Cel mai scump set de jetoane de poker

Pokerul este cel mai popular și vechi joc de cazinou. De când a apărut, au fost produse multe seturi de jetoane și cărți care se potrivesc cu spiritul epocii. Unele au supraviețuit până astăzi și au dobândit deja valoare de colecție. V-ați imaginat vreodată că un cip ar putea costa la fel de mult ca o mașină? Aflați care este cel mai scump set de jetoane de poker din lume.

Cele mai bune seturi de jetoane de poker

Cele mai bune seturi de jetoane de poker

5 cele mai scumpe jetoane de poker din toate timpurile – Al 2-lea război Mondial

Al Doilea Război Mondial a lăsat omenirii multe lucruri pe care le-am fi dorit să nu se fi întâmplat niciodată, dar și unul dintre cele mai bune seturi de jetoane de poker. Cutia acestui set de poker este realizată manual din lemn gravat. Jetoanele din set sunt de diferite culori, iar pe acestea este desenată svastica. Setul are peste 80 de ani. Prețul său este de aproximativ 1.999,99 USD.

Cele mai bune seturi de jetoane de poker – Set de poker Cartier

Cartier este un producător francez de ceasuri și bijuterii. Casa de bijuterii este renumită în lumea colecționarilor de cazinouri pentru producerea unora dintre 5 cele mai scumpe jetoane de poker din toate timpurile – set de poker Cartier. Setul poate fi achiziționat la un preț de 30.000 USD și nu este realizat din materiale scumpe ca restul seturilor din selecția noastră de cele mai bune seturi de jetoane de poker.

Acest set de poker Cartier este apreciat pentru starea sa foarte bună, ceea ce este rar pentru astfel de seturi vechi. Este realizat din plastic alb, cărțile și jetoanele sunt noi-nouțe. Cărțile sunt tot din plastic alb și împreună cu jetoanele poartă marca inimitabilă și unică, urmând stilul de design al Casei Cartier.

Lucrul bun este că, dacă jucați online, vă puteți bucura de un mediu de cazinou uimitor și luxos și de top jocuri de poker online pe bani reali fără a fi nevoie să plătiți sume atât de exorbitante. Cazinourile online sunt realizate în așa fel încât nu vă va lipsi atmosfera extraordinară a unui casino din mortar și cărămidă.

Set de poker din meteorit și fildeș – Fabricat de Stahl din Suedia

Acest set de poker din meteorit și fildeș are o valoare extrem de mare. Din nume, putem ghici că este unul din cele mai bune seturi de jetoane de poker și nu vine din această lume, sau cel puțin nu în întregime. Setul conține cipuri încrustate cu diamante, dar și din bucăți reale ale unui meteorit care a căzut pe pământ acum 800.000 de ani în Suedia.

Acesta este considerat ca cel mai scump set de jetoane de poker din lume din mai multe motive. Include 120 de jetoane acoperite cu aur alb de 18k, 5 zaruri din fildeș din colți de mamut și două seturi de cărți de joc de calitate superioară. Cutia acestui set de poker din meteorit și fildeș este din aur alb cu diamante și căptușită cu piele de ren.

Prețul acestui set unic este de peste 200.000 de dolari și cu siguranță va adăuga clasă unui joc de poker stelar. Și dacă acesta nu este un motiv bun pentru a alege poker versus blackjack, atunci următoarele exemple din selecția noastră de cel mai scump set de jetoane de poker din lume vă vor convinge.

Cel mai scump set de poker

Cel mai scump set de poker

Set de poker Buckingham de la designerul Lancelot Lancaster White

Acest set de poker impresionant și scump este realizat de designerul britanic de lux Lancelot Lancaster White (LLW) și se numără printre 5 cele mai scumpe jetoane de poker din toate timpurile. Este o operă de artă cu cipuri în diferite culori și marca designerului – LLW – este gravată pe marginile acestora. Cutia unică are o închidere Bramah din argint minunat, precum și suport și mânere tot din argint.

