Jocuri de cazino online controlate de comenzi vocale

Cu ceva timp în urmă, idea să controlăm computerele și diferitele dispozitive prin casă cu voce părea futuristă. Astăzi majoritatea telefoanelor și dispozitivele smart vin dotate cu această opțiune. Putem trimite mesaje, putem răspunde la telefon, putem controla luminile din casă, televizorul, centrală de încălzire, numai prin comenzi vocale. Acest lucru deja face parte din viața noastră și este greu să ne imaginăm să nu beneficiem de acest ajutor. Cum pot beneficia jocurile de cazinou de această tehnologie avansată?

Când vine vorba de perspectiva unor cazinouri controlate prin voce, lista avantajelor și dezavantajelor este aproape identică. Cele mai folosite modele de telefoane smart cum ar fi iPhone și Samsung Galaxy au deja tehnologia de control vocal, dar este o caracteristică pe care mulți utilizatori nu o utilizează. Avantajele tehnologiei includ faptul că aveți libertatea de a vă folosi mâinile așa cum vă place. Acest lucru oferă și confort, asigurându-ne o pauză de la nenumăratele ore petrecute în fiecare zi tastând la un computer sau făcând clic pe un ecran tactil. Jocurile de casino controlate cu voce ne-ar duce, de asemenea, cu un pas mai aproape de jocurile de realitate virtuală deplină, oferind capacitatea de a spori experiențele jocurilor de noroc la cele mai înalte niveluri posibile. Dezavantajele sunt că mulți utilizatori ai cazinourilor mobile se joacă în public, astfel că perspectiva utilizării controlului vocal nu ar fi o opțiune. În plus, rămâne faptul că, deși aveți libertatea de a utiliza mâinile pentru a face alte lucruri, acțiunea de pe ecran necesită atenția dvs. deplină, astfel încât nu vă puteți mișca departe de dispozitivul mobil.

Un alt fapt nefericit este că, în ciuda tehnologiei de ultimă oră folosită în tehnologia de recunoaștere a vocii, poate fi puțin inexactă, efectuând operațiuni diferite de ceea cerută de utilizator. Problema este că un parior poate folosi controlul vocal pentru a juca o mână de carte într-un fel, în timp ce sistemul de operare îl recunoaște ca pe o altă cerere, deschizând o lume a problemelor atât pentru jucători, cât și pentru operatori.

Telefon Smart controlat prin comenzi vocale

Telefon Smart controlat prin comenzi vocale

În cazul esporturilor este și mai dificil. Este nevoie de ani de zile ca să se creeze un joc, scena, modul de joc, dezvoltarea personajelor, unelte personalizabile, înregistrarea vocii de actor, tipul de joc și foarte multe alte detalii. Jocul va trebui să se schimbe și să se adapteze la fiecare jucător în parte. Există foarte multe scenarii pe care dezvoltatorii de jocuri ar trebui să le prevadă, să le testeze și să creeze conținutul corespunzător. Imaginați-vă să adăugați și controlul vocal?! Companiile care promovează acest lucru au ca scop să facă jocurile mai accesibile pentru persoanele cu deficiente dar în același timp să permită jucătorilor să se scufunde în acțiunea jocului, ajungând la un alt nivel de integrare. Introducând controlul vocal, jucătorii o să învețe mult mai repede regulile și pot intra în joc aproape imediat. Dar totuși, această tehnologie este o provocare foarte mare pentru dezvoltatorii de jocuri, deoarece aceștia trebuie să consume mii de ore în a colecta date vocale, , testare și codare pentru a își păstra publicul internațional. Trebuie ținut cont de accente, dialecte, limbi și multe altele.

Pionerii în această industrie vor întâmpina cele mai mari probleme. North Side Inc a fost prima companie care a introdus comenzile vocale într-un joc de calculator, numit Bot Colony. Compania s-a bazat pe integrarea limbajului natural, ci nu unor comenzi limitate. Totuși, programul a întimpinat mai multe probleme. Întrebările și comenzile vor trebui spuse și repetate de mai multe ori pentru că bot-ul să răspundă corect. În cele din urmă, concluzia este că jocul a fost mult mai eficient atunci când microfonul a fost dezactivat și o tastatură a fost folosită pentru a tasta întrebări și comenzi Amazon este responsabil de crearea a unul dintre cele mai cunoscute sisteme de recunoaștere a vorbirii inteligente, Alexa , Amazon investește, de asemenea, în dezvoltarea jocurilor vocale activate prin diverse programe.

Într-un studiu realizat de VoiceLabs , 30% dintre anchetați au menționat că jocurile și divertismentul sunt principalul motiv pentru care investesc într-un Echo Amazon sau în Google Home. 35,6 milioane de americani au folosit un dispozitiv cu control vocal ca Amazon Echo cel puțin o dată pe lună în 2017, în timp ce 60,5 milioane de americani au folosit un fel de asistent de voce virtual, cum ar fi Siri.

Jocurile VR și cazinourile VR sunt deja reale. Cu siguranță în curând o să ne luam adio cu joystick-ul și tastatura, dar până atunci putem beneficia de absolut tot ce ne oferă tehnologiile noi, putem explora dimensiuni noi și experiențe incredibile. Controlul vocal, chiar dacă este accesibil si pe moment, încă nu și-a ajuns adevăratul potențial.

Articole Similare