Top 10 cazinouri cu Drops of Water slot caritabil

În data de 8 septembrie 2022, Amusnet Interactive a lansat pe piață Drops of Water slot caritabil, primul joc de păcănele care strânge bani pentru un proiect umanitar. Producătorul vrea să doneze 3% din veniturile jocului pentru dezvoltarea sistemelor de captare a apei în Africa. Vânează jackpotul la unul dintre cele mai bune 10 cazinouri online.

De Alina Pipan 17 Aprilie 2024
Top 10 cazinouri Drops of Water
1 Pachet bonus 2.500 RON + 500 rotiri gratuite 4.200+ Top cazinou online Număr mare de sloturiCazinou cu plăți sigure Joacă acum! Raport la testare
2 Pachet bonus 3.000 RON + 1.000 rotiri gratuite 1.400+ Roata Norocului Turnee la sloturiMize variabile la sloturi Joacă acum! Raport la testare
3 Pachet bonus 5.450 RON + 800 rotiri gratuite 750+ Cazinou de păcănele Alimentare rapidă Păcănele cu dublaje Joacă acum! Raport la testare
4 Pachet bonus 3.000 RON + 777 rotiri gratuite 1.800+ Multe sloturi noi Rulaj bun la bonus Mese de ruletă live Joacă acum! Raport la testare
5 Până la 2.500 Rotiri gratuite 1.700+ Mese Blackjack Live Depuneri dublate Retrageri rapide Joacă acum! Raport la testare
6 100% până la 1.500 RON + 225 rotiri gratuite 770+ Cazinou cu jocuri noi Pariu la jocuri de risc Cumpără speciale Joacă acum! Raport la testare
7 Pachet bonus 3.300 RON + 700 rotiri gratuite 2.300+ Cazinou cu virtuale Mize bune de pariere Bonusuri atractive Joacă acum! Raport la testare
8 250 RON pariu fără risc  5.000 RON + 725 rotiri gratuite 1.720+ Furnizori de top Păcănele cu jackpot Plăți online sigure Joacă acum! Raport la testare
9 100% până la 4.000 RON 500+ Cazinou cu Virtuale Poți paria la Lucky Six Turnee Dops and wins Joacă acum! Raport la testare
10 Pachet bonus 3.000 RON + 231 rotiri gratuite 700+ Cazinou cu sloturi clasice Program de loialitate Pariuri la Esports Joacă acum! Raport la testare

Slotul caritabil Drops of Water are aceleași caracteristici clasice ale jocurilor de păcănele Amusnet Interactive, deci și un Jackpot care ultima dată era înregistrat la 2.422.440 RON. Când joci pentru a încasa acest pot, practic o parte din banii investiți în joc vor ajunge în fondul de donații la jocul de păcănele.

Yordan Georgiev este senior product manager pentru producătorul de softuri de jocuri de noroc Amusnet Interactive, a explicat într-un interviu gândirea din spatele jocului. La prima vedere, orice sceptic vede în acest demers doar un concept inteligent de marketing. Practic, dacă compania vrea să doneze pentru o cauză nobilă, poate pur și simplu să facă o donație.

De ce Amusnet Interactive a ales Africa pentru donațiile

Conform managerului Yordan Georgiev, compania crede că afacerea înseamnă mai mult decât profit. În cei 16 ani de la înființare, compania a donat peste 15 milioane de oameni din peste 29 de țări. Este primul slot care și-a luat angajamentul față de responsabilitatea socială prin lansarea unui nou slot, Drops of Water, care va strânge fonduri pentru asigurarea apei potabile pentru țările de pe continentul Africa.

Drops of Water Slot Caritabil

Criza apei este o problemă semnificativă, de aceea Amusnet Interactive a căutat să încheie un contract de donații cu o organizație care să se concentreze în mod special pe problemele legate de apă. Organizația lucrează cu parteneri pentru a construi sisteme de apă în zone rurale izolate, unde majoritatea petrec ore întregi în fiecare zi mergând pentru a colecta apă pentru familiile lor.

Donații Drops of Water

Începând cu lansarea Drops of Water, compania a planificat o serie de activități, care reflectă valorile companiei, iar în același timp aduc multă emoție și satisfacție. Industria jocurilor de noroc trece printr-o serie de schimbări și reglementări, trebuie să se adapteze nevoilor societății. Astfel, compania dezvoltă noi modalități de a ajuta prin responsabilitate socială, prin lansarea unui joc de păcănele caritabil.

Slotul caritabil Drops of Water este un proiect pilot pentru Amusnet Interactive în această direcție. Momentan este unic, este primul joc creat cu intenția susținerii unei cauze. Jocul iese în evidență în oferta cazinourilor datorită temei și elementului de caritate. Poate fi un pas important, o inspirație pentru toată industria jocurilor de noroc.

Slotul caritabil a fost premiat la BEGE Awards 2023

La cea de-a 15-a ediție a BEGE Awards 2023, Amusnet Interactive a câștigat două premii prestigioase: Positive Impact Campaign of the Year și Online Streaming Studio of the Year. Festivitatea desfășurată la complexul Palms Royale Sofia a recunoscut slotul ca fiind produsul demn pentru premiul Positive Impact Campaign of the Year.

