicit jocurile de poker, sunt strict reglementate. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre jocuri de poker underground și, deopotrivă, private, lucrurile se schimbă, pentru că acestea sunt permise, atâta timp cât nu sunt în fața publicului. Cu toate acestea, organizarea de camere ilegale de poker rămâne pedepsită prin arestare și alte demersuri complicate.

Camere de Poker Ascunse în Europa

Din cauza numărului mare de țări din Europa, ne este imposibil să trecem în revistă pe fiecare în parte, însă vom face un mic sumar. În unele țări europene, cum ar fi Italia sau chiar Spania, pokerul este reglementat. În schimb, în altele din Europa de Est, fie nu este reglementat, fie este în proces de reglementare. Cea mai mare parte a țărilor din Uniunea Europeană fie au deja pus la punct regulamentul, fie sunt în proces de realizare a reglementărilor jocurilor de poker.

Cu toate acestea, există încă multe state în care nu există nici o diferențiere între camere de poker și cazinouri, deoarece pokerul nu este, încă, atât de popular. În alte țări, cum ar fi Finlanda, nu se aplică taxe și impozite pentru jocurile de poker câștigătoare, excepție fiind cazul în care acestea sunt provenite din platforme online din afara Uniunii Europene. Dacă ar fi să facem o introspecție generală asupra situației pokerului în Europa, acesta este, în mare parte, legal, atâta timp cât se desfășoară în spații închise.

Jocuri de poker online

Jocuri de poker online

Camere de Poker Ascunse în Australia

În Australia toate jocurile de noroc sunt reglementate, atât cele terestre, cât și cele online, incluzând și jocurile de poker. Cu toate acestea, în ceea ce privește pokerul underground, întreținerea jocurilor de noroc în mod privat este permisă, dar cu anumite condiții. Ca și în Europa, nu se permite accesul cu jocuri de noroc în spații publice, astfel de jocuri fiind permise doar în incinta proprietăților private.

Mai mult decât atât, colectarea taxelor pentru jocuri private este ilegală și aceste jocuri nu pot fi întreținute în scopuri comerciale, cu alte cuvinte fiind permise jocurile de poker underground doar între prieteni. Dacă vă invită cineva să jucați poker ilegal, cea mai bună variantă dacă nu doriți să vă riscați siguranța și statutul legal este să verificați operatorul sigur și să alegeți să jucați legal și fără niciun risc.

Introspectivă

Indiferent de țara în care vă aflați, și indiferent dacă este țara în care locuiți, sau pur și simplu vă aflați în vizită, înainte să pășiți într-o cameră ilegală de poker, ar trebui să vă documentați cu simț de răspundere, pentru a evita orice eventuală problemă cu legea. Să jucați poker ar trebui să reprezinte o plăcere, nu un stres, așa că dacă nu sunteți ferm convins că ce se întâmplă în camera respectivă este legal sau nu, mai bine întoarceți-vă cu spatele și ieșiți cât mai repede cu putință de acolo.

Nu uitați, însă, că există unele țări în care este legal să jucați poker cu prietenii și familia, atât timp cât sunteți în interior și jocul vostru nu este deschis către public. Mai mult decât atât, este important să aveți la cunoștință și faptul că dacă alegeți să ieșiți dintr-un joc ilegal sau asupra căruia aveți un sentiment ciudat, există o multitudine de cazinouri online licențiate pe care să jucați în siguranță și, mai important, legal.

Întrebări Frecvente Despre Jocuri Ilegale de Poker

Am pregătit pentru cititorii noștri o serie de întrebări frecvent adresate, la fel ca și răspunsurile corespunzătoare acestora, pentru că știm că de cele mai multe ori rămân întrebări atunci când citim un text mai lung. Din acest motiv am ales să răspundem la aceste întrebări, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cum stă treaba cu pokerul ilegal underground.

🤔 Ce este pokerul underground?

Pokerul underground este, de cele mai multe ori, un nume pentru un joc privat organizat în casa cuiva, ceea ce nu reprezintă nimic ilegal. Totuși, conotația cu care este folosit astăzi termenul de underground poker este una negativă, în ciuda percepției adepților săi, care consideră că oferă un plus de mister și adrenalină, tocmai pentru că este ilegal.

📌 Ce se întâmplă cu camerele underground de poker în Asia?

Pokerul ilegal este răspândit în toată lumea, incluzând continentul Asiei. Cu toate acestea, aceste camere nu sunt legale și sunt strict restricționate. Cu toate acestea, dacă vă aflați în vreo țară asiatică și doriți să jucați poker, o puteți face într-o manieră legală în oricare dintre spațiile legale, special destinate jocurilor de noroc.

🔎 Există camere de poker underground în Australia?

Da, există camere de poker underground în Australia, însă nu sunt foarte ușor de găsit pentru că sunt strict restricționate și singurele care sunt autorizate au loc în spații închise, personale, fără acces la public. Din acest motiv, persoanele care joacă poker în camere underground în Australia au între ele relații foarte apropiate și nu permit vizitatori.

>✋ De ce este pokerul underground considerat ilegal?

Deși jocul de poker in sine nu este ilegal, acest joc, practicat în spații neorganizate, este considerat a fi parte a unor jocuri de noroc ilegale pentru faptul că statul nu are control asupra câștigurilor și nu le poate impozita. Faptul că nu sunt declarate câștigurile și nu sunt plătite taxele aferente este ilegal, deși jocul însuși nu este.

Articole Similare