Castiga la pariuri din cartonasele galbene

Probabil cel mai inedit mod de a face bani din pariurile sportive il reprezinta pariatul nu pe evenimentul sportiv in sine, cum ar fi rezultatul meciului sau numarul de goluri, ci … numarul de cartonase galbene acordate de arbitru.

Ati citit bine, din ce in ce mai multe case de pariuri, atat online, cat si agentiile traditionale, ofera aceasta posibilitate. Pentru pariorul clasic, a carui atentie si buget se concentreaza in jurul numarului de goluri, pariul ce are in vedere cartonasele galbene cere o alta abordare. In primul rand, statistica este cea mai importanta. Trebuie analizat cu mare grija modul de supraveghere al arbitrului, cat si palmaresul sau – sau “usurinta” acordarii unor cartonase, precum si istoricul formatiilor implicate.

La fel de important este si clasamentul echipelor ce se infrunta, dar si importanta meciului respectiv.

Agentiile terestre si operatorii online ofera optiuni diferite de pariere, cum ar fi: un anumit numar sau pana la un anumit numar de cartonase galbene, un numar par sau impar de cartonase galbene sau momentul din meci in care se acorda primul cartonas galben (in prima repriza, in primele 20 de minute, etc.)

Cel mai popular pariu bazat pe numarul de cartonase pare a fi cel under/over x.5, dar atentie, acest de pariu se preteaza mai bine unui meci de la finele unui campionat. De obicei, un meci dintr-un derby vede mai multe cartonase galbene.

Daca veti dori sa incepeti sa pariati pe numarul de cartonase galbene, va trebui sa invatati sa tineti o evidenta a cartonaselor primite de echipe, pe tot parcursul sezonului, in toate ligile importante: Premier League, La Liga, Bundesliga, Seria A si Ligue1). Intelegeti faptul ca jucatorii nu-si permit sa rateze meciurile cu adevarat importante, iar antrenorii sunt probabil si mai atenti in a-I pune pe teren in meciurile ce preced o partida importanta – spre exemplu, pentru a evita accidentari.

Pariati si castigati pe evenimente inedite din cadrul unui meci

Puteti face bani pariind pe numarul de cartonase galbene

Regulamentele oficiale prevad faptul ca in Anglia, un jucator primeste o suspendare in urma a 5 cartonase galbene incasate, in 3 mari competitii interne, iar noul an vine cu o resetare a numarului de avertizari incasate. Se sta o etapa la 5 avertismente, doua etape la 10 avertismente si 3 etape la 15 cartonase.

In alte ligi, spre exemplu – si va indemnam sa studiati aceasta regula – cartonasele galbene incasate declanseaza o suspendare, dar doar in ceea ce priveste meciurile din campionat. Personalitatea jucatorilor si pozitia lor in cadrul echipei este un factor extrem de important. Ganditi-va ca majoritatea cartonaselor galbene se acorda pentru faulturi, iar incercarile de deposedare atrag cele mai multe avertismente. Totodata, o echipa in dezavantaj este fortata sa joaca un meci agresiv, deci si incercarile de a deposeda adversarii vor creste. In minutele de final de meci vor creste, din punct de vedere statistic, tentativele de a juca mai agresiv atrag mai multe avertismente, spre deosebire de inceputul unei partide, unde echipele isi exploreaza slabiciuni in aparare.

In general, am observat ca un meci cu miza mare genereaza un numar mare de avertismente. Analizati si rivalitatea intre echipe, care se manifesta, in teren, prin jocuri deosebit de agresive, ce atrag de la sine o ploaie de cartonase

Atitudinea si modul de a superviza jocul sunt criterii extrem de importante. Astfel incat, arbitrii si studiul acestora sunt factori cruciali. Nu este exclus ca un arbitru zelos sa acorde peste 20 de cartonase in 4 meciuri, fata de arbitrii mai flexibili, care acorda mai greu aceste avertismente. O competitie interna versus un meci de campionat vor dicta atitudini diferite, chiar si in randul arbitrilor.

O statistica interesanta spune ca arbitrii de origine spaniola sunt extrem de exigenti cu propriile meciuri – a se intelege campionatul intern – fata de alte partide, in meciurile interne acordand de doua ori mai multe cartonase.

In cadrul operatorilor online, care acordă și bonus de bun-venit, ofertele de pariere acopera destul de multe posibilitati, peste sau sub 1.5 cartonase per echipa, numarul total de avertismente ale ambelor echipe intr-un meci sau echipa ce primeste cel mai mare numar de avertismente. Un pariu de evitat, dar care atrage printr-o cota mare, este cel care prevede ca nici o echipa nu va incasa un cartonas. Statistic, doar 2 meciuri dintr-un campionat au o sansa de a nu vedea un avertisment.

Pentru ca cifrele vorbesc, nu stiu cati dintre voi ati urmarit sau ati pariat pe evenimentele din cupa mondiala din 2010. Un adevarat spectacol statistic, iata sumarul partidelor: numarul total de cartonase a depasit 240, media fiind de aproape 4/meci. O partida din 4 a vazut cartonasul rosu si o eliminare. Nu a trecut mai mult de 1 minut de la inceputul unei partide, cand a fost incasat primul cartonas si in primele 20 de minute din meci, un jucator a fost eliminat.

Informatia va este pusa la dispozitie de cele mai bune case de pariuri online din România, iar pariurile pe cartonase galbene poate fi profitabil, dar este nevoie sa studiati acest domeniu cu atentie, in mod constant, pentru a fi profitabili pe termen lung.

Articole Similare