Top jocuri eSports celebre

Pentru fanii din toată lumea am alcătuit astăzi un top jocuri eSports, presărat cu instrucțiuni simplu de urmat chiar și de către începători. Noi știm că lumea jocurilor video este o lume care merită a fi sărbătorită în fiecare zi, chiar dacă nu toți o apreciază așa cum trebuie. Haideți să vedem care sunt cele mai populare jocuri video.

Cele mai bune jocuri eSports

Cele mai bune jocuri eSports

Cele mai bune jocuri eSports la nivel mondial

Deși jocuri video există de toate felurile și pentru toate gusturile, unele dintre ele tind să atragă mai mult adulții decât altele, fie că vorbim despre jocuri de tip fantasy sau despre clasicele de jocuri de omorât adversari. Noi am făcut niște studii și am aflat care sunt cele mai bune jocuri eSports la nivel global și cum se joacă.

ESports România este și el ajuns la un nivel destul de ridicat, ceea ce înseamnă că topul nostru de astăzi se va axa în mod exclusiv asupra jocurilor care sunt disponibile și jucate în mod expres pe teritoriul țării noastre, pentru a susține în mod special jucătorii și industriile din patria noastră mamă mult iubită.

Dota 2

Nu am fost surprinși să descoperim faptul că pe primul loc în toate topurile despre jocuri eSports populare se află, nu altul decât, Dota 2 România 2021. Apărut pe piață în anul 2013, Dota 2 pare să spargă orice tipar, având premii de aproximativ 224,7 milioane de dolari până în prezent. Nu ne miră că toată lumea joacă acest joc, inclusiv în eSports România.

Counter-Strike: Global Offensive

Deși Counter-Strike: Global Offensive a apărut doar în 2012, pare că a existat dintotdeauna, pentru că toată lumea vorbește despre el. Având un total de premii oferite din momentul lansării până în momentul de față de 95,6 milioane de dolari, cine nu ar vrea să știe cum să joci la eSports?

Fortnite

Pe locul trei din top jocuri eSports se află Fortnite, despre care părerile sunt împărțite. Unii fani ai eSports România spun că este un joc pentru copii, în timp ce alții spun că este pentru toate vârstele. Apărut în anul 2017, Fortnite aproape că a egalat premiile CS:Go, având un total de 89,1 milioane de dolari.

Cum se joacă- reguli de bază

Deși ideea de bază a acestor jocuri eSports populare se învârte cam în aceleași zone, fiecare dintre jocuri are ceva special legat atât de poveste, cât și de modul de joc, motiv pentru care reușește fiecare să atragă atât de mulți fani. Haideți să vedem cum să joci la eSports pentru fiecare din aceste jocuri.

Cum se joacă- reguli de bază

Cum se joacă- reguli de bază

Mai mult decât atât, este important de știut faptul că pentru cei cărora le place să privească de pe margine, în loc să joace, există top case de pariuri online unde puteți paria pe jucătorii preferați din aceste jocuri în timp ce vă uitați la meciurile lor live și îi puteți susține din confortul casei proprii.

Reguli de joc Dota 2

Dota este acel joc clasic de arenă de lupte cu multipli jucători. Se joacă de obicei în echipe de 5, atunci când serverul întâlnește îndeajuns de mulți jucători pentru a umple echipele și fiecare echipă trebuie să își apere partea de hartă care îi aparține. Cel care are cea mai bună strategie și supraviețuiește ultimul câștigă jocul.

Reguli de joc Counter-Strike: Global Offense

Acest joc are o linie mai ușoară, fiind jucat în două echipe. Prima echipă, teroriștii, trebuie să ia ostatici din echipa oponentă și să planteze o bombă, iar a doua echipă, contra-teroriștii, trebuie să salveze ostaticii și să dezamorseze bomba plantată de teroriști. Pare simplu, însă totul se complică în mijlocul acțiunii.

