Site-uri cu pariuri tenis din România 2024

Tenisul este foarte rapid și spectaculos, de aceea este unul dintre sporturile preferate ale pasionaților de pariuri sportive. În aceste condiții, casele de pariuri au fost nevoite să se adapteze și să mărească gama de pariuri tenis. Mai jos este o listă cu site-uri de calitate care îți pun la dispoziție pariuri pe tenis. Alege-l pe cel mai potrivit pentru tine!

de Ionuț Alexandru 28 Februarie 2024
Cele mai bune site-uri de pariuri tenis din România 2024
1 100% până la 500 RON
Ofertă variată Zero comision Multe piețe de pariere
Joacă acum! Termenii si Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați; depunere minimă 20 RON; rulaj 8x; valabilitate 60 de zile.
2 Pachet bonus 500 RON
Platformă completă Multe variante pariuri tenis Ideal pe mobil
Joacă acum! Termeni & Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați, valabil pentru primele 3 depuneri: prima depunere 50% până la 200 RON; a doua depunere 50% până la 200 RON; a treia depunere 100% până la 100 RON; depunere minimă 20 RON; cote de minim 1.60 per selectie simplă și 2.50 per pariu acumulator; cerințe de rulaj 6x; valabilitate 7 zile.
3 100% până la 1.750 RON
Platformă sigură Bonus atractiv Top pariuri baschet
Joacă acum! Termeni & Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați, depunere minimă 50 RON, condiții de rulaj 5x, valabilitate 60 zile.
4 100% până la 500 RON Pariu gratuit
Platformă modernă Transmisii evenimente live Aplicație mobilă optimizată
Joacă acum! Termeni & Condiții se aplică 18+, 500 RON Freebet la înregistrare, pentru plasare de pariuri combi de minim 100 RON, cotă totală minimă de 7.00; valabilitate 7 zile. Câștig maxim 4.000 RON.
5 50 RON gratuit + 150 RON La 3 depuneri
Cote bune pariuri tenis Operator cu experiență Diversitate pariuri
Joacă acum! Termenii și Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați, 50 RON, în puncte de loialitate, la primele 3 depuneri de minim 50 RON în maxim 15 zile de la înregistrare plus 50 RON, în puncte de loialitate, la verificarea contului de jucător, fără condiții de rulaj, fără termen de valabilitate.
6 100% până la 500 RON
Condiții bune de rulaj Evenimente live Multe evenimente din fotbal
Joacă acum! Termenii și Condițiile generale se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați, depunere minimă 25 RON, rulaj 5x, valabilitate 90 de zile.
7 Pariu fără risc 300 RON + 200 rotiri gratuite
Timp de latență redus Transmisii evenimente Full HD Aplicație mobilă premium
Joacă acum! Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru clienții noi: 100% până la 300 RON pariu fără risc + 200 rotiri cash; depozit minim 25 RON; cerințe de pariere sport 3x bonus; cotă minimă 1,40; un singur pariu; valabilitate 30 zile; cazino, sloturi și jocuri: 35x bonus. Rotirile cash nu au cerințe, sunt creditate in 3 tranșe: 50 (Exclusiv Reel Star, val. 0,4 RON/rotire); 50 (Big Bass Bonanza, val. 0,4 RON/rotire); 100 (Fire Joker, val. 0,25 RON/rotire).
8 Până la 180 RON
Cote speciale Multe piețe eSports Bonusuri aniversare
Joacă acum! Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru clienții noi, pachet bonus până la 180 RON pentru primele 3 depuneri efectuate sub formă de pariu gratuit la secțiunea LIVE, după efectuarea celor 3 depuneri de 30 RON, 50 RON și 100 RON. Bonusul va fi acordat tuturor conturilor nou create, dar numai după verificarea documentului de identitate, termen de valabilitate 3 zile.
9 Până la 200 RON Pariu gratuit
Cote atractive Pariuri arte marțiale Transmisiuni live
Joacă acum! Termenii si Conditii se aplica 18+, bonus pentru utilizatorii noi inregistrati; depunere minima 20 RON; conditii de rulaj 3x bonus; coeficient min este 1,5; valabilitate 30 de zile.
10 150% până la 750 RON Pariu gratuit
Pariuri fără risc Cote echilibrate Retrageri rapide
Joacă acum! Termenii si Conditii se aplica 18+, bonus pentru utilizatorii noi inregistrati; primul pariu prematch sau live este efectuat sub forma de pariu gratuit; daca primul pariu este pierdut, se acorda pana la 500 RON sub forma unui bonus de tip Freebet in baza cererii jucatorului, valabilitate 30 zile.

Este vizibil faptul că există multe site-uri unde poți plasa pariuri sportive pe tenis, însă, în ciuda acestui fapt, trebuie să te asiguri că joci la cele mai bune case de pariuri online. Doar aceste platforme îți pun la dispoziție suficiente piețe de pariere încât să ai șanse reale să faci profit pe termen lung.

Ponturi pariuri tenis – caută o ofertă completă

Este important să știi că spre deosebire de fotbal, de pariurile pe handbal și chiar și de pariurile pe baschet la tenis ai doar două rezultate posibile. Așadar, în pariurile pe tenis nu există X, semnul egal, deci șansele matematice de câștig sunt mai mari.

