Top 10 sloturi cu volatilitate mare

Dacă te interesează jocurile de păcănele cu rată mare de risc, la care pariezi mult, ca să câștigi și mai mult, avem câteva titluri de succes pentru tine. Am ales top 10 sloturi cu volatilitate mare, care te provoacă la runde riscante, dar promit premii spectaculoase. Dacă ești pregătit de provocare, alege-ți favoritul și pariază.

Nr. Cele mai bine cotate păcănele RTP Combinații de plată Câștig maxim Joacă aici!
1 96,08% 117.649 40.000x miza
2 96, 08% plătește clusterul 7.500x miza
3 96,1% plătește oriunde 150.000X miza
4 96,5% plătește oriunde 10.000x
5 94,55% plătește oriunde 12.500x miza
6 94,16% 99 36.000x miza
7 95,93% 117.649 12.305x miza
8 99% 8 1.000x
9 96,08% plătește oriunde 10.900x
10 94,27% plătește oriunde 5.336x

Trebuie să începem cu o mențiune importantă: sloturile cu volatilitate mare sunt jocuri cu risc mare, adică investești mult în ele, este posibil să câștigi sume foarte mari, dar este probabil să pierzi sume mari. Nu alege jocurile cu volatilitate mare dacă nu-ți permiți să pierzi sume importante. Dar dacă vrei o provocare și vânezi câștiguri bune, încearcă aceste titluri doar în cazinouri online de top, licențiate.

În cazinourile românești online vei găsi multe sloturi cu volatilitate mare. Doar unele cazinouri semnalizează corect volatilitatea acestora. Ca și jucător, trebuie să asociezi volatilitatea cu gradul de risc al jocului. Un joc cu volatilitate mare este un joc riscant, pentru care trebuie să fii pregătit. Sunt câteva caracteristici ale jocurilor cu volatilitate mare pe care le expunem mai jos.

De ce sunt căutate păcănelele cu volatilitate mare?

Jocurile de păcănele cu volatilitate mare sunt din ce în ce mai căutate în cazinourile online, mai ales pe piețele dezvoltate, cu jucători mari, pe sume importante. Cei care investesc în acest tip de distracție caută riscul. Este exact ca atunci când intri într-un parc de distracții, unii participanți vor alege distracțiile simple și amuzante, alții cele de intensitate medie.

Există și un procent mai mic vor merge direct la traseele roller coaster cele mai abrupte și riscante pentru senzații maxime. Jocurile cu volatilitate mare sunt exact aceste roller-coaster cu nivel mare de risc, care-ți pot aduce bani mulți, dar este posibil să și pierzi mult. Avem pentru tine toate detaliile despre cum funcționează volatilitatea la sloturi.

Jocurile cu volatilitate mare se caracterizează prin:

  • Limite mai mari la mizele de pariere
  • Funcții mai multe, cu simboluri complexe
  • Câștiguri maxime foarte mari
  • Plătesc rar, dar sume importante
  • Combinații de plată complexe
  • Cu jocuri bonus sau speciale ce pot fi achiziționate

Casele de producție preferă să scoată pe piață jocuri cu volatilitate medie, mediu-înaltă, sau scăzută. Sunt mai ușor de abordat și se potrivesc diferitelor categorii de jucători. Multe dintre jocurile pe care un producător le încadrează la volatilitate mare nu au atât de multe funcții speciale care să te ducă aproape de câștigul fantastic pe care ți-l dorești.

Este bine să citești puțin informațiile despre joc sau să faci ture demo, decât să rotești pe bani reali din prima, pentru că mizele sunt destul de mari. Premiile, într-adevăr, se plătesc în funcție de valoarea mizei, dar este important să riști cât îți permiți. Vezi ce speciale pune jocul la vânzare și folosește-te de ele, cresc rata de plată a jocului cu până la 1- 2%.

Top sloturi cu rată de risc mare în cazinourile românești

Cum spuneam, este mai bine să nu investești direct sume importante de bani în aceste păcănele cu pariuri riscante. Trebuie să încerci mai întâi varianta demo. Ai pentru fiecare titlu în parte jocul demo pe pagina noastră. Rotește fără risc și vezi care îți place. Poți investiga toate caracteristicile fiecărui titlu în parte.