Multe dintre celelalte componente sunt, de asemenea, acoperite cu aur, ceea ce completează aspectul luxos al setului. Acestea sunt seturi complet unice, deoarece fiecare este făcut pentru un anumit proprietar și înregistrat pe numele lui, și arată atât de uimitor încât nu ați putea lua în considerare un bluff. Totuși, bluff-ul face parte din poker, așa că aflți mai multe despre tot ce trebuie să știi despre poker bluff.

Cel mai scump set de poker – Parker

Am păstrat cel mai scump set de jetoane de poker din lume pentru finalul poveștii noastre. Cel mai scump set de cipuri a costat milioane și a fost realizat de Geoffrey Parker în anii 1960. Valoarea sa este de 7,5 milioane de dolari. Acesta este cel mai scump din cele 5 cele mai scumpe jetoane de poker din toate timpurile realizat vreodată și ne îndoim că cineva va bate recordul.

Oricine poate comanda un astfel de set, dar trebuie să aștepte aproximativ un an și să fie gata să plătească această sumă exorbitantă. Din fericire, în acest timp veți putea stăpâni strategiile jocului, să învățați cele mai importante reguli de bază la poker, iar cazinourile online vă oferă posibilitatea să încercați cele mai populare variante de Poker fără un risc prea mare.

Concluziile noastre

Noi oamenii suntem zadarnici. Câștigurile de poker sunt importante pentru noi, la fel ca și setul cu care jucăm. Pentru un joc uimitor și captivant avem nevoie de o combinație a tuturor acestora. Dar roboții de poker nu au astfel de dorințe. Singurul său obiectiv este să câștige și o face deja cu succes.

Boții de poker nu pot fi distrași de atmosfera mediului înconjurător, de jetoanele gravate de neprețuit sau de tava de argint. Pentru ei, cel mai important lucru este algoritmul și, în timp ce această combinație de zerouri și unu duce la un final de succes, jocul poate continua cu cele mai obișnuite jetoane online.

Întrebări și Răspunsuri despre cele mai bune seturi de jetoane de poker

Am ajuns la ultima secțune din recenzia noastră despre cel mai scump set de jetoane de poker din lume. La finalul acestei călătorii o să răspundem și la cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre aceste seturi de poker de lux. Citiți în continuare informații interesante despre aceste poker seturi de neprețuit!

1️⃣ Care este cel mai scum set de poker din lume?

Recordul Guinness pentru cele mai scumpe jetoane este deținut de producătorul de jocuri de lux din Londra, Geoffrey Parker. Valoarea acestuia este de peste 7 milioane de dolari australieni. Opera de artă este realizată din aur alb de 18 carate, așchii decorate cu 22.364 de pietre prețioase.

2️⃣ Există seturi de poker rămase din al 2-lea Război Mondial?

De pe vremea ofensivei germane din al Doilea Război Mondial există un set de poker păstrat în stare foarte bună. Setul nu este realizat din pietre prețioase și aur, ci din lemn extrem de fin gravat și jetoane cu incrustație cu svastică. Valoarea sa este atât de colecție, cât și istorică.

3️⃣ Designerii de renume produc și seturi de poker?

Da! Casa de designer Cartier produce seturi de poker unice și scumpe pentru cunoscătorii de lux și jocul de cărți. Fiecare set include o carcasă încrustată cu diamante și căptușită cu Alcantara. În interior sunt jetoane argintii în 5 culori diferite – roșu, albastru, verde, negru și alb, precum și un cip argintiu pentru dealer și cărți cu margini argintii.

4️⃣ Există seturi de poker personalizate?

Dacă doriți să dețneți un set de poker creat special pentru voi, atunci designerul londonez Lancelot Lancaster White vă poate face unul. Veți primi o piesă de artă exclusivă cu sigla designerului LLW, într-o cutie specială cu compartiment secret, set de poker, care va fi înregistrată numai pe numele vostru

5️⃣ Care este cel mai rar set de Poker?

Fără îndoială, cel mai greu de găsit set de poker pe care îl poți obține este făcut dintr-un meteorit care a căzut pe pământ acum 800.000 de ani și fildeș din dinți de mamut. La acestea se adaugă 120 de jetoane acoperite cu aur alb de 18k, multe pietre prețioase și căptușeală de ren.

Articole Similare