Ce este Strategia 1326 și unde se poate aplica

Strategia pentru de jocuri de noroc 1-3-2-6 este de obicei utilizată pentru jocuri de masă precum baccarat și ruletă, dar poate fi folosit și pentru pariuri sportive. Veți avea nevoie de puțină răbdare pentru a câștiga cu această strategie. 1-3-2-6 se bazează pe dublare, bazându-se în principal pe selecții de evenimente unde există 2 rezultate posibile.

Strategie progresivă 1326

Strategie progresivă 1326

1326 se bazează pe strategia lui Parole

Ați auzit despre Sistemul Parole? 1326 este o strategie de pariere similară. După stabilirea unui pariu inițial, toate pariurile următoare sunt determinate de acesta. Dacă pariul inițial este 10 și primul pariu este câștigător, veți tripla pariul doi. Dacă al doilea pariu câștigă, atunci dublați pariul inițial pentru pariul al treilea pariu. Dacă câștigă al treilea pariu, atunci faceți un al patrulea pariu puțin mai mare și reveniți la început în loc să riscați cu pariuri mai mari. Astfel, sistemul se concentrează pe profituri mici regulate. De fiecare dată când pariul vostru pierde, reveniți la început cu pariul principal.

Natura strategiei 1326

Natura strategiei 1326

Natura strategiei 1326

Sistemul de pariuri 1326 este un sistem de progresie pozitivă. Aceasta este o strategie simplă de pariere care necesită doar respectarea regulilor. Numele strategiei provine din suma plasată la fiecare pariu, pe baza sumei de bază inițiale.

Pentru acest sistem de pariuri, ar trebui să vizați cote în jurul valorii de 2,00 la pariurile sportive. Acest lucru se datorează rezultatului dublării pariurilor voastre atunci când apar câștiguri. Pariul principal este extrem de important, care nu trebuie să depășească jumătate din suma totală bugetului de joc. Va trebui să aveți un buget bun pentru a juca acest sistem.

Etapele Strategiei 1326

Etapele Strategiei 1326

Etapele strategiei

Aici o să explicăm mai detaliat etapele strategie 1326:

Etapa 1

Pentru acest exemplu vom folosi 10 RON ca pariu inițial. Stabiliți această cotă 2.00 și dacă pariul câștigă, veți avea 20 RON, deoarece vă veți dubla pariul. Dacă acest prim pariu pierde, începeți din nou cu pariul de bază.

Etapa 2

Dacă primul vostru pariu câștigă, atunci trebuie să faceți următorul pariu, care este pariul principal x3, adică 10 RON x 3. Plasați al doilea pariu de 30 RO din nou la cota 2.00). Deci, aici urmăm sistemul 1-3-2-6. 1 este partea principală, iar 3 arată triplarea pariului inițial.

Etapa 3

Dacă și acest al doilea pariu câștigă, veți avea 60 RON. Acum, când vă uitați la sistemul de pariuri 1-3-2-6, următorul pas este x2 pariul inițial. Așadar, pariați doar de 2 ori pe pariul inițial de 10 RON, deci 20 RON este al treilea pariu, care vă lasă cu ceva bani în cont.

Etapa 4

Să presupunem că sunteți într-o serie bună, iar pariul anterior câștigă. Următorul pas al sistemului este 6, ceea ce înseamnă că trebuie să jucați pariul principal x 6i. Acesta este un pariu de 60 RON pe care îl veți paria. Dacă câștigă și acest al patrulea pas, atunci vă veți dubla suma și acest lucru finalizează ciclul sistemului. Dacă parcurgeți toate acestea, puteți chiar retrage banii și puteți începe din nou cu un pariu de bază de 10 RON.

Rezultatele strategiei 1326

Rezultatele strategiei 1326

În cazul unui ciclu pierzător

Ciclurile pierzătoare nu sunt excluse. Iată, ce se întâmpla dacă aveți o serie nefericită:

Etapa 1

Dacă primul vostru pariu pierde, începeți din nou.

Etapa 2

Dacă pierdeți din nou, veți pierde atât pariul de 10 RON din Etapa 1, cât și pariul din Etapa a 2-a. Dacă câștigați la acest pas, veți fi la zero.

Etapa 3

Dacă primele două pariuri câștigă, dar apoi lucrurile merg prost, atunci veți fi în continuare pe plus. Amintiți-vă că singurele pariuri efectuate din buzunarul vostru sunt la primii doi pași. Pasul 3 este plasarea a două unități din câștiguri, deci pierderea aici înseamnă că veți investi 20 din banii voștri (10 pentru pasul 1 și pasul 2).

Etapa 4

Totul merge bine și apoi pierdeți aici. Dar dacă pierderea apare în acest al patrulea pariu, atunci veți fi, în general, cu mult înainte, deoarece în pașii 2 și 3 veți avea un profit bun.

Concluzii Strategie 1326

Concluzii Strategie 1326

Acesta este un sistem de pariuri destul de ușor, dar una dintre caracteristicile principale din acesta este că trebuie să faceți trei pariuri câștigătoare pentru a obține un câștig bun. Cel mai bun sfat este să vă alegeți pariurile cu atenție și să aveți răbdare, să nu căutați câștiguri rapide! Un alt sfat pe care vi-l putem da este să alegeți numai cazinouri de top, care oferă unele dintre cele mai bune bonusuri de bun-venit considerabile și vă pot dubla din start prima depunere, asigurându-vă un buget de joc bunicel.

Întrebări Frecvente despre sistemul 1326

Fiind un sistem mai puțin cunoscut, cititorii noștri ne pune multe întrebări. Iată, aici cele mai interesante dinte acestea care va pot fi de folos, dacă doriți să aplicați acest sistem de joc.

❓ În ce constă sistemul 1326?

Acesta este un sistem cu progresie pozitivă, pe bază strategiei lui Paroli. Scopul este sa măriți miza după fiecare pariu câștigător și s-o reduceți după pierdere, urmărind cifrele 1326. În acest mod, în cazul unei serii norocoase veți putea retrage un câștig destul de bun.

⚠️Care sunt etapele strategiei 1326?

Sistemul are câteva etape. Alegeți un pariu inițial de valoare nu foarte mare și urmăriți etapele sistemului 1326. Al 2-lea pariu trebuie să fie de 3 ori mai mare decât cel inițial, al 3-le de 2 ori decât primul și ultimul pariu de 6 ori mai mare. În cazul unei serii norocoase veți retrage câștiguri bune.

↗️ Ce se întâmplă în cazul unui ciclu pierzător?

O serie cu pierderi niciodată nu este exclusă, de aceea vă recomandăm să jucați responsabil și să urmăriți pașii strategiei, iar în cazul în care pierdeți mai mult decât jumătate din bugetul pentru joc, recomandabil este să renunțați și să încercați în altă zi.

Articole Similare