Spre deosebire de sloturile clasice, cu volatilitate redusă, plăți dese, dar în sume mici, aceste titluri sunt mult mai sofisticate. Ai clustere care plătesc, zeci, sute mii sau sute de mii de combinații de plată. Simbolurile se multiplică sau se schimbă în simboluri plătitoare, poți bloca sau debloca funcții. La unele inclusiv poți să reglezi gradul de risc.

Power of Merlin Megaways slot, RTP 96,08%

Power of Merlin Megaways este un slot produs de Pragmatic Play. Face parte din seria de sloturi cu rată de risc mare. Este un joc care abundă în rotiri gratuite și jocuri bonus, pe care le poți achiziționa contra unei sume importante. Șansele de câștig cresc în jocul bonus, de la 63% până la 79%.

Are 117.649 combinații de plată și câștig maxim de 40.000x miza, iar miza minimă pleacă de la 1 RON. În iulie 2023, a plătit 814.3500 Euro, adică 17.857x miza, deci la această sumă fenomenală nici măcar nu a plătit maximul. Jocul are funcția Tumble, preferată de jucători, cu simboluri câștigătoare care dispar de pe role și pozițiile goale sunt înlocuite cu noi simboluri.

Power of Merlin Megaways slot

Simbolul Scatter de foc poate ateriza la orice rotire, însoțit de o funcție electrizantă Lightning Bolt. Înlocuiește simbolurile aleatorii de pe role cu mai multe Wilds, permițând jucătorilor să obțină premii mari. Patru sau mai multe Scatters vor declanșa runda bonus de rotiri gratuite, cu posibilitatea de a paria pentru mai multe jocuri gratuite. Fiecare cădere a bonusului va crește multiplicatorul rundei cu 1x.

Twilight Princess slot, RTP 96,08%

Twilight Princess  este un alt titlu de la Pragmatic Play, din nou unul din seria de păcănele cu volatilitate mare. Premiul maxim al jocului este de 7.500x miza.  În 6 octombrie 2023, un jucător high-roller care rotea la o miză de 1.000 dolari, a reușit să prindă o rundă de bonus și să câștige un premiu de 2.744x miza lui, deci 2.600.000 dolari.

Twilight Princess slot

Clusterul Crown câștigă în Twilight Princess, fiind una dintre funcțiile care plătește cel mai bine. Combinațiile de cinci sau mai multe simboluri adiacente plătesc un câștig. Wild-urile au multiplicator de până la 10x cu pot atașat. La 3 Scattere se vor acorda 10 rotiri gratuite. Wilds-urile din bonus sunt lipicioase și rămân pe role pe toată durata rundei bonus. Aleator, prințesa poate acorda multiplicatori Wild sticky suplimentari.

Money Train 4 slot, RTP 96,1%

Money Train 4 este varianta cu volatilitate înaltă din seria de jocuri cu același nume de la Relax Gaming. Premiul maxim care poate fi câștigat este de 150.000x miza. Jocul plătește oriunde. Jocul cu bandiți are mai multă putere de plată decât variantele anterioare. Jocul are personaje noi, combo-uri explozive și un câștig maxim ultra realizabil.

Money Train 4 slot

Jocul are caracteristică respin care duce jocul de bază la niveluri avansate. Este o funcție upgrader care oferă caracteristicilor un avantaj persistent. Se adaugă o funcție unlocker care dezvăluie mai multe rânduri de joc și o caracteristică reset care umple contorul de rotații. Simboluri multiplicatoare care nu mai rămân blocate, dar adaugă rotiri suplimentare. Multiplicatorii sunt adunați și vor multiplica câștigul final înregistrat.

Viking Forge slot, RTP 96,05%

Viking Forge este un alt slot de la Pragmatic Play din seria păcănelor cu volatilitate mare. Câștigul maxim este de 10.000x, iar slotul plătește oriunde. Se câștigă greu la un astfel de titlu cu risc mare, dar se plătește bine. Recent, pe 31 octombrie 2023, a plătit peste 7 milioane de dolari unui jucător high-roller.

Viking Forge slot

Este drept, jucătorul rotea la o miză de 1.000 dolari când a prins o rundă de bonus și a încasat o plată de 7.147x miza. Jocul folosește un mecanism de plată scatter care acordă un câștig ori de câte ori opt sau mai multe simboluri care se potrivesc ajung pe role. Este prezentă funcția de colectare a monedelor, cu valori monetare de până la 20x miza mărimea pariului.

