Strategii jocuri de noroc online

Toată lumea visează la câștiguri cât mai mari pe toate planurile vieții, însă cei care chiar au parte de aceste câștiguri în lumea jocurilor de noroc online sunt cei care uită de grijile vieții. Haideți să vedem care sunt cele mai în vogă strategii jocuri de noroc online și unde, când și cum le puteți pune în aplicare.

Cele mai în vogă strategii jocuri de noroc online

Cele mai în vogă strategii jocuri de noroc online

Strategia Martingale

Una din cele mai răspândite strategii jocuri de noroc online este strategia Martingale, cunoscută atât de jucători de case mari, cât și de jucători începători sau pur și simplu amatori. Există o explicație pentru care această strategie este atât de iubită și veți afla în cele ce urmează care este aceea și cui i se datorează succesul acestei strategii.

Ce este Strategia Martingale

Această strategie este aplicată, de cele mai multe ori, la jocuri de ruletă, însă este aplicabilă și în cazul altor jocuri de noroc online care implică pariuri cu sume pare de bani. Pare complicat, însă veți vedea că e o strategie destul de simplă și, odată ce ați prins ritmul, se dovedește a fi destul de prietenoasă și ușoară.

Dacă cumva nu sunteți interesați de jocurile de noroc, ci sunteți mai degrabă pasionați de pariuri sportive, am pregătit pentru voi un top strategii pariuri sportive, așa că fiți siguri că aruncați o privire asupra lui, pentru că e plin de informații utile pentru toți pariorii, de la profesioniști la începători.

Cum funcționează strategia Martingale

La fel ca toate cele mai bune strategii la jocurile de noroc online, și strategia Martingale are un sistem extrem de simplu: dacă realizezi un pariu și pierzi, următorul pariu trebuie să fie dublu. În acest fel, dacă pierzi, spre exemplu, 1 leu, la următorul pariezi 2 lei și, dacă câștigi, ai recuperat și pierderea anterioară.

Strategia Fibonacci

Tot din categoria cele mai bune strategii la jocurile de noroc online se desprinde și strategia Fibonacci. Nu foarte diferită de strategia Martingale, și Fibonacci se bazează pe ideea de modificare a pariului după fiecare pierdere. Diferențele apar atunci când vine vorba despre cum se modifică suma pariată după pierderi.

În cazul în care preferați să rămâneți la clasicul joc de Poker și sunteți interesat de noi și vechi strategii pentru acest joc, am pregătit și pentru categoria voastră de jucători un articol despre Poker Strategii. Este pe înțelesul tuturor și pentru toate tipurile de jucători, pentru că noi știm cât este de important pentru un începător să înțeleagă repede despre ce e vorba.

Criteriile după care se schimbă suma pariată după pierdere

Complexitatea acestei strategii vine din faptul că după o pierdere, pariul următor trebuie să fie suma celor două pariuri anterioare. Spre exemplu, dacă penultimul pariu a fost de 2 lei și ultimul de 3 lei și ați pierdut, suma pe care o pariați următoarea dată trebuie să fie 5 lei, adică 2 de la penultimul plus 3 de la ultimul.

Motivul pentru care se adună cele două

Explicația pentru care se adună sumele pariate la ultimele două pariuri pentru a fi pariată după pierdere este simplă. Dacă pariați 5 lei, spre exemplu, și câștigați, recuperați atât banii pierduți la jocul de dinainte, cât și la cel din jocul de acum două dăți, spre deosebire de Martingale, unde se recuperează doar de la ultimul.

Nu am introdus-o în topul nostru, pentru că ni se pare că merită un articol separat dedicat doar ei, însă suntem de părere că nu trebuie trecută cu vederea nici strategia 1326. Dacă v-am stârnit curiozitatea și vreți să aflați ce este Strategia 1326, puteți să ne scrieți în comentarii dacă sunteți adepții ei sau dacă vă doriți să o încercați.

Top strategii jocuri de noroc online

Top strategii jocuri de noroc online

Strategia Labouchere

Ultima din topul nostru și una din cele mai bune strategii la jocurile de noroc online este strategia Labouchere. Deși este mereu prezentă în orice top strategii jocuri de noroc online, este și una din cele mai complexe și mai dificile strategii, motiv pentru care nu este utilizată aproape niciodată de jucătorii începători, ci, mai degrabă, de profesioniști.

