Tot ce trebuie să știi despre poker bluff

Cu toții cunoaștem celebrul clișeu care afirmă faptul că poker bluff este cel mai important aspect al jocului de poker. În acest sens, noi am realizat o serie de studii, pentru că ne-am dorit să vă explicăm în amănunt ce anume este bluff-ul și de ce este atât de important în lumea jocurilor de noroc de tip poker.

Poker Bluff

Poker Bluff

Ce înseamnă Poker bluff

Poker bluff înseamnă, practic, să îi păcălești pe adversarii tăi astfel încât să îi faci să creadă că ai o mână de cărți cu mult mai bună decât cea pe care o ai în realitate, ceea ce îi va face indirect să foldeze cărți câștigătoare, în loc să le păstreze.

Motivul pentru care să utilizați strategii de poker bluff

Dacă nimeni nu ar utiliza bluff poker, jocul ar deveni extrem de previzibil, ceea ce l-ar face un fel de Popa Prostul online. Din acest motiv, din ce în ce mai mulți jucători aleg să meargă pe cele mai bune strategii la poker, încercând să condimenteze pe cât mai mult posibil jocul și să adune cât mai multe câștiguri.

Strategia de intimidare nu funcționează

Dacă mizați pe faptul că împingerea unui mare teanc de jetoane spre mijlocul mesei va intimida adversarii astfel încât să-și piardă concentrarea și să nu mai joace bine, ținem să vă anunțăm că aceste tehnici de intimidare nu mai funcționează de mult timp și veți fi nevoiți să veniți cu un plan mai bun de atât.

Cele mai simple tehnici de bluff Poker

Indiferent că joacă Popa Prostul online sau Poker, fiecare jucător are tehnica proprie, pe care o dezvoltă pe măsură ce joacă. Cu cât joci mai mult, cu atât înțelegi mai bine strategiile potrivite ție și stilului tău de joc. Cu toate acestea, haideți să vedem care sunt cele mai populare strategii și tehnici de joc și de poker bluff.

Nu investi mult pe mâini cu valoare medie

Chiar și mâinile solide la poker pot deveni medii atunci când sunt mulți jucători care pariază. Pentru acest motiv este absolut necesar să fii sigur că știi să faci diferența între poker bluff-ul adversarilor și, cum s-ar spune, să vezi prin ei pentru că dacă investești mult pe o mână medie, s-ar putea să pierzi mai mult decât ai crede.

Pariază pe mâini puternice

Dacă ai o mână solidă cu o pereche puternică pe flop, pariază. Trebuie să fii atent, însă, la cazul în care este egalitate pe flop, căci, în acest caz, este indicat să pariezi cât mai mult. Strategia este să îi convingi pe adversarii contra cărora joci să parieze cât mai mult, pentru a avea tu cât mai mult de câștigat.

Uneori trebuie să alegi check în loc de bet

Nu uita că există și strategia de check în loc de bet. Acest lucru te poate ajuta de cele mai multe ori, în special în cazul în care există șanse ca adversarii să aibă perechi cel puțin la fel de bune, dacă nu chiar mai mari, decât ale tale. Este o strategie care te ține în siguranță, însă fără câștiguri.

Cum să blufați în Poker- strategii pentru începători

Acum că ați aflat unele din cele mai importante strategii de poker pentru începător, este important să știți si cum să folosiți strategia de bluff poker și, practic, cum să blufați în poker. Ideea acestei strategii este să îi păcăliți pe adversari să se retragă, rămânând voi cu cele mai bune cărți și cu cele mai multe câștiguri.

Strategia de poker bluff all in

Strategia de poker bluff all in înseamnă să joci la intimidare. Chiar dacă ai cărți mediocre spre slabe, cele mai mari șanse sunt ca și adversarul tău să aibă tot o mână cel puțin de slabă ca a ta. Așadar, dacă mergi pe strategia all-in, pune cât mai multă presiune pe adversar pentru a-l face să se retragă.

Dacă aveți impresia că adversarul bluffează, poți citi aici 5 semnale care îti spun că oponentul este cacialma. În felul acesta, data viitoare vei ști cu siguranță dacă oponentul este sau nu pe bune și vei ști ce să faci în privința lui și cum să nu faci când blufezi tu, ca să nu se prindă ei.

Poker

Poker

Strategia de poker rezervat

Dacă ai auzit de această strategie și nu știi cum să blufați în Poker când chiar ai cărți bune, cea mai ușoară opțiune pentru începători este s-o jucați într-un mod rezervat. Pariați minimul posibil, păstrați-vă calmi și sperați ca adversarii să creadă că au mână bună și să parieze cât mai mult.

Popa Prostul online

Pentru cei dintre voi care știu deja cum să blufați în Poker și doriți să învățați altceva nou, puteți vedea și alte jocuri de tip Popa Prostul online. Spre deosebire de Poker, la Popa Prostul nu este nevoie de atât de mult poker bluff, însă nici nu se poate realiza prea mult căci se realizează în mediul online.

Fie că jucați Popa Prostul online, fie că jucați Poker online sau orice alt joc, este important să nu uitați să alegeți să jucați pe un site cât mai sigur, de preferință licențiat ONJN, dar orice licență este bună. Mai mult decât atât, am pregătit aici cele mai bune site-uri pentru poker online așa că nu rămâne decât să vă distrați.

Concluzii

Așa cum ați putut deja observa din acest articol, există multe moduri de a utiliza strategia de bluff poker, iar dacă vă doriți cu adevărat să învățați ceva nou, există o multitudine de alte strategii pe care le folosesc jucătorii, de la începători la profesioniști. Noi sperăm că v-a fost util acest articol și vă urăm mult succes.

Întrebări frecvente despre bluff Poker

Dacă aveți în continuare întrebări legate de bluff poker sau despre cum să blufezi la poker, veți fi încântați să aflați că am pregătit pentru voi un top al celor mai des adresate întrebări de la cititorii noștri, pentru ca toată lumea să poată citi răspunsurile noastre la acestea. Haideți să vedem ce ne-au întrebat.

🤔 Ce înseamnă să blufezi la poker?

blufezi la poker înseamnă, pe românește, să joci la cacialma. Practic, te prefaci ori că ai cărți foarte bune, ori că ai cărți rele, pentru a-l duce în eroare pe adversar și a-l convinge să parieze cât mai mult și, prin urmare, pentru a-l face să piardă banii în defavoarea dumneavoastră. Deși teoria e simplă, pusul în practică e mai greu.

🤥 Care sunt cele mai simple tehnici de blufat la poker?

Așa cum am menționat și mai sus, fiecare jucător va considera că tehnica proprie este cea mai ușoară tehnică de blufat la poker. Cu toate acestea, există unele tehnici de blufat la poker universale, care pot fi aplicate de fiecare jucător în parte, fie că e începător sau profesionist, pentru că sunt și complexe și simple în același timp.

🔥 Ce înseamnă strategia all-in?

Strategia all in este, pe cât de promițătoare, pe tot atât de riscantă. Practic, dacă ai o mână mediocră spre slabă, ideea este să îl faci pe oponent să creadă că ai o mână foarte bună. Acest lucru înseamnă să ceri mărimea mizei, să plusezi la maxim și să pui atâta presiune încât să se dea bătut.

Articole Similare