Fotbaliști celebri pasionați de jocuri de noroc

Deși nu este neapărat normal, stresul și presiunea la care sunt supuși fac ca în multe rânduri sportivii și jocurile de noroc să se atragă reciproc. Deci, să aruncăm împreună o privire peste câțiva fotbaliști celebri care sunt pasionați de jocuri de noroc și care, pe lângă performanțele din teren, au atras atenția și datorită prestației din cazinouri.

Mingi de fotbal

Mai multe mingi de fotbal

Sportivii și jocurile de noroc

Evident, fotbaliștii nu au voie să joace la pariuri sportive, dar acest aspect nu i-a împiedicat pe unii să fie în centrul anumitor scandaluri. În schimb, alții își satisfac setea de adrenalină jucând poker sau diverse jocuri de noroc specifice cazinourilor, o distracție permisă de toate regulamentele fotbalistice.

Unii dintre acești fotbaliști celebri care sunt pasionați de jocuri de noroc au dus această pasiune până la un nivel în care au avut un câștig garantat, adică sunt parte din campaniile de marketing ale anumitor platforme, în timp ce alții au trecut la un total alt nivel, unul care le-a afectat negativ cariera și viața personală.

Jucători de fotbal care joacă poker – Neymar Jr.

Superstarul brazilian Neymar nu doar că este unul dintre acei jucători de fotbal care joacă poker, ci este chiar ambasadorul unuia dintre cele mai bune site-uri de poker online. Acesta, unul dintre sportivii cu cel mai mare salariu din lume, vorbește deschis despre pasiunea sa pentru jocurile de noroc.

Desigur, deodată cu acest lucru, nici criticile nu au întârziat să apară. Dar, putem spune că nici Neymar nu a avut o conduită bine gândită, având în vedere că a fost văzut la masa de joc după ce echipa sa a pierdut în campionat sau că a transmis live cum a pierdut aproximativ un milion de dolari în cadrul unui joc online.

Totuși, se pare ca Neymar i-a foarte în serios pokerul și se gândește să devină jucător profesionist după ce se va retrage din fotbal. Până în prezent, acesta a participat la celebrul eveniment European Poker Tour.

Eveniment al cărui main event a fost câștigat și de compatriotul nostru Răzvan Belea. La turneele din cadrul EPT, Neymar a avut o prestație onorabilă, care i-a făcut pe mulți jucători profesioniști să afirme că are potențial.

Wayne Rooney

De-a lungul timpului, fotbalistul englez Wayne Rooney s-a confruntat cu probleme în ceea ce privește jocurile de noroc. La începutul carierei de fotbalist, conform declarațiilor sale, Rooney a pierdut sute de mii de lire sterline la ruletă și blackjack. În prezent, acesta a reușit să treacă peste problemele pe care le-a avut le-a avut cu jocurile de noroc sau cel puțin duce o viață mai echilibrată.

Tony Adams

Tony Adams, un om cu o viață foarte zbuciumată, este un exemplu că în unele cazuri fotbaliștii și jocurile de noroc nu funcționează foarte bine împreună. Fostul căpitan al lui Arsenal s-a luptat toată viață cu dependență de alcool, dar a fost și un parior înrăit. Acesta a pierdut sume colosale înainte de a căuta ajutor.

Mai mult, în prezent, acesta s-a vindecat complet de adicții și, pe lângă cariera de antrenor, a scris o carte și a fost implicat în diverse campanii de conștientizare a pericolui pe care îl reprezintă alcoolul și jocurile de noroc în rândul tinerilor.

Pique

Deși nu a fost străin de dramele din viața personală, Pique este unul dintre acești fotbaliști celebri care sunt pasionați de jocurile de noroc, dar, cel puțin aparent, nu a lăsat acest hobby să degenereze și să se transforme într-un lucru negativ.

Pique preferă pokerul și chiar a terminat pe locul 2 un turneu în cadrul European Poker Tour 2019, plecând acasă cu un premiu de peste 300.000 de dolari. În ciuda acestui fapt, spaniolul nu s-a bucurat de atenția primită și nu prea a mai participat la turnee de poker fizice, preferând să se bucure de joc în mediul online.

Sandro Tonali

Sandro Tonali, din păcăte pentru el, este un alt exemplu conform căruia sportivii și jocurile de noroc nu sunt cea mai reușită combinație. Italianul a fost în ultima perioadă în atenția presei, după ce a fost implicat într-un scandal de mare amploare din cauza pariorilor sportive.

Pe lângă pariuri, se pare că Tonali, conform spuselor agentului său, are o problemă de control când vine vorba de majoritatea jocurilor de noroc. În prezent, italianul încearcă din răsputeri să treacă peste acest episod neplăcut din viața sa, respectiv să își reabiliteze imaginea și cariera.

Alți fotbaliști pasionați de jocuri de noroc

Jucătorii de fotbal câștigă mulți bani și se află mereu în centru atenție. De aceea, anumite scăpări în ceea ce privește viață extrasportivă sunt oarecum normale și ar trebui, cel puțin într-o oarecare măsură, acceptate . Acestea fiind spuse, pe lângă numele menționate mai sus există și alți fotbaliști celebri care sunt pasionați de jocuri de noroc sau au avut o legătură cu acest domeniu:

  • Roy Carroll
  • Dominic Matteo
  • Keith Gillespie
  • Joey Barton
  • Paul Merson
  • Gary Neville
  • Ivan Toney
  • Eidur Gudjohnsen
  • Josh Brolin
  • Ronaldo

Desigur, la fel ca restul oamenilor care nu se află în lumina reflectoarelor, unii s-au oprit la timp sau joacă în continuare doar pentru divertisment, în timp ce alții, se confruntă sau s-au confruntat cu dependența produsă de jocurile de noroc, o problemă reală în societatea din ziua de astăzi.

Întrebări frecvente

La finalul acestui articol, propun o serie de întrebări frecvente puse în mediul online despre fotbaliști celebri care sunt pasionați de jocuri de noroc. Astfel, dacă vrei să știi mai multe despre acest subiect viral, poți să citești și această secțiune.

1️⃣ Există fotbaliști celebri care sunt pasionați de jocurile de noroc?

Da, evident. De-a lungul timpului sportivii și jocurile de noroc au format o adevărat istorie împreună. Desigur, unii fotbaliști au reușit să se controleze, în timp ce alții au ajuns să aibă diverse probleme, atât în viață personală, cât și în carieră.

2️⃣ Care sunt cei mai buni fotbaliști care joacă poker?

Mai mulți fotbaliști joacă poker, iar unii chiar o fac la nivel profesionist. Totuși, putem spune că brazilianul Neymar este unul dintre fotbaliștii care se evidențiază atât pe teren, cât și la masa de joc. Acesta a participat la câteva turnee importante.

3️⃣ Câți fotbaliști joacă jocuri de noroc?

Având în vedere atenția primită și salariile pe care le au, de-a lungul timpului, mai mulți fotbaliști au recunoscut sau au fost văzuți jucând diverse jocuri de noroc. Desigur, atât timp cât nu este vorba de pariuri sportive, nicio lege nu interzice acest lucru.

Articole Similare