Site-uri de pariuri handbal online din România 2024

Odată cu performanțele primelor reprezentative și a echipelor de club din România, interesul pentru pariuri handbal online a crescut considerabil și a obligat principalele case de pariuri să mărească numărul de piețe de pariere pentru acest sport. Mai jos este o listă cu cele mai complete site-uri de pariuri sportive handbal din care poți să îți alegi favoritul și să te bucuri de ceea ce are acesta de oferit.

de Ionuț Alexandru29 Februarie 2024
Cele mai bune site-uri pariuri handbal din România 2024
1 5/5 100% până la 500 RON
Ofertă Variată Pariuri Antepost Handbal Multe Piețe de Pariere
Joacă acum!
2 4,9/5 100% până la 1.750 RON
Platformă Sigură Bonus Atractiv Recomandat Pariuri Baschet
Joacă acum!
3 4,8/5 100% până la 500 RON Pariu gratuit
Platformă Modernă Transmisii Evenimente Live Aplicație Mobilă de Top
Joacă acum!
4 4,7/5 50 RON gratuit + 150 RON La 3 depuneri
Pariuri Antepost Handbal Operator cu Experiență Cote Bune Handbal România
Joacă acum!
5 4,6/5 100% până la 500 RON
Condiții Bune de Rulaj Transmisii Handbal Live Top Pariuri Fotbal
Joacă acum!
6 4,5/5 Până la 180 RON
Cote Atractive Multe Piețe Handbal Bonusuri Aniversare
Joacă acum!

Este evident că există opțiuni, totuși, alegerea unui site pentru pariuri handbal România nu este o misiune așa de ușoară cum pare la prima vedere. Unele platforme se axează doar pe rezultatul final, adică pariuri de tipul 1×2, în timp ce alte platforme trec cu vedere anumite competiții de nivel ridicat, care pot fi profitabile pentru pariori.

Ponturi pariuri handbal – caută o ofertă variată

Un lucru esențial când vorbim de ponturi pariuri handbal este să alegi un site care să îți ofere varietate în ceea ce privește piețele de pariere. Este important să eviți platformele care îți oferă doar piețe simple și să te orientezi spre cele care includ cote pariuri handbal și pentru chestiuni mai complexe precum:

  • Victorie Fără Egal
  • Mai Multe Variante Total Goluri
  • Handicap
  • Total Goluri Echipă
  • Pariuri pe Reprize
  • Pauză/Final
  • Diferență la Victorie
  • Repriza cu un Număr mai Mare de Goluri
  • Pariuri Speciale pe Jucători

De asemenea, un alt aspect esențial este să ai posibilitatea să pariezi pe o gamă largă de meciuri și competiții, atât din România, cât și din străinătate. Astfel, verifică cu atenție oferta de evenimente înainte să devii fidel unei platforme pentru a nu avea ulterior surprize neplăcute, precum lipsa de cote pariuri handbal feminin, mai ales în contextul în care Liga Florilor, principală întrecere feminină din România, este una dintre cele mai interesante de pe întregul continent.

Ponturi pariuri handbal

Ponturi pariuri handbal

Desigur, este important să joci la cele mai bune case de pariuri online, dar acest lucru nu suplinesțe cunoștințele sportive. De aceea, cel mai important aspect este de fapt să fii la curent cu ultimele noutăți. Așadar, consultă site-urile de specialitate și statisticile, află toate regulile specifice handbalului, informează-te de componența loturilor și așa mai departe.

Pariuri sportive handbal – ligi și competiții de căutat

Caracteristici Casă de pariuri online
🏆 Meciuri EHF Champions League M 888sport
🤾 Meciuri LNH Starligue Winbet
🤾‍♀️ Meciuri EHF Champions League F Fortuna
📱 Top pariuri handbal online pe mobil NetBet
🥨 Meciuri Bundesliga Betano

Indiferent că vorbim de pariuri handbal feminin sau masculin, cea mai așteptată competiție este Campionatul Mondial. Acesta oferă cele mai urmărite partide și se numără printre cele mai pariate evenimente, dacă nu cel mai pariat eveniment, al acestui sport. Spre deosebire de fotbal sau baschet, unde o competiție de genul are loc din patru în patru ani, mult așteptata întrecere handbalistică are loc o dată la doi ani.

