Counter Strike Global Offensive

Counter Strike Global Offensive e unul dintre cele mai iubite jocuri video din lume la ora actuală și încă de dinainte să fi apărut. Atunci când a fost anunțată lansarea lui, generații întregi de oameni au stat cu sufletul la gură, să fie primii care îl joacă. Haideți să aflăm mai multe despre acest joc care a făcut senzație.

Rangurile Counter Strike Global Offensive

Rangurile Counter Strike Global Offensive

Rangurile Counter Strike Global Offensive

La fel ca la aproape toate cele mai populare jocuri esports și jucătorii Counter Strike Globel Offensive cresc în rang pe măsură ce joacă. Ideea este să acumulezi puncte de XP care se adună până ajungi la rangul maxim. Cu toate acestea, foarte puțini ajung în rândul elitei. Haideți să vedem care sunt rangurile Counter Strike Global Offensive.

Începătorii – Silver 1-4, Silver Elite, Silver Elite Master

Începătorii acestui joc, cu cele mai mici cantități de XP acumulate, se pot împărți în Silver 1 (3,9%), Silver 2 (4%), Silver 3 (4,25%), Silver 4 (5,22%), Silver Elite (6,60%) și Silver Elite Master (7,52%). Procentajele din paranteză reprezintă aproximativ cât la sută din jucătorii de Counter Strike Global Offensive fac parte din acest rang.

Nivelul mediu – Gold Nova 1-3, Gold Nova Master, Master Guardian 1-2

Cele mai mari procentaje le întâlniți aici: jucători buni, dar care nu fac performanță, se situează în rangurile Counter Strike Global Offensive la Gold Nova 1 ( 8,55%), Gold Nova 2 ( 8,89%), Gold Nova 3 ( 8,90%), Gold Nova Master ( 8,38%), Master Guardian 1 ( 7,67%) și Master Guardian 2 ( 6,55%).

Jucătorii profesioniști

Procentajele din această categorie scad treptat: Master Guardian Elite ( 5,42%), Distinguished Master Guardian ( 4,22%), Legendary Eagle ( 3,26%), Legendary Eagle Master ( 3,26%), Supreme Master First Class ( 2,63%) și Global Elite ( 0,70%). Așa cum puteți observa, din ultima categorie fac parte extrem de puțini jucători, care pot câștiga premii din lumea esport-urilor.

Grafica Jocului

Grafica Jocului

Recenzie la Counter Strike Global Offensive

Așa cum se cuvine, trebuie să oferim și o recenzie la Counter Strike Global Offensive, în care să ne exprimăm părerea cât mai obiectivă asupra modului în care decurge acest joc. De asemenea, revizuim și modul în care evoluează de la un an la altul și multe alte aspecte interesante care fac din acest joc parte din top 10 esport-uri din întreaga lume.

Jocul este incitant

Jocul în sine, cu problemele pe care le are, cum ar fi viteza și cheaterii, este, totuși un joc incitant, care te captivează și care te ține cu sufletul la gură și cu ochii în ecran ore în șir. Dacă ai și norocul să îl joci într-o echipă cu oameni cunoscuți, dragi ție și amuzanți, atunci distracția este garantată.

Grafica frumoasă

Nici în ceea ce privește grafica acestui joc nu putem oferi o proastă recenzie la Counter Strike Global Offensive. Culorile sunt frumoase, personajele și armele din dotare sunt frumos detaliate și, în ciuda unui 64-tick care uneori ne scoate pe toți din sărite, jocul se mișcă, de cele mai multe ori, foarte bine.

Hack-uri la Counter

O mulțime de hack-uri la Counter Strike Global Offensive au fost sesizate și, cel puțin pentru moment, încă nerezolvate. Acest lucru face ca o recenzie la Counter Strike Global Offensive să nu poată fi 100% pozitivă, pentru că ne-am dori să joace toată lumea în mod cinstit, dacă se poate, vă rugăm frumos!

Hack-uri la Counter

Hack-uri la Counter

Tipuri de Hack-uri la Counter Strike Global Offensive

Din cauza faptului că Valve refuză să implementeze sisteme anti-cheat, este foarte ușor ca cineva care știe ce face să își găsească și să își instaleze un astfel de sistem. Pentru cei dintre voi cu inima mai pură, haideți să vedem la ce ne referim prin sistemele de hack-uri la Counter Strike Global Offensive.

