Poker Strategii sau cum să-i învingeți pe prietenii la poker

Acest articol despre poker vă va arăta problemele și jucătorii cu care vă veți confrunta și vă va explica cum să procedați la un poker cu prieteni. Dacă sunteți un jucător de poker semi-profesionist sau cel puțin unul cu o înțelegere solidă a jocului, probabil că sunteți de multe ori mai bun decât prietenii voștri la poker. Cu toate acestea, acest lucru nu garantează în niciun caz că veți pleca cu toate jetoanele atunci când vine vorba de un joc de poker.

Cum să jucați Poker cu prieteni pentru a câștiga

Cum să jucați Poker cu prieteni pentru a câștiga

Deși probabil ați citit mult mai multe articole, cărți și teorie despre poker și sunteți mai experimentați decât toți cei din jur, dacă nu vă ajustați jocul la nivelul lor, veți avea multe probleme. Aproape fiecare joc de poker are propriile stiluri. Iată cele mai comune tipuri care vor sta la masă cu voi:

– Jucători începători

– Jucători mediocri

– Jucători cu cunoștințe acceptabile

– Jucători cu cunoștințe destul de bune, care se cred profesioniști.

Fiecare acțiune pe care o faceți la masa de poker poate fi comparată cu un tip de poker limbaj. Dacă faceți blufuri complexe și mișcări pe care ceilalți jucători nu le înțeleg, este ca și cum ați vorbi o limbă străină. Dacă vreți cu adevărat să fiți cel care va pleca cu cele mai multe sau cu toate cipurile la final de joc, atunci trebuie să urmați câteva lucruri foarte simple care vă vor oferi un avantaj față de fiecare jucător.

Împotriva cui veți juca cel mai des? Intrările standard pentru turneele de poker cu prieteni sunt cuprinse între 50 RON și 100 RON, ceea ce necesită să jucați mult mai mult împotriva unor jucători începători și mediocri decât împotriva semi-profesioniștilor sau cel puțin a oamenilor care chiar gândesc la masă.

Jucători începători

Jucători începători

Așadar, iată o privire asupra principalelor tipuri și stiluri cu care vă veți confrunta cel mai des:

Jucători absolut începători

Cel mai adesea, aceștia sunt prieteni, care nu au jucat niciodată poker online, nu cunosc regulile și habar nu au despre ce este vorbă. Acest tip de oameni sunt absolut previzibili în acțiunile lor. Acești jucători vor merge uneori cu cea mai bună mână, alteori cu cea mai slaba. Este caracteristic pentru ei că de cele mai multe ori nu au habar ce mână țin, ceea ce înseamnă că pur și simplu nu îi poți „citi”.

Strategie de urmat: Evitați-le!

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să evitați acest tip de jucători. Lăsați pe altcineva să-și spargă capul cu ei!

Jucători mediocri

Jucători mediocri

Jucători mediocri

Deși acești jucători înțeleg unele elemente de bază ale jocului, ei aderă la strategii foarte elementare. Vă puteți aștepta la un prim nivel de gândire sau deciziile pe care le iau se bazează în principal pe cele două cărți pe care le țin în mana. Împotriva acestor jucători, nici măcar nu trebuie să vă străduiți să-i urmăriți. Sunt atât de previzibili încât știți întotdeauna ce țin și ce vor face. Dacă arată forță, atunci sunt puternici, dacă vedeți slăbiciune, cel mai probabil au o mana slaba.

Strategie de urmat: Agresivitate!

Cel mai bun mod de a învinge acest tip de jucători este să fiți extrem de agresivi împotriva lor. Scopul vostru este să luați aproape fiecare mână pe care îndrăznesc să o joace împotriva voastră. Când cineva arată forță, cel mai bine este să va aruncați.

Jucători destul de buni

Jucători destul de buni

Jucători destul de buni

Dacă jucați cu aceiași oameni în fiecare săptămână, cei mai mulți vor fi la un nivel mediu. Acest tip de jucători cunosc și înțeleg elementele de bază ale poker-ului și își diversifică jocul din când în când. Cel mai important, fac mai puține greșeli decât jucătorii mediocri.

Strategie de urmat: Agresivitate!

Cea mai bună strategie împotriva jucătorilor la nivel mediu este aceeași ca a celor mediocri. Apăsați-i constant și faceți-i să arunce majoritatea mâinilor pe care ii joacă. Încercați întotdeauna să fiți agresorul, nu cel care plătește.

Jucători buni, care se consideră profesioniști

Jucători buni, care se consideră profesioniști

Jucători buni, care se consideră profesioniști

Este important să marcați mental acești jucători la începutul jocului, deoarece împotriva lor veți avea o abordare complet diferită de ceilalți. Există mai multe semne că îi veți recunoaște pe acești jucători:

– Continuă să vorbească despre cât de buni sunt la poker și cât de mult au câștigat;

– Ei explică în mod constant procentele și șansele pe care le are mâna ta;

– Le place să folosească prea mulți termeni de poker precum pot commited”, “pot odds” etc. indiferent de situația de la masă;

Strategie de urmat: Așteptați să facă o prostie!

Acești jucători joacă la fel ca jucătorii buni medii, dar cu câteva schimbări foarte mici. Din când în când își permit o cacealma. Din fericire pentru voi, ei nu sunt suficient de buni pentru a o face corect sau la momentul potrivit. Așteptați să facă un bluff total la poker sau să o mișcare într-o situație nepotrivită și îi prindeți. Din fericire, acești jucători au probleme serioase cu egoul lor și nu sunt jucători profesioniști, precum cred ei.

Articole Similare