Pro și dezavantaje pentru pariuri sportive descentralizate

Pariurile sportive online sunt rădăcina jocurilor de noroc online. Este una dintre cele mai înfloritoare ramuri ale industriei și aici vorbim strict despre operatori. Aceștia stabilesc cote, colectează pariuri de la jucători, plătesc câștigători și au procent de câștig sigur, indiferent dacă pariorii pierd sau câștigă. Având în vedere succesul industriei, dar și nevoia de evoluție, introducerea pariurilor descentralizate a fost mutarea perfectă.

Monede descentralizate la pariuri sportive online

Monede descentralizate la pariuri sportive online

Introducerea platformelor de pariuri sportive online pe tehnologia blockchain este un sistem cu totul diferit, față de casele de pariuri tradiționale, unde pariorii controlează în esență industria. Până aici sună bine! Nu cred că există parior care să nu vrea să mai lase bani operatorilor la fiecare pariu executat. Cu toate acestea, am fost crescuți să înțelegem că fiecare miracol ține doar 3 zile, fapt pentru care am vrut să dezbatem ce stă cu adevărat în spatele platformelor cu pariuri sportive descentralizate.

Crytomonedele permise la pariuri online

Crytomonedele permise la pariuri online

Ce sunt pariurile sportive descentralizate și cum rulează mai exact?

Spre deosebire de o platformă de pariuri tradițională, pariurile sportive descentralizate sunt un schimb de pariuri pe rezultatele unui sport, de la un jucător la altul, unde cotele la o bursă de pariuri nu sunt stabilite de Casă sau de un operator de platformă. În schimb, cotele sunt determinate de utilizatorii de pe platformă. Pariurile back și lay sunt termeni folosiți la schimburile de pariuri, pentru a reprezenta cumpărarea și vânzarea, sau, cu alte cuvinte, parierea pentru ca un rezultat să se întâmple (susținerea unui rezultat) sau parierea împotriva unui rezultat care se întâmplă (stabilirea unui rezultat).

Jucătorii își creează propriile piețe, la fel ca un schimb de pariuri. Alți jucători pot plasa pariuri pe cotele disponibile sau chiar pot crea noi piețe, dacă nu găsesc nimic atractiv pe platforma descentralizată. Pariurile disponibile sunt de la pariuri populare, până la cele mai ciudate pariuri.

Avantajele la pariuri descentralizate

Avantajele la pariuri descentralizate

Care sunt avantajele jucătorului la pariurile sportive descentralizate?

Blockchain-ul însemnă evoluție, de pe urma căreia beneficiază industria jocurilor de noroc, îmbunătățind experiența generală a pariurilor sportive, a e-sporturilor și a tuturor tipurilor diferite de jocuri de noroc. Avantajele sunt numeroase, însă în acest articol vom dezbate și dezavantajele. Să începem cu plusurile la pariurile sportive descentralizate.

Securitatea

Securitatea suplimentară a software-ului de pariuri păstrează integritatea datelor în timp ce este partajată public. Acest lucru previne manipularea și eficientizează fluxul de date. Sistemul recompensează pariorii care contribuie cu datele, reducând în același timp costul pentru operatori. Economiile operatorului pot fi utilizate pentru promoții mai bune sau linii mai prietenoase. Operatorii pot apoi să atragă pariori suplimentari către casa de pariuri și industria pariurilor. Onorarea pariurilor poate deveni atunci primordială.

Comision la pariuri sportive descentralizate

Comision la pariuri sportive descentralizate

Taxe foarte mici

Casele de pariuri sportive tradiționale au acel termen Vig, care ne zgârie urechile, ori de câte ori îl auzim. Ei stabilesc piețele, ei fac cotele și colectează un vig pe fiecare pariu, câștigător – 5%, pierzător – 10%. Acum , avem de ales, să facem pariuri doar între prieteni, să spunem de exemplu 50 Ron pe rezultatul unui meci. Nu există Vig și asta este ideal, câștigătorul ia tot.

