Teorii ale conspirației sportive

Oamenii sunt, în natura lor, foarte curioși în ceea ce privește diversele teorii ale conspirației sportive. Din acest motiv, de fiecare dată când apare un nou subiect de discuție pe această temă, se încing spiritele în orice conversație. Haideți să vedem care sunt cele mai interesante conspirații sportive din ultimul timp.

Conspirații sportive

Conspirații sportive

Top teorii ale conspirației în sport

Așa cum v-ați obișnuit deja, nouă ne place să alcătuim topuri. Astăzi vă prezentăm cele mai de top teorii ale conspirației în sport, sperând că măcar unii dintre voi ați auzit deja despre ele. Dacă doriți să aflați și mai multe teorii, citiți cartea Cele mai mari 25 de teorii ale conspirației sportive din toate timpurile.

Dacă tot vă interesează acest subiect, este important să menționăm faptul că atunci când pariezi la sporturi, este important să folosești strategii inteligente și, cel mai important este să știi ce tip de greșeli care te fac să pierzi la pariurile sportive trebuie evitate. Dacă știi ce obiceiuri să eviți, vei reuși să câștigi mai bine.

Muhammad Ali și pumnul fantomă

Anul 1965 a fost un an însemnat în viața jucătorului de box Muhammad Ali. Acest an a dezvoltat una din cele mai de top teorii ale conspirației în sport. Aplicând o strategie extrem de bine pusă la punct, Muhammad Ali și-a pus adversarul la pământ. Cu toate acestea, mișcarea sa a fost atât de rapidă, încât nimeni nu a văzut-o și a primit denumirea de pumnul fantomă.

Aaron Ramsay și golurile sale

Aaron nu este genul de persoană care să rănească nicio muscă. Cu toate acestea, de fiecare dată când marchează un gol, cineva celebru moare. Nume ca Ted Kennedy, Whitney Huston, Paul Walker, Robin Williams și Allan Rickman, toate au decedat ori în aceeași zi, ori la scurt timp după ce Aaron a marcat un gol. Una din cele mai interesante teorii ale conspirației sportive!

Cameră de supraveghere

Cameră de supraveghere

Mobsterul Jimmy Hoffa

Deși a dispărut încă din anul 1975, corpul lui Jimmy Hoffa nu a fost găsit nici până în ziua de azi. Declarat decedat în anul 1982, se prea poate ca mafia să-l fi făcut să dispară. Pe de altă parte, poate stă la plajă, cu un cocktail în mână și se bronzează, căci n-ar fi primul care și-a înscenat moartea ca să scape de necazuri.

Dacă este ceva ce am învățat de la Jimmy Hoffa este că, dacă vrei să faci bani în timp ce te distrezi, mai bine pariezi la pariuri sportive populare. Să te amesteci cu orice tip de mafie, care ar putea să te sfârșează în orice clipă, fără ca cineva să-ți găsească corpul chiar și mai bine de 40 de ani mai târziu, nu este o idee bună deloc.

Alte super conspirații sportive

Acestea au fost cele mai intense și șocante top teorii ale conspirației în sport, însă există multe altele. Dorim să vă prezentăm alte trei super conspirații sportive, mai puțin șocante, dar la fel de interesante. Haideți să vedem care sunt acestea și de unde au izbucnit sau ce le-a provocat apariția.

Testele de droguri la NFL

Una din multele teorii ale conspirației sportive este aceea conform căreia NFL modifică rezultatele testelor de droguri ale jucătorilor. NFL este cunoscut pentru multe accidente, având în vedere dimensiunile jucătorilor, iar hormonii și steroizii sunt considerate droguri ușoare. Dacă acesta este cazul, se pare că nu vom ști niciodată adevărul. La urma urmei, importantă e siguranța jucătorilor.

Există diferite tipuri de pariuri sportive în ceea ce privește NFL. Se pare, însă, că toți adepții acestui joc își doresc să parieze banii pe faptul că NFL modifică rezultatele testelor de droguri, pentru a nu pierde banii pe care îi fac din turnee și meciuri. Nu vom ști niciodată cu adevărat ce se petrece.

