Cele mai populare pariuri pe evenimente sportive

Ce te aștepți de la un bookmaker, atunci când vrei să faci un pariu? Poate că obținerea celor mai bune cote este un criteriu de bază? Ca să obțineți câștiguri pe termen lung nu este un lucru foarte simplu. Care sunt sporturile tale preferate și care sunt cele mai populare pariuri pe evenimente sportive? Aceste întrebări sunt tema articolului nostru și o să încercam să vă dăm mai multe informații ca să puteți plasa pariuri informat. În prima fază trebuie să știți ce oferte, bonusuri și promoții oferă bookmaker-ul pe care l-ați ales, ce tipuri de pariuri puteți plasa și pe ce evenimente sportive? Iată cele mai populare sporturi la care puteți paria în casele de pariuri sportive în România:

Pariuri sportive - fotbal

Pariuri sportive – populare

Începem cu fotbal care este cel mai popular sport din lume și agențiile de pariuri oferă o varietate mare de pariuri pe acest sport. Cele mai bune case de pariuri au promoții regulate, de exemplu bonusuri cash back. Cupa Mondiala FIFA este cireașa de pe tort. În fiecare an se estimează că fotbalul reprezintă 70% din totalul pariurilor, care este de aproximativ de 1 miliard. Acest eveniment, care are loc o dată la 4 ani, este însoțit de o cantitate impresionantă de pariuri în întreaga lume. Pariurile care pot fi făcute pe fotbal sunt de mai multe tipuri. Cel mai popular fiind pariul pe rezultat final, deoarece este destul de simplu de făcut. Este suficient să evaluați nivelul echipei și să aveți anumite cunoștințe asupra evoluția acesteia în sezonul respectiv. Puteți paria 1 pentru victoria unei echipe, 2 – pe victoria a 2 echipe și X – rezultat egal. Un alt pariu, foarte popular este, așa numitul Șansa Dubla, care este bazat pe pariurile de tip Șansa Tripla 1-X-2, dar este necesar să pariați pe numai două din acestea. Pariul pe Rezultat exact se referă la un prognostic foarte precis cum se va încheia meciul respectiv. Aceste tipuri de pariuri au coeficienți foarte mari, deoarece este foarte greu să ghiciți cu exactitate cine va câștiga meciul. Casele de pariuri oferă și alte tipuri de pariuri pentru fotbal dar acestea necesită cunoștințe mult mai mari. Poate ați auzit de Super Bowl – Fotbalul American. Daca nu, ar trebui să știți că acesta este unul dintre cele mai mari evenimente de pariuri care se întâmpla anual. Chiar dacă nu este acceptat pe plan mondial, popularitatea acestuia în America de Nord este în creștere. Jucătorii care vor să parieze pe acest sport american trebuie să caute casele care oferă cele mai bune cote și opțiuni de pariere. În anul 2018 pe Cupa Americană de Super Bowl au fost realizate pariuri în valoare de 4,76 miliarde de dolari.

Cricket pariuri sportive

Cricket printre favorite

Cricket-ul are foarte mulți fani iar faptul că se joacă în aproape fiecare zi a anului presupune și multe posibilități de pariere și de aceea casele de pariuri ii acordă o atenție deosebită. Cupa Mondială de Cricket este un eveniment care poate fi urmărit în mai mult de 200 de țări din lume, iar fanii fac multe pariuri. Un joc cu ritm rapid este buchetul. NBA este cea mai populară și prestigioasă liga de baschet din lume dar cu siguranță nu este singura. Ligile profesionale de baschet prosperă în toată lumea iar cei mai buni bookmakers oferă cât de mai multe. Puteți paria pe una dintre ligile europene, ligile asiatice sau cele africane Baseball este un alt sport preferat de pariorii. Există multe ligi de baseball și turnee profesionale așa că pariorii pot profita din plin de multe evenimente. Toți care vor să parieze pe baseball tot anul este bine să știe că Liga Australiană de Baseball rulează din noiembrie până în februarie iar imediat după aceea puteți pria pe Live Streaming ABL. Sporturile și pariurile par să meargă mână în mână, indiferent dacă sportul este fotbal, baschet sau cricket. Atâta timp cât există un joc competitiv, cu un rezultat necunoscut, vor exista jucători care să încerce să ghicească viitorul, iar aceste evenimente atrag mulți pariori și foarte mulți bani.

Articole Similare