Evenimentul Premiilor BEGE, organizat de Asociația Industriei Jocurilor de Noroc din Bulgaria, celebrează contribuțiile remarcabile ale companiilor, organizațiilor și persoanelor fizice la creșterea pozitivă a industriei jocurilor de noroc. Campania recunoaște efectul campaniei dedicate organizată cu partenerii operatorilor pentru a spori performanța slotului Drops of Water.

Drops of Water premiat BEGE

Campania de promovare a generat fonduri pentru înființarea de centre de apă durabile în diferite locații din Africa. Contribuția totală de la lansarea slotului Drops of Water a îmbunătățit viața de zi cu zi a peste 5.000 de persoane, oferind acces zilnic la apă curată și proaspătă. Mare parte din comunitatea iGaming împărtășește aceleași viziuni pentru schimbări pozitive spre realizarea unui viitor mai durabil.

Tehnologia din spatele unui joc de caritate

Jocul de păcănele caritabil Drops of Water are acelea și funcții și caracteristici ca orice joc de păcănele al companiei. Tema este inspirată de inițiativele organizației din Africa și India. Este un slot cu 5 role și 20 de linii de plată fixe cu caracteristici interesante, grafică remarcabilă și efecte sonore sălbatice.

Include cele mai populare caracteristici cum ar fi re-spins sau rotirile duble, simboluri Scatter, simboluri speciale tematice și jocul de dublaje și Jackpotul. Alege unul din cazinourile recomandate, depune și joacă, astfel poți vedea cum funcționează re-spin-ul cu picături de apă, care se declanșează atunci când cinci sau mai multe simboluri Scatter aterizează pe role.

Trebuie menționat că niciun leu din potențialul câștig al jucătorului nu este redirecționat către donație, doar banii din profitul înregistrat în urma jocului vor fi redirecționați spre donații. Compania a ales să nu doneze pur și simplu, ci să aibă pe piață un produs dedicat actelor de caritate, pentru a atinge și obiectivul de conștientizare.

Încearcă slotul caritabil în variantă demo

Poți să faci donații Drops of Water dacă joci pur și simplu la joc. Banii cheltuiți de tine nu îți diminuează șansele de câștig în niciun fel. Mai jos poți încerca jocul în variantă demo. Vei vedea că toate funcțiile jocului rămân intacte. Jocul are RTP de 96,62%, se joacă pe 3×5 role și este un joc cu volatilitate medie.

Drop of Water joc demo

Așa cum ne-a obișnuit, producătorul a realizat acest titlu care se încadrează în seria sloturilor cu Jackpot progresiv. Sunt 4 tipuri de Jackpot care se acumulează în timp. În cazinourile licențiate de top din România slotul este inclus în jocurile cu popularitate mare. Wild-ul care are imaginea unei canistre cu apă poate să înlocuiască orice alt simbol pentru a forma o linie de plată.

Ajută și tu în timp ce rotești pentru Jackpot

Acest joc de păcănele caritabil nu este singurul joc de noroc care strânge bani pentru o cauză nobilă. Din cele mai vechi timpuri loteriile au fost folosite pentru a strânge bani pentru diferite proiecte caritabile. Alege să rotești la acest slot pentru ca producătorul să facă o donație din banii strânși din profit.

Alege unul din cazinourile de top din România pentru a paria. Jocul în cazinourile licențiate se face conform reglementărilor legislative, iar plățile sunt sigure. Toate cazinourile recomandate de noi sunt disponibile și pe telefonul mobil, dar și pe tabletă. Mizele de pariere ale slotului sunt accesibile și variabile.

Întrebări și răspunsuri

Sigur ai mai auzit de donații la evenimentele din cazinouri, la jocurile de bingo sau loterii, dar mai rar despre donațiile la jocul de păcănele. Răspundem pe scurt curiozităților tale despre ce înseamnă să joci la sloturi și în același timp să faci un act caritabil.

1️⃣ Care sunt cazinourile cu Drops of Water slot caritabil?

Poți câștiga un Jackpot baban și în același timp să faci o faptă bună, dacă joci la Drops of Water. Jocul caritabil strânge bani pentru surse de apă potabilă în Africa. Află care sunt cazinourile cu Drops of Water, unde poți paria și dona.

2️⃣ Cine produce slotul Drops of Water?

Producătorul care s-a gândit la acest tip de proiect este Amusnet Interactive. Deși putea dona o sumă de bani pentru un proiect social Amusnet a creat un slot caritabil și și-a asumat donarea a 3% din profitul slotului, indiferent cât de mare este suma. Alege unul dintre cazinourile licențiate și joacă.  

3️⃣ Donațiile la jocul de păcănele influențează câștigul?

Câștigurile acumulate din Jackpoturile progresive rămân toate intacte, pentru jucătorii care pariază la joc cu speranța că le vor încasa. Toate funcțiile și caracteristicile jocului Drops of Water sunt similare jocurilor clasice ale producătorului, cu joc de dublaje, Wild și Scatter.

Articole Similare