Gadgeturi de poker online care vă pot schimba jocul și viața

Poker, unul dintre cele mai populare jocuri de cărți, răspândit în toată lumea și în aproape toate culturile, are cele mai multe intrări la cazinourile online cu jocuri de noroc. Odată cu lansarea celor mai noi gadget-uri tehnologice, cum sunt telefoanele mobile și tabletele, accesul la poker online a crescut numărul fanilor la milioane. Mai mult, operatorii de jocuri de noroc, au văzut potențialul mare pe care îl are acest joc și împreună cu cei mai renumiți furnizori de software, au dezvoltat unele dintre cele mai performante aplicații pentru poker. De aici și până a avea o experiență unică și rentabilă este drum lung și va trebui să faceți câteva mișcări optime, pentru a putea atinge ultimul nivel de extaz.

Începem cu Energizer Ultimate Power Bank, mega gadget-ul care poate furniza până la 20 000mAp și care poate încărca trei dispozitive simultan. Ultimul lucru pe care vi-l doriți este un ecran negru în timpul unei sesiuni câștigătoare. O bancă de energie sigură care vă poate asigura un timp îndelungat de joc, fără întreruperi, este urgență numărul unu, atunci când faceți achiziții de accesorii pentru poker.

Versiune de poker cu mai mulți jucători

Imagine cu jocul poker la cazinourile online

Logitech G603 Mouse pentru jocurile optice wireless este mouse-ul esențial pentru o experiență cât mai bună. În această formă jocul este mult mai productiv, datorită celor șase butoane programabile și capacitatea acestuia de a controla mai multe dispozitive. În aceeași ordine de idei, pentru a avea parte de întreruperi nedorite și totuși destul de comune – zgomote de la vecini, câinele care latră, copiii din jurul blocului, vă puteți izola în interiorul jocului cu cele mai performante câști de la Sony MDR 1000X, care sunt wireless și includ tehnologia de anulare a zgomotului și vă redă puterea de concentrare.

Zooron Wireless Baseball Cap este elementul care vă ilustrează ca un jucător profesionist și care vă redă puțin din aspectul enigmatic de la campionatele WSOP. Șapca are încorporate atât Bluetlooth, cât și un microfon hands free. Plus că această imagine este mai mult decât cool, atunci când jucați la cazinourile live și experimentați jocul în adevărata lui valoare. Aceste cinci accesorii de poker vă sunt necesare pentru o experiență unică și cât mai reală, atunci când jucați poker la cazinourile online din România.

Dacă dispuneți de un buget mai mare, de care vă puteți despărți, ar trebui să vă îndreptați atenția către Wireless Poker Controller. Controlerul wireless de poker este ușor de folosit și ajută jucătorii să facă mișcări precise și rapide. Acesta poate fi folosit de către toate categoriile, începători sau profesioniști, ca o formă de eficientizare a jocului, prin mărirea vitezei de joc și acuratețea pariurilor. Controlerul vă oferă posibilitatea să jucați în modul wired, wireleess sau play la cele mai bune site-uri care oferă poker și sunt licențiați în România. Mai mult, pune la dispoziție Comutatorul TILT care poate scoate jucătorul din partidă după o sesiune de pierderi, în cazul în care acesta l-a programat. Sistemul cuprinde următoarele comenzi – Pinpoint Raise 0 Meter; Call land Fold Buttons; Nivele de pariuri predefinite; Schimbare rapidă între mesele de joc; Mouse wireless pentru accesarea meniului; Multe variații și posibilități de joc.

Redarea poker-ului online cu unele dintre aceste gadget-uri va fi cu mult peste așteptări, dar dacă vreți să o faceți cu bani reali va trebui să dedicați puțin timp și investiții la siguranța dumneavoastră. O parolă puternică și un software antivirus sunt primele măsuri pe care trebuie să le luați, dar și un token de siguranță care dublează protecția. Acesta se conectează la contul de jucător și generează o parolă adiționala, afișată pe ecran și care se șterge de fiecare dată când închideți jocul. La fiecare log in va genera o parolă nouă, astfel că informațiile personale și bancare din contul de jucător sunt în deplină siguranță.

Articole Similare