7 plante Feng Shui, plante norocoase și flori de noroc care aduc avere

Filozofia Feng Shui este o practică pentru a ne aduce casele noastre dar și mediul de lucru într-un echilibru cu lumea naturală. Cuvintele chinezești “feng” și “shui” se traduc cu “vânt” și, respectiv, “apă”. Acest concept vorbește despre o stare spirituală foarte înaltă, conectată la natură. În cultura asiatică, această filozofie se numește Tao, care se traduce prin a însemna „calea.” Taoismul este calea naturii și toate principiile de bază ale feng shui reflectă natura.

Plantele care ne aduc noroc

Plantele care ne aduc noroc

În filozofia Feng Shui se subliniază faptul că orice plantă despre care se crede că purifică aerul, este o alegere excelentă pentru a fi plantată în apropiere casei. Aceasta ne sugerează să alegem plante cu flori, cu frunze rotunde sau netede, sau baldachin și frunze care sunt grupate, un număr mai mare de frunze este mai benefic. Ne este interzis să plantăm plante spinoase în apropierea caselor, deoarece plantele spinoase distrug fluxul pozitiv de bogăție și succes. Un alt sfat fend Shui este să aranjăm plantele în perechi, pentru a păstra echilibrul de Ying și Yang. Plantele trebuie păstrate sănătoase și curate, astfel încât acestea să poată invita fluxul pozitiv de chi. Să vedem care sunt cele mai importante planet atunci când vorbim de jocurile de noroc.

1.Crrassula Ovata – fabrica de bani Crassula Ovata este cea mai populară plantă Feng Shui și este originară din Africa de Sud. Numele său științific este Crassula ovata din familia Crassulaceae. Este cea mai populară plantă în Feng Shui, cunoscută pentru a atrage bani și noroc pe măsură ce crește, planta este descrisă pentru a armoniza existența umană cu mediul înconjurător, produce energie pozitivă cu creșterea ei bine înrădăcinată și vibrantă. Potrivit Feng Shui plantele cu frunze rotunde sau netede, sau cu baldachin și frunze, care sunt grupate cu un număr mai mare de frunze, sunt considerate cele mai bune. Această plată se îngrijește într-un mediu cu lumină interioară, între 15 și 30 de grade și umiditate semi.

2. Dracaena Braunii – bambusul norocos Bambusul norocos este încadrat în familia de plante Ruscaceae, cu numele științific Dracaena Sanderiana sau Braunii și este originară din Asia. A fost un simbol al norocului în cultura asiatică de mai bine de 5000 de ani. În chineză, Bamboo-ul Norocos este cunoscut sub numele de Fu Gwey Zhu, care are trei simboluri care semnifică Fu -Noroc și Bogăție, Gwey-Putere și Onoare, Zhu -Bambus. Se spune că bambusul norocos aduce armonie între cele cinci elemente Feng Shui – apă, foc, pământ, lemn și metal pentru o experiență de viață mai pozitivă. La fel ca și Crassula Ovata, temperatura optimă este între 15 și 30 de grade, umiditate semi.

Plantele feng shiu aduc bani

Plantele feng shiu aduc bani

4. Spathiphhyllum – crin de pace Peace Lily este încadrată în familia de plante Araceae cu numele științific Spathiphyllum și este nativă din America centrală. În filozofia Feng Shui este considerată o plantă de avere și este considerată o super-plantă, având puterea să purifice aerul. Studiul NASA Clean Air a descoperit că spathiphyllum curăță toate tipurile de contaminanți ai mediului, inclusiv benzenul și formaldehida. Trăiește cel mai bine în umbră și are nevoie de lumină puțin strălucitoare pentru a prospera și trebuie udată aproximativ o dată pe săptămână.

5. Epipremnum Aureum – patosul de aur Patosul auriu este clasificat în familia Araceae, cu plante științifice Epipremnum Aureum, originar din Polinezia Franceză. Feng Shui ne spune că această plantă este cunoscută ca și plantă de bani, extrem de populară în India. Are mai multe nume locale, cum ar fi pathos de aur, ierbă arumă, viță de taro, iedera Insulei Solomon și vița de diavol. Planta are frunze strălucitoare în formă de inimă în diferite nuanțe de verde și are mai multe credințe asociate cu planta, se crede că planta aduce noroc, fericire și prosperitate iar filozofia Feng Shui ne spune că aduce bogății.

6. Sansevieria – planta de șarpe Planta de șarpe este clasificată în cadrul familiei de plante Asparagacea, cu numele științific Sansevieria, plantă originară din Africa. Acesta are mai multe denumiri locale, cum ar fi planta de șarpe, limba soacrei, cânepa de viperă. Conform Feng Shui, planta de șarpe aduce noroc. A făcut parte din Studiul NASA Clean Air și tetsele ne-au arătat eficacitatea în îmbunătățirea calității aerului din interior, prin eliminarea benzenului, formaldehidei, tricloretilenului, xilenei și toluenului.

7. Paeonia suffruticosa – bujorul Paeonia suffruticosa, cunoscută și sub numele de Bujor, are un miros delicios. Termenul de Peony vine într-o serie de culori diferite, cum ar fi roz, roșu, violet și așa mai departe, este pufos și este totul despre dragoste și romantism . Dar, în general, se crede că planta aduce noroc, atâta timp cât evitați să aveți un număr mare de bujori în interiorul casei. Filizofia Feng Shui nu recomandă să aveți floarea și nici măcar imagine acesteia, în dormitorul cuplului, deoarece poate provoca probleme cu femeile mai tinere.

Credință, dragoste, noroc și speranță

Credință, dragoste, noroc și speranță

Aceste plante norocoase, care vă umplu casa de energii pozitive și vă aduc succesul la ușă, sunt potrivite pentru jucătorii de cazinouri online. Dar ce pot face jucătorii care utilizează locațiile terestre, că doar nu or pleca cu ghiveciul după ei? Nici nu ne-am gândit! În schimb, Trifoiul cu patru foi încape perfect în buzunare. Combinație de patru frunze se traduce ca credință, dragoste, noroc și speranță și se cred ca aduc noroc oamenilor care le găsesc.

Articole Similare