7 tehnologii care sunt o tendință în industria cazinourilor

Industria cazinourilor a fost întotdeauna în fruntea economiei, însă, odată cu trecerea anilor, influența tehnologiei a jucat un rol major în domeniul jocurilor de noroc, dezvoltând platforme de cazino online, unde jucătorii au acces de la distanță la jocurile lor preferate din confortul casei. Creșterea tehnologiei și influența ei în cazinouri a modificat multe aspecte ale jocurilor și mediului lor, cu toate acestea, pe măsură ce anii trec, există tehnici noi care pot schimba modul în care cunoaștem astfel de jocuri astăzi.

Tehnologii complexe folosite de cazinouri

Tehnologii complexe folosite de cazinouri

RFID și GPS

Aceste tehnologii de ultimă generație necesită un dispozitiv electronic inteligent. Telefoanele mobile au devenit un instrument indispensabil în viața de zi cu zi a oamenilor, GPS-ul ajută la semnalizare și locație, cu acest instrument, utilizatorii pot avea cu ușurință avantajul de a găsi un restaurant sau un cazinou terestru, cu numai cu o conexiune la WIFI și RFID. Utilizarea tehnologiei în aceste cazuri facilitează localizarea și solicitarea unui serviciu. RFID activ nu poate oferi gama de citire extremă pe care o poate oferi tehnologia GPS, dar funcționează bine pentru aplicațiile care implică urmărirea articolelor într-o zonă fixă, cum ar fi unul sau mai multe depozite sau magazine.

Tehnologiile GPS și RFID au fost combinate. Împreună, aceste două tehnologii permit companiilor vizibilitatea sporită care provine de la GPS, precum și tehnicile specifice de identificare care provin de la RFID. Pentru a urmări activele, ambele tehnologii necesită un software pentru a produce rezultatele așteptate. Etichetele RFID active cu receptoare GPS încorporate pot furniza coordonatele de locație GPS. Acest tip de etichetă poate fi citit fie printr-un cititor RFID activ, fie printr-un semnal direct către un satelit. Semnalele pot fi apoi recepționate de o stație de bază prin satelit unde o aplicație software poate interoga pentru a obține informații despre locație.

Tehnologia RFID vs. GPS

Tehnologia RFID vs. GPS

Tehnologie de recunoaștere facială

Deoarece este un joc care implică multe interese financiare, fraudele sunt foarte frecvente în aceste jocuri. Adesea, utilizarea ochelarilor și pălăriilor a fost resursa folosită de trădători pentru a se infiltra în cazinouri și a trece neobservați. Această problemă a fost atenuată cu ajutorul tehnologiei de recunoaștere facială, indiferent de îmbrăcămintea pe care jucătorii o poartă la cazinou, de vreme ce camerele cu instrumentul cu recunoaștere facială, au capacitatea de a recunoaște fața oricui de la distanță mare. Eficiența sa este precisă și nu le permite escrocilor să intre în cazinouri, chiar dacă se deghizează.

Acest lucru reprezintă o încredere mai mare în cazinouri și permite fanilor să joace calm jocurile lor preferate și să se simtă în siguranță în acest mediu. Înșelătorii de la cazinourile live au dăunat multe cazinouri, atât afacerea propriu-zisă cât și pe ceilalți jucători. Punerea în aplicație a acestei tehnologii a permis recunoașterea facială și este ușor escrocii să fie detectați. Desigur, aceste facilități provoacă o cheltuială mai mare, dar evitarea intrării frauduloase în cazinouri poate genera mai multe profituri.

Tehnologia de recunoaștere facială

Tehnologia de recunoaștere facială

Opțiuni de intrare fără vouchere sau bilete

Anterior pentru a intra într-un cazinou, a fost necesară utilizarea metodelor tradiționale de plată, unde fanii au obținut un voucher de bilet, este foarte frecvent să vedeți acest proces în majoritatea cazinourilor, dar odată cu creșterea tehnologiei și au apărut noi instrumente pentru înlocuirea acestor plăți. metode cu un proces extrem de eficient și acceptabil în industrie. Noua modalitate se bazează pe faptul că fanii nu ar trebui să transporte prea mulți bani în buzunar pentru a evita să fie ținta hoților sau că nu este foarte enervant să faci fără poșete și portofele pentru a transporta banii.

Este o tendință cu o filozofie care sugerează cazinouri fără bani, pentru aceasta a fost implementat un sistem în care toate profiturile sunt distribuite într-un cupon, iar jucătorii îl pot percepe înainte de a se retrage dacă doresc. Utilitățile acestui cupon servesc, de asemenea, la acoperirea cheltuielilor în restaurantele cazinourilor, în magazinele din apropiere și pot fi folosite pentru a juca mai multe jocuri. Este un sistem vizionar în care cazinourile nu au nevoie să folosească bani fizici.

