Ce este rank-ul sloturilor și cum se face clasificarea

Comportamentul de joc al românilor în cazinourile online este similar cu cel al jucătorilor din alte țări europene, dar preferințele de joc sunt diferite. Explicăm ce este rank-ul sloturilor și cum se calculează pentru clasificarea corectă. Află la care dintre sloturi pariază românii cei mai mulți bani.

sloturi bine cotate

Sloturi bine cotate în cazinourile din România

Când deschizi paginile celor mai bune cazinouri online din România vei vedea secțiunea jocurilor populare. Cele mai multe dintre aceste titluri sunt, într-adevăr, plasate în această secțiune pentru că reprezintă alegerea sinceră a clienților.

Alte sloturi sunt plasate în aceste categorii denumite Populare, Top păcănele, Cele mai jucate, pentru că urmează un proces de promovare de marketing. Vizibilitatea titlurilor pe prima pagină ajută promovarea lor. Cele mai bine cotate jocuri de cazinou vor fi mereu plasate pe prima pagină a site-ului, le poți identifica ușor.

Ce este rank-ul sloturilor

Se poate să fi auzit termenul rank atașat celui de slot, și sunt studii prin care se calculează rank-ul sloturilor în cazinourile online. În același mod se verifică și rank-ul platformelor de cazinou pe piața online. Astfel, se cotează și producătorii de jocuri de noroc, de exemplu. Cotele de popularitate ale unui slot se calculează la nivelul celor mai relevante cazinouri.

Rank la jocuri de noroc

Rank la jocuri de noroc

Aplicația de scanare slotrank scanează site-urile de cazinouri pentru peste 50 de piețe zilnic pentru a afla ce jocuri au și ce jocuri se plasează pe primele pagini, în secțiunile cele mai vizibile pentru jucători. Crawling-ul se efectuează în modul incognito, astfel procedurile de marketing care sugerează anumite jocuri nu sunt relevante.

Cum evaluăm sloturile

Cu cât este mai popular cazinoul, cu atât mai multă greutate adaugă în cotarea jocurilor pe locuri bune. Practic, cu cât crește numărul clienților înregistrați, cu atât este mai veritabil interesul pentru un titlu. Datele sunt fundamentale pentru orice tip de cotare de slot  în cazinourilor digitale includ nivelul de popularitate al operatorului, influența afiliaților și numărul dezvoltatorilor de sloturi incluși în ofertă.

Cum funcționează rank-ul

În ceea ce privește cum evaluăm sloturile, acest rank la sloturi se stabilește după scanarea zilnică a site-urilor de cazinouri online urmată de colectarea și prelucrarea informațiilor. Se colectează informații despre ce jocuri și furnizorii incluși pe site-urile cazinourilor. Se ia în considerare și ce poziție au jocurile cu cote bune pe paginile principale ale cazinourilor. Astfel, se obține o clasificare corectă, care reflectă interesul jucătorilor.

Cei mai bine cotați furnizori din România

🥇 NetBet ✪ Verifică secțiunea Cald și Race
Vlad Cazino ✪ Deschide secțiunea Recomandări pentru tine
MrBit ✪ Încearcă titlurile de la Jocuri de Top
Unibet ✪ Sloturi bine cotate în secțiunea Pentru tine
WinBoss ✪ Cele mai bine cotate sloturi în secțiunea Populare

În România cea mai bine cotată casă de producție de jocuri cu cote bune de noroc este în momentul de față al producătorului Amusnet Interactive. Jocurile acestei companii sunt în topul alegerilor clienților online. Jucătorii nu aleg neapărat jocurile în funcție de producător, aleg jocurile în funcție de tematică și caracteristici, de popularitate și de locul plasării în lobby-ul de cazinou.

Producătorul a lansat o rețetă de business foarte profitabilă. Observăm că are lansate pe piață serii de titluri similare în 2014 și 2017, toate cu cotă mare de interes din partea clienților de cazinouri online. Titlurile nu au nimic special, respectă același tip de caracteristici, funcții, plăți, rată de plată. Însă, toate au jackpoturi progresive, deci fiecare dintre ele atrage interesul pe rând, în funcție de mărimea potului.

Cea mai bună selecție de sloturi cu rank favorabil Joacă cele mai bine cotate jocuri de cazinou
7.000 RON + 700 rotiri gratuite
Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru clienții noi, pachet bonus până la 7.000 RON + 700 rotiri gratuite, la primele 5 depuneri, valabilitate 7 zile, depozit minim 20 RON, cerințe de pariere 30x bonus+depunere, 40x rotiri gratuite. Suma maximă câștigată din rulajul banilor este 2.500 RON iar din rulajul rotirilor gratuite 500 RON. Codurile bonus 1NB, 2NB, 3NB, 4NB, 5NB.

