Informații despre jocurile Microgaming și cum găsim cele mai bune cazinouri

Microgaming este o companie ce dezvoltă softuri pentru cazinou, jocuri și alte servicii anexe. Nu credem să existe jucător să nu fi auzit de portofoliul Microgaming. Lider de necontestat în piață, compania și-a început povestea în anul 1994. De atunci și până acum au creat peste 850 de jocuri de cazinou unice și peste 1200 de variații. Experiența Microgaming își spune cuvântul și în segmentul cazinourilor mobile, ce numără peste 350 de jocuri, perfect optimizabile pentru orice mediu mobil. Este o companie extrem de flexibilă, cu un pas înaintea concurenței și întotdeauna receptivă la nevoile clienților de pretutindeni.

Caracteristicile și profilul acestui dezvoltator
Microgaming
Cazinouri Online Microgaming

Jocuri Microgaming la cazinouri de top

Slots

Sloturi și jocuri RNG

Exclusive

Ghid și criterii

Apps

Jocuri pe bani reali

Bonus

Analiza promoțiilor

Help

Întrebări și răspunsuri

Info

Detalii companie

În România, Microgaming a încheiat parteneriate cu cele mai bune cazinouri online, pentru a le oferi clienților cea mai bună experiență posibilă. În această recenzie vă vom dezvălui care sunt cele mai bune jocuri create de Microgaming și unde le puteți găsi! Vom analiza în detaliu jocuri de cărți, ruleta și mai ales sloturile companiei Microgaming și în urma acestei analize vă vom prezenta toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege de ce un cazinou Microgaming este un cazinou sigur. În urma testelor extensive la care am supus produsele și serviciile acestei companii, trebuie să mărturisim că am ramas impresionați de atenția manifestată de acești dezvoltatori față de cele mai mici detalii, de calitatea grafică absolut impecabilă și de o mecanică de plată mai mult decât corectă.

Cele mai bune cazinouri Microgaming în România

Cu o ofertă mai mult decât bogată, softul și jocurile Microgaming acoperă dorințele și celor mai exigenți clienți. Și pentru că diversitatea este un ingredient de bază al succesului, Microgaming și-a împărțit portofoliul între cele mai bune cazinouri online din România. Din acest mediu mai mult decât concurențial, Microgaming se detașează printr-o atentă optimizare a serviciilor, nișate către diferitele categorii de jucători. Când vine vorba de factorul financiar și de timpul petrecut în fața calculatorului, echipa noastră vă prezintă cele mai bune alegeri pe care le puteți face, pentru a vă bucura de o experiență imersivă în lumea IGaming.

Lista celor mai bune cazinouri Microgaming
Dezvoltatorul de software Microgaming
NetBet Bonus 2000 RON Joacă acum!
Winmasters Bonus 1500 RON Joacă acum!

În România, asocierea unei companii precum Microgaming cu două dintre cele mai bune cazinouri online nu este deloc întâmplătoare. Microgaming este extrem de selectivă în alegerea operatorilor potriviți și își oferă suita de jocuri clienților de pretutindeni în condiții de maximă siguranță. Aveți la dispoziție jocuri atent selecționate, ce vă sunt puse la dispoziție în cadrul platformei operatorilor Winmasters și NetBet. Veți putea juca, atât pe bani reali, cât și în modul demo, jocuri precum sloturi, jocuri de cărți și de masă. Microgaming a ales aceste două cazinouri pentru că sunt licențiate, operează în deplină siguranță, se încadrează în normele legale și sunt audiate periodic.

De ce sunt aceste site-uri sigure?

Este o întrebare la care ne face plăcere să răspundem. Pe site-ul ONJN – Oficiul Național al jocurilor de noroc – puteți verifica licența dobândită de către acești operatori, precum și activitatea legală în care se încadrează. Datorită celor mai puternice tehnologii ce vizează siguranța datelor personale, puteți depune bani în condiții de maximă securitate și puteți încărca documente personale fără teama de a fi victima unui furt de identitate. Regulile cazinoului și termenii și condițiile ce însoțesc vizita dumneavoastră în cazinou sunt afișate într-un mod perfect transparent, iar promovarea unui joc responsabil este preocuparea principală a acestor două cazinouri online.