Adevărul despre

Adevărul despre

NFL și comoțiile cerebrale

Deși acesta nu este una din cele mai mari 25 de teorii ale conspirației sportive din toate timpurile, reprezintă totuși o mare problemă pe care NFL-ul o neagă și încearcă să o ascundă. Este dovedit științific faptul că multiple și repetate lovituri la cap provoacă comoții cerebrale, care provoacă probleme psihice de neimaginat.

Michael Jordan în 1997

Michael Jordan a decis să rateze finala NBA din 1997, spunând că era bolnav. Cu toate acestea, în cartea Cele mai mari 25 de teorii ale conspirației sportive din toate timpurile veți putea citi o teorie conspirativă foarte interesantă, conform căreia Jordan ar fi făcut toxiinfecție alimentară, de la o pizza livrată de cinci bărbați dubioși care au încercat să-l otrăvească.

Există mulți jucători de NBA foarte buni și în zilele noastre, chiar dacă nu se ridică neapărat la nivelul lui Jordan. Puteți să le priviți meciurile, să vă alegeți favoritul și să începeți să pariați pe ei la top case de pariuri sportive online. Nu uitați să folosiți doar site-urile licențiate pe care vi le recomandăm, ca să nu vă puneți în pericolul de a fi jecmăniți.

Concluzii

Așa cum v-ați putut deja da seama, teorii ale conspirațiilor în sport există o mulțime, iar fiecare pare mai născocită și ireală decât cealaltă. Noi credem că cele pe care vi le-am prezentat astăzi sunt cele mai interesante care au aparut dar fiți siguri că dacă găsim alte conspirații sportive cel puțin la fel de interesante, vom reveni la acest subiect.

Întrebări și Răspunsuri

Bine ați venit la rubrica Întrebări și Răspunsuri. În această rubrică veți găsi răspunsurile la toate întrebările pe care ni le-au adresat în mod frecvent, cititorii noștri. Așa că haideți să vedem ce răspunsuri am găsit la întrebările voastre. Sperăm că vă vor fi de folos și nu uitați să citiți și următorul articol. Citește și despre cei mai celebri sportivi români!

1️⃣ Ce este pumnul fantomă al lui Muhammad Ali?

În 1965, într-un meci de box, acesta și-a pus adversarul la pământ cu o lovitură atât de rapidă, încât nimeni nu a văzut-o. Așa a aluat naștere denumirea de pumnul fantomă. Muhammad Ali este, pe bună dreptate, cunoscut în toată lumea pentru cariera sa extraordinară, dar și pentru pumnul său fantomă.

2️⃣ Ce teorie este în jurul lui Aaron Ramsay?

Prin miracolul coincidențelor, Aaron Ramsey reușește să înscrie un gol exact atunci când o celebritate urmează să moară. Acest lucru face că Ted Kennedy, Whitney Huston, Paul Walker, Robin Williams, Allan Rickman și alții au murit ori în aceeași zi, ori la foarte scurt timp după ce fotbalistul a înscris un gol.

3️⃣ Care este teoria conspirației în cazul mobsterului Jimmy Hoffa?

Mobsterul Jimmy Hoffa a dispărut în anul 1975, iar forțele de ordine nu au reușit să îi găsească niciodată corpul. A fost în mod oficial declarat mort în 1982. Se crede că mafia i-a făcut sfârșitul tragic, dar nu există nicio dovadă. Poate este ca în filme și și-a înscenat moartea și acum trăiește sub un alt nume?

4️⃣ Ce legătură au conspirațiile cu NFL?

Foarte multă lume crede una din cele mai triste teorii ale conspirației în sport, și anume aceea că NFL schimbă rezultatele testelor de droguri ale jucătorilor. Acest lucru nu se întâmplă pentru că ar consuma droguri ilegale, ci pur și simplu ca să nu se vadă faptul că aceștia iau steroizi și hormoni pentru a ajunge atât de masivi.

5️⃣ De ce provoacă NFL comoții cerebrale?

Fanii acestui sport știu foarte bine că jucătorii sunt imenși. În plus, în timpul meciurilor, au loc multiple accidente, printre care și la zona capului. Deși jucătorii poartă cască, din cauza impactelor repetate, creierele jucătorilor au de suferit. Creierul se mișcă foarte ușor de la locul său, dacă este zdruncinat, iar unele situații de acest fel pot fi fatale.

Articole Similare