Dar bineînțeles, vor exista prieteni care vor vrea să crească miza, să parieze mai des, exact atunci când nu ai bani, sau pe sporturi la care nu ești priceput. Cu toate că fiecare preferă să elimine comisionul casei de pariuri, în aceste cazuri, soluția lor este la casele de pariuri sportive online. Sau a ta! Pe de altă parte, platformele de jocuri de noroc descentralizate colectează doar aproximativ 1% sau chiar și mai puțin din suma tuturor pariurilor.

Transparența pariurilor

De foarte multe ori ne-am întrebat dacă rezultatele jocurilor, recompensele și câștigurile sunt ascunse intenționat, fără să le putem revedea, ori de câte ori avem nevoie. Tehnologia Blockchain permite ca toate aceste înregistrări să fie verificate pe un registru comun. Toate câștigurile sunt calculate automat și trimise pariorului. Transparența acestor date și disponibilitatea lor permanentă nu fac decât să crească încrederea jucătorilor.

Fără restricții la locații

Operatorii de pariuri sportive tradiționale sau online se supun legilor din jurisdicțiile în care își desfășoară activitatea. Una dintre cerințele reglementării este ca fiecare utilizator să furnizeze documente pentru a-și crea și verifica conturile, proces care consumă mult timp. Anonimatul disponibil la tehnologia blockchain, elimină necesitatea ca utilizatorii să furnizeze informații personale de fiecare dată când fac o tranzacție, unde nu sunt necesare date personale sau bancare. Acest lucru ajută, protejează de asemenea împotriva hackerilor, care atentează la furtul de date sensibile.

Nu suntem de acord cu interzicerea jocurilor de noroc și motivul este pentru că produce mai mult rău. Foarte mulți dintre pasionați, care se află în țâri cu restricție, apelează la casele de pariuri ilegale pentru serviciile lor. Posibilitatea ca să meargă ceva rău acolo este foarte mare, de la imposibilitatea de a-și recupera banii, câștigurile, până la pierderea identității sau golirea contului bancar. Toate aceste riscuri nu există la platformele cu pariuri sportive descentralizate.

Dezavantaje la pariuri descentralizate

Dezavantaje la pariuri descentralizate

Care sunt dezavantajele jucătorului la pariurile sportive descentralizate?

    1. Ei bine, când intrați pe op platformă cu tehnologia Blockchain, lucrurile nu sunt chiar așa de ușoare, precum sunt la platformele de pariuri sportive online tradiționale, în special pentru un jucător nou, care poate fi bulversat de complexitatea lor. Finanțarea contului de criptomonede poate fi o problemă, dacă sunteți nou în această lume. Pentru început, nu toate criptomonedele sunt permise în anumite țări.
    2. Cele mai multe dintre platformele cu pariuri sportive descentralizate nu folosesc doar o monedă principală, precum Bitcoin sau Ethereum și va trebui să achiziționați jetoanele puse la dispoziție. Aici apare inconvenientul de a folosi un schimb mai puțin avantajos. Nu în ultimul rând, nu toate platformele pe tehnologia BlockChain folsoesc o securitate de înaltă calitate și puteți fi victima unor hackeri. Bineînțeles, rămâne opțiunea pentru portofelul platformei, pentru a vă stoca monedele, unde aveți exclusivitate.
    3. Bonusurile de bun venit și ofertele de la casele de pariuri online nu le veți găsi pe aceste platforme. Câștigul proprietarilor acestor platforme provine din ofertele de monede, care își pot crește valoare și ei le pot vinde la un preț mai mare.

Popularitatea criptomonedelor este departe de a fi atins punctul culminat, unde doar monedele Bitcoin sunt privite ca și investiții. Cele mai multe dintre criptomonede sunt asociate cu infracțiuni și este mai puțin probabil ca ele să atragă cumpărători. Platformele cu pariuri sportive descentralizate există de ceva vreme, însă nu suficient timp cât să ne spună viitorul lor. Cu toate acestea, nu sunt foarte mulți utilizatori care îndrăznesc să-și plătească pariurile cu Bitcoin. Cei care dețin criptomonede descentralizate valoroase, cu siguranță se orientează pentru alte investiții, decât jocuri de noroc. Timpul le va spune pe toate!

Articole Similare