Încrederea clienților în aceste cazinouri online se reflectă într-o serie de aspecte. În primul rând, întreaga colecție de jocuri este atent selecționată și organizată pe categorii, iar accesarea lor se face instantaneu. Platformele sunt extrem de fluide, iar informațiile esențiale sunt afișate la vedere. În urma testelor la care am supus softurile dezvoltate de Microgaming, am constatat cu plăcere că atât mecanica de plată, cât și calitatea grafică sunt de excepție, iar informațiile privind modul de joc sunt mai mult decât transparente.

Parteneriatul Microgaming cu operatori românești licențiați

Este greu să ne gândim la un cazinou reputabil fără să-l asociem cu suita de servicii oferite de Microgaming. Fiind pionier în domeniul dezvoltării softurilor de jocuri de noroc, are o experiență de piață ce datează din anul 1994, odată cu lansarea primului cazinou pe net. Microgaming a început să incheie parteneriate stabile cu operatori din toată lumea, solidificându-și poziția de lider de piață. În România, a încheiat parteneriate cu două cazinouri de top. Atât Winmasters, cât și NetBet pun la dispoziția clienților jocuri Microgaming, ușor accesibile din platforma online.

Creațiile acestui dezvoltator reprezintă un spectacol de lumini și sunete, iar strategia de bază a acestuia a fost mereu: Inovația. Misiunea Microgaming este de a redefini în permanență standardul industriei de IGaming, cu o atenție deosebită acordată celui mai important element: Dumneavoastră, clientul. Lucrând cu cele mai puternice tehnologii și cele mai noi limbaje de programare, jocurile Microgaming sunt create în .Net, C++, Java, Adobe Flash sau HTML5 – acesta fiind motivul pentru care sunt perfect optimizate pentru orice mediu – atât calculator, cât și tabletă sau telefon.

Bonusuri în cazinourile Microgaming

In cazinourile Microgaming, clientii au parte de o surpriza placuta: bonusuri si promotii special destinate pentru a-i fideliza. Din aceasta categorie, enumaram probabil cel mai indragit si popular bonus, cel de bun venit. În cazul operatorului licențiat NetBet, veți primi Mega Pachet Bonus la primele 3 depuneri, în limita a 2000 RON, si 300 de runde gratuite, sau 25 de rotiri gratuite, a căror câștig este limitat la 1000 RON – fără depunere. Dacă veți opta pentru pachetul bonus, în limita a 2000 RON, va trebui să rulați bonusul de 35 de ori, pentru a putea retrage câștigurile. În cazul celor 25 de rotiri gratuite, acestea au o valabilitate de 24 de ore din momentul acordării. Le puteti juca la o serie de sloturi precum Dracula, Twin Spin, Fruit Shop si Starburst.

Bonusuri la cele mai bune cazinouri Microgaming
NetBet Bonus2000 RON 25rotiri gratuite

1000 RON fără depunere
Bonus
Joacă acum!
Winmasters Bonus 1500 RON

BONUS
Bonus bun venit

Cod:
Joacă acum!

În ceea ce privește cazinoul Winmasters, bonusul de bun venit constă în 100% din prima depunere, limitată la 1500 RON. În alte cuvinte, dacă veți depune 1500 RON, cazinoul vă dublează această sumă. Suplimentar, contul dumneavoastră va fi creditat și cu 20 de rotiri gratuite, la slotul Riches of Ra. Vă puteți califica la această ofertă dacă veți depune minim 40 RON. Pentru a îndeplini condițiile asociate cu acest bonus, va fi nevoie să rulați de 30 de ori bonusul și depozitul. Spre exemplu, dacă ați depus 40 RON, veți primi încă 40 RON. Suma de 80 RON va trebui rulată de 30 de ori, în termen de 60 de zile. Condițiile ce însoțesc bonusurile din cazinourile Microgaming sunt extrem de flexibile, dar trebuie să precizăm că au caracter opțional.