Aim assist

Cel mai cunoscut dintre toate sistemele de hack-uri la Counter Strike Global Offensive este aim assis-ul. Acest sistem face ca, atunci când împuști un inamic, să nu ratezi niciun glonț, indiferent în ce direcție împuști. Practic, arma se direcționează singură către capul inamicului tău, ajutându-te să câștigi orice confruntare la care iei parte.

64-tick vs 128-tick

Deși acest lucru nu este tocmai unul dintre hack-uri la Counter Strike Global Offensive, este, totuși, important de menționat. 64-tick și 128-tick înseamnă cu ce frecvență își face jocul update pe secundă. Cu cât numărul este mai mare, cu atât jocul este mai rapid. Valve nici nu aduce în discuție să îl urce la 128-tick.

Concluzii

După cum vedeți, recenzie la Counter Strike Global Offensive este, în cea mai mare parte, pozitivă. Cu unele modificări pe care ni le-am dori, dacă ar fi rezolvate am putea afirma că acesta este jocul ideal indiferent de vârstă, atât timp cât vă plac shooterele. Voi ce alte jocuri video jucați în timpul liber?

Întrebări și Răspunsuri

Bine ați venit la rubrica Întrebări și Răspunsuri. În această rubrică veți găsi cele mai des adresate întrebări ale cititorilor noștri pe tema de recenzie Counter Strike Global Offensive. De asemenea, veți găsi și răspunsurile noastre la întrebările acestea. Cu aceste răspunsuri, ne propunem să vă clarificăm anumite incertitudini legate de subiectul abordat.

1️⃣ Există mai multe ranguri Counter Strike Global Offensive?

Da, există un total de 18 ranguri în care se pot clasifica jucătorii de Counter Strike Global Offensive. Fiecare rang are o denumire specială oficială, pe care jucătorii o poartă cu mândrie. Pe măsură ce urcă în rang, jucătorii devin cu mult mai buni, ceea ce îi face să ajungă la următorul rang și mai repede.

2️⃣ Ce ranguri au cei mai mulți jucători de Counter Strike Global Offensive?

Cele mai mari procentaje le întâlniți în nivelul mediu, unde găsiți jucători buni, dar care nu fac performanță, și care se situează în rangurile Counter Strike Global Offensive la Gold Nova 1 ( 8,55%), Gold Nova 2 ( 8,89%), Gold Nova 3 ( 8,90%), Gold Nova Master ( 8,38%), Master Guardian 1 ( 7,67%) și Master Guardian 2 ( 6,55%).

3️⃣ Cum este grafica la C.S.: Global offensive?

Peisajele sunt frumos desenate, la fel sunt și personajele, costumele și armele din dotare și grafica acestui joc este extrem de bine realizată și oricine joacă acest joc vă va spune același lucru. Peisajele sunt frumos desenate, la fel sunt și personajele, costumele și armele din dotare. Repetăm, singurul lucru care deranjează puternic la acest joc este faptul că cheaterii sunt în continuare în joc, în timp ce alți jucători primesc bani degeaba.

4️⃣ Ce este un Aim Assist?

Deci, un Aim Assist este un accesoriu, dacă jucați de pe PlayStation sau un software, dacă jucați de pe calculator, care vă ajută să țintiți inamicii fără niciun efort. Practic, oricât de rău ați ținti, dacă cuplați accesoriul sau dacă instalați software-ul, veți reuși să îmbunătățiți considerabil rezultatele. Nu uitați că dacă sunteți prinși trișând, veți fi bannați din joc.

5️⃣ Ce înseamnă 64-tick?

Păi, 64-tick sau 128-tick înseamnă frecvența cu care jocul se actualizează pe secundă. Dacă frecvența este mai mică, atunci înseamnă că jocul va fi puțin sacadat, și jucătorii vor avea ceea ce se numește lag, adică foarte puține frame-uri pe secundă, ceea ce va face ca jocul să fie foarte greu de jucat.

Articole Similare