Minge de tenis

Minge și rachetă de tenis

Cele mai importante ponturi pariuri tenis sunt legate strict de oferta de parte. Este esențial să alegi un site care să îți ofere varietate și multe piețe de pariere. Deci, pe cât posibil, evită platformele care îți pun la dispoziție doar pariuri pe câștigătorul meciului și orientează-te spre cele care îți propun cote avantajoase și pentru cele mai populare pariuri la tenis:

  • total game-uri
  • câștigător meci și total game-uri
  • câștigător set
  • handicap pe game-uri
  • scor la seturi
  • să câștige un minim de seturi
  • peste/sub total seturi
  • peste/sub total game-uri

Suprafața de joc diferă în meciurile de tenis. Se joacă meciuri pe zgură, pe hard, pe iarbă sau în sală, iar fiecare jucător are stilul său de joc, care poate să funcționeze mai bine o anumită suprafață. Acest lucru este un alt aspect esențial pe care trebuie să îl iei în considerare înainte să te arunci la anumite strategii de pariuri pe tenis.

Pariuri la tenis – competiții populare

Caracteristici Casă de pariuri online
🏆 Meciuri ATP Wimbledon 888sport
🎾 Meciuri WTA Wimbledon Superbet
🇫🇷 Meciuri French Open și US Open Mr Bit
📱 Top pariuri tenis pe mobil NetBet
🇦🇺 Meciuri Australian Open Mozzart

Când vine vorba de pariuri la tenis, opțiunile și competițiile sunt foarte numeroase, dar nu toate întrecerile sunt de același nivel. Unele întreceri sunt tratate cu o doză de superficialitate de jucătorii de top și cu mare ambiție de cei mai slabi clasați, iar acest lucru poate influența atât anumite cote pariuri tenis, cât și desfășurarea, respectiv scorul anumitor partide.

Desigur, afirmația de mai sus nu se aplică în cazul celor mai importante turnee de tenis la nivel global, cunoscute și sub numele de turnee de Grand Slam: Wimbledon, Australian Open, French Open și US Open. Aceste întreceri, câștigate de-a lungul timpului și de mari sportivi români, sunt apogeul sezonului pentru orice tenismen, indiferent de palmaresul său anterior.

Pe lângă faptul că pun la bătăie trofee prestigioase și premii consistente în bani, câștigătorii turneelor de Grand Slam primesc 2.000 de puncte în clasamentul general. Mult mai multe față de cele 1.000 oferite câștigătorilor turneelor Masters sau cele 250, respectiv 500, puse la bătăie în cadrul competițiilor încadrate în cea mai slabă categorie de turnee.

De asemenea, finalul sezonului este ideal pentru cei care apreciază pariurile sportive pe tenis. La masculin, ATP World Tour Finals îi pune față în fața pe primii 8 jucători ai anului atât la proba de simplu, cât și la proba de dublu, iar câștigătorul acestui turneu, pe lângă premiul în bani, ce poate ajunge la peste 4 milioane de dolari, primește 1.500 de puncte în clasamentul ATP.

La feminin, sezonul este încununat cu WTA Finals, cunoscut în trecut sub numele de WTA Tour Championship sau WTA Championship. Similar, acesta aliniază la start cele mai bune 8 jucătoare de simplu și dublu și este o adevărată sărbătoare a tenisului.

Evident, nu trebuie să aștepți un an pentru a plasa pariuri pe tenis. Totuși, este important să joci informat, iar atunci când alegi o competiție, fie și ea una mai slabă cotată, să te informezi corespunzător și să arunci o privire peste clasamentele WTA și ATP și chiar și peste programul anumitor jucători. De multe ori, aceastea îți pot oferi o imagine clară asupra gradului de implicare al sportivilor.

Pariuri tenis live

Pariorii profesioniști preferă să joace pariuri tenis live. Sunt destule cazuri când jucătorul favorit nu începe foarte bine sau când, așa cum ziceam mai sus, acesta nu este foarte interesat de competiția la care participă. De asemenea, faptul că meciul a început deja îți poate da și o imagine clară asupra desfășurării sale, astfel și pariurile pe număr de seturi sau game-uri se pot dovedi foarte profitabile.

Bonusuri atractive Super oferte la pariuri tenis
100% până la 500 RON
Termenii si Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați; depunere minimă 20 RON; rulaj 8x; valabilitate 60 de zile.

Desigur nu există pariuri tenis sigure, cum nici cele mai bune ponturi pariuri tenis nu suplinesc cunoștințele sportive. De aceea, în lumea sportului și a pariurilor cel mai important aspect este de fapt să fii în cunoștință de cauză și la curent cu ultimele statistici și noutăți.

Întrebări frecvente

În această secțiune am ales să răspund la o serie de întrebări atent selectate despre pariurile pe tenis online. Astfel, dând click pe linkuri, poți afla informații esențiale despre cum să pariezi pe acest sport în așa fel încât să fie profitabil.

1️⃣ Care sunt cele mai bune site-uri pentru pariuri tenis?

Pe teritoriul României există mai multe site-uri cu pariuri pe tenis. Totuși, este important să joci pe platforme sigure, cu multe piețe de pariere și cote atractive, precum cele recomandate de noi. Acest aspect este unul foarte important și te poate ajuta să îți maximizezi profitul.

2️⃣ Care sunt cele mai bune competiții pentru pariuri la tenis?

Există multe competiții și turnee de tenis, însă, pentru a evita anumite surprize, este indicat să plasezi pariuri sportive pe tenis doar când se joacă competiții foarte importante și populare. Acestea sunt tratate cu maximă seriozitate de toți jucătorii, indiferent de numele și locul lor în clasament.

3️⃣ Există pariuri tenis live?

Da, există. Mai mult de atât pariorii profesioniști preferă să plaseze pariuri tenis live pentru că acestea le permit să speculeze anumite cote în funcție de desfășurarea partidei. Desigur, pentru a plasa acest tip de pariuri trebuie să fii la curent cu anumite reguli și aspecte ce țin de tenisul profesionist.

Articole Similare