Jocurile de păcănele erau alese în funcție de producător în sălile de jocuri fizice. La apariția vechilor automate Amusnet, care aveau rată de plată mult mai mare decât celelalte automate, clienții învățaseră să aleagă jocurile acestui producător știind că vor plăti bine. Trendul a rămas raportat la aceste titluri din sălile de joc, dar producțiile noi nu mai sunt alese neapărat în funcție de producător.

Studiile arată că europenii din vest pariază la jocuri diferite decât cei din est. Inclusiv producătorii sunt diferiți. În Europa pe primul loc în alegeri este producătorul Red Tiger, urmat de NetEnt, Eycon și producătorul Pragmatic Play.  Și în cazinourile noastre jocurile Red Tiger sunt din ce în ce mai populare, dar încă rămân în umbra jocurile de păcănele clasice.

Clasamentul sloturilor la cazinouri – lista completă

Acesta este clasamentul sloturilor la cazinouri, adică sloturile din cazinourile românești care, în ani de când sunt pe piață, au rămas printre preferatele jucătorilor. Sunt cele mai bine cotate sloturi, iar rank-ul este natural, nu a crescut în urma unui program de marketing și promovare. Sloturile au ajuns la clasificarea aceasta pentru că au fost clienți interesați de titlu și au revenit mereu la el.

Acum că ai aflat ce este rank-ul sloturilor, lista de mai sus conține titluri consacrate, clasice, de cele mai multe ori jucate în sălile de jocuri. Sunt sloturi cu cote atât de bune pentru că se pretează atât pentru jucătorii începători, dar și pentru cei care joacă de mult. Mizele sunt foarte bune, volatilitate medie și rata de plată a fiecăruia în media sloturilor clasice.

Book of Dead slot, RTP 96,21

Book of Dead este jocul cel mai bine cotat dintre sloturile cu popularitate din cazinourile românești, produs de furnizorul Play’n GO. A fost lansat în 2016, iar de-atunci se joacă constant în cazinourile online. Are funcții mai complexe decât jocurile clasice de la cel mai apreciat furnizor de păcănele din România. În același timp numărul caracteristicilor este limitat, este ușor de jucat.

Book of Dead slot
Book of Dead

Cel mai bine cotat joc de păcănele

Bonusuri cu rotiri gratuite

Până la 7.000 RON + 700 rotiri gratuite

Spre deosebire de alte producții, slotul a avut scăderi și creșteri abrupte de popularitate pe piața românească. Din 2021 este pe un trend global liniar, rămâne în topul preferințelor, jucătorii îl aleg în permanență. În ultimele luni încasările sunt în creștere, și așa a fost pe parcursul anului 2023, în lista sloturilor hot sau fierbinți.

Pentru că reușește prin grafică și caracteristici să iasă din paternul sloturilor cu fructe, slotul Book of dead devine eligibil mereu. Are volatilitate înaltă, plătește destul de rar, atunci când se activează simbolul extins special și se obține un ecran full cu simbolul exploratorului. Bonusurile cu 10 rotiri gratuite sunt foarte apreciate, și ele plătesc destul de bine.

Shining Crown slot, RTP 96,37%

Shining Crown este un veteran al jocurilor ca la aparate, unul dintre cele mai bine cotate sloturi. Popularitatea lui este mare și rămâne un joc bine cotat pe piață. Scade în clasificări pentru că pur și simplu a început să se periseze. De la apariția pe piață, în 2014, interesul jucătorilor a început să se îndrepte spre alte producții, mai ales că numărul titlurilor și diversitatea lor este foarte mare.

Shining Crown slot
Shining Crown

Cel mai bine cotat joc Amusnet Interactive

Jackpoturi progresive

Până la 2.000 RON + 300 rotiri gratuite

Este pe locul 2 în preferințele românilor, global are o cotație cu scădere sensibilă. De-a lungul ultimilor doi ani interesul pe piața românească a fluctuat foarte mult. A avut scăderi și creșteri abrupte de interes și încasări, probabil în funcție de plățile jackpoturile progresive. Rămâne un slot de reper.

Slotul Shining Crown online are caracteristicile unui slot câștigător: rata de plată bună, volatilitate medie care asigură câștiguri în jocul de bază, Jackpoturi progresive, dublaje și câștig maxim de 5.000x miza în jocul de bază. Așadar, este rețeta perfectă pentru un slot clasic, rețetă care a fost multiplicată și a devenit câștigătoare pentru alte sloturi din aceeași categorie.

Burning Hot slot, RTP 96,45%

Un alt slot bine cotat, cu rank natural, este Burnig Hot, un alt slot care urmează întocmai rețeta Shining Crown, dar cu altă grafică de joc. Practic, producătorul a lansat o serie de sloturi similare pentru diversitate. Acest titlu a apărut tot în 2014, iar din acel moment a acumulat capital de popularitate, și multe încasări totodată.

