Blood Suckers – o experiență intensă cu 98% șanse de câștig

Blood Suckers, creația NetEnt, nu este nici pe departe un slot drăgălaș cu vampiri îndrăgostiți și creaturi nocturne haioase, no way!!! Acesta este jocul care, ori îți aduce coșmaruri pentru o vreme îndelungată, ori îți îndeplinește un vis frumos și îți rotunjește bugetul considerabil. Jocul este foarte cunoscut printre iubitorii de sloturi, deoarece are un RTP de 98%, adică îți va aduce un total de 98% din balanța ta, la un moment dat, motiv pentru care nu este niciodată inclus în oferta bonus.

Blood Suckers exclusiv la Unibet
1000 RON Casino BonusJoacă Blood Suckers online la Unibet și profită de bonusul de bun venit!!
*

NetEnt sunt pionieri în industria jocurilor de noroc și sunt foarte renumiți pentru sloturile lor, care excelează prin grafică și creativitate. Blood Suckers nu aduce cu nimic mai puțin decât ne-au obișnuit geniile de le NetEnt și se ridică la înălțimea reputației. Jocul are 5 role și 25 de linii de plată, iar toate elementele sunt legate de înfricoșătoarea tematică.

Joacă gratis la Blood Suckers

Dacă nu îți este cunoscut acest slot, îți recomandăm să îl încerci în varianta gratis, de mai jos. Nu pierzi absolut nimic, nu îți trebuie nici cont de jucător și nici să faci vreo depunere. Din contra, îți garantăm distracție maximă și în plus te vei obișnui și cu toate elementele jocului. Efectele sonore, muzica din fundal și elementele dinamice ale jocului îți vor face pielea de găină, garantat! Poți reîncărca balanța virtuală ori de câte ori este nevoie, până înveți toate regulile jocului, nimic nu te poate opri!

Bloodsuckers slot

Te-a prins jocul? Dacă esti fanul filmelor de groază este imposibil sa nu îți placă! Simbolurile sunt înspăimântătoare, sângele tronează, muzica din fundal este intensă și să nu mai vorbim despre țipatul demonic al miresei – simbolul scatter, ciocane și sulițe însângerate, vampiri odiosi, victime neputincioase, rotiri gratuite și bonusuri generoase, toate într-un singur loc.

Să înțelegem jocul!

Simbolul Scatter – mireasa vampir – nu numai că o să-ți dea frisoane pe șira spinării, dar dacă reușești 3 simboluri, oriunde situate pe role, obții 10 rotiri gratuite. Avem mai multe vești bune despre mireasa necruțătoare: toate combinațiile câștigătoare din timpul rotirilor gratuite se plătesc multiplicate de 3 ori și în cazul în care mai reușești încă 3 simboluri Scatter, în timpul rotirilor gratuite, obții alte 10 de rotiri gratuite, iar dacă te-a lovit norocul cu 5 simboluri Wild în rundele gratuite, poți avea un multiplicator de până la 900. Cum să nu iubești o așa urâțenie aducătoare de noroc?! Un alt simbol valoros în acest joc este Joker-ul – fata mușcata de gât de un vampir nemilos – brrrrr, încă mai aud sunetul mușcăturii! Joker-ul înlocuiește oricare alt simbol, în afara scatterului și al bonusului, permițând combinații câștigătoare valoroase.

Runda bonus este ce vrei, te asigur! 3 simboluri bonus alaturate, de la stânga la dreapta, te duc într-o cameră antică cu 12 sicrie. Scopul acestei runde este sa deschizi sicriele si să omori vampirii. Pentru fiecare vampir omorât primești un premiu, maximum fiind de 200 de ori valoarea pariului. Runda bonus se sfârșește atunci când deschizi primul sicriu gol și te reîntoarce la jocul de baza. Deși premiile acestei runde nu sunt enorme (depinde și de valoarea pariului făcut), ea apare foarte des și niciodată nu ieți din această rundă cu mâinile goale.Un slot asemanator, plin de elemente înspăimântătoare, multe premii și jocuri bonus este și slotul Ooh Aah Dracula, pe care îl recomandam cu toată încrederea.

Vânătoare de vampiri la Unibet România

Datorită RTP-ului uriaș, slotul Blood Suckers nu este prea iubit de câtre operatorii online, însă este un joc iubit și căutat, care a fidelizat mii de jucatori. La noi în România, puteți încerca acest slot numai la Unibet, un operator fiabil, cu mulți ani de experiență, care pune clientul înainte de toate. Operatorul oferă un mediu de distracție profesional si securizat, unde alături de bonusul de 1000 RON de bun-venit, te poți juca în voie, atât în modul gratis, cât și cu bani reali. Alegerea este numai a ta! Succes!

1000 RON Bonus*Pentru toți jucătorii noi, numai la Unibet!