Top 10 cele mai mari câștiguri la poker online

Există multe persoane cunoscute în lumea poker-ului, care sunt un model pentru mulți și atrag nenumărați fani. Ei urmăresc jocurile lor, învață de la ei și le urmează sfaturile. Acest lucru este normal, deoarece jucătorii profesioniști în acest joc de strategie sunt experimentați și știu care este decizia corectă în orice moment dat. Poker-ul necesită dăruire din partea jucătorilor dar și mare grijă. Există, de asemenea, lecții pe care toți trebuie să le parcurgeți pentru a deveni un jucător de poker competitiv și profitabil. De când jocul a început să se dezvolte în spațiul online, participanții au ajuns la un număr imens. Acum este ușor pentru oricine să atingă emoția poker-ului. Puteți găsi această emoție și în țara noastră, la cele mai bune cazinouri românești online. Veți găsi informații detaliate în recenziile de specialitate ale site-ului.

Există jucători care o să rămână pentru totdeauna în istoria poker-uluii prin modul lor de a juca și prin câștigurile pe care au reușit să le obțină, datorită disciplinei, strategiei și bineînțeles, datorită norocului sau. Nu mai puțin importante sunt și victoriile jocurilor online. Vom vorbi despre ele chiar acum și vom vedea care sunt primii zece câștigători la poker online și ce sume au reușit să obțină.

Poker online – un joc celebru

Poker online – un joc celebru

10. Braina Hastings

Jucătorul american de poker a câștigat 4.867.425 USD în jocuri de poker online. Este popular cu jocurile sale online de numerar împotriva suedezului Victor Blom. Hastings se aventurează pe platformele de poker cu porecla $tinger88.

9. Jens Kilonen

Următorul în clasamentul nostru este jucătorul finlandez de poker Jens Kilonen. Câștigurile sale au ajuns la 5.435.221 dolari. În 2012 și 2013, el a fost distins cu cel mai bun jucător finlandez de poker. Concurează sub porekla Jeans89 și Ingenious89.

8. Hack Dang

Un american născut în Virginia, care a câștigat 6.579.606. $ Este popular în comunitatea de poker cu numele său, trex313. Dang a fost identificat ca un jucător pasiv în unele momente, dar suficient de capabil să-și gestioneze fondurile și să parieze într-un mod minunat, ceea ce îi aduce profituri mari.

7. Phil Gulfund

Câștigurile de poker online de la Gulfund sunt estimate la 8.069.633 de dolari. Pregătirea lui este oferită de casele de pariuri online care au camere de poker. Poreclele sub care poate fi identificat sunt sunt OMGClayAiken și MrSweets28.

6. Di Dang

Di este fratele mai sus menționatului Hak Dang. Câștigurile sale sunt evaluate la 8.088.654 de dolari. Di Dang a fost identificat drept unul dintre cei mai buni jucători de poker în ceea ce privește pariurile cu miză mare. Este cunoscut cu poreclele sale Urindanger și ilvdnfl.

Poker Online – cele mai mari câștiguri

Poker Online – cele mai mari câștiguri

5. Niklas Heineker

În mijlocul clasamentului se află profesorul de poker german Niklas Heineker. Acesta se adresează în principal jocurilor de numerar online și este unul dintre cei mai buni. Câștigurile sale sunt estimate la 9.754.791 dolari, iar porecla lui pe platformele de poker este ragen70.

4. Phil Ivey

Cu siguranță unul dintre cele mai mari nume din lumea poker-ului. Americanul a câștigat 10.441.963 dolari. A participat la o serie de turnee importante în direct și este un jucător de top în de poker online. Este cunoscut cu poreca RaiseOnce. În 2017, el a fost acceptat în sala de renume a pokerului.

3. Daniel Kaites

În top 3 al clasamentului nostru se află americanul Daniel Kaites. Are câștiguri în valoare de 11.175.675 dolari. Este cunoscut cu poreclele sale jungleman12 și w00ki3z. Cu ceva timp în urmă, au apărut informații conform cărora concura pe o anumită platformă online, disponibilă și pentru scurt timp și în România, dar nu s-au arătat niciodată dovezi. Kaites este cunoscut pentru abilitățile sale de invidiat în No Limit Texas Holdem Poker.

2. Ben Tolren

Americanul ocupă locul doi cu 11.426.247 de dolari. Este specializat în jocuri în numerar online cu miză mare. Poreclele sale sunt Ben86 și Bttech86. Pe lângă faptul că este foarte bun la jocurile de poker online, Tolerain a avut și un mare succes în jocurile de masă în direct. Pe net circula o poveste despre o intamplare interesanta în jurul său. Se presupune ca a pierdut peste noapte 1,7 milioane de dolari împotriva lui Victor Blom. După 24 de ore, însă, Tolerain recuperează pierderea fiecărui bănuț.

1. Patrick Antonius

Liderul clasamentului nostru și cel mai profitabil jucător de poker online este Patrick Antonius. Cu 15 738 099 de dolari, finlandezul este pe primul loc. Este numarul 1 in Finlanda si este unul dintre cei mai populari jucători din întreaga lume. Poreclele sale sunt FinddaGrind și Fake Love888.

V-am spus despre cei mai mari campioni de poker online. Sumele pe care le câștigă sunt cu adevărat uriașe și sunt un vis pentru orice jucător de poker care începe. În ultima vreme, platformele de poker au evoluat și în țara noastră, dar, cu siguranță, încă există loc de mai bine.

Articole Similare