Burning Hot slot
Burning Hot

Apreciat pentru jackpoturile progressive

Prezent în orice lobby

Până la 3.000 RON + 777 rotiri gratuite

Popularitatea Burning Hot online este în scădere, nu pentru că randamentul de plată al jocului este mai mic, ci doar pentru că alegerile pe piața jocurilor din România sunt din ce în ce mai diverse. Slotul are momente cu cote liniare de interes. Din iunie 2023 este pe trend descendent, cu toate acestea rămâne mult înaintea altor titluri.

Big Bass Bonanza slot, RTP 95,67%

Big Bass Bonanza este unul dintre sloturile Reel Kingdom cu foarte multă popularitate. Interesant este că, din 2020, anul lansării, nu a avut fluctuații mari de popularitate. Rămâne în trend ca unul dintre cele mai bine cotate sloturi. Anul acesta a avut scăderi de popularitate foarte puține, cu reveniri imediate, deci nu va dispărea prea curând din secțiunile de sloturi populare ale cazinourilor online.

Big Bass Bonanza slot
Big Bass Bonanza

Joc cu mai multiple variații

Multe linii de câștig

250 RON pariu fără risc 5.000 RON + 725 rotiri gratuite

Slotul Big Bass Bonanza online are o rețetă de succes. Exact ca un blockbuster, acest titlu a revenit după lansarea inițială cu nu mai puțin de 13 variații cu diferite tipuri de volatilitate și caracteristici. Rețeta succesului a fost dată de funcția de rotiri repetate, de multiplicatori 10x, la care se adaugă simbolurile la întâmplare, care adaugă elementul surpriză.

Sweet Bonanza slot, RTP 96,51%

Slotul Sweet Bonanza este lansat de Pragmatic Play în 2019, și are un premiu maxim de 21.100x. Are cotație foarte bună pe piață, un trend liniar încă de la lansare, fără derapaje mari. Jucătorii români investesc constant în acest titlu. Rata de plată a slotului este de 96,51%, mereu prezent între jocurile fierbinți.

Sweet Bonanza slot
Sweet Bonanza

Cel mai bine cotat joc Pragmatic Play

Joc cu multiplicatori

Până la 2.500 RON + 500 rotiri gratuite

Jocul Sweet Bonanza online are volatilitate mare, plătește mai des, la declanșarea rotirilor gratuite cu multiplicator. La 12 simboluri norocoase pe role plătesc oriunde, cu multiplicatori de până la 100x. Bineînțeles, acest mod de plată este preferat de jucători, chiar dacă nu este o plată cu pot însemnat. Plățile acumulate sunt satisfăcătoare, la fel și parcursul jocului.

5 Dazzling Hot, RTP 95,47%

Jocul lansat în 2014 de Amusnet Interactive are aceleași caracteristici ca și titlurile de mai sus, nu la fel de mare popularitate. Investițiile în acest titlu sunt mai mici, iar intenția de pariere nu a fost la fel de bună de la lansare, cum a fost în cazul Shining Crown. A rămas în lobby-ul principal al titlurilor recomandate de cazinouri. Are popularitate de peste 25% raportat la cel mai apreciat slot.

5 Dazzling Hot slot
5 Dazzling Hot

Joc cu pariu la dublaje

Popularitate de peste 25%

Până la 2.500 RON + 500 rotiri gratuite

Pentru că este un titlu cu jackpot progresiv, jucătorii urmăresc nivelul potului, și investesc atunci când  se prevede perioada de plată. Din acest motiv se urmează fluctuații de interes și investiții, dar rămâne în permanență în atenția vânătorilor de jackpot. Veteranul cazinourilor online, 5 Dazzling Hot online nu are caracteristici speciale, doar aceeași rețetă de succes al furnizorului.

20 Super Hot slot, RTP 95,79%

20 Super Hot este un alt slot Amusnet Interactive, din seria celor lansate în 2014. Respectă aceeași rețetă a titlurilor din seria menționată, cu RTP puțin mai mic și volatilitate scăzută. Este un slot foarte accesibil, perfect pentru începători. Plătește des, sume mici, inclusiv câștigul maxim în jocul de bază este de 1.000x miza.

20 Super Hot slot
20 Super Hot

Jackpoturi progresive de valoare medie

Top 10 sloturi Amusnet Interactive

Până la 1.500 RON + 225 rotiri gratuite cash

Rămâne constant în preferințele jucătorilor români tocmai pentru că este un joc de păcănele abordabil, care strânge poturi destul de bune. Investițiile în slotul 20 Super Hot online sunt de șase ori mai mici decât la primele două sloturi cotate de la același producător. Poate fi găsit în toate lobby-urile principale de cazinou din online-ul românesc.

