Superbet s-a lansat pe piața din Brazilia

Superbet s-a lansat pe piața din Brazilia. Pariurile sportive au devenit legale în această țară, iar acest operator, extrem de popular la nivel global, nu a putut să rateze oportunitatea și a profitat de moment să își facă o lansare spectaculoasă, chiar pe faimosul stadion Maracana din Rio de Janeiro.

Arena Maracana

Faimosul stadion Maracana

Având în vedere că este una dintre cele mai bune case pariuri sportive, Superbet a apărut pe Maracana. Operatorul și-a făcut intrarea pe piața din Brazilia cu ocazia marelui meci dintre țara gazdă și Argentina din preliminariile sud-americane. Echipa de marketing a Superbet Brazilia a creat un grafic LED care a acaparat faimoasă arenă Maracana, care la momentul respectiv avea aproximativ 69.000 de oameni în tribune.

Cum o partidă de fotbal dintre Brazilia și Argentina concurează serios cu cele mai pariate evenimente sportive din lume, motiv pentru care a fost inclus în oferta Superbet fotbal din toate țările în care operatorul este activ, meciul nu a fost deloc lipsit de incidente.

Într-un final, chiar dacă Superbet este operațional pe piața braziliană, fanii “Selecao” au plecat acasă dezamăgiți, după ce campioana mondială Argentina a reușit să se impună, la capătului unui meci foarte intens, cu scorul de 0-1.

Superbet este operațional pe piața braziliană

Superbet s-a lansat în Brazilia după ce guvernul brazilian, după ani de așteptări, a aprobat cel mai recent decret privind reglementarea pariurilor sportive, acestea devenind acum legale. Discuțiile politicienilor pe această temă au fost aprinse și l-au inclus chiar și pe fostul mare fotbalist și campion mondial Romario, acum parlamentar.

Acesta și-a manifestat îngrijorarea privind aranjarea meciurilor. Mai mult, a venit cu o propunerea preventivă în acest sens prin interzicerea pariurilor pe evenimente izolate și ușor influențabile, precum pariurile pe cartonașe, cornere sau aruncări de la margine.

Superbet Brazilia – o piață nouă, o competiție acerbă

Având în vedere faptul că Brazilia are o populație de 214 milioane de locuitori, iar fotbalul, de fapt sportul în general, este o adevărată religie în această țara, piața pariurilor sportive și a jocurilor de noroc reprezintă o tentație uriașa pentru orice companie internațională din acest sector de activitate.

Evident, inclusiv Superbet România are o concurență extrem de serioasă, pentru că și piața din țara noastră este una saturată, totuși, Superbet Brazilia are o misiune și mai dificilă. În ideea în care, din momentul în care s-a realizat reglementarea pariurilor sportive, peste 100 de companii au depus scrisori de intenție pentru a opera piața.

Desigur, nu toate companiile vor reuși să mențină un nivel calitativ semnificativ. Însă, un alt aspect de luat în calcul sunt personalitățile care susțin acest tip de branduri. Desigur, la fel cum Nikola Jokic a devenit imaginea Superbet în Serbia, compania va ținti sus și în piața braziliană, însă aici, spre deosebire de Europa, mulți foști sportivi, printre care și Ronaldinho, s-au hotărât să își înființeze propriile branduri.

Fanii unei echipe de fotbal

Fanii unei echipe de fotbal din Brazilia

Mult iubitele cluburi de fotbal braziliene oferă, la rândul lor, o uriașă expunere media. Mai ales cele de tradiție și cele care evoluează în Copa Libertadores. În acest sens, se pare că Superbet Brazilia nu a pierdut foarte mult timp. Presa de specialitate vehiculează deja faptul că operatorul ar fi ajuns la un acord record, de 10 milioane de euro, cu clubul de fotbal Sao Paolo.

În plus, la fel cum Superbet România deține drepturile de imagine ale Superligii, primul eșalon fotbalistic din țara noastră și în trecut a deținut și pe cele ale altor competiții, precum Cupa României la Baschet, se pare că Superbet Brazilia este interesată de achiziționarea drepturilor de imagine ale unor competiții, precum Copa do Brasil sau Serie B.

Casa de pariuri sportive Superbet – disponibilă în peste 10 țări

Superbet a fost fondat în anul 2008 și de atunci și-a dublat de la an la an cifra de afaceri, devenind, organic, unul dintre cei mai mari jucători din domeniul pariurilor sportive și al jocurilor de noroc din România, de fapt chiar din Europa.

Cifra de afaceri a companiei SUPERBET BETTING & GAMING S.A., patronată de Sasha Dragic, a fost de 464.932.909.00 RON în anul 2022, cu un profit de 5.700.558.00 RON. Și când te gândești că totul a început în ianuarie 2009 cu o agenție stradală deschisă în Oradea, cifrele de mai sus par și mai impresionante.

Desigur, până la finalul lunii de debut au fost inaugurate alte 5 agenții. Iar, la sfârșitul primului an de activitate, Superbet pariuri sportive opera deja 51 de agenții în 27 de orașe din 19 județe. În prezent, compania se mândrește cu peste 1.000 de agenții stradale doar pe teritoriul României și cu unul dintre cele mai accesate site-uri de pariuri sportive și jocuri de noroc.

Disponibil pe iOS & Android Profită de cele mai bune cote
500 RON Pachet Bonus
Termeni & Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați, valabil pentru primele 3 depuneri: prima depunere 50% până la 200 RON; a doua depunere 50% până la 200 RON; a treia depunere 100% până la 100 RON; depunere minimă 20 RON; cote de minim 1.60 per selectie simplă și 2.50 per pariu acumulator; cerințe de rulaj 6x; valabilitate 7 zile.

În a doua parte a anului 2017, la relativ scurt timp după lansarea site-ului Superbet România, brand-ul a început o strategie de extindere în afara României și de expansiune pe termen lung a afacerii. Strategie care vizibil a dat roade, din moment ce, în prezent, Superbet este operațional pe piața braziliană.

Primul pas în acest sens a fost lansarea operațiunilor în Polonia. Lucrurile au mers în fața, iar, la ora actuală, grupul este prezent în peste 10 țări, dintre care în România, Belgia și Polonia este anual în vârful clasamentul liderilor de piață.

Întrebări frecvente

La finalul acestui articol, propun o serie de întrebări frecvente puse în mediul online despre lansarea Superbet din Brazilia, dar și despre alte subiecte legate de operatorul de pariuri sportive Superbet. Astfel, dacă vrei să știi mai multe pe marginea acestui subiect, trebuie să citești secțiunea mai jos.

1️⃣ În câte țări există casa de pariuri sportive Superbet?

Fondat în anul 2008, în prezent, grupul Superbet este prezent în peste 10 țări. Dintre acestea cele mai importante sunt România, Belgia și Polonia, unde an de an este în vârful clasamentul liderilor de piață în sectorul pariuri sportive și jocuri de noroc.

2️⃣ Când Superbet s-a lansat pe piața din Brazilia?

Superbet s-a lansat în Brazilia cu ocazia meciului dintre Brazilia și Argentina susținut pe Maracana în față a 69.000 de spectatori. Echipa de marketing a operatorului a profitat de acest derby și a creat un grafic LED care a acaparat faimoasă arenă.

3️⃣ Sunt pariurile sportive legale în Brazilia?

Da, recent, după ani de așteptări, guvernul brazilian a aprobat un decret privind reglementarea pariurilor sportive. Discuțiile pe această temă au fost destul de aprinse și de durată, dar într-un final pariurile sportive au devenit legale și pe teritoriul Braziliei.

Articole Similare