Carduri de credit – cel mai bun mijloc de plată online

Fără îndoială cardurile de credit sunt unele dintre cele mai folosite metode de plată în lume. Acestea permit să efectuați plăți online, la magazin sau restaurant, într-un mod foarte rapid, comod și sigur. Miliarde de oameni din toată lumea folosesc zilnic serviciile asigurate de companii precum Visa sau Mastercard. Există și alte companii care oferă plăți pe bază de card dar aceste branduri s-au dovedit în timp ca fiind cele mai de încredere. În România, folosind această modalitate de plată, putem juca la cazinou online și în același timp putem beneficia de toate avantajele oferite de operatorii online. Iată cele mai bune cazinouri care oferă bonusuri și promoții accesibile prin depuneri, efectuate folosind cărți de credit.

Cele mai bune cazinouri din România care acceptă carduri de credit
Cel mai bun casinoEvaluare:
Plăți sigure cu credit card
Bonus de bun venit1000 RONJoacă acum!
Cele mai bune cazinouri:Nu percep taxeDepunere minimă de valoare scăzutăLimită de retragere mare
Beneficii suplimentare:Sloturi variabileMulte jocuri cu Jackpot
*T&C se aplică la fiecare ofertă. Faceți click pe “Joacă acum” pentru mai multe detalii. Interzis minorilor sub 18 ani!

Scopul acestui articol este să vă ofere informații de bază, legate de transferurile bancare efectuate cu aceste carduri. Veți ști ce taxe o să fie nevoie să plătiți, care sunt avantajele și dezavantajele și bineînțeles cea mai importantă întrebare pentru un parior online – ce bonusuri și oferte poate primi. O să vorbim despre siguranța plăților efectuate online și cum companiile care emit aceste carduri ne protejează datele personale și financiare. După ce citiți această recenzie veți cunoaște toate detaliile atunci când alegeți un cazinou online și decideți să depuneți bani pentru joc.

Plăți cu carduri de credit – detalii

Chiar dacă aproape toți folosim această metodă de plată sunt multe detalii pe care nu le știm și este important să fim informați atunci când lucrăm cu datele noastre personale și financiare, mai ales în mediul online. Ce este un credit card? Cardul de credit reprezintă un credit luat de la bancă care trebuie rambursat după o anumită perioadă, iar suma care o folosim este supusă unor taxe și dobânzi. Trebuie să vă cunoașteți foarte bine posibilitățile să returnați suma cheltuită ca să nu aveți momente neplăcute. Banii folosiți, de obicei trebuie rambursați în perioada de o lună, cu o dobândă mică pe suma folosită. Există anumite instituții financiare care vă oferă o perioadă gratuită când puteți rambursa suma folosită, fără să plătiți nici o dobândă. Fiți foarte atenți, această ofertă este valabilă numai în cazul în care efectuați plăți online cu cardul de credit! Dacă doriți să scoateți această sumă în numerar este foarte posibil să nu puteți beneficia de această ofertă, fără dobândă.

Există taxe?

Fiind cea mai utilizată metodă de plată online, cazinourile pe net nu percep taxe pentru depunere sau retragere. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont că băncile care emit carduri Visa sau Mastercard percep anumite comisioane, în cazul în care cu acestea se fac tranzacții financiare. Aceste comisioane, de regulă, sunt foarte mici și sunt specifice la fiecare instituție financiară sau bancară care emite carduri de genul acesta. Obligatoriu, verificați Termenii și Condițiile care sunt semnate de dumneavoastră la emiterea cardului, ca să fiți la curent cu taxele pe care o să le plătiți pentru fiecare transfer de fonduri.

Informații importante pentru utilizatorii de carduri de credit

Dacă sunteți deținatorul unui card de credit, Visa sau Mastercard, înseamnă că sunteți norocos, deoarece aceste două companii sunt acceptate de toate cazinourile, nu numai în România. În cazul în care aveți un alt card de credit, cu care doriți să depuneți pentru jocuri de noroc, trebuie, în prima fază, să verificați dacă operatorul respectiv acceptă această companie. Un alt detaliu foarte important și care trebuie luat în considerare este timpul de depunere și retragere. Dacă decideți să depuneți bani online, folosind card de credit veți putea face acest lucru extrem de repede, iar banii o să fie transferați aproape imediat în contul dumneavoastră de jucător. Când vine vorbă de retrageri lucrurile nu stau chiar așa. Orice retragere necesită un timp de procesare. Această procesare constă în verificarea identității dumneavoastră și cazinoul va cere anumite acte și informații suplimentare, care să dovedească că sunteți deținătorul contului. O retragere poate dura până la 10 zile lucrătoare, dar de obicei cazinourile online procesează informațiile într-o perioadă mai scurtă.

