Dota 2 România 2021

Fanii Dota 2 România, și nu numai, vor putea urmări în direct unul dintre cele mai importante turnee disputate în scena jocurilor electronice. Evenimentul The International (TI) 10 va avea loc pe Arena Națională din București, iar organizatorii anunță un spectacol pe cinste. Deși era programat pentru o locație din Suedia, atât contextul pandemiei COVID-19, cât și alți factori, au făcut ca România să devină o gazdă mai sigură.

Eveniment Dota 2 România

Eveniment Dota 2 România

The International este cel mai important și major eveniment disputat în istoria de Turnee Dota 2 România. Astfel, Valve a ales cel mai mare stadion construit la noi în țară, oferindu-le spectatorilor un spațiu cât mai sigur și modern. Momentan, biletele nu au fost puse la vânzare și nu se știe prețul acestora.

Turneu Dota 2 România cu premii în valoare de 40 de milioane USD

Sportul electronic a reușit în ultimii ani să devină o industrie foarte populară, plină de sponsori și organizatori renumiți. Scena de eSports este susținută de companii importante, iar premiile uriașe transformă acest sport într-unul foarte competitiv și dinamic. Pentru acest concurs Dota 2 România The International, organizatorii au pregătit un fond de premiere în valoare de 40 de milioane de dolari.

Această sumă reprezintă cea mai mare valoare din istoria unui eveniment de eSports, iar jocul concurs Dota 2 este titlul perfect pentru această renumerație. Dota 2 este în prezent unul dintre cele mai cunoscute și apreciate jocuri la nivel global, cu un număr de peste 7,6 de milioane de jucători activi în fiecare lună. Astfel, turneu Dota 2 România devine unul dintre cele mai importante evenimente din eSports.

Deși în prezent nu se știe distribuția exactă a premiilor, cele mai bine premiate echipe vor fi, bineînțeles, cele două finaliste. Pe lângă un premiu ce va depăși cu siguranță 10 milioane de dolari, marea câștigătoare va pleca acasă și cu cel mai important trofeu de Dota2, The International 10. Astfel, scena de România Dota 2 va găzdui cel mai cunoscut turneu al jocului.

Jocuri Dota 2

Jocuri Dota 2

The International concurs Dota2 România se va disputa în perioada 7-17 octombrie

Evenimentul se va desfășura în perioada 7-17 octombrie, timp în care cele mai bune echipe din lume se vor duela. Faza grupelor va începe pe 7 octombrie și va dura 3 zile, în timp ce meciurile din ultimele etape se vor juca după 12 octombrie. Cât despre marea finală, acesta se va juca în data de 17 octombrie, atunci când campionii The International vor fi încoronați. România Dota 2 The International 10 este un eveniment foarte popular în industria gaming-ului.

Fiind un important turneu Dota2 România, turneul va avea un număr ridicat de spectatori. Totuși, organizatorii nu au pus încă la vânzarea biletele pentru acest eveniment, însă fanii speră că vor obține cât mai repede un loc cât mai bun pentru marea confruntarea Turneu Dota 2 România. Locația este Arena Națională, care dispune de un număr de peste 50.000 de locuri. Totuși, suntem convinși că stadionul nu va fi utilizat la capacitatea sa maximă, în special din cauza contextului de COVID-19.

Pentru acest eveniment România Dota 2, casele de pariuri ne vor pregăti o bogată ofertă de pariere, unde putem plasa bilete pe echipele favorite. Partidele se vor disputa într-un sistem de BestOf3, în timp ce marea finală se va juca în sistemul de BestOf5. Pentru a te inspira ce agenție să alegi, poți accesa pagina noastră cu cele mai bune case de pariuri sportive.

Ce este Dota2 și cum se joacă

Dota2 este un joc Multiplayer online battle arena, acolo unde 10 jucători sunt împărțiți în două echipe diferite. Scopul fiecărei echipe este să avanseze cât mai mult pe Harta de joc și, la final, să distrugă baza inamicilor. Fiecare jucător își va alege câte un erou la alegere, primind astfel diferite puteri și abilități pe care să le folosească împotriva adversarilor. În topul turnee Dota 2 România, TI 10 este cel mai important.

Bătălia se dispută pe toată Harta de joc, acolo unde gamerii își folosesc skill-urile pentru a obține cât mai multe eliminări. Astfel, aceștia reușesc să ajungă la baza echipei adverse și să o distrugă. Fiecare erou din DOTA 2 are trei atribute principale: Putere, Inteligență și Agilitate. În top 10 esporturi din întreaga lume, Dota2 este unul dintre cele mai iubite jocuri.