Jocuri în care se folosește strategia Labouchere

Deși perfect eligibilă pentru orice top strategii jocuri de noroc online, strategia Labouchere se aplică în doar unele dintre ele. Cel mai des o veți întâlni în jocurile de ruletă, printre alte tehnologii noi la jocul de ruletă. Uneori se întâlnește și la cei mai iscusiți dintre jucătorii de blackjack sau baccarat. Odată ce prindeți ritmul, vă va îmbunătăți cu siguranță jocul.

Caracteristicile strategiei Labouchere

Ceea ce o face atât de deosebită de celelalte strategii menționate în acest top strategii jocuri de noroc online este faptul că este mult mai complexă. Trebuie să vă hotărâți cât vreți să câștigați și să împărțiți suma în unități. Spre exemplu, dacă vreți să câștigați 5 lei, planul pe hârtie va arăta așa: 1-1-2-1. Pentru pariuri, adunați extremitățile.

Acest lucru înseamnă că adunați primul 1 cu ultimul 1, și aceasta este suma pe care o veți paria. Dacă pierdeți, puneți suma pierdută la capătul liniei, care va arăta așa: 1-1-2-1-2. Dacă câștigați, scoateți numerele pe care le-ați pariat, adică primul și ultimul din listă și continuați pariul cu următoarele extremități. Nu uitați sa alegeți mereu top cazinouri online pentru a juca sigur!

Concluzii

Strategii de joc există o mulțime și depinde de fiecare jucător în parte să aleagă strategia care i se potrivește cel mai bine, în funcție de jocul ales și de îndemânarea pe care o are un jucător. Un începător nu va alege aproape niciodată să joace din prima după strategia Labouchere, ci va alege, mai mult ca sigur, una mai simplă.

Întrebări frecvente despre cele mai bune strategii la jocurile de noroc online

Este absolut normal să aveți încă întrebări despre cele mai bune strategii la jocurile de noroc online, pentru că nu toată lumea este obișnuită să joace urmând strategii, mulți jucători bazându-se doar pe noroc. Noi am pregătit o listă de întrebări frecvent adresate de jucătorii noștri și răspunsurile noastre la ele.

1️⃣ Cum funcționează strategia Martingale?

Strategia Martingale are un sistem simplu și ușor de abordat. Fiecare pariu pierzător trebuie să fie urmat de un pariu dublu față de suma pariată anterior. Practic, dacă pariați 1 leu și pierdeți, următorul pariu trebuie să fie de 2 lei. Dacă pariați 2 lei și pierdeți, următorul pariu trebuie să fie de 4 lei, și tot așa.

2️⃣ Care este cea mai cunoscută din strategii jocuri de noroc online?

Deși există multe strategii mult iubite în lumea jocurilor de noroc online, cea care câștigă de departe titlul de cea mai iubită și cea mai cunoscută este strategia Martingale. Popularitatea de care se bucură vine tocmai din simplitatea de care dă dovadă și din faptul că șansele de câștig sunt semnificativ mai mari.

3️⃣ Ce este strategia Fibonacci?

Strategia Fibonacci nu este cu mult diferită de strategia Martingale, ambele modificând suma pariată în cadrul pariului de după o pierdere. Desigur, există o diferență majoră în sistemul de modificare a sumei, însă la bază, ambele doresc recuperarea sumei pierdute în cadrul pariului pe care l-ați pierdut anterior, și ieșirea, cât mai mult cu putință, pe profit.

4️⃣ Care este conceptul acestei strategii?

Conceptul e simplu: spre deosebire de strategia Martingale, unde se recuperează doar pierderea de la ultimul pariu în cazul unui câștig, strategia Fibonacci, prin faptul că se pariază sumă mai mare, în cazul unui câștig, asigură recuperarea investiției pierdută și în cadrul ultimului pariu și în cadrul penultimului pariu, ceea ce nu poate fi decât o veste bună.

5️⃣ Care sunt jocurile în care se folosește strategia Labouchere cel mai des?

Această metodă din top strategii jocuri de noroc este, odată stăpânită cum trebuie, potrivită oricărui tip de joc de noroc online, însă cel mai des se folosește la jocurile de ruletă, la jocurile de blackjack sau la jocurile de baccarat. Cine știe să o folosească bine, o folosește la cât mai multe jocuri de noroc posibil, pentru că aduce succes.

Articole Similare