Cazinou recomandat2000 RON Bonus Joacă acum!
Card de credit – Avantaje și Dezavantaje
 • Avantaje mari
 • Depuneri rapide
 • Suport clienți impecabil
 • Foarte confortabil
 • Avantaje mici
 • Limite de depunere și retragere variabile
 • Dezavantaje mari
 • Buget greu de controlat
 • Informațiile despre cont sunt expuse
 • Dezavantaje mici
 • Retragerile durează între 6-10 zile

În concluzie, depunerea este instantanee dar retragerea poate dura aproximativ o săptămâna, în funcție de cât de repede o să trimiteți actele, pe care cazinoul vi le cere. Un alt aspect, foarte important, este legat de limita minimă și maximă de depunere sau retragere. Când vine vorba de carduri de credit cazinourile online oferă limite foarte mari. Limita minimă de depunere variază de la 20 RON până la 50 RON iar cea maximă poate ajunge până la 100 000 RON sau chiar poate nici să nu existe. Acest lucru este specific la fiecare cazinou și trebuie să fie verificat în parte. Imediat ce accesați contul dumneavoastră de jucător și alegeți metoda de depunere cu card de credit, va fi afișată suma minimă admisă de cazinou, respectiv și cea maxima. Totul depinde de bugetul dumneavoastră alocat pentru joc. Țineți cont foarte atent la banii pe care îi cheltuiți, deoarece este posibil să depășiți suma alocată pentru joc foarte repede și acest lucru o să vă creeze neplăceri. Jucați responsabil și țineți-vă banii sub control!

Bonusuri pentru utilizătorii de carduri de credit

Cazinourile online au costuri mult mai scăzute decât cele clasice și de aceea, își pot permite să atragă jucători, prin oferte generoase și bonusuri de bun-venit. Bonusul la prima depunere este un tric de marketing, foarte des folosit de operatorii de jocuri de noroc pe net. De obicei, oferta este 100% la prima sumă depusă până la o anumită valoare. Depunerile efectuate cu anumite metode de plată nu sunt întotdeauna eligibile pentru bonus. Dacă folosiți credit card, Visa sau Mastercard, nu ar trebui să vă faceți probleme, deoarece cazinourile acceptă această metodă de plată ca eligibilă pentru bonus de bun-venit. Un alt avantaj este oferit de compania care va emis cardul. Periodic companiile organizează promoții care includ puncte. Cu cât folosiți mai mult cardul de credit, beneficiați de puncte de loialitate, care pot fi folosite în diferite moduri. Fiți la curent cu promoțiile cardului dumneavoastră, ca să vă folosiți și de acest avantaj.

Informații despre siguranța plăților

Mai presus de orice este siguranța noastră online! Deja ne-am obișnuit să facem totul pe net – să cumpărăm online, să trimitem bani, să facem schimb valutar ect. Toate aceste operațiuni necesită furnizarea unor informații personale – nume, adresă, cont bancar, date de pe buletin. Atunci când completăm formulare pe site, cu aceste informații, trebuie să fim absolut siguri că aceste date nu vor fi folosite de persoane terțe în mod fraudulos. Cazinourile online sunt supuse unor verificări foarte atente și riguroase. Ca să funcționeze un cazinou online legal trebuie să treacă mai multe teste, ca să obțină licență. Licențele în România se emit de către Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Această instituție verifică operatorii pe net și după ce aceștia trec toate testele, primesc certificat de funcționare legală. Această licență garantează siguranța site-ului de jocuri de noroc online, precum și corectitudinea jocurilor.