Cele mai bune echipe din lume vor participa la acest concurs Dota 2 România

The International reprezintă atât primul loc în cele mai importante turnee Turneu Dota 2 România, cât și la nivel mondial. Astfel, în cadrul acestui eveniment vor participa doar cele mai bune organizații din lume. Ultimul The International a fost un adevărat succes, turneul reușind să înregistreze aproape 2 milioane de spectatori în timp real. Astfel, acest concurs Dota 2 România se anunță unul spectaculos.

Pentru acest turneu Dota 2 România, echipe importante precum Virtus.Pro, Evil Geniuses, OG, Team Spirit, Fnatic și multe altele ne vor oferi o serie foarte interesantă de partide. Toate meciurile vor putea fi urmărite gratuit, pe platforma Twitch. Așadar, concurs Dota 2 România ne va oferi un eveniment foarte interesant și apreciat în lumea gaming-ului.

Jocul a devenit foarte popular în sporturi virtuale, reușind să atragă o mulțime de sponsori și de jucători de calitate. În prezent, o mulțime de organizații și-au dedicat o secțiunea pentru Dota2, cu echipă și antrenor profesionist. Un joc similar este și League Of Legends, care este de asemenea foarte apreciat în eSports.

Esports Dota2 România

Esports Dota2 România

The International este cea mai apreciată competiție de Dota2

Primul eveniment a fost The International 2011, atunci când echipa NaVi a câștigat marele premiu. Fondul de premiere pentru acest prim turneu a fost de 1,6 milioane de dolari, acesta fiind distribuit în funcție de clasarea echipelor. După 10 ani de zile, turneul a reușit să ofere un premiu de aproape 40 de ori mai mari, depășind astfel multe competiții sportive de fotbal sau tenis.

La ultimul turneu, 12 organizații s-au calificate în urma turneului Dota Pro Circuit, în timp ce 6 echipe au fost nevoite să se califice în sesiunea de regionale. Marea finală s-a disputat între OG și Team Liquid, meciul fiind câștigat de către OG. Echipa gazdă a plecat acasă cu trofeul și 15 milioane de dolari, în timp ce Team Liquid a primit 4.400.000 de dolari.

The International 10 (TI) este organizat și sponsorizat de către Valve, platforma care a și dezvoltat acest titlu. Dota2 este în topul celor mai apreciate și iubite jocuri de pe Steam, alături de alte titluri precum Counter Strike: Global Offensive. Acest turneu Dota 2 România va fi urmărit de milioane de fani și gameri.

Valve introduce și permise de bătălii disponibile în Dota2

Pentru a le oferi gamerilor un conținut cât mai unic, Valve pune la dispoziția jucătorilor și o serie de permise de bătălie. Conform site-ului oficial, aceste permise vor îmbogăți sezonul de Dota2 cu noi caracteristici și recompense. De asemenea, 25% din încasările obținute vor merge către fondul de premiere al The International 10. Astfel, lista de turnee dota 2 România va oferi și niște skin-uri în joc.

Așadar, pentru turneu Dota 2 Arena Națională, gamerii vor avea și diverse obiecte în joc, prin care pot deveni mai buni și mai pricepuți în lupta cu adversarii. Valve este cunoscută pentru livrarea de conținut unic și interesant, iar aceste permise de bătălii demonstrează încă odată acest lucru. Cei de la Valve le vor oferi gamerilor obiecte interesante pentru unul dintre cele mai interesante turnee Dota 2 România.

Întrebări frecvente despre The International Turneu Dota 2 România

Lista de turnee Dota 2 România începe cu The International 10, care este cel mai important concurs al acestui titlu. În această secțiune veți găsi răspunsuri pentru o serie de întrebări legată de acest eveniment Dota 2 Arena Națională. Pentru acest turneu, cele mai importante organizații din lume se vor duela pentru marele premiu.

🤔 Care este cea mai bună echipă care participă la turneu Dota 2 România?

Pentru evenimentul The International Turneu Dota 2 România, cele mai puternice organizații din lume vor participa. Pe lângă echipele invitate direct de către organizatori, există și echipe calificate prin sesiuni regionale. Partidele se vor disputa într-un sistem de BestOf3, iar gamerii vor putea paria și pe meciurile din acest concurs.

🤑 Care este fondul de premiere pentru The International Dota 2?

Pentru acest turneu, Valve a pregătit un fond de premiere în valoare de 40 de milioane de dolari. Astfel, acest concurs Dota 2 România The International constituie cel mai bine plătit eveniment din întreaga istorie eSports. Echipa câștigătoare va fi recompensată cu un premiu de peste 10 milioane de dolari.

❓ Este The International 10 primul eveniment eSports din România?

România a mai fost și în trecut gazda unor evenimente importante din scena jocurilor electronice, însă acest turneu reprezintă cel mai important turneu organizat la noi în țară. De regulă, în Dota Esports cotele pentru competiții sunt foarte bune și puteți plasa multe tipuri de pariuri.

Articole Similare