Patru simboluri Scatter în timpul jocului de bază va declanșa runda bonus de rotiri gratuite, în care jucătorii se pot bucura de 10 rotiri gratuite alături de o plată de cel puțin 3x miza. Trei sau mai multe Scattere în jocul de bază va acorda încă cinci jocuri gratuite și se pot obține combinații cu și multiplicatori 10x.

Wanted Dead or a Wild slot, RTP 94,55%

Wanted Dead or a Wild este un slot marca Hacksaw, cu premiu maxim afișat de 12.500x miza. A plătit în 2022 un premiu de 9.639,6x miza. Cu echivalentul unei mize de 15 RON. Jocul are mecanică nouă DuelReels, prin care sunt declanșate simbolurile, care se extind în role Wild într-un combo câștigător. Toate simbolurile Wild care aterizează sunt lipicioase.

Wanted Dead or a Wild slot

Orice rotire Duel at Dawn ar putea declanșa jocul bonus. Dead Man’s Hand este un joc bonus în două faze. În prima fază, scopul este de a colecta cât mai multe simboluri Wild și multiplicatori posibil, în pregătirea celei de-a doua etape Showdown. În timpul Showdown, toate simbolurile Wild colectate sunt adăugate în poziții aleatorii la fiecare rotire, înainte ca multiplicatorul acumulat să fie aplicat tuturor câștigurilor.

Road Rage slot, RTP 94,16%

Road Rage este un slot furnizat de Nolimit City, cu volatilitate înaltă. Cel mai mare premiu care poate fi plătit este 36.000x miza, dacă se înregistrează o combinație norocoasă pe cele 99 linii de plată. Premiul uriaș a fost plătit pe 25 august 2023, unul jucător european care juca la o miză de 2 Euro pe rotire, și a plecat acasă cu 72.000 de Euro.

Road Rage slot

Titlul face parte din seria de sloturi la care se câștigă sume mari. Furnizorul are afișate toate câștigurile importante câștigate recent, iar acum o lună a plătit 371.081 euro la un pariu de 18 Euro pe rotire. Jocul are o serie de funcții de multiplicare a câștigului, multe la număr, greu de înglobat.

Una dintre cele mai interesante este cea de achiziție de bonus, care poate varia de la 66x la 666x pariul de bază. Simbolurile misterioase care formează combinații bune pot ajunge pe role doar într-un mod bonus. 3 Scattere declanșează Morning Rush, 4 Scattere declanșează H1ghway Jam, iar 5 City Mayh3m.

The Dog House Megaways slot, RTP 95,93%

The Dog House Megaways este cu siguranță una dintre cele mai valoroase producții Pragmatic Play, foarte bine cotată pe piață, cu toate că are volatilitate înaltă, sau poate tocmai datorită acestui lucru. Are 117.649 linii de plată și un câștig maxim de 12.305x miza. A plătit recent, pe 17 octombrie, la un pariu de 0,6 Euro pe rotație a încasat 6.000 Euro.

The Dog House Megaways

Titlul face parte din seria de sloturi la care se câștigă mult, constant, dar sumele sunt proporționale cu nivelul pariului. Bineînțeles, șansele de câștig cresc la achiziția de speciale, dar nu ți se garantează câștigul. Jocul de păcănele se distinge prin două tipuri de Wild, Chase Raining Wilds și Sticky Wilds.

Plinko slot, RTP 99%

Plinko este o producție Bgaming. Spre deosebire de celelalte jocuri cu volatilitate mare, volatilitatea acestui joc este ajustabilă. Are RTP 99%, deci sumele care se întorc în joc, sub formă de plăți, sunt mari. Are doar 8 linii de plată și nu se joacă nici ca un slot, dar nici ca un joc de Riști și Câștigi.

Plinko slot

Jocul are premiu maxim de 1.000x, iar când vine vorba de plătit premii o face regulat, însă nu foarte des. Pe 18 aprilie, anul acesta, a plătit un premiu de un milion și jumătate de dolari, unui jucător care risca pe fiecare rotație un pariu cu 1.000 de dolari. Dai drumul unui jeton pe o grilă piramidală, iar jetonul va ateriza la bază, într-un slot cu multiplicatori.