40 Super Hot, RTP 95,81%

Slotul 40 Super Hot din seria sloturilor cu același nume, dar mai multe linii de plată a fost lansat în 2014.  Popularitatea acestui titlu a început să scadă după 2020, iar din 2022 a început să crească din nou. Nu știm dacă se datorează unei intervenții din partea producătorului și a marketingului sau jucătorii pur și simplu au mizat pe acest titlu.

40 Super Hot slot
40 Super Hot

Joc cu simboluri speciale

Top 10 jocuri cu dublaje Amusnet Interactive

Până la 2.400 RON + 600 rotiri gratuite

În momentul de față slotul nu este tocmai pe un trend ascendent, dar rămâne interesul pentru jackpoturile titlului. Cazinourile mențin slotul 40 Super Hot online în fruntea titlurilor populare tocmai pentru că se investește regulat în acest titlu. Caracteristicile din jocul de bază sunt puține, dar slotul este de interes datorită poturilor progresive.

20 Burning Hot, RTP 95,88%

Titlul anterior este atât de asemănător cu 20 Burning Hot, dar nu doar numele asemănător. Aproape toate funcțiile sunt asemănătoare cu sloturile Amusnet Interactive din seria 2014. În 2017, când a fost lansată o nouă serie de jocuri cu fructe, jackpot, dublaje și variație medie, au apărut alte titluri de succes.

20 Burning Hot slot
20 Burning Hot

Slot din seria cu jackpot progresiv

Cotat bine în cazinourile consacrate

Până la 1.000 RON + 555 rotiri gratuite

La noua serie jocurile au grafică mai bună, cu siguranță, câte un Scatter cu funcții mai atractive și cam atât. Din nou avem un slot cu clasificare bună între titlurile din România. Nivelul de interes este fluctuant, în funcție de plata jackpoturilor, dar rămâne mereu în vizorul jucătorilor care investesc permanent și urmează strategia investiției în momentul în care suma potului e mare.

40 Burning Hot, RTP 95,93%

Slotul 40 Burning Hot are în plus față de titlul anterior 40 de linii de plată. Este o variație a seriei Burning Hot cu la fel de multă priză la public ca și suratele ei. Raportat la rank-ul slotului observăm aceleași fluctuații de interes pe termen lung și termen scurt. Cazinourile din România nu renunță la afișarea titlului în lobby-ul principal pentru investițiile sunt constante.

40 Burning Hot slot
40 Burning Hot

Mai multe linii de câștig

Jackpoturi progresive

Până la 1.000 RON + 200 rotiri gratuite cash

Rețeta de succes a slotului rămâne jackpotul progresiv, premiul maxim de 3.000x miza, simbolurile substitutive și dublajele. Practic, producătorul a scos pe piață mai multe jocuri similare, astfel jucătorii fideli jocurilor de jackpot migrează de la un titlu la altul, în funcție de nivelul maxim al potului. Este un slot cu rank favorabil din seria jocurilor cu Jackpot.

Cum se stabilesc cele mai bine cotate sloturi

Este lesne de înțeles, cele mai bine cotate sloturi sunt cele cu jackpot progresiv. Jucătorii români vânează titlurile cu jackpot, iar jocul și investiția în joc se intensifică la momentul în care potul crește. Producătorul Amusnet Interactive are în cazinourile românești o serie de titluri cu jackpot, astfel interesul global pentru jocurile producătorului este permanent.

Cotele de popularitate se calculează având în vedere interesul natural al jucătorilor pentru titlurile de sloturi, dar și raportat la poziția slotului în lobby-ul cazinourilor de dimensiuni mari. Cazinourile cu greutate sunt cele care au importanță pe piață, număr mare de clienți și mai multe filiale în diferite țări.

Întrebări și răspunsuri

Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai bine cotate păcănele din cazinourile românești, le afli de la noi. Cotele de popularitate se stabilesc după realizarea unui rank la sloturile listate pe prima pagină, în cele mai puternice cazinouri online din România.

1️⃣ Care sunt cele mai bine cotate sloturi din online-ul românesc?

Cazinourile din România au pe prima pagină recomandări cu cele mai populare sloturi, unele cu rank natural, altele promovate conform practicilor de marketing. Află care sunt păcănelele cu cote bune, raportat la interesul firesc al jucătorilor români. Află cazinourile online sigure unde poți juca la cele mai bine cotate sloturi.

2️⃣ Ce este și cum se calculează rank-ul la sloturi?

Calcularea nivelului de rank la sloturi se realizează ținându-se cont de o serie de date referitoare la plasarea slotului în oferta cazinoului, accesarea lui de către clienți, investițiile în bani și alte date similare. Explicăm pe larg cum se calculează rank-ul sloturilor.

Articole Similare