Jocuri Microgaming – cele mai populare titluri

Jocuri Microgaming

Să descriem întreg portofoliul Microgaming ar însemna să vorbim despre peste 800 de jocuri unice și despre 1200 de variații. Jocurile de interes maxim din portofoliul lor au fost atent selectate și oferite pieței românești, în funcție de cerințele clienților. Tehnologia care a stat la baza dezvoltării acestor jocuri este cea mai performantă la ora actuală. Motivul pentru care jocurile sunt perfect accesabile din orice browser – atât calculator cât și dispozitive mobile – se datorează folosirii limbajului Java, Flash și HTML 5, atât pentru Windows și Mac, cât și pentru Ios sau Android. În urma procesului de creație, jocurile sunt atent testate și mecanismele de plată sunt perfect calibrate, pentru a vă oferi nu numai un joc corect pe mobil, ci și ocazia de a face bani.

Top sloturi online

Fie că vorbim de cele mai populare jocuri sau cele mai interactive creații, experiența oferită de Microgaming redefinește standardul tehnologic. Haideți să luam cazul sloturilor, jocuri de cazinou îndrăgite de toată lumea. Sloturile Microgaming sunt create să vă ofere un spectacol, să vă încânte simțurile și să garanteze un joc fluid. Culori vibrante, o atmosferă unică, grafică la standarde HD, rotiri gratuite, o explozie de simboluri Wild și Scatter și o ploaie de premii – toate fac deliciul jucătorilor. Știm că veți găsi foarte multe sloturi Microgaming, dar stați liniștit – le puteți juca și gratuit!

SloturiMicrogaming
SloturiMicrogaming

Încă o dovadă a faptului că Microgaming este dedicată nevoilor clienților săi este modul virtual de joc. În alte cuvinte, vă puteți bucura de jocul preferat, sau puteți învăța regulile unui joc nou, jucând în demo, fără bani reali și implicit, fără nici un risc. Rostul acestui mod de joc este de a înțelege cum se joacă, ce opțiuni aveți în timpul jocului și cum puteți construi pariuri sau schimba mizele de joc. Extrem de util, acest mod demo vă și ajută să vă creați o strategie câștigătoare, mai ales că Microgaming s-a remarcat prin dezvoltarea a peste 1200 de variații de jocuri.

Descoperă colecția Microgaming de jocuri
Jocuri clasice si creatii noiJoacă acum!

Sloturile Microgaming sunt printre cele mai populare jocuri de cazinou, datorită faptului că pun clientul în centrul acțiunii. Toate sloturile se remarcă printr-o calitate extraordinară, coloană sonoră de excepție și un procent teoretic de câștig foarte mare. Haideți să analizăm, de exemplu, slotul Immortal Romance. A fost lansat în 2011 și încă se numără printre cele mai apreciate jocuri. De ce? 243 de linii de plată, ceea ce se traduce în câștiguri dese. Desigur, are și o poveste în spate, dar cu toții suntem mai interesați să facem bani. Aveți șanse foarte mari, pentru că acest slot Microgaming are un RTP de peste 96%.

Câștigi pe 243 linii de plată
Slot de milioane

243 de linii de plată și mize flexibile îți deschid calea către 2.4 milioane de RON. Slotul este dinamic, interesant și presărat pe alocuri cu efecte speciale. Simboluri Wild, rotiri gratuite și multiplicatori te așteaptă, într-o explozie de premii. Simbolul Thunderstruck îți aduce cea mai mare plată, atunci când reușești o combinație de elemente și anume un payout de 1000 de fise. În același timp, acest simbol are și funcție de Wild, adică poate să înlocuiască oricare alt simbol, în afară scatterului și plătește dublul câștigului rezultat. Următoarele simboluri cu un payout semnificativ sunt Zeii Odin și Thor, care la o combinație de 5 elemente îți aduc câștiguri de până la 500 de monede.

Joacă BattleStar Galactica slot, o creație Microgaming
Slot cu 3 moduri speciale

Dacă nu v-a plăcut serialul, o să iubiți slotul! BattleStar Galactica este o creație Microgaming ce ascunde 3 moduri fascinante de joc, rotiri gratuite și multiplicatori, ce te vor ajuta în lupta cu Cyclonii. Jocul posedă o varietate de caracteristici interesante și include un simbol Wild, un joc Extra Wild, un joc scatter, jocul bonus Ion Storm, jocul bonus Jump și runda bonus gratuită. Caracteristica Extra Wild este disponibilă numai în modul Fight, în care până la cinci simboluri se pot transforma aleatoriu într-un simbol Wild.

