Ghid pariuri CS GO

CS GO, nepotul faimosului Counter Strike 1.6, este cel mai pariat și urmărit eveniment eSports din România. În aceste condiții este de la sine înțeles ca principalele case de pariuri sportive au căutat să profite de pe urma acestei statistici și și-au mărit piețele de pariuri CS GO.

de Ionuț Alexandru28 Februarie 2024
Cele mai bune site-uri pariuri CS GO din România 2024
1 5/5 100% până la 500 RON
Ofertă Variată Zero Comision Multe Piețe de Pariere
Joacă acum!
2 4.9/5 100% până la 1.750 RON
Platformă Sigură Bonus Atractiv Cel Mai bun Pentru Pariuri Baschet
Joacă acum!
3 4.8/5 100% până la 500 RON Pariu gratuit
Platformă Modernă Transmisii Evenimente Live Aplicație Mobilă Bine Optimizată
Joacă acum!
4 4.7/5 50 RON gratuit + 150 RON La 3 depuneri
Cote Bune Operator cu Experiență Diversitate Pariuri eSports
Joacă acum!
5 4.6/5 100% până la 500 RON
Condiții Bune de Rulaj Transmisii Evenimente Live Top Pariuri Fotbal
Joacă acum!
6 4.5/5 Până la 180 RON
Cote Atractive Multe Piețe Handbal Bonusuri Aniversare
Joacă acum!

Având în vedere că discutăm despre CS GO pariuri pe bani reali și nu de pariurile pe skin-uri, care sunt la rândul lor foarte populare, este și mai important să joci pe platforme 100% sigure, licențiate și reglementate de ONJN. Pentru a-ți face treaba mai ușoară, am întocmit o listă cu cele mai bune site-uri pariuri CS GO pe care poți paria de pe teritoriul țării noastre.

Așadar, după cum se observă cu ochiul liber, opțiunile sunt mai mult decât suficiente. Totuși, pentru că piață nu este foarte bine conturată și ofertele pot fi în unele cazuri riscante, este bine să te orientezi bine și culegi suficiente informații în așa fel încât să plasezi pariuri pe CS GO, adică Counter Strike Global Offensive, în cadrul unei platforme care oferă cote bune, în concordanță cu realitatea de pe monitoare.

CS GO pariuri – varietatea ofertei

Un lucru foarte important de luat în calcul când alegi un site CS GO pariuri este ca acesta să îți ofere posibilitatea să pariezi pe o varietate cât mai mare de meciuri și turnee, atât din România, cât și din străinătate. Astfel, verifică cu atenție oferta de evenimente înainte de a-ți deschide un cont.

Alt lucru important de luat în considerare este varietatea pieței de pariuri. Unele site-uri îți propun pariuri de tipul 1×2, adică doar pe rezultatul final al meciurilor, în timp ce altele propun pariuri CS GO mai complexe, care includ numărul de runde și kill-uri, total hărți jucate sau chiar scorul exact.

Pariuri pe CS GO

Pariuri pe CS GO

De asemenea, anumite platforme oferă statistici detaliate ale echipelor și jucătorilor implicați în turnee. Acest lucru nu poate să fie altcumva decât benefic, mai ales dacă te gândești să îți rotunjești profitul cu CS GO pariuri. Evident, la fel ca în cazul oricărui sport, nu te poți baza doar pe statistici. În aceste condiții, ar fi de preferat să fii la curent cu echipele și jucătorii ce urmează să joace înainte să mizezi sume de bani.

După cum se poate vedea în poza de mai sus, statisticile oferite de anumite site-uri de pariuri CS GO 2024 sunt surprinzător de detaliate și nu omit multe aspecte ale unei partide. Acestea sunt prezentate atât individual, pentru fiecare jucător în parte, cât și la nivelul echipei și de obicei includ:

  • Alcătuirea Echipelor
  • Rezultatele Ultimelor Partide
  • Runde Jucate
  • F/D – Raport Fraguri Decese (Atât pe Echipă Cât și Individual)
  • HS – Procentaj Headshoturi (Individual)
  • Număr Hărți Jucate
  • Cea mai Bună Hartă
  • Cea mai Slabă Hartă
  • Rezultate Directe
  • Program Complet

Desigur, poți să profiți de statisticile oferite de o platformă și să plasezi pariuri pe alta, dar parcă e mai bine ca totul să fie într-un loc. În acest fel cotele din statistici coincid cu cele de pe site, ai totul la îndemână și poți să pariezi rapid, ceea ce poate fi foarte avantajos în cazul în care îți sare ceva în ochi și vrei să transpui acel lucru într-un pariu live.

Criterii alegere site-uri pariuri CS GO

Caracteristici Casă de pariuri online
👮 Cele mai bune pariuri CS GO 888sport
📊 Statistici detaliate Winbet
🎮 Multe piețe eSports Fortuna
📱 Aplicație mobilă de top NetBet
🏆 Bonusuri atractive Betano

Cel mai important la alegerea unui CS GO pariuri site sau a unui site de pariuri în general este siguranța. De aceea țin să menționez că toți operatorii recomandați sunt licențiați și reglementați de autoritățile competente, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți faci nicio grijă din acest punct de vedere.

