Macao are interzis la Inteligența Artificială

Autoritatea de reglementare, care monitorizează industria jocurilor de noroc din Macao, a restricționat utilizarea instrumentelor de inteligență artificială care ar putea ajuta operatorii de cazinouri să urmărească jucătorii susceptibili să parieze și să piardă cei mai mulți bani. Biroul de inspecție și coordonare a jocurilor a cerut cazinourilor din Macao să nu instaleze nici un echipament de supraveghere digitală, inclusiv camere de luat vederi sau sisteme de recunoaștere facială, pe care autoritatea de reglementare nu le-a aprobat.

Macao- ținutul jucătorilor VIP

Macao- ținutul jucătorilor VIP

In urma unui raport comandat de Biroul de inspecție și coordonare a jocurilor din macao, s-a descoperit Raportul că un număr de operatori de cazinouri foloseau tehnologia de recunoaștere facială, camere ascunse și jetoane compatibile RFID, printre altele, pentru a spiona discret obiceiurile de pariere ale clientelei lor.

Noua restricție pentru proprietarii de cazinouri din Macao, cel mai mare centru de jocuri de noroc din China, a venit după un articol din Bloomberg din iunie, care arăta cum operatorii au început să folosească camere ascunse, tehnologie de recunoaștere facială, jetoane de poker activate digital și mese digitale de baccarat pentru a urmări jucătorii. Acestea oferă date care ajută companiile să determine care dintre milioanele de vizitatori are șansa de a pierde cei mai mulți bani.

De asemenea, autoritatea de reglementare le-a spus autorităților să respecte legile privind protecția datelor. Orice videoclip sau date utilizate de aceste instrumente de urmărire ar trebui stocate numai de către operatorii de cazinouri, în conformitate cu noile reguli. Potrivit celui mai recent raport financiar publicat de Biroul de inspecție și coordonare a jocurilor din Macao, iulie a marcat a patra lună în 2019 pentru a înregistra un declin de la an la an al veniturilor din jocuri de noroc. GGR pentru primele șapte luni ale anului s-a ridicat la 19,3 miliarde EUR.

Aceasta este, de asemenea, cu 0,9% în scădere față de aceeași perioadă a anului trecut. Experții spun că scăderea veniturilor în timpul operațiunilor din iulie poate fi atribuită unei scăderi a cererii VIP. Acest lucru se datorează unei economii chineze mai slabe, precum și fricii de o posibilă represiune împotriva operatorilor de joncțiune.

Operatorii din Macau au încercat să utilizeze tehnologia de inteligență artificială în scopul de a monitoriza obiceiurile pentru clienții lor, în folosul lor și în detrimentul clienților. Există multe implementări de AI care nu sunt adaptate pentru a proteja și facilita jocul responsabil, ci mai degrabă pentru a ajuta personalul în identifice jucătorilor VIP și să se asigure că acestea sunt tratași corespunzător. Cazinourile din Macao au instalat echipamente de monitorizare care folosesc camere ascunse pentru a ajuta la utilizarea tehnologiilor de recunoaștere facială pentru a-și identifica oaspeții. Spre deosebire de acești operatori, un top casino online licențiat folosește Inteligența Artificială și alte tehnologii bazate pe algoritmi în folosul jucătorilor și nu impotriva lor.

Macao și Inteligența Artificială

Macao și Inteligența Artificială

Există mulți jucători care au probleme reale de dependență și pierd banii care nu îi au și sunt mulți care joacă și mai mult, mai ales atunci când pierd banii. Este important ca, cu cazinourile care permit detectarea și urmărirea oaspeților, tehnologia AI să ofere o calitate mai bună pentru a ajuta la detectarea potențialelor coluziuni între jucători și dealeri.

Există oameni importanți care au intrat în cazinou știind că sunt monitorizați, inclusiv date vaste despre obiceiurile de cheltuieli specifice ridică probleme de confidențialitate. Cu această nouă tehnologie, există un potențial de extindere a legilor și, de asemenea, urmărirea jucătorului pentru a ajuta la controlul activităților de jocuri de noroc.

Atunci când se poate folosi tehnologia AI, este important ca companiile să conducă mai multe despre industrie și să poată învăța de la acestea, ajutându-le să crească din informațiile stabilite. Există multe companii care se referă la transformare. Există multe modalități prin care autorul poate remodela industria într-un mod mai mare. Dar mai devreme trebuie să existe o înțelegere a modurilor în care AI trebuie crescută pentru a avea toate capacitățile puternice care se bazează pe atitudinea pozitivă a oamenilor și a lucrătorilor implicați.

Există multe noi tehnologii bazate pe algoritmi care procesează și înțeleg modul în care se comportă jucătorul de la înțelegerea meselor la jocuri și pofta de risc a jucătorului. Cu cât pofta de comportament riscant este mai mare, cu atât este mai bine pentru cazinou să obțină profituri, asigurându-se în același timp că controlează.

Întrebări Frecvente

Inteligența Artificială, IA sau AI, este folosită pe scară largă, și bineînțeles și de operatorii de jocuri de noroc online. Este decât normal să existe mai multe întrebări. Aici aveți cele mai interesante dintre acestea care va pot fi de folos, pentru a cunoaște mai multe din această industrie.

🔮 Este adevărat că toate cazinourile online folosesc AI?

Da, toți operatorii de jocuri de noroc online folosesc AI și cele mai recente tehnologii pentru a se dezvolta mai departe. Scopul principal este de a rămâne în trend cu cerințele utilizatorilor, astfel că este decât normal să introducă noul. De exemplu, viitorul ne vorbește despre jocuri de cazino online controlate de comenzi vocale.

🥽 Cum exact folosesc operatorii aceste tehnologii?

De exemplu, cazinourile VR le ofere jucătorilor posibilitatea să se scufunde într-o lume luxoasă, să ia parte la jocuri multiplayer, să se așeze la bar și să discute, să ia parte la specatacolele și excursiile oferite de cazinouri, să participe la toate evenimentele organizate de operatori.

🔗 Operatorii din România folosesc AI în detrimnetul jucătorilor?

În nici un caz. AOJND are în prim plan promovarea și protejarea drepturilor și intereselor operatorilor de jocuri de noroc la distanță din România, menținerea unui mediu echilibrat în competiția din această industrie, sprijinirea Organismelor competente în perfecționarea legislație și influențarea industriei spre dezvoltare, într-un mediu responsabil, spre beneficul publicului și al economiei.

Articole Similare