5 greșeli care te fac să pierzi la parurile sportive online

Majoritatea oamenilor care folosesc pariurile sportive au două lucruri în comun, sunt fani sportivi și vânează câștiguri rapizi. Cunoștințele sportive sunt extrem de importante în acest domeniu, însă sunt și alte fundamente care trebuie respectate, în ordinea unor câștiguri. Pariurile sportive online sunt știință și simplu fapt că sunteți un fan sportiv înflăcărat, nu vă asigură un câștig. Cei mai mulți dintre utilizatori care au pierderi constate, au niște greșeli comune pe care le repetă la infinit. A greșii este omenește, cu toții greșim, dar într-un final, trebuie să învățăm ceva din greșelile noastre și să încercam să nu le mai repetăm.

Disciplină la bugetul de joc. Haosul bugetar este una dintre cele mai comune greșeli pe care le fac jucătorii și este și cea mai periculoasă dintre ele, care poate avea un deznodământ fatal. Jucătorii care nu au succes la pariurile sportive sunt cei care nu au un plan definit și joacă dezorganizat. Mai multe șanse de câștig au acei jucătorii care joacă la distracție, de fapt au mai puține pierderi decât cei din prima categorie. Bugetul pentru pariuri trebuie delimitat de restul cheltuielilor și trebuie să fie alcătuit numai din banii de care un jucător se poate lipsi. Acest buget trebuie să fie fix și niciodată trecut pragul, indiferent de situație. Pentru îndeplinirea acestui plan trebui o disciplină foarte bună dar împiedică să pierdeți bani pe care nu vă permiteți să-i pierdeți.

Imagine cu un meci de fotbal

Pariuri sportive la fotbal

Așteptările nerealiste sunt o cauză pierdută. Cei care plasează pariuri online cu așteptări nerealiste, fără nici o cunoștință de bază despre sportul respectiv, a pierdut din start. Este de înțeles pentru un jucător de ocazie, o singură dată în viață a plasat un pariu la întâmplare și a câștigat, sau a pierdut, a fost doar întâmplare. Pentru pariorii profesioniști, acest confort, de a ghici un rezultat sau de a crede că echipa lui este câștigătoare, este absurd. Câștigurile nu sunt ușor de realizat, nici imposibil, însă necesită disciplină, cunoștințe extinse despre sport și un factor denumit noroc. Chiar dacă se cunosc toate detaliile despre jocul respectiv, factorul natură poate interveni în orice moment și jocul să ia altă întorsătură. Nu aveți așteptări nerealiste dar nici negative.

Mai multe pariuri nu înseamnă mai multe șanse, deși matematica poate zice altfel. Șansele sunt la fel, 50 % să câștigați, 50% șanse să pierdeți iar în cazul în care pierdeți, pierdeți și mai mulți bani. Cea mai bună abordarea este cea făcută cu răbdare și selecție. În loc să pariați haotic, pe sporturi diferite sau mai multe bilete pe un singur sport, încercați să faceți o artă din acest sport – să selectați meciul preferat și să acumulați cât mai multe informații, acest lucru cu siguranță vă va sporii șansele. Scopul acestui joc este să plasați cel mai bun pariu online pe care puteți și nu să plasați cât mai multe pariuri.

Pariurile bazate pe emoții sunt la fel de dăunătoare ca și pariurile făcute cu ochii închiși. Cei mai mulți dintre începători plasează pariuri pe o echipă de fotbal doar pentru că e fan, sau pe un meci următor doar pentru că i-a plăcut cum s-a comportat sportivul în meciul anterior și acesta este un lucru incert și nebazat pe știință. Motivația este greșită, atunci când vorbim pe un termen lung de pariere dar este perfect solubilă pentru un jucător care o face întâmplător, o dată la distanță lungă.

Imagine cu sporturi virtuale

Pariuri sportive virtuale

Înțelegerea pariurilor și a termenilor acestora este la fel de crucială pentru un final fericit. De exemplu, unii jucători utilizează termenul pur și simplu ca o modalitate de a descrie cotele. După spusele lor, cotele mari oferă o valoare bună, iar cotele mici oferă o valoare proastă. Nu este cert. Valoarea este de fapt o măsură a modului în care șansele se raportează la șansele estimate de a câștiga un pariu. În termeni foarte simpli, un pariu oferă o valoare bună atunci când șansele estimate de a câștiga sunt mai mari decât șansele sugerează.

Există și mai multe lucruri decât asta, dar asta este ideea de bază. Cei mai mulți dintre jucătorii profesioniști pariază doar atunci când au identificat o valoare fiabilă și nu oricând. Valoarea și importanța ei trebuie înțeleasă de absolut toți jucătorii, înainte ca aceștia să își riște banii cu greu munciți. Deși nu este întotdeauna ușor să identifici valoarea, este ușor să obții cea mai bună valoare posibilă pentru orice pariu. Tot ce trebuie să faceți este să comparați cotele de pariere și liniile disponibile oferite numai la cele mai bune case de pariuri online și site-uri de pariuri și să va asigurăm că plasați pariurile în găsiți cele mai bune oferte.

Strategiile de bază ar trebui să facă parte din abc-ul unui novice la pariurile sportive online. Cei mai mulți dintre jucători sunt sceptici că acestea ajută într-un fel și fac greșeala de a omite primii pașii elementari în plasarea pariurile. Nu toate merg, nu toate sunt greșite. Exista strategii la pariuri care sunt verificate matematic că acestea lucrează în folosul jucătorului. Nu dau un rezultat pozitiv de fiecare dată, însă au fost dovedite că reduc pierderile cu foarte mult, atunci când sunt aplicate.

Alegerea operatorului de pariuri sportive online cu atenție este un alt fundament pe care jucătorul trebuie sa îl facă, înainte să arunce cu bani în dreapta și în stânga. Nu toți operatorii sunt de același calibru și chiar dacă sunt licențiați, asta nu înseamnă că au cele mai bune oferte. Cele mai multe site-uri sunt acceptabile, însă sunt operatorii care au experiență mult mai largă in domeniu și vin cu cele mai bune oferte din industrie de la top casino online România. În nici un caz să nu alegeți operatori care nu poartă emblema ONJN, aceștia nu sunt reglementați de nici un institut și datele personale, cât și cele bancare sunt în pericol.

Articole Similare