Știm că informația poate fi, uneori, copleșitoare, de aceea aveți posibilitatea să încercați aceste două jocuri gratis, chiar aici! Nu este nevoie să jucați pe bani reali, deocamdată, pentru că acest mod demo are rolul de a vă familiariza cu mecanica de plată, cu experiența jocului și cu dinamismul acestuia. Veți înțelege cum se pariază, cât plătesc simbolurile, cum se declanșează multiplicatorii și rundele gratuite. Aceste sloturi implică 243 de linii de plată și câștiguri de peste 2 milioane de RON – încercați-le acum! Descoperiți-le secretele și veți fi pregătiți să luați acasă câștigul cel mare, în momentul când veți juca pe bani reali.

Încercați gratuit aici versiunea demo a jocului Immortal Romance
Immortal Romance este o creație Microgaming
Immortal Romance este o creație Microgaming
Immortal Romance!

Câștigi peste 72.000 RON pariind pe 243 linii de plată!

2000 RON Bonus de bun venit

Joacă acum!

Sloturi Microgaming cu jackpoturi

Sloturile Microgaming, cu jackpoturi progresive, au unele dintre cele mai mari premii puse la bătaie. Sloturile sunt dinamice, au o arhitectură foarte bine pusă la punct și ascund foarte multe surprize. Probabil vă așteptați la un slot ce vă premiază în funcție de simbolurile afișate pe coloane, o serie de multiplicatori și învârtiri gratuite. Vrem să vă spunem că vă așteaptă mult mai mult. Nu unul, ci patru jackpoturi progresive vă stau la dispoziție și trebuie să știți că acest slot este “vinovat” de unul dintre cele mai mari câștiguri înregistrate în istoria Microgaming: peste 6 milioane de euro, acordați unui jucător din Grecia. Cu toate că mizele sunt permisive și le puteți regla în funcîie de bugetul dumneavoastră, ar fi indicat să jucați pe miza maximă, pentru a putea câștiga jackpotul de milioane. Slotul Mega Moolah este unul dintre unul dintre cele mai bune exemple de jocuri Microming care a fidelizat sute de jucători și a fabricat zeci de milionari.

Jocurile sunt amuzante și merită jucate chiar dacă nu ar avea aceste jackpoturi colosale. Sunt extrem de bine optimizate și pot fi accesate cu ușurință chiar și de pe dispozitivele mobile. Microgaming a creat aceste sloturi având clientul în minte, iar experiența jucătorului este mai mult decât imersivă. Vă puteți delecta cu explozia de sunete și culori, iar cascada de elemente speciale, din categoria simbolurilor Wild și Scater vă vor ajuta, cu siguranță, să câștigați o sumă frumoasă de bani! Pentru ca Microgaming este o companie care inovează în permanență, titluri noi vor fi lansate întotdeauna. Le veți găsi în cazinourile recomandate NetBet și Winmasters.

Jocuri de masă si de cărți

Microgaming nu putea rata ocazia de a oferi jucătorilor o întreagă colecție de jocuri de masă și de cărți și vă propune o privire de ansamblu a acestora, ca să știți la ce vă puteți aștepta. Spre exemplu, în cadrul operatorului Winmasters, din categoria jocurilor de masă – ruleta, veți găsi 4 variații de ruleta: French Roulette American Roulette, European Roulette Gold și Multi-Wheel Roulette. Jocurile de cărți și nemuritorul blackjack – în această categorie veți observa 5 jocuri RNG de blackjack: Premier Blackjack, Vegas Strip, Classic Blacjack, Atlantic City Blackjack și Double Exposure. Mai tineți minte, v-am povestit despre variația numită Double Exposure – vă oferă un avantaj incredibil, pentru că vedeți în permanență ce cărți are dealerul! Aveți un video poker numit All Aces Poker – destul de interesant și chiar și un joc de Baccarat, pe mize mari – adresat celor cu buzunare adânci!