În spirit de glumă, alegerea între cele două jocuri de mai sus e ca și clasica dispută între poker versus pariuri sportive. Ambele dintre cele două activități sunt destinate altui tip de public și fiecare persoană le apreciază în modul propriu, după capacitățile și preferințele proprii.

Reguli de joc Fortnite

Fortnite este cel mai complex dintre cele trei jocuri ale topului nostru despre cele mai bune jocuri eSports, cu trei moduri de joc: Save the World, Battle Royal și Creative. Primul mod presupune lupta contra unor creaturi de tip zombie, al doilea mod se joacă cu jucători reali, iar al treilea mod lasă jucătorii să preia controlul.

Dacă cumva jocurile video nu sunt punctul vostru forte și preferați activități care să vă ofere adrenalină și suspans într-un mod mai puțin violent, puteți încerca Poker online. Odată ce ați înțeles regulile jocului și strategiile de joc de bază, cu siguranță veți găsi că este o modalitate plăcută de a petrece timpul liber.

Concluzii

După cum vedeți fiecare dintre acește jocuri aduce publicului ceva special, unic și interesant, menit să fidelizeze fanii sau să atragă fani noi. Dacă jucați deja aceste jocuri, ne puteți scrie cum să joci la eSports în secțiunea de comentarii, pentru a le împărtăși cu ceilalți cititori ai noștri. Noi vă urăm distracție plăcută.

Întrebări frecvente despre cele mai bune jocuri eSports

Dacă sunteți novice în lumea jocurilor video și încă aveți întrebări despre top jocuri eSports, noi suntem aici să vă ajutăm, motiv pentru care am pregătit pentru voi un set de întrebări frecvente și răspunsurile noastre la acestea. Haideți să vedem care sunt acestea, iar dacă aveți alte întrebări, adresați-le în comentarii.

🤔 Ce premii bănești se oferă în Dota 2?

Dota 2 este unul din jocurile care oferă cele mai mari premii în bani, pe lângă premiile pe care le oferă în cadrul jocului, de tipul banilor digitali ce pot fi folosiți doar pentru achiziționarea de skin-uri sau alte accesorii. Suma totală de premii oferite până acum se ridică la nici mai mult nici mai puțin decât 224,7 milioane de dolari.

📜 Cum se joacă Dota 2?

Regulile de joc ale Dota 2 sunt destul de simple: există 5 echipe de jucători, fiecare având atribuit o parte a hărții. Fiecare echipă în parte trebuie să păzească acea zonă de invadatori, adică de celelalte patru echipe. Ultima echipă care supraviețuiește este echipa care câștigă jocul. Deși jocul este simplu, strategiile sunt complexe.

🔫 Cum de joacă Counter-Strike:Global Offense?

Counter-Strike: Global Offense este simplu: există două echipe, una de teroriști și una de contra-teroriști. Regulile sunt și ele simple: teroriștii iau ostatici și plantează o bombă, iar contra-teroriștii sunt cei care trebuie să elibereze ostaticii și să dezamorseze bomba. Dacă nu reușesc să o dezamorseze, teroriștii câștigă, iar dacă reușesc să o dezamorseze...deja știți.

🧟 Despre ce e vorba în Fortnite?

Unul din jocurile preferate printre toate vârstele este și cel mai complex din topul nostru despre jocuri eSports populare. Cu trei moduri de joc disponibile, Fortnite îți lasă de ales între Save the World, Battle Royal și Creative, pentru ca tu să poți alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine, în funcție de preferințe.

💰 Se oferă premii bănești în Counter-Strike: Global Offense?

Dacă sperați să faceți performanță din Counter-Strike: Global Offense, veți fi și mai motivați să știți că da, se oferă inclusiv premii bănești, suma totală a premiilor oferite până acum din 2012 fiind de 95,6 milioane de dolari. Așadar, dacă vă pasionează jocurile video, începeți deja să lucrați la mișcări, căci premiile sunt pe măsură.

Articole Similare