Știți cum se formează premiile la jocurile de tip slot?

La început să încercăm să răspundem la câteva întrebări: Cum se formează profiturile mari? De ce depind profiturile mari? De unde software-ul obține acești banii pentru a plăti premiile? Cum colectează software-ul acești bani? Trebuie să fiți atenți la mai mulți factori: fondul de premii al păcănelelor, pariul plasat, RTP-ul jocului respectiv, volatilitatea, durata ciclului și dacă slotul este „fierbinte” sau „rece”. În acest articol veți afla cum se formează fondul de premii pentru câștigurile mari la sloturile cazinourilor online, de ce depinde și ce variabile ar trebui luate în considerare la calcularea acestuia.

Câștiguri mari la sloturi

Câștiguri mari la sloturi

Este bine de știut că noile cazinouri online poate ca nu vor fi atât de generoase, deoarece fondul de premii este colectat separat pentru fiecare casino. Adică, aparatul de slot poate fi în mod de strângere de fonduri și când umple fondul abia atunci, va veni timpul pentru Marele Câștig, care poate acoperi aproximativ 90% – 95% din depozitele pe o zi.

Principiul piramidei

Aparatele de tip slot funcționează pe principiul piramidal. O parte din fondul de premii, care este colectat de la pariurile mici, este transferat la fondul de pariuri mediu, iar o parte din acesta este transferat la fondul de pariere cu câștiguri mari. Cu cât sunt mai mulți jucători activi în cazinoul online, cu atât fondul de premii va fi mai mare.

Conceptul fondului de premii poate fi comparat cu o loterie

1. Cele mai mici pariuri (pariuri de la 0,25 – 5 euro). Acesta este cel mai răspândit grup și șansa ca un profit mare să „cadă” în acest grup este cea mai mare. Este logic să luați o parte din banii acestui grup și să îi distribuiți pentru profituri în grupurile de mai sus. Suma poate ajunge de până la 10%. Chiar dacă nu sunt mulți jucători la pariurile mari, în acest fel vor fi colectați bani pentru plăți acolo, pentru victorii mari.

2. Pariurile mici (5 – 10 euro pariu). Mai puțini jucători participă la acest grup dacă trebuie să-l comparăm cu cel anterior. Mulți vânători de bonusuri joacă aici, încercând să crească ciclul și, astfel, volatilitatea pentru a obține profituri mai mari. După cum am spus, cu cât sunt mai mulți jucători, cu atât fondul de premii este mai mare și șansele de a câștiga sunt mai mari. De aceea, joacă la aceste pariuri, nu numai pentru a-și îndeplini cerințele bonusului de bun-venit, ci și pentru a câștiga în cele din urmă ceva în plus.

Principiul piramidei

Principiul piramidei

3. Pariurile de valoare medie (10 – 50 euro pariu). Acesta este cel mai favorabil grup pentru a juca. Sunt semnificativ mai puțini jucători. Acum veți spune: Ei bine, aveți nevoie de mulți jucători pentru a strânge un fond mare pentru a face profituri mari. Aici intră în vigoare principiul piramidei. Acest grup de pariuri colectează un procent din fondul de premii al grupelor inferioare pentru a-și umple propriile fonduri.

4. Pariurile mari (pariuri de la 50 de euro în sus). Jucătorii din acest grup sunt cei mai avantajați (sau cei mai mari pierzători) atunci când vine vorba de jackpot-uri mari la cazinourile online. Sumele acestor jucători vor fi uriașe, dar persoanele cu aceste pariuri nu sunt atât de multe și, prin urmare, fondul de premii se umple destul de încet, în principal din grupele inferioare (10% din fiecare grup merge pentru cel mai mare și așa mai departe până când ajung la nivelul superior).

Ce este un jackpot?

Aceasta este suma colectată din toate pariurile jucătorilor minus câștigurile dintr-un cazinou online. Exemplu: 100 de persoane joacă la un pariu de 1 euro (100 de euro) și 20 dintre ele câștigă 1 euro (20 de euro), atunci vor fi 80 de euro în fondul de premii (100 – 20 = 80).

Creșterea jackpot-ului

Creșterea jackpot-ului

– În funcție de aparatul de slot selectat, între 1% și 10% din banii (în funcție de RTP) vor merge la cazino.

– De la 5% la 90% vor fi distribuite pentru profituri, care depinde de durata ciclului și de volatilitatea slotului. Soldul va fi transferat la următorul ciclu de plată. Trebuie să știți, cu cât volatilitatea și ciclul sunt mai mari, cu atât vor fi alocați mai mulți bani pentru următorul ciclu de plată.

– De la 1% la 10% vor fi transferate în fondul de premii cu pariuri mai mari.

Vă rugăm să rețineți că fiecare renumit cazinou online are propriul fond de premii. De exemplu, dacă jucați într-un nou cazinou în care nu există jucători, atunci pur și simplu nu veți avea șansa de a câștiga o sumă mult mai mare decât soldul vostru inițial. În cel mai bun caz, veți acumula fondul de premii și veți câștiga aproape întreaga sumă a depozitului. În cel mai rău caz, nu veți avea bani să așteptați acest moment așa că jucați responsabil!

Articole Similare