Jucați blackjack, ruleta și poker de la Microgaming

Cazinouri mobile

Cu ajutorul optimizării și al tehnologiei inovatoare, cazinoul mobil Microgaming poate fi accesat cu ușurință, de pe orice dispozitiv mobil – telefon sau tabletă. Puteți să deschideți cazinoul online direct din browser și puteți lua jocul preferat cu dumneavoastră. Operatorul Winmasters nu are o aplicație descărcabilă, dar în cazinoul mobil aveți la dispoziție o colecție mai mult decât generoasă de jocuri. De pe telefon nu puteși selecta furnizorii de soft, așa cum o puteți face de pe site, dar cel puțin veți găsi blackjack creat de Microgaming – cel mai popular joc de cărti al tuturor timpurilor. Puteți descărca aplicația NetBet pentru Ios și Android și veți avea accest în cazinoul Microgaming, unde titluri noi vor fi lansate, special pentru amatorii cazinoului mobil.

Cel mai bun cazinou mobil pentru jocuri Microgaming pe bani reali
Cel mai bun cazinou mobil pentru jocuri Microgaming pe bani reali
Vă jucați și câștigați cu Microgaming pe mobil
qr code netbet AppStore Play Store
NetBet Casino
12sloturi

Din perspectiva compatibilității, Microgaming au făcut o treabă strălucită. Am testat cazinoul mobil atât de pe tabletă, cât și telefon smart, cu Android, iOS sau Windows. Am constatat cu plăcere că jocurile se încarcă rapid, platforma este foarte responsivă, iar calitatea audio-video nu face excepție. Mecanica și dinamica jocurilor nu suferă modificări. Arhitectura cazinoului mobil Microgaming îi permite o portabilitate fără margini, iar dumneavoastră vă puteți bucura oriunde și oricând de jocurile preferate. Ar fi interesant să câștigați un jackpot de milioane, în timp ce stați la coadă în supermarket, nu?

Procentul teoretic de returnare la jucător

Jocuri de la Microgaming cu RTP mare
  • Joacă Wild Orient de la Microgaming1/4 Wild Orient Slot Un slot dinamic, cu peste 240 de linii de plată și un RTP de 97.49%. Simbolul Wild în joc este sigla jocului și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția scatter-ului. Simbolul de elefant este scatter. Toate câștigurile cu scatter sunt înmulțite cu pariul total pariat. Dacă nimeriți 3 sau mai multe, veți primi 15 rotiri gratuite. Caracteristica poate fi re-declanșată cu multiplicator x 3.
  • Joacă Mark of Medusa în cazinourile recomandate2/4 Mark of Medusa Slot Simboluri Wild declanșează până la 25 de învârtiri gratuite. Deși știm cu toții că întreaga poveste este doar o legendă și o imaginație antică, Pegasus este de ajutor, deoarece acționează ca un simbol scatter. Atunci când mai mult de doi cai apar în orice parte a ecranului, jucătorul primește un premiu. Trei cai Pegasus deschid o cale de a elibera rotiri cu premii generoase.
  • Tomb Rider slot este creat de Microgaming3/4 Tomb Raider SlotCreat după celebrul film, slotul prezintă 15 linii de plată și câștiguri mari. Avantajul casei este foarte mic.Logo-ul Tomb Raider este cartea, simbolul Lara Croft este scatter, iar simbolul Idol este Bonus. Când pe role apar 3 sau mai multe simboluri Lara Croft, se acordă 10 rotiri gratuite. Toate victoriile în această rundă sunt triple. Rotirile gratuite pot fi re-declanșate.
  • Joacă Avalon 2 în cazinoul Microgaming recomandat4/4 Avalon 2243 de linii de plată și un RTP de 97%. Multe moduri de joc și câștiguri de maxim 480.000 RON. Având tema legendei arthuriene, jocul are scatterul sub forma Doamnei Lacului. Atunci când există 3, 4 sau 5 simboluri Lady of the Lake, așezate pe role, funcția Free Spin este declanșată. Jucătorilor li se acordă 12 rotiri gratuite cu opțiunea de multiplicatori de până la 7 x.