Serviciul suport cliențiUn avantaj extrem de mare pe care îl aveți atunci când folosiți cardul de credit Visa sau Mastercard este serviciul clienți impecabil. Este aproape exclus ca cineva să reușească să vă fure banii sau informațiile personale, dar în cazul în care acest lucru se întâmplă, serviciul suport clienți o să vă ajute imediat. Obligația dumneavoastră este să urmăriți toate plățile efectuate cu cardul de credit și în cazul în care aveți nelămuriri, puteți lua legătura imediat cu banca care a emis cardul și aceasta este obligată să cerceteze cazul. În cazul în care se dovedește că cineva a reușit să vă fure bani din cont aveți dreptul să cereți această sumă să vă fie restituită.

Carduri de debit sau creditCardurile de credit vă oferă comoditate și vă ajuta să vă îmbunătățiți stilul de viață. Acestea sunt foarte ușor de folosit și orice tranzacție este aproape instantanee. Operațiunile sunt sigure și rapide iar acest lucru este foarte important în viața noastră de zi cu zi. Ne putem baza pe operațiuni securizate și extrem de simplu de folosit, indiferent dacă facem plăți online sau la magazin. Urmăriți cu atenție plățile pe care le faceți, deoarece, foarte ușor puteți intra în datorii pe care greu o să le recuperați.

Potential de frauda la cardurile de creditChiar dacă aceste carduri sunt ultra securizate, întotdeauna vor exista persoane care o să încerce să profite de fondurile dumneavoastră. În afară de acest lucru, cardurile pot fi foarte ușor pierdute. Dacă vă pierdeți cardul de credit imediat trebuie să sunați la institituția financiară care l-a emis și să cereți să fie blocat și acesta să vă fie înlocuit. Cardul de credit este un lucru personal și trebuie folosit numai de dumneavoastră. Nu lăsați niciodată alte persoane să se folosească de cardul dumneavoastră de credit. Acest lucru poate să vă coste scump.

Pot să folosesc această metodă de plată la fiecare cazinou?

Partea bună este că această metodă de plată este cea mai potrivită atunci când doriți să faceți depunere la cazinou. Operatorul nu percepe taxe suplimentare, tranzacțiile sunt foarte rapide, durează numai câteva minute, iar plățile sunt extrem de sigure. Când depuneți cu card de credit veți fi transferat către o altă pagină, ultra securizată, unde trebuie să introduceți numărul cardului și codul secret. Imediat după aceea, tranzacția va avea loc. Este simplu, comod, sigur și primiți și bonusuri la depunere. Visa și Mastercard sunt cele mai folosite metode de plată la cazinou și sunt acceptate de toți operatorii care se respectă.

Limite de depunere și retragere la cazinouri online cu carduri de credit

Dacă alegeți să folosiți card de credit, o să beneficiați și de cele mai variabile limite de depunere sau retragere. Puteți găsi cazinouri care acceptă depunere minimă, de doar 20 RON și această sumă este eligibilă pentru bonus. Depunerea maximă poate să ajungă și la 50 000 RON sau chiar mai mult. Retragerile, la fel, au limite foarte mari, începând de la 40 RON. Unii operatorii nici nu au limită maximă de retragere. Puteți retrage oricât. După cum am menționat mai sus, depunerile sunt instantanee dar dacă doriți să retrageți trebuie să așteptați câteva zile. Toate acestea se fac numai pentru siguranța dumneavoastră. Alegeți numai site-uri licențiate de ONJN, deoarece numai așa puteți avea încredere că toate informațiile care le furnizați către operator o să fie folosite corect și responsabil.

Bonusuri valabile cu carduri de credit
 • Plăți rapide
 • Limite variabile
 • Siguranță maximă
EcograiTechLabsLicență:licență nr:L1160657W000330

Unibet este cazinoul numărul 1 de pe lista noastră din mai multe motive. Acest operator face parte din grupul Kindred, care este o companie ce oferă servicii de gambling pe plan mondial. Unibet Casino are o gamă foarte variabilă de jocuri, de la mai mulți furnizori de soft, și o platformă sigură și prietenoasă. Depunerile se fac extrem de simplu, iar folosind un credit card Visa sau Mastercard puteți intra în joc imediat, cu o sumă dublă, folosind oferta operatorului. Accesați secțiunea “Depozit” și alegeți Card de debit/credit. Suma minimă pe care o puteți depune este de 25 RON iar cea maxima de 50 000 RON. Introduceți toate informațiile necesare și puteți începe să pariați.