Evident, dacă ești pasionat de pariuri handbal online, nu trebuie să treci cu vederea nici alte competiții interțări care aduc împreună toate superstarurile acestui sport, precum Campionatul European (o dată la doi ani) sau întrecerile de handbal masculin și feminin din cadrul Jocurilor Olimpice (o dată la patru ani).

Totuși, deși poate nu la fel de grandioase, competițiile care aduc un profit bun din pariuri sportive handbal sunt cele care au loc în fiecare an. Dintre acestea cele mai urmărită este Liga Campionilor EHF, competiție câștigată la feminin de CSM București în anul 2016.

Deși multe dintre ele nu aliniază un număr de echipe foarte mare la start, nu trebuie trecute cu vederea nici ligile naționale. Acestea, atât timp cât te documentezi temeinic și eviți să faci greșeli atunci când pariezi, pot să devină foarte profitabile. Printre cele mai interesante competiții naționale aș enumera Bundesliga (campionatul Germaniei), Liga Asobal (campionatul Spaniei), Staligue (campionatul Franței)și Handboldligaen (campionatul danez).

Pariuri pe handbalul românesc

Nici în ceea ce privește handbal România pariuri opțiunile nu sunt deloc limitate. În țara noastră se desfășoară competiții atât la feminin, cât și la masculin. Liga feminină este denumită Liga Florilor, în timp ce competiția masculină poartă denumirea de Liga Zimbrilor. Ambele sunt alcătuite din 14 echipe dispuse pe întreg teritoriul țării.

Bonusuri atractive Cea mai variată ofertă de pariuri handbal România
50 RON gratuit + 150 RON
Termenii și Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați, 50 RON, în puncte de loialitate, la primele 3 depuneri de minim 50 RON în maxim 15 zile de la înregistrare plus 50 RON, în puncte de loialitate, la verificarea contului de jucător, fără condiții de rulaj, fără termen de valabilitate.

Competiția masculină este dominată de Dinamo București, cea mai bine cotată și la pariuri handbal online pentru câștigarea unui nou titlul. Între timp, la feminin, CSM București, echipă unde joacă și Cristina Neagu, a câștigat 4 din ultimele 6 campionate, însă, în stagiunea 2021-2022, Rapid București a răsturnat multe ponturi pariuri handbal și a reușit să pună mână pe trofeu.

Întrebări frecvente despre pariuri handbal online

În această secțiune am ales să răspund la o serie de întrebări atent selectate despre pariuri handbal online. Astfel, aici poți afla informații esențiale despre cum să pariezi pe acest sport în așa fel încât să fie profitabil, dar și sfaturi despre cele mai ofertante site-uri în ceea ce privește oferta de pariuri sportive handbal.

1️⃣ Care sunt cele mai bune site-uri pariuri handbal online din România?

Dacă vrei să plasezi pariuri pe handbal de pe teritoriul României ai mai multe site-uri pariuri handbal online la dispoziție. Toate casele de pariuri online recomandate în articol sunt licențiate și reglementate de ONJN, ceea ce înseamnă că asigură utilizatorilor un mediu de joc 100% sigur și corect.

2️⃣ Unde pot plasa pariuri handbal România?

Opțiunile în ceea ce privește pariuri handbal România nu sunt deloc limitate. În țara noastră se desfășoară competiții atât la feminin, cât și la masculin. Liga feminină este denumită Liga Florilor, în timp ce competiția masculină poartă denumirea de Liga Zimbrilor.

3️⃣ Care sunt cele mai bune competiții pentru pariuri sportive handbal?

Campionatul mondial de handbal este cea mai grandioasă și cea mai căutată competiție în ceea ce privește pariuri sportive handbal. Totuși, există și alte competiții care merită interesul tău, mai ales dacă îți dorești să faci profit de pe urma pariurilor pe acest sport.

4️⃣ Care sunt cele mai bune strategii pentru pariuri handbal online?

Despre ponturi pariuri handbal se poate vorbi mult și bine, dar acestea devin inutile dacă nu ai un cont pe un site cu multe piețe de pariere și dacă nu ești foarte bine informat în ceea ce privește detaliile și regulile acestui sport foarte dinamic.

Articole Similare