KMC slot, RTP 96,08%

KMC sau Kill My Chainsaw, este un alt titlu NoLimit City, cu variație mare, și premiu maxim de 10.900x miza. Slotul plătește oriunde se formează o combinație câștigătoare. Pe 12 aprilie, unul dintre jucători a reușit să atingă premiul maxim, cu un pariu de doar 1,4 dolari. A plecat acasă mai bogat cu 455.400 dolari.

KMC slot

Cu toate că poți cumpăra una dintre diferitele caracteristici bonus, de la 66-155x pariul de bază, câștigătorul amintit a început seria de câștiguri cu o combinație de 3 Scatter. Aterizarea a 3 simboluri Scatter în timpul The Ride sau The Last Ride va acorda în plus 3 rotiri, și va activa învârtirile Chainsaw Larry.

La următoarele 3 rotiri câștigate, s-au declanșat Charged Wilds combinate cu îmbunătățirile xSplit au care a produs un combo câștigător în cascadă. Așa se întâmplă lucrurile la sloturile cu volatilitate mare, multiplicatorii, simbolurile în cascadă sau cele care se extind pot aduce surprize extraordinare, dar se întâmplă rar.

Cash of Command slot, RTP 94,27%

Cash of Command este un slot Play’N GO, cu premiul maxim de 5336x miza, care plătește oriunde. Comparativ cu titlurile anterioare, volatilitatea acestui slot este mai mică, chiar dacă este încadrat la nivel înalt. Nu a plătit niciodată sume impresionante, pentru că se câștigă mult doar la mize mari.

Cash of Command slot

Simbolurile puternice ale jocului sunt Comandanții, care se așază pe o parte a rolelor, și apar odată ce un anumit număr de simboluri a fost colectat prin grupuri câștigătoare. Există simboluri în cascadă, simbolurile lipicioase și multiplicatori. Slotul este relativ nou, scos pe piață în 2022, și se axează mult pe evidențierea personajelor prin asocierea de funcții separate fiecăruia.

Sloturi cu rată de risc mare care plătesc bine

Cu siguranță dacă joci la risc te aștepți la plăți colosale. Nu toate jocurile cu volatilitate mare plătesc sume importante unele plătesc doar premii notabile. Am selecționat pentru tine o serie se titluri de sloturi cu rată de risc mare, care îți vor fi pe plac pentru că deja au plătit sume uriașe. Unele au plătit la mize moderate, alte la mize consistente.

🥇 Road Rage slot – cel mai mare premiu plătit la miză mică
🥈 Power of Merlin Megaways slot – cel mai mare premiu la miză mare
🥉 The Dog House Megaways slot – cel mai popular slot care plătește
🏅 Twilight Princess slot – cel mai mare premiu la cluster
🏅 KMC slot – plată maximă la miză mică

Cei mai buni producători pentru titlurile cu volatilitate mare sunt furnizorul Pragmatic Play  și NoLimit City. De primul ai auzit cu siguranță, pentru că este prezent în toate cazinourile românești online, are turnee organizate la sloturi și mese de joc cu dealer live. Al doilea producător este o revelație, a început să se extindă în cele mai multe cazinouri online.

Jocuri cu volatilitate mare și RTP de invidiat

Am găsit și un joc care iasă din sfera sloturilor, este un joc de noroc la care nu învârți, semănător jocurilor de noroc din târgurile de vacanță. Este un titlu care plătește regulat sume consistente. Sistemul de plată este oarecum asemănător jocurilor cu multiplicator, doar că are funcții de joc mult mai simple. Rata de plată este extrem de mare pentru un joc RNG, de 99%.

Plinko joc cu volatilitate mare
Plinko

Rată de plată de 99%.

Joc cu volatilitate mare, dar ajustabilă.

3.000 RON + 500 RON pariu gratuit

Jocul, în genul jocurilor Riști și Câștigi  este unul din seria de jocuri cu volatilitate mare, dar și plățile sunt foarte bune. Trebuie însă să ai răbdare până să încasezi un premiu consistent. Spre deosebire de jocurile Riști și Câștigi, intervenția jucătorului este limitată. În jocurile menționate tu alegi când te retragi din joc, aici ești la mâna sistemului RNG.

Cel mai bun producător de păcănele cu volatilitate mare

NoLimit City este, fără doar și poate, producătorul cu cele mai multe sloturi cu rată de risc mare. Nu doar că preferă să lanseze pe piață jocuri cu volatilitate mare, la ei sloturile sunt cu volatilitate medie, mare, extremă sau nebună (insane volatility). Ultima categorie de păcănele cu pariuri riscante este bine să o abordezi cu mare precauție.

