Site-uri de pariuri volei online din România

Deși nu este un sport foarte popular în România, casele de pariuri sportive care se respectă nu neglijează deloc piețele de pariuri volei. În aceste condiții, am făcut o listă cu cele mai bune site-uri unde poți paria pe acest sport spectaculos, astfel, tot ce îți rămâne de făcut este să alegi o platformă și să te bucuri de ceea ce aceasta are de oferit.

de Ionuț Alexandru 28 Februarie 2024
Cele mai bune site-uri pariuri volei din România 2024
1 5/5 100% până la 500 RON
ofertă variată varietate ligi volei multe piețe de pariere
Joacă acum!
2 4,9/5 100% până la 1.750 RON
platformă sigură bonus atractiv top pariuri baschet
Joacă acum!
3 4,8/5 100% până la 500 RON Pariu gratuit
platformă modernă cote bune CEV Cup top aplicație mobilă
Joacă acum!
4 4,7/5 50 RON gratuit + 150 RON La 3 depuneri
operator cu experiență pariuri antepost volei pariuri handbal România
Joacă acum!
5 4,6/5 100% până la 500 RON
condiții bune de rulaj transmii evenimente live top pariuri fotbal
Joacă acum!
6 4,5/5 Bonus de 180 RON
cote atractive statistici volei bonusuri aniversare
Joacă acum!

După cum se poate observa, opțiunile site-uri pariuri volei România sunt destul de variate. Totuși, din cauza lipsei de popularitate a acestui sport pe teritoriul țării noastre, unele platforme nu oferă o gamă largă de piețe de pariere și ignoră complet anumite evenimente din cadrul unor competiții internaționale de top, precum Liga Campionilor sau CEV Cup. De aceea, alegerea unei platforme potrivite pentru pariuri pe volei nu este deloc o misiune facilă.

Site-uri de pariuri volei România – varietatea ofertelor

Cum spuneam, nu toate platformele unde poți plasa pariuri volei online sunt complete în ceea ce privește varietatea piețelor de pariere și a evenimentelor disponibile. Unele oferă doar pariuri de tipul 1×2, în timp ce altele trec cu vederea anumite partide, un lucru nepermis dacă îți dorești să faci un profit consistent.

Volei pariuri sportive

Așadar, ca să nu ai surprize ulterior, este esențial să analizezi bine oferta înainte să devii fidel unui anumit site. Cele mai profitabile opțiuni pre-match volei pariuri sportive, adică piețele care nu ar trebui să lipsească din oferta niciunei platforme, sunt:

  • Avantaje Online Poker:
  • Câștigător meci (1×2) –  – echipa care câștigă meciul
  • Număr de seturi în meci (exact) – numărul exact de seturi din meci (3, 4 sau 5).
  • Număr de seturi în meci (peste/sub) – numărul exact de seturi din meci (sub/peste)
  • Scor exact (seturi) – scorul cu care se impune una dintre echipe (3:0, 3:1, 3:2).
  • Total puncte par/impar – număr par sau impar de puncte
  • Câștigător set 1 – echipa care câștigă primul set
  • Total puncte în primul set (peste/sub) – numărul de puncte în set
  • Handicap puncte seturi – la câte puncte diferență va câștiga o echipă setul
  • Handicap puncte întreg meciul – la câte puncte diferență va câștiga o echipă meciul (sub/peste x puncte)

Este important să joci pe platforme sigure și complete, dar acest lucru nu suplinește cunoștințele sportive. De aceea, cel mai important aspect este de fapt să fii la curent cu regulile specifice voleiului și cu ultimele noutăți din acest sport. Unele platforme, precum Winbet, te ajută să te documentezi și îți pun la dispoziție informații despre componența loturilor, statistici detaliate și clasamente.

Statistici detaliate volei Bonusuri și promoții aniversare
Până la 180 RON
Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru clienții noi, pachet bonus până la 180 RON pentru primele 3 depuneri efectuate sub formă de pariu gratuit la secțiunea LIVE, după efectuarea celor 3 depuneri de 30 RON, 50 RON și 100 RON. Bonusul va fi acordat tuturor conturilor nou create, dar numai după verificarea documentului de identitate, termen de valabilitate 3 zile.

Evident, consultarea statisticilor oferite de cele mai bune case de pariuri online și o documentare temeinică nu îți asigură câștigul nici la pariuri volei și nici în general, dar te ajută să alegi un pariu potrivit și, în unele cazuri, să eviți anumite greșeli. De asemenea, clasamentul este esențial atunci când determini miza pe termen lung pe care o are o anumită partidă.

