Reguli de Bază la Poker

Fiecare joc are regulile lui ce trebuie urmate cu strictețe, pentru a evita orice tip de confuzie sau de nelămurire în ceea ce privește corectitudinea jucătorilor implicați. Din acest motiv, astăzi ne dorim să vorbim despre reguli poker, pentru că este un joc din ce în ce mai popular pe care îl încearcă din ce în ce mai mulți jucători.

Cum se joacă Poker

Cum se joacă Poker

Cum se joacă poker?

Modul cum se joacă poker nu este complicat. Reguli poker spun că tot ce trebuie să faci este să reușești să obții cea mai bună combinație de cinci cărți în mână. Atâta timp cât ai acest lucru în vizor și reușești să calculezi niște cărți, niște șanse și posibilități, vei avea un success de neimaginat în lumea pokerului. Din acest motiv, nu mulți știu cum se joacă poker.

Pentru început, cel mai indica teste să joci în modul de practică, dacă dorești să testezi diferite strategii de joc. Noi îți sugerăm să joci doar pe cele mai bune site-uri de poker online, pentru că acestea sunt sigure, licentiate și, mai mult decât atât, chiar oferă premiile promise, fără să încerce să te tragă pe sfoară.

Poker reguli

Fiecare site de casino online are un regulament poker și, în general, regulamente unice pentru orice tip de joc online pe care îl susțin în cadrul site-ului. De cele mai multe ori, regulile de bază sunt aceleași, însă este important să le citiți oricum, pentru că ar putea apărea reguli interne ale cazinoului, care se aplică și pe jocuri.

Dacă nu dorești să te complici încă cu jucători reali, poți încerca să joci poker împotriva unor roboti de poker. Aceștia vor juca cinstit, fără să încerce să te intimideze, și nici nu vor trișa. Mai mult decât atât, îți poți seta nivelul de dificultate pe care dorești să îl experimentezi în cadrul jocurilor de practică, ceea ce este un avantaj clar pentru un novice.

Alte reguli de poker

Cele mai importante reguli de poker sunt cele care spun să rămâneți calm și să aveți răbdare pe tot parcursul jocului. Atunci când vă păstrați calmul, reguli poker spun că veți avea mai multe șanse să observați tot ce se întâmplă în timpul jocului, cum ar fi reacția celorlalți jucători sau pur și simplu dacă vreunul dintre ei încearcă să trișeze.

Tipuri de mâini poker

Există mai multe tipuri de mâini poker pe care un jucător le poate avea. Haideți să vedem care sunt acestea și ce avantaje are fiecare tip de mâini poker în parte, pentru a putea înțelege, atunci când îl aveți, ce trebuie să faceți și cum trebuie să decurgă jocul, pentru a fi în favoarea voastră în orice clipă și a vă asigura câștigul.

Tipuri de mâini poker

Tipuri de mâini poker

Dacă încă nu știți cum se calculează cărțile la poker, cea mai simplă variantă este să vă ajutați cu calculatoare de poker. Acestea vor calcula pentru voi, cu ajutorul unor sisteme simple de calcul, probabilitățile cărților ce vor veni, acest lucru fiind de mare ajutor pentru cineva care vrea să învețe să calculeze cărțile.

Mâinile la poker de tip cinci la fel

Atunci când aveți parte de mâinile la poker de tip cinci la fel, înseamnă că jucați poker cu 53 de cărți de joc. Acest lucru înseamnă că jucați cu Jokeri. Să ai cinci cărți la fel în mâinile la poker înseamnă să ai cea mai bună variantă posibilă. De cele mai multe ori, cele cinci cărți la fel sunt de fapt compuse din patru cărți de același fel și un Joker.

Poker mâini cu Royal Straight Flush

Dacă jucați poker cu 52 de cărți, fără Jokeri, cea mai puternică variantă de cărți pe care o puteți avea este Royal Straight Flush, adică o serie de 5 cărți regale consecutive. Aceste poker mâini trebuie să fie formate din 10, Valet, Damă, Popă și As, toate de același simbol, adică ori toate de inimă roșie, inimă neagră, sau treflă ori toate de romb.

Alte reguli la Poker

Alte reguli la Poker

Ierarhia mâinilor de poker

Ierarhia mâinilor de poker este simplă: dacă doi sau mai mulți jucători de poker au poker mâini cu Straight Flush, adică 5 cărți consecutive, cel a cărui mână are cartea cea mai mare câștigă. Practic, dacă jucătorul 1 are o serie de treflă de 3, 4, 5, 6 și 7, iar jucătorul 2 are o serie de inimă de 4, 5, 6, 7 și 8, atunci jucătorul numărul doi câștigă.

Dacă nu vă interesează să jucați poker efectiv, ci pur și simplu vă fascinează lumea aceasta a jocurilor de noroc, vă invităm să citiți și articolul nostru despre cele mai mari câștiguri la poker online. Poate că acesta vă va convinge să încercați măcar să jucați, dacă nu chiar să deveniți un As al jocurilor de noroc.

Concluzii

După cum vedeți, să fiți jucător de poker nu înseamnă să știi cine știe ce strategii sau poker reguli. Cel mai important în acest joc este să aveți un spirit de observație bine pus la punct și o răbdare nemărginită, pentru a putea juca mâinile exact când trebuie și pentru a putea să observați ce se întâmplă cu adversarii, ce reacții au.

Întrebări și Răspunsuri

  Nu toată lumea joacă poker sau a jucat poker vreodată, motiv pentru care, dacă vă încadrați între cei ce abia învață despre lumea aceasta, noi înțelegem că este posibil să mai aveți întrebări, motiv pentru care v-am pregătit o serie de întrebări frecvent adresate de cititorii noștri și răspunsurile noastre la acestea.

1️⃣ Cum se joacă poker?

Oamenii tind să se piardă în detalii, motiv pentru care majoritatea jucătorilor, încercând să adopte strategii care mai de care mai complicate, uită de scopul principal: modul cel mai simplu cum se joacă poker este să aduni o combinație cât mai bună de cinci cărți în mână și, dacă reușești să și calculezi cărțile ce vor veni, cu atât mai bine.

2️⃣ Există diferențe mari între poker reguli la diferite cazinouri?

De cele mai multe ori, la jocuri online de tip poker reguli diferite majore nu sunt. Cu toate acestea, noi recomandăm ca atunci când începeți să jucați pe un site de cazinou online, să citiți regulile, pentru a evita orice posibilă eroare în joc, care ar putea duce ori la pierderea câștigurilor, ori la eliminarea voastră din jocul respectiv.

3️⃣ Care sunt cele mai importante reguli de poker?

Orice jucător profesionist de poker vă va spune că cele mai importante reguli de poker sunt cele care vă îndeamnă să rămâneți calm și să aveți răbdare. Atunci când vă păstrați cumpătul, vă ajutați să aveți și mintea limpede, ceea ce vă va ajuta enorm în observarea diferențelor de atitudine ale oponenților.

4️⃣ Există mai multe tipuri de mâini la poker?

Da, există o mulțime de tipuri de mâini la poker, însă cele mai des întâlnite sunt Straight Flush-urile. Această mână înseamnă să ai cinci cărți consecutive care aparțin aceluiași simbol. Cu cât cartea cea mai mare e mai mare, cu atât șansele de câștig cresc, pentru că se prea poate ca și adversarii să aibă un Straight Flush.

Articole Similare