Deci dacă te îndrepți spre unul dintre operatorii recomandați, te poți concentra asupra altor criterii importante, unele care țin strict de procesul de pariere, precum cele menționate mai sus. Totuși, acest lucru nu trebuie să îți distragă atenția de la un alt aspect care ar trebui să cântărească mult în alegerea ta, metodele de plată.

Accesabilitatea metodelor de plată este foarte importantă. Mai ales dacă ești loial unei singure modalități de plată, trebuie să verifici dacă aceasta este disponibilă atât la depunere, cât și la retragere. De asemenea, trebuie să fii sigur că limitele sunt în conformitate cu bugetul pe care ai decis să îl aloci pentru pariuri CS GO.

 CS GO pariuri

 CS GO pariuri

La majoritatea operatorilor, pariurile plasate pe eSports sunt tratate similar ca orice pariu plasat pe un eveniment sportiv, astfel, contribuie la condițiile de rulaj ale bonusurilor. Totuși, pentru a nu avea surprize neplăcute ulterior, este bine să verifici acest aspect înainte să te decizi asupra unui site sau să accepți o ofertă bonus.

Pariuri pe CS GO la Campionatul European din România

În luna iunie, Oradea a găzduit Digital Crusade 2022, un festival eSports de mare amploare, care este cu siguranță cunoscut de amatorii de pariuri CS GO. Dar lăsând puțin la o parte zona pariurilor sportive, este evident că țara noastră a înțeles fenomenul produs de jocurile video (unul în care se oferă premii fabuloase) și dorește să ia parte la el.

Site pariuri CS GO

În mod cert, acest aspect va aduce de la o sine și o creștere treptată, dar sigură, a piețelor de pariere și a atenției pe care cele mai bune case de pariuri sportive online o acordă celor mai în vogă evenimente eSports. Deși, deja, având în vedere faptul că multe dintre evenimente sunt transmise live la o calitate Full HD pe o parte din platformele online, putem spune că atenția este deja acolo.

eSports preferate de pariori

Majoritatea din lista de site-uri pariuri CS GO au o ofertă bogată când vine vorba de eSports, de regulă, aceasta include jocuri cel puțin la fel de populare ca și faimosul First Person Shooter. Astfel, oferta unei case de pariuri care se axează pe acest segment include evenimente din cadrul celor mai populare jocuri video.

Varietate Evenimente eSports bonusuri și promoții atractive
100% până la 500 RON
Termenii si Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați; depunere minimă 20 RON; rulaj 8x; valabilitate 60 de zile.

Așadar, la capitolul popularitate la nivelul caselor de pariuri sportive online, pariuri CS GO concurează cu eSports de top precum: Call of Duty, Dota 2, FIFA, NBA2K, Hearthstone, League of Legends, Fortnite, Overwatch sau Starcraf 2. Jocuri care pot fi găsite, în funcție de evenimentele existente, în oferta operatorilor care au secțiunea specială “eSports”.

Întrebări frecvente despre pariuri CS GO

În această secțiune am ales să răspund la o serie de întrebări atent selectate despre CS GO pariuri. Astfel, aici poți afla informații esențiale despre oferta eSports a caselor de pariuri, dar și despre criteriile pe care o platformă trebuie să le îndeplinească pentru ca să poți paria în siguranță pe jocul video favorit.

1️⃣  Unde pot plasa pariuri CS GO online?

Fenomenul eSports a luat amploare și în România. Așadar, dacă ești pasionat de jocuri video sau de pariuri CS GO, cele mai bune case de pariuri îți oferă posibilitatea să pariezi pe evenimentele importante care au legătură cu jocul tău favorit.

2️⃣ Care sunt cele mai bune site-uri pariuri CS GO?

Pentru că piață nu este foarte bine conturată și ofertele pot fi în unele cazuri riscante, este bine ca un site CS GO pariuri să îndeplinească o serie de criterii esențiale. Despre acestea poți afla mai multe detalii cheie dacă citești integral articolul.

3️⃣ Care sunt cele mai populare eSports?

Majoritatea caselor de pariuri de top au o ofertă bogată când vine vorba de jocuri video. De regulă, aceasta include cele mai populare eSports ale momentului. Astfel, pe lângă pariuri pe CS GO, poți plasa și pariuri pe alte evenimente în vogă din calendarul eSports.

4️⃣ Ce include oferta CS GO pariuri?

Unele site-uri îți propun pariuri de tipul 1x2, adică doar pe rezultatul final al meciurilor, în timp altele îți propun pariuri CS GO complexe, care pot să includă numărul de runde și kill-uri, total hărți jucate sau chiar scorul exact.  

5️⃣ Care sunt cele mai populare evenimente pentru pariuri pe CS GO?

Lista de evenimente pe care poți plasa pariuri pe CS GO este una lungă și se întinde pe tot parcursul anului. Cert este că, România a organizat Digital Crusade 2022,un festival eSports de mare amploare, semn că țăra noastră dorește să se implice în acest fenomen.

Articole Similare