Popularitatea sa este câștigată tocmai datorită producțiilor cu volatilitate mare. Dacă intri într-un cazinou și selectezi jocurile Nolimit City vei vedea că majoritatea sunt titluri de păcănele cu pariuri riscante, mize mari, volatilitate mare. Însă, toate titlurile de pe piață ale producătorului, pe care le găsești în cazinourile românești, au plătit cel puțin o dată pe an un premiu mare.

Poți juca sloturi NoLimit City pe mobil, din aplicație
2.000 RON + 200 de rotiri gratuite
Termeni & Condiții se aplică 18+, pentru clienții noi, bonus maxim: 100% până la 2.000 RON + 200 de rotiri gratuite, depozit minim 50 RON, cod RO2000, rotirile gratuite sunt la DStars Invaders Classic şi Diamond Stars Classic, valabilitate 28 zile bonus și 7 zile runde gratuite, cerințe de pariere bonus – puncte de eliberare. Pariul maxim permis este de 25 de RON per rundă şi de 0,25 RON per linie.

Un exemplu de slot cu volatilitate nebună este Nine To Five Big Win, lansat recent, pe 23 noiembrie, cu 96,03%RTP, premiu maxim plătit de 9217x miza și 1024 moduri de plată. La scurt timp după lansare, un high-roller care paria 280 de euro pe rotire, a câștigat 9.217x și încasat peste două milioane și jumătate de euro.

Acest titlu încă nu este în cazinourile românești, dar un alt titlu extrem de riscant, deja pe piață, este Ugliest Catch. Marele atu ale sloturilor cu volatilitate mare ale acestui producător este că fac constant plăți foarte mari, indiferent de mizele plasate. Asta atrage clienții ca un magnet. Pragmatic Play este singurul furnizor care se poate apropia de aceste performanțe, dar în general câștigurile lor sunt acordate la mize mari.

Concluzii

Sloturile cu volatilitate mare sunt sloturi cu risc major, la care plățile sunt bune, se fac rar, deci există probabilitatea destul de mare să investești fără să câștigi. Din acest motiv sunt dedicate mai ales jucătorilor cu dare de mână, care-și permit să riște. Sunt titluri la care s-au plătit sume uriașe, unele încasate la mize de pariere mici, altele la mize de pariere foarte mari.

Dacă-ți place să riști, alegeți cu grijă titlul, joacă mai întâi varianta demo pe pagina noastră, apoi accesează cazinoul recomandat și încearcă pe bani reali. Nu uita, doar în cazinourile licențiate poți să joci și să te și aștepți să ți se plătească premiul câștigat. Nu juca pe site-uri no name, pe care nu le poți verifica pe ONJN.

Întrebări și răspunsuri

Vrei să pariezi pe sloturi la care se câștigă sume mari? Atunci pregătește-te să-ți asumi un risc. Noi te ducem direct la titlurile bune și foarte bune cu volatilitate mare, cele la care riști mult și ai șansa de a câștiga și mai mult. Dar să-ți spunem mai întâi ce sunt sloturile cu volatilitate mare.

1️⃣ Care sunt cele mai bune sloturi cu volatilitate mare?

În toate cazinourile online de top din România găsești sloturi cu volatilitate mare. Noi le-am strâns laolaltă pe cele mai bune, am realizat un top 10, care-o să-ți placă, pentru că sunt cele care plătesc cel mai bine. Joacă sloturile demo și alege-l pe care-ți place.

2️⃣ De ce sunt căutate sloturile cu rată de risc mare?

Păcănelele cu volatilitate mare sunt vânate de jucătorii cărora le place să riște, sau high roller, cum mai sunt numiți. Dacă nu știi cum să le recunoști, îți spunem câteva detalii despre sloturile cu rată de risc mare. Informează-te apoi alege unul dintre cazinourile licențiate cu sloturi riscante.

3️⃣ Care este cel ai bun producător de păcănele cu volatilitate mare?

În cazinouri găsești multe sloturi cu rată de risc mare, dar cu siguranță cel mai bun producător de păcănele cu volatilitate mare este NoLimit City. Află cu ce a cucerit jucătorii din întreaga lume și cât de bine plătesc jocurile acestuia.

Articole Similare