RTP-ul este un indicator foarte important, în ceea ce privește sloturile. În cazul Microgaming, RTP-ul, sau procentul teoretic de returnare la jucător, este un criteriu care vă ajută să identificați cele mai profitabile jocuri. Ca și idee de bază, un RTP mare înseamnă câștiguri dese. Strategia Microgaming nu se concentrează numai în crearea unor jocuri cu procent teoretic de returnare la jucător mare, ci și a unei mecanici de plată ce face posibil jocul pe 243 de linii. Pentru o experiență de neuitat, vă recomandăm să jucați sloturi – sș alte jocuri – ce au un RTP cuprins între 90 – 95%. Spre exemplu, slotul numit Avalon 2, prezintă o serie de caracteristici foarte interesante. Pe lângă mize de pariere flexibile, funcții unice – cum ar fi autoplay și quick spin – prezintă 243 de linii de plată, cu un RTP uriaș: 97.00%! Asemănător este și cazul slotului Microgaming numit: Wild Orient. Pe lângă învârtiri gratuite și premii generoase, aveți la dispoziție peste 240 de linii de plată și un RTP de peste 97%. Pe masură ce RTP-ul este mai mare, avantajul casei este mai mic. Dacă veți alege sloturi cu procent teoretic de returnare la jucător cât mai mare, veți fi avantajat, deci veți câștiga mai des.

Alți furnizori de soft în cazinourile Microgaming

Diversitatea și o piață concurențială funcționează întotdeauna în avantajul clientului. În cazinourile românești, alături de Microgaming, jucătorii vor remarca sloturi, jocuri de cărți și de masă create de Novoline, EGT, Playtech, Netent sau Synot Casino Online. Toate merită încercate, pentru că fiecare companie are o viziune unică și aduce elemente în plus. Spre exemplu, sloturile companiei EGT se remarcă prin prezența a 4 jackpoturi progresive, organizate pe nivele individuale, declanșate aleator. Playtech pune la dispoziția clienților un numar impresionant de jocuri de cărți și de masă. NetEnt are printre cele mai fascinante creații, în materie de sloturi – un adevărat spectacol, însoțit de o explozie de premii. Novoline se remarcă atât prin jocuri de masă, cât și sloturi cu funcții speciale și jackpoturi progresive. Furnizorul IsoftBet ne aduce cele mai distractive jocuri, însoțite de cele mai mari RT-uri.

Dezvoltatori de soft pentru cazino

Mai mult despre Microgaming

Microgaming este o companie licențiată în Uk, de către Comisia de Jocuri de Noroc, operând sub numărul de licență 39073. Este puternic implicată în promovarea unui joc responsabil, iar misiunea acesteia este de a asigura servicii corecte de divertisment, în segmentul Igaming. Creațiile Microgaming se remarcă printr-o grafică de excepție și o mecanică de plată atent dezvoltată. Activitatea companiei Microgaming este însoțită de o serie de premii prestigioase, dobândite în urma excelenței de care au dat dovadă, punând experiența jucătorului pe primul loc. Jocurile Microgaming le veți întâlni numai la operatori siguri și corecți, pe care îi puteți vedea în lista noastră dedicată, Casino Online România – operatori noi.

Sediul principal Microgaming din Isle of Man
  • Microgaming
  • AdresaSixty Two, Circular Road, Douglas, Isle of Man, IM1 1AE
  • Telefon+44 (0)1624 727777
  • Emailhello@microgaming.co.uk

FAQ

La ce cazinouri din RO pot să joc sloturi Microgaming?

În România, operatorii Winmasters și Netbet oferă atât sloturi video, cât și jocuri de cărți și de masă de la furnizorul Microgaming.

De ce nu pot să joc în demo?

Opțiunea de joc virtual rămâne la latitudinea operatorului. În cazinourile recomandate, NetBet vă pune la dispoziție modul demo de joc, pe care îl puteți accesa până să vă logați în cont.

Jocurile Microgaming sunt compatibile cu tableta mea?

Tehnologie de optimizare a softurilor Microgaming permite accesul în cazinoul mobil, unde veți putea juca sloturile preferate, ruleta sau blackjack, indiferent de sistemul de operare.

De ce sunt sloturile Microgaming așa populare?

Datorită mecanicii de plată absolut corecte, datorită calității grafice impecabile și a unei experiențe imersive. Jocurile și în principal, sloturile Microgaming, prezintă RTP-uri de peste 97%, ceea ce garantează câștiguri dese și vă pune în avantaj!

Alte subiecte interesante despre cazinouri online