Calculatoare de Poker Online

Calculatoare de Poker Online sunt software, instrumente care calculează automat cotele, folosind informațiile disponibile sau datele care sunt introduse manual de către utilizatorul programului. Calculatoarele de poker și roboții de poker sunt ajutoare indispensabile pentru toți jucătorii începători care nu înțeleg pe deplin matematica poker-ului, principiile de calcul al șanselor și probabilităților anumitor mâini. Jucătorii mai experimentați sunt mai interesați de calculatoarele analitice, care le permit să facă calcule detaliate ale șanselor diferitelor mâini în mod manual.

Calculator de poker online

Calculator de poker online

Deoarece cuvântul „calculator” are o semnificație generală, este obișnuit să se facă distincție între mai multe tipuri de Online Poker Calculator: calculatoare offline, calculatoare online, indicatori de poker și inspectori.

Ce este un Poker Calculator?

Acești calculatori de cote funcționează în timp real, adică citesc informații despre extragere direct din tabel și efectuează imediat calcule matematice ale tuturor cotelor și probabilităților. Există multe oferte similare pe piața software-ului de poker. Cu toate acestea, nu toate programele sunt de înaltă calitate. În plus, calculatoarele de poker online diferă între ele.

Faptul este că unele dintre aceste calculatoare de poker online nu numai că pot calcula cotele, dar oferă, de asemenea, utilizatorului recomandări și sfaturi specifice: ce să facă în această situație. Calculatoare de poker online cu această funcție sunt interzise pentru utilizare în multe camere de poker. Cu toate acestea, este destul de dificil să determinați utilizatorul unui calculator online de înaltă calitate, deoarece orice program serios are toate instrumentele de mascare necesare.

Joc de poker

Joc de poker

Cele mai populare și de înaltă calitate calculatoare de poker online sunt:

Poker Calculator Pro – calculator de poker de la creatorii cunoscutelor resurse Tournament Shark și TopShark;

Poker Wingman Pro – un calculator puternic, care oferă sfaturi de poker și funcționează atât online, cât și offline;

Poker Hound – un calculator online care oferă recomandări, inclusiv populară strategie ICM utilizată în etapele târzii ale turneelor SNG;

Calculatem Pro – un calculator de cote de poker foarte puternic, există și o versiune mai ușoară a Texas Calculatem;

Holdem Genius – nu cel mai convenabil, dar unul dintre cele mai populare calculatoare de poker.

Calculatoare de Poker Offline

Acest tip de online poker calculator este destul de folosit. Aceasta include cele mai simple programe care arată cote în situații create de utilizatori și programe mai complexe și pe mai multe niveluri. Programul foarte popular Poker Studio este un exemplu al celui mai simplu calculator offline pentru un joc de poker clasic.

Poker calculator offline

Poker calculator offline

Programele mai sofisticate de online poker calculator, oferă câteva instrumente analitice suplimentare, ceea ce face posibilă considerarea unor astfel de calculatoare de poker offline ca fiind necesare și programe de bază pentru îmbunătățirea abilităților și îmbunătățirea propriului joc de poker online. Astfel de programe, precum și unele calculatoare online, oferă recomandări utilizatorilor lor, calculează și arată corectitudinea fiecărei soluții posibile în acest moment și vă permit să lucrați în profunzime cu intervale manuale. Cu alte cuvinte, preiau unele dintre funcțiile analitice ale managerilor universali de poker.

Printre astfel de programe puternice, cele mai populare și de înaltă calitate calculatoare de poker offline sunt:

Cardrunners EV – este unul dintre cele mai bune software de poker în general. Acesta nu este doar un calculator, ci și un consilier înțelept, un mentor experimentat și un matematician strălucit, desigur;

Flopzilla – o versiune simplă, dar foarte funcțională a Cardrunners EV;

PokerStrategy Equilab – un instrument puternic pentru analiza și calcularea echității de pe popularul site de poker PokerStrategy.

Indicatori și inspectori de poker

Indicatorii și inspectorii sunt un tip de online poker calculator cu o serie de caracteristici suplimentare. De fapt, aceste funcții se referă și la urmărirea, analiza și crearea recomandărilor optime din punct de vedere logic. Aceste funcții sunt concretizate și dezvoltate în mod vizibil. Ele sunt adesea rezultatul dorințelor de a se îmbogăți într-un mod nu tocmai onest. Dar uneori acestea sunt caracteristici și capacități perfect legale, care ajută jucătorul în anumite situații la masa de poker.

Joc de poker pe calculator

Joc de poker pe calculator

Esența indicatorilor de poker devine mai clară cu un studiu detaliat al fiecărui astfel de program.

– Indicator turneu – calculator online și offline, cu posibilitatea de a crea baze de date complete și de a folosi HUD în timpul jocului. Obiectivul principal al programului: jocul în turnee.

– Holdem Indicator este un analog al Indicatorului Turneului de la aceiași dezvoltatori, singura diferență constă în scopul indicatorului. HI este destinat utilizării în jocuri cash. O versiune simplificată a acestui calculator este Poker Indicator.

– Online Hold’em Inspector este practic un calculator de poker online standard cu trei diferențe principale. În primul rând, extinde foarte mult caracteristica modului de consiliere. Spre deosebire de alte calculatoare, aici nu puteți seta doar vectorul general al strategiei selectate, dar puteți specifica și fiecare detaliu.. De fapt, utilizatorul își poate crea propriul jucător ideal, iar calculatorul va oferi sfaturi pe baza caracteristicilor profilului său.

– Online Tournament Inspector este o copie exactă a programului anterior cu aceleași caracteristici și capacități. Cu o singură excepție: scopul său este poker-ul de turneu și jocurile în numerar în formatele No Limit și Pot Limit.

Puteți să vă încercați abilitățile la poker online, folosind sau nu poker calculator, însă cel mai important este sa alegeți platforme de joc corecte și licențiate. Site-uri, precum 888casino  și Netbet site online sunt platforme de joc oneste, cu toate licențele necesare și, cu încredere vă puteți încerca strategiile pe site-urile lor.

Cele mai frecvente întrebări despre calculatoare de poker online

Poker-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou și aproape fiecare site de renume oferă și camera de poker online. Tocmai de aceea, ca să vă ajutăm să intrați în lumea marelui joc, am adăugat mai jos cele mai interesante și frecvente întrebări ale jucătorilor de poker români.

⌨️ Ce reprezintă un poker online calculator?

Un calculator de poker este o aplicație care elaborează algoritmii prin metode probabilistice sau statistice. Ajută un jucător să evalueze o situație și să obțină informații despre șansele de a câștiga, sau a pierde o mână de poker. Un utilizator introduce cărțile primite, cărțile la masă, numărul de adversari și primește o estimare a probabilității.

✖️ Se poate folosi un poker calculator fără internet?

Astfel de programe, oferă recomandări utilizatorilor lor, calculează și arată corectitudinea fiecărei soluții posibile în acest moment și vă permit să lucrați în profunzime cu intervale manuale. Cu alte cuvinte, preiau unele dintre funcțiile analitice ale managerilor universali de poker.

🛎️ Care sunt indicatori și inspectori de poker

Indicatorii și inspectorii sunt un tip de calculator de poker cu o serie de caracteristici suplimentare. Aceste funcții se referă și la urmărirea, analiza și crearea recomandărilor optime din punct de vedere logic. Uneori acestea sunt caracteristici și capacități perfect legale, care ajută jucătorul în anumite situații la masa de poker.

Articole Similare