Site-uri de pariuri baschet din România 2024

Baschetul este rapid, imprevizibil și spectaculos. De aceea, are foarte multe de oferit în sfera pariurilor sportive. Principalele case de pariuri au fost nevoite să țină pasul cu tendințele și să mărească oferta în ceea ce privește sportul cu mingea la coș. Mai jos este o listă cu cele mai bune și complete 5 site-uri de pariuri baschet din România.

de Ionuț Alexandru28 Februarie 2024
Cele mai bune site-uri pariuri baschet din România
1 5/5 100% până la 1.750 RON
Colaborator LNBM Platformă Sigură Bonus Atractiv
Joacă acum!
2 4.9/5 100% până la 500 RON
Ofertă Variată Zero Comision Multe Sporturi
Joacă acum!
3 4.8/5 100% până la 500 RON Pariu gratuit
Platformă Modernă Transmisii Evenimente Live Aplicație Mobilă Optimizată
Joacă acum!
4 4.7/5 50 RON gratuit +150 RON La 3 depuneri
Cote Bune Operator cu Experiență Multe Piețe de Pariere
Joacă acum!
5 4.6/5 100% până la 500 RON
Condiții Bune de Rulaj Transmii Evenimente Live Top Pariuri Fotbal
Joacă acum!

Deși, o bună bucată de timp, baschetul a intrat într-un con de umbră și nu s-a mai bucurat de multă atenție din partea pasionaților de sport din România, acesta, treptat, datorită micilor investiții făcute la nivel local și a expunerii pe care o oferă mediul online, a crescut, încet, dar sigur, la capitolul popularitate.

Așadar, există suficiente opțiuni bune pentru baschet pariuri. Mai mult de atât, principalele case de pariuri online, inclusiv o parte dintre operatorii prezentați mai sus, oferă și servicii de live streaming pentru meciurile de baschet, ceea ce este un plus enorm în cazul celor care preferă să parieze live, dar și pentru cei care vor să urmărească o partidă care nu apare în grila de programe de la televizor.

Ponturi pariuri baschet – diverse strategii

Este dificil să faci un ghid pariuri baschet general pentru că întrecerile sunt foarte diferite ca format. De exemplu, în NBA, fiecare echipă joacă 82 de partide doar în sezonul regulat, în timp ce formațiile din Euroligă, cea mai puternică competiție intercluburi din Europa, joacă, pe lângă cele 34 de meciuri din sezonul regulat și în întrecerile interne.

Ghid pariuri baschet

Ghid pariuri baschet

Nici la competițiile interțări lucrurile nu stau mult mai diferit pentru că în baschet partidele dintre echipele naționale sunt de multe ori predispuse la mari surprize. Factorii care susțin afirmația sunt multiplii, precum: menajarea anumitor jucători care activează în NBA, relațiile slabe de joc, motivația, etc.

Acestea ar fi doar câteva dintre motivele pentru care este greu de vorbit de ponturi pariuri baschet în general și mai mult de anumite speculații privind forma de moment, luând în calcul lista accidentărilor, obiectivul formației sau stadiul în care se află o anumită competiție.

Desigur, acest lucru nu exclude chestiunile evidente. De exemplu, dacă o echipă este o forță din punct de vedere defensiv sau ofensiv se poate face un profit bun pe pariuri baschet total puncte, dar și aici este necesar un grad sporit de atenție pentru că operatorii online modifică constant oferta pariurilor specifice, conform statisticilor din ultimele meciuri și a informațiilor privind starea anumitor jucători importanți.

Pariurile live – cele mai potrivite pentru baschet

Când ne referim la pariuri baschet, este bine de știut că profesioniștii preferă să parieze live pe acest sport. Însă, pentru a face profit trebuie să fii foarte bine informat, să știi bine ce înseamnă handicap la pariuri baschet plus toate restul tipurilor de pariuri care pot să existe în oferta unui operator. Toate acestea înainte de a încerca să îți rotunjești veniturile pe unul dintre cele mai pariate sporturi la nivel global.

Avantaje pariuri baschet live
  • multe pauze și întreruperi
  • agențiile de pariuri tind să facă mici greșeli
  • evidența schimbărilor și a faulturilor
  • poți plasa mai multe pariuri într-un timp scurt
Dezavantaje pariuri baschet live
  • necesită timp și atenție
  • pot deveni costisitoare
  • ești presat de timp
  • poate surveni pană de curent

Insist din nou pe importanța informației și cunoașterea regulamentului pentru că aceste sunt mai valoroase ca orice ponturi baschet pariuri. Regulamentul jocului de baschet este unul mult mai complex decât pare la prima vedere și o scurtă căutare a acestuia te poate ajuta enorm, de fapt, chiar poate face diferența dintre un pariu este câștigător și unul necâștigător.