Volei pariuri sportive live

În multe cazuri, cei care au acumulat experiență la volei pariuri sportive se orientează spre pariurile live. La fel ca și în cazul pariurilor pe baschet, voleiul facilitează acest tip de pariere datorită pauzelor și întreruperilor frecvente. Piețele de pariuri pe volei live care trebuie să te asiguri că nu lipsesc din oferta operatorului pentru care te-ai decis să optezi sunt:

  • Primul la X puncte – prima echipă care atinge un anumit număr de puncte în acel set
  • Total puncte – Setul X (peste/sub) – câte puncte vor fi reușite în respectivul set
  • Câștigător set X – echipa care câștigă setul pe care s-a pariat
  • Setul X – Punctul Y – echipa care câștigă unul dintre următoarele puncte
  • Marja de câștig a setului – la câte puncte diferență va câștiga o echipă setul
  • Handicapuri asiatice pe set – la câte puncte diferență va câștiga o echipă setul
  • Scor exact – scorul cu care se va încheia partida

Dacă ești bine informat și stăpânești regulamentul voleiului, unul mai complex decât pare la prima vedere, sesiunile de pariuri live pot să fie foarte profitabile. Totuși, trebuie să știi că acestea necesită o atenție sporită și pot deveni în multe cazuri destul de costisitoare, motiv pentru care ar fi bine să îți stabilești dinainte bugetul.

Pariuri volei România – cele mai populare ligi

Caracteristici Casă de pariuri online
🏆Meciuri Liga Campionilor M 888sport
🏐 Meciuri CEV Cup Winbet
🏆 Meciuri Liga Campionilor F Mozzart
📱 Top pariuri volei online pe mobil NetBet
🇷🇴 Cote atractive DIV A1 și DIV A1 F Betano

La fel ca la majoritatea sporturilor și când vine vorba de pariuri volei, Campionatul Mondial, indiferent că vorbim de întrecerea masculină sau ce feminină, este cea mai așteptată competiție Acesta are loc din patru în patru ani și adună la un loc toate superstarurile voleiului. Faimoasa competiție interțări este secondată în topul preferințelor pariorilor de întrecerile de volei din cadrul Jocurilor Olimpice și de Campionatul European.

Desigur, întrecerile stagionale (care au loc an de an) sunt cele cu adevărat rentabile. Liga Campionilor, CEV Cup și Challenge Cup atrag foarte mare interes pentru că aliniază la start cele mai bune echipe din ligile naționale de top, care la rândul lor sunt de urmărit.

Deși relativ departe ca nivel de ligile Italiei, Poloniei sau Turciei, competițiile naționale (Divizia A1 și Divizia A1 feminin) sunt suficient de puternice încât să atragă interes din partea celor care cunosc fenomenul. Astfel, nici în ceea ce privește pariuri volei România opțiunile nu sunt deloc limitate. Ambele întreceri aliniază la start 12 echipe dispuse pe întreg teritoriul țării, deci sunt formate dintr-un număr consistent de partide.

La masculin, întrecerea este dominată de Arcada Galați, formație care a pus mâna pe trofeu în ultimele 4 sezoane și care ne-a reprezentat și ne reprezintă cu succes și în CEV Cup. La feminin, supremația din ultimii 8 ani a Volei Alba Blaj, prima echipă din România care a jucat finala Champions League (2018), a fost întreruptă doar de CSM Târgoviște (2021) și de CSM București (2018).

Întrebări frecvente despre pariuri volei online

În această secțiune am ales să răspund la o serie de întrebări atent selectate despre pariuri volei online. Astfel, aici poți afla informații esențiale despre cum să pariezi pe acest sport în așa fel încât să fie profitabil, dar și recomandări referitoare la cele mai ofertante site-uri de pariuri volei România.

1️⃣ Care sunt cele mai bune site-uri pariuri volei România?

Dacă vrei să plasezi pariuri pe volei de pe teritoriul României ai mai multe site-uri pariuri volei la dispoziție. Toate casele de pariuri online recomandate în articol sunt licențiate și reglementate de ONJN, ceea ce înseamnă că asigură utilizatorilor un mediu de joc 100% sigur și corect.

2️⃣ Care sunt cele mai bune opțiuni volei pariuri sportive?

Există anumite opțiuni pre-match pariuri volei care nu trebuie să lipsească din oferta niciunei platforme de pariuri sportive care se respectă. Astfel, un site trebuie să îndeplinească o serie de criterii înainte să fie catalog potrivit pentru pariurile pe acest sport.

3️⃣ Care sunt cele mai bune competiții pentru pariuri volei?

Campionatul mondial de volei și întrecerile din cadrul Jocurilor Olimpice sunt cele mai așteptate în ceea ce privește pariuri volei online. Totuși, există și alte competiții care merită interesul tău, mai ales dacă îți dorești să faci profit constant de pe urma pariurilor pe acest sport.

4️⃣ Se pot plasa pe volei live?

Toți operatorii incluși pe lista de site-uri de pariuri volei România au o secție de pariuri live dedicată acestui sport. Deși, să plasezi pariurile în sine nu este o misiune grea, este important să te documentezi bine și să fii la curent cu avantajele și dezavantajele pariuri volei acestui tip de pariuri.

Articole Similare