Plăți cu card de credit pe mobil

Ne-am obișnuit să facem totul de pe telefonul smart. Acum avem și cazinou în buzunar. Platformele mobile ale operatorilor de jocuri de noroc pe net sunt perfect adaptate la ecranele mai mici așa că acțiunea poate continua, chiar dacă nu sunteți acasă. Dacă ați decis să depuneți, folosind aplicația mobilă, atunci cea mai simplă variantă de plată ar fi cardul de credit. Fără frică, vă puteți folosi de această opțiune deoarece platformele mobile sunt la fel de sigure precum și cele de pe desktop. Limitele sunt identice, cazinoul nu percepe taxe iar bonusurile sunt valabile. Nu mai sunteți condiționat să stați acasă, în fața calculatorului. Toate acestea sunt accesibile de oriunde.

Informații despre companie

Cele mai folosite tipuri de carduri bancare acceptate în întreaga lume și utilizate sunt Visa și Mastercard. Cardul Visa a apărut în anul 1950 și a fost primul card oferit publicului. A fost dezvoltat de Bank of America. Compania foarte repede și-a câștigat fani și a intrat în circuitul financiar. Aproape 100 de miliarde sunt procesate pe an prin cardurile Visa. Peste 1 miliard de oameni folosesc aceste servicii financiare. Mastercard a aparut aproximativ 10 ani după Visa și a fost lansat de mai multe bănci din California. În prezent, aproape nu există cazinou care să nu accepte măcar una dintre aceste două metode de plată. Ambele sunt atât de răspândite și folosite încât merg peste tot împreună. Aceste două metode de plată și-au câștigat încrederea în timp și se pare că în curând nu va apărea o alternativă, care să preia locul întâi, în domeniul tranzacțiilor online.

Companie
Valoare: $195 miliarde $110 miliarde
Angajați: 11,300+ 10,000+
Număr de carduri folosite: 2.1 miliarde 1.2 miliarde
Număr de țări: 200+ 200+
Număr de comercianți: 37 milioane 37 milioane
Număr de ATM-uri: 2 milioane + 1 milion +
Birou central: Foster City, California New York, New York
Listat la bursă: NYSE NYSE
Tranzacții pe an: 6.5 trilioane $ 3.6 trilioane $

Instituțiile financiare oferă și alte carduri bancare dar acestea sunt mai rar acceptate de cazinourile online. În ultima perioadă se observă o altă tendință printre rândurile jucătorilor la cazinou online. Din ce în ce mai mulți preferă să efectueze plăți cu card preplatit de tip Paysafecard. Această metodă permite mai bine să vă controlați bugetul alocat pentru joc și vă garantează anonimitate maximă. O altă metodă care urmează să intre pe piața din România este plata efectuată prin telefon. Momentan cazinourile nu acceptă această depunere dar în cel mai scurt timp se vor adapta la cerințele clienților săi.

De ce să alegem plăți cu carduri de credit?

Unii oameni consideră cardurile de credit “ceva rău”, alții preferă să folosească carduri de debit. Să aveți un card de credit și să-l țineți ascuns în seif este ceva greșit, dar și orice plată iresponsabilă făcută cu acesta vă poate crea probleme. Să aveți și să folosiți un card credit are și avantaje și dezavantaje care depind de obiceiurile dumneavoastră financiare. Cardul de credit este o modalitate de plată foarte comodă, nu este nevoie să aveți bani în numerar și acest lucru este foarte important. Acest card aduce și liniște deoarece să aveți mulți bani în numerar este riscant. Dacă cineva vă fură cardul trebuie să sunați la bancă și acesta va fi blocat imediat. Nu veți pierde nimic. Când faceți cumpărături pe net, cardul de credit vă protejează de vânzători incorecți. Dacă produsul cumpărat este defect sau nu corespunde cu așteptările dumneavoastră, vânzătorul este obligat să vă dea banii înapoi. În același timp, puteți urmări foarte exact cheltuielile efectuate în cursul lunii, deoarece veți primi extrase detaliate, de la bancă. O să stiți exact unde ați cheltuit fiecare bănuț. În concluzie, avantajele să folosiți un card de credit sunt multe, iar siguranța nu se pune la îndoială.