Importanța regulamentului specific baschetului

Ca un scurt exemplu o să mă folosesc de timpul efectiv de joc. În NBA se joacă 4 reprize a câte 12 minute, în timp ce în Europa și la competițiile internaționale se joacă 4 reprize de câte 10 minute. De aceea, un baschetbalist din NBA își pierde dreptul de a juca într-o partidă după ce a adunat 6 faulturi (numite și greșeli personale), în timp ce în alte competiții, un baschetbalist părăsește terenul după ce a adunat doar 5 faulturi.

Pariuri baschet total puncte

Pariuri baschet total puncte

Regulile în sine și micile diferențe dintre aceste, evident, nu se opresc aici. De aceea, spun din nou că o bună informare și o scurtă căutare a regulamentului specific este esențială și influențează întreg procesul de pariere, inclusiv pariuri baschet total puncte sau pariurile speciale care vizează prestația individuală a unui jucător anume.

Pariuri pe baschetul românesc

Deși sunt departe, din păcate, de UEFA Champions League sau NBA, întrecerile interne au fost mereu pe placul pariorilor din România. Acest lucru ar explica și recentul contract încheiat între Federația Română de Baschet și Mozzart, în baza căruia cea mai importantă competiție națională baschetbalistă de seniori va avea denumirea Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet (LNBM Mozzart) pe parcursul stagiunii 2022-2023.

Astfel, baschetul masculin românesc intră pe lista de branduri partenere ale celebrului operator, o listă pe care se află mai multe echipe de fotbal, volei și baschet, printre care și echipa națională de fotbal a Serbiei, calificată la Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Partener oficial LNBM Cea mai variată ofertă de pariuri baschet
1.750 RON Pachet bonus
Termeni & Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați, depunere minimă 50 RON, condiții de rulaj 5x, valabilitate 60 zile.

Pariuri baschet România ar putea să fie o opțiune interesantă pentru pariori. Întrecerea internă, câștigată în ultimul sezon de U-BT Cluj-Napoca, este, spre deosebire de echipa națională, într-o continuă creștere. De altfel, România are 4 reprezentate în cupele europene, U-BT în EuroCup, respectiv CSM Oradea, CSO Voluntari și SCM Craiova în FIBA Europe Cup.

Totuși, atenția și colectarea de informații este necesară și când vorbim de întrecerea internă. Mai ales că formatul competiției din acest sezon este unul inedit, chiar experimental, cu 18 grupări împărțite în două conferințe a câte 9 echipe. Dintre care 5 din fiecare grupă ar urma să avanseze în faza a doua a sezonului regulat. Acolo, fiecare echipă joacă în dublă manșă împotriva echipelor provenite din cealaltă conferință, iar primele 8 clasate vor continua lupta pentru titlu.

Întrebări frecvente despre pariuri baschet

În această secțiune am ales să răspund la o serie de întrebări atent selectate despre pariuri baschet. Astfel, aici poți afla informații esențiale despre cum să îți mărești profitul pariind pe acest sport, dar și sfaturi despre cele mai ofertante site-uri în ceea ce privește oferta de pariuri pentru sportul cu mingea la coș.

1️⃣ Care sunt cele mai bune site-uri pariuri baschet din România?

Dacă vrei să plasezi pariuri baschet de pe teritoriul României ai mai multe site-uri pariuri baschet la dispoziție. Toate casele de pariuri online recomandate în articol sunt licențiate și reglementate de ONJN, ceea ce înseamnă că asigură utilizatorilor un mediu de joc 100% sigur și corect.

2️⃣ Unde pot plasa pariuri baschet România?

Din sezonul 2022-2023, Federația Română de Baschet a semnat un parteneriat cu Mozzart. Așadar, dacă vrei să îți încerci norocul la pariuri baschet România, oferta casei de pariuri în ceea ce privește LNBM este una completă, actualizată în mod în constant.

3️⃣ Care sunt cele mai bune strategii pentru pariuri baschet?

Este dificil să prezinți o serie de ponturi pariuri baschet în general. Totuși, dacă te decizi să pariezi pe sportul cu mingea la coș, este foarte important să iei în calcul și o serie de recomandări privind anumite strategii care îți pot aduce profit.

4️⃣ Unde se pot juca baschet pariuri live ?

Toate site-urile de pariuri baschet recomandate în articol au și o secție de pariuri live dedicată acestui sport. Deși, să plasezi pariurile în sine nu este o misiune grea, este important să te documentezi bine și să fii la curent cu avantajele și dezavantajele acestui tip de pariuri.

5️⃣ Ce înseamnă handicap la pariuri baschet?

Pariurile pe handicap din baschet sunt populare și se regăsesc în oferta celor mai mulți operatori. Acest tip de pariu este unul câștigător dacă echipa aleasă pierde sau câștigă, în funcție de pariu, la o diferență mai mică decât numărul de puncte propus de operator, unul care variază în funcție de mai multe aspecte.

Articole Similare