Site-uri de cazinouri online

Site-uri de cazinouri online

Platforme de cazinouri online

Internetul a influențat în mod semnificativ percepția cazinourilor, cu această nouă modalitate care oferă unei persoane să se bucure de jocurile de noroc din confortul casei sale, a crescut în ultimul deceniu, utilizatorii noi aderându-se în fiecare zi. Datorită avantajelor, este posibil să trăiești experiența unei nopți de cazinou printr-un ecran, cu aceleași avantaje, aceleași oportunități de câștig, bonusuri și premii ca și un cazinou live. Diferența este că puteți accesa platforma de la distanță și la momentul în care utilizatorul dorește.

Unul dintre avantajele mari ale platformelor de cazino este că există jocuri și variații la fiecare, în acest fel, fanii nu se plictisesc niciodată de inovațiile cazinourilor online. Ca un stimulent, multe platforme oferă bonusuri de bun venit și asigură premii minunate în sesiunile de joc ale utilizatorilor, în plus, există opțiuni în care sunt acumulate puncte pe termen lung, care pot duce la rotiri gratuite la sloturi sau alte beneficii în funcție de joc. Cel mai bun este că poate fi accesat de pe orice dispozitiv electronic și mobil. indiferent dacă este un desktop, laptop, tabletă sau telefon și nu schimbă deloc modul jocurilor.

Cu toate acestea, stimulentele și premiile oferite de platformele cazinoului nu sunt singurele resurse pentru a atrage mai mulți jucători, depozitele de bun venit ajută pe cei nou înregistrați pe site să investească în jocuri și să înmulțească acești bani. Cu cât face un pariu mai mult, cu atât este mai probabil să câștige și să obțină recompense mari. Indiferent de jocul pe care îl alege un utilizator, dacă sunt sloturi, nu veți avea nevoie de abilități speciale pentru a câștiga, dar rotirile gratuite sunt o oportunitate de a achiziționa premii și bonusuri prin acumularea de puncte la fiecare tura sau mână, care în timp și de consecvență. a utilizatorului sunt în creștere.

Tehnologia care asigură siguranță

Tehnologia care asigură siguranță

Confidențialitatea în conformitate cu tehnologia

Tehnologia ne-a permis să facem unele funcții și sarcini care au fost îndeplinite anterior de mâna unui om. Întrucât sunt procese care respectă o ordine secvențială a unui algoritm logic, marja de eroare este aproape zero, ceea ce reprezintă pentru fanii cazinourilor, o resursă destul de fiabilă în ceea ce privește procesele de joc, depozit și plată. Scopul inovațiilor tehnologice în cazinourile online este combaterea în parte a spălării banilor.

Companiile oferă anumite soluții care favorizează conectivitatea cu clienții și, în acest fel, le oferă o mai mare securitate în procesele care necesită sesiuni de pariuri și jocuri. Instrumentele tehnologice au adus avantaje mari industriei și, în consecință, mulți fani preferă să se aplece către platformele de cazinou, deoarece responsabilitatea cu care poartă fiecare dintre procesele reprezintă un avantaj față de cazinourile vii, deși acesta din urmă a avut și interferența tehnologiei în metodele de plată și securitate în mediu.

MPL5 un strat de securitate

MPL5 un strat de securitate

MPL5 un strat de securitate

Cantitatea de participare a pasionaților cazinourilor din industrie reprezintă date de informații mari. MPL5 este, de asemenea, cunoscut sub numele de comutare multi-lanț și este un instrument foarte util în companiile care au nevoie de datele pe care le gestionează pentru a fi trimise pe distanțe lungi la viteze mari, dar sunt interferate de rețele. Toată trimiterea de informații în suportul digital se face prin biți între routere, dar este necesar să aveți cea mai rapidă și scurtă metodă posibilă de a trimite informații. MPL5 este alternativa perfectă pentru cazinourile care gestionează sume mari de bani, un exemplu clar în acest caz sunt cazinourile din Las Vegas.

Tehnologie de criptare

Tehnologie de criptare

Tehnologia de criptare

Indiferent de platforma de cazino preferată de public, o parte din calitatea sa se datorează fiabilității site-ului, iar pentru asta, cele mai bune cazinouri din lume folosesc tehnologia de criptare pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor. Informațiile pot fi furați de agenții malițioși. Având în vedere aceste riscuri, a fost dezvoltată o tehnologie de criptare cu o parolă cu lungimea de 128 biți, foarte puternică și sigură, astfel încât hackerii sau programele malware să nu fure informații sau cel puțin le ia prea mult timp pentru a le descifra. Dar pentru a asigura o mai mare securitate, cerința biților este mereu în creștere, deoarece cracker-ul pune în aplicare tehnici noi și de aceea criptarea biților trebuie să crească în mod constant.

Articole Similare