Poker sau Blackjack? Ce joc ar trebui să alegi?

Care este jocul „mai bun”, poker-ul sau blackjack-ul? Aceasta este o întrebare veche în lumea jocurilor de cazinou cu cărți și răspunsul depinde în mare măsură de ceea ce căutați – doriți să aplicați o tactică mai simplă sau sperați la dramă și analiza strategică? Ce vă atrage mai mult? – șansa unei plăți masive sau cote strâns calculabile cu o salarizare mai mică? Preferi un joc la care poți câștiga cu o logică rece, previzibilă sau preferi emoția unei bătălii psihologice tensionate? Hai să ne scufundăm în fiecare joc și să vedem ce ne oferă fiecare în parte. Dacă sunteți un jucător nou și încă nu v-ați familiarizat cu nici unul dintre aceste jocuri, citiți în continuare și veți afla informațiile de bază despre fiecare care o să facă alegerea vostru mai ușura.

Alegeti Blackjack

Alegeti Blackjack

Blackjack

Șanse la blackjack

Comparând toate jocurile de masă, Blackjack are cele mai bune șanse dintre toate. Are o margine a Casei de la 0,20% până la 0,63% , acest lucru poate fi determinat de numărul de pachete de cărți folosite la joc. Șansele voastre de a câștiga pot fi sporite, urmărind cărțile. Printr-o matrematica stimpla veti sti care este cea mai buna miscare. Rețineți că, dacă jucați foarte mult timp, Casa cu siguranta va castiga. Pentru a bate marginea cazinoului, trebuie să aveți multe abilități.

Strategie

Strategia de a juca blackjack este legata de matematică. Există câteva modalități avansate de câștig, numarand foarte atent cărțile. Acest lucru nu este considerat a fi ilegal, dar unele cazinouri considera numaratul cartilor un fel de inselaciune și s-ar putea să vi se ceară să părăsiți masa. Așadar, începeți-vă strategia, învățând în primul rând elementele de bază, care sunt extrem de importante. Aflati care sunt beneficiile sau dezavantajele diferitelor tipuri de blackjack. Există o cantitate mare de materiale de învățare disponibile pentru a cunoaște strategiile și regulile, dar cel mai bun mod de învățare este practica. Online puteți găsi multe jocuri in varianta demo care o sa va permita sa exersati si sa practicati toate strategiile pe care le gasiti, inclusiv sa numarati cartile.

Alegeti Poker

Alegeti Poker

Poker

Șanse la Poker

Dacă sunteți în căutarea unui joc de noroc, poker-ul va fi acela. Jocul vostru este concentrat mai ales pe obtinerea unui castig fata de jucătorii din jurul mesei decât sa bateti Casa. Cu toate acestea, dacă te uiți la șansele de poker, favoarea va fi cu siguranță de partea Casei. Șansele voastre de a câștiga într-un joc de poker sunt aproximativ de la 1% până la 3%, cu aproximativ 7% – 8% în medie pentru a face egal. Jucătorii care au un pic de experiență și știu ce să caute la fiecare mână ar putea schimba ușor cotele.

Strategie

Abilitățile voastre în cazul jocului de poker vor fi cele care vă vor ajuta. Există oameni care joacă profesional la un nivel la care s-ar putea să nu credeți că este deloc posibil. Dacă sunteți în situația de a deține abilitățile extraordinare, nu veți avea probleme, deoarece este perfect legal. Ca sa castigati la poker va trebuie sa cunosteti in primul rand regulile de baza. Pokerul este unul dintre jocurile cu cele mai multe variante de învățat. Faceți-va timp pentru a arunca o privire asupra modului în care fiecare mână vă va afecta strategia. După ce ati invatat regulile, este timpul să începeți să practicați în mod real și să le aplicați la masa de joc. Ultima etapă de a fi un jucător de poker de succes este să continuați să învățați. Intotdeauna va exista cineva care va fi un jucator mai bun decât voi. Continuați să citiți și să vă îmbunătățiți cunoștințele și cu siguranță, la final, veți culege recompensele atunci, când vine vorbă de jocuri cu miză mare.

Blackjack vs. Poker

Jucătorii de poker au nevoie de mult mai multă pricepere decât jucătorii de blackjack, deoarece există atât de multe posibilități. Jucătorii de poker vor juca blackjack, iar jucătorii de blackjack vor juca poker, dar în cele din urmă, se reduce la alegerea și preferințele individuale. Deci, depinde de tine să decizi!

Articole Similare