Thunderstruck II – un slot cu mituri nordice și bonusuri noi

Thunderstruck II din 2010 este varianta îmbunătățită a predecesorului sau, grafica, sunetul, simbolurile și să nu uităm bonusurile, vin în variante mult mai performante și mult mai generoase. Din momentul în care acest joc a fost lansat pe piață, a reușit și a fidelizat zeci de mii de jucători, într-un timp record. Microgaming s-a ridicat înca o dată la înalțimea reputației sale și a dezvoltat unul dintre cele mai bune sloturi, cu un graphic și design impresionabil, inspirate din mitologia Nordică.

Joacă Thunderstruck II la Winmasters România
1000 RON Cazino BonusPentru toți jucătorii noi veniți la Winmasters România!
*

Thunderstruck II este un slot pe 5 role și cu 243 șanse de câștig. Simbolurile zeiilor nordici sunt cele centrale, urmate de simbolurile cărților, cu valoare de la 9 la As. Combinațiile câștigătoare a simbolurilor scandinavice plătesc cel mai bine, indiferent pe ce poziție aterizează. Câștigul maxim la acest joc este de 2.4 milioane de monede, iar valoarea monedei depinde de valoarea pariului făcut: 0,01 minimum si 0,05 maximum (maximum este echivalentul la 15 euro).

Încearcă jocul gratis

Nu recomandăm să încerci un joc nou pe bani reali, niciodată! Mai înainte trebuie să vezi ce îți oferă acel joc, care sunt mizele de pariere disponibile, care sunt câștigurile aferente, dacă ai bonusuri și rotiri gratuite generate în timpul jocului și în primul rand, trebuie să determini dacă acel joc îți place sau nu. Nu toți operatorii români ne oferă modul gratuit de joacă, fără să fii nevoit să deții un cont de jucător la ei pe site și chiar dacă se poate, in general, jocul în versiunea demo este limitat la o anumită perioadă de timp. Asta este principala cauză pentru care ti-am pregătit jocul în versiunea gratis de mai jos. Poți juca în voie, atât timp cât vrei! Nu ai nevoie nici de cont de jucător și nici nu este nevoie să faci vreun depozit. Succes!

Joacă aici gratis

Categoric, această variantă este de mii de ori mai bună, decât înaintașul său! 243 de poziții câștigătoare, comparativ cu 9 linii de plată, caracteristica Wildstorm și plus alte 4 tipuri de bonusuri diferite, comparativ cu doar 10 rotiri gratuite existente la slotul vechi, să nu mai vorbim de grafica și design dar și de elementele noi folosite. Unii jucători ar putea fi descurajați de lipsa jackpotului progresiv, însa le spunem noi, câștigurile sunt foarte dese și sunt substanțiale, motiv pentru care jocul este înca foarte popular, chiar și după 10 ani de la apariție.

Thunderstruck II – caracteristici și combinații câștigătoare

Simbolul logo Thunderstruck îți aduce cea mai mare plată, atunci când reușești o combinație de elemente și anume un payout de 1000 de fise. De asemenea, acest simbol are și funcție de Wild și înlocuiește oricare alt simbol, în afară scatterului și plăteste dublul câștigului rezultat. Următoarele simboluri cu un payout semnificativ sunt Zeii Odin și Thor, care la o combinație de 5 elemente îți aduc câștiguri de până la 500 de monede. Cele mai mici plăți se fac la combinațiile de simboluri de cărți. Caracteristica Wildstorm este declanșată întămplător și îți aduce o rotire gratuita, cu una sau mai multe role transformate în role wild. În această rundă gratuită nu poți declanșa alte runde gratuite, iar simbolul logo nu are valoarea de wild.

The Great Hall of Spins este activat atunci când 3 sau mai multe simboluri bonus au aterizat pe role. Această caracteristică este bazată pe rotiri gratuite și are 4 nivele, pe care le poți debloca cu un anumit număr de runde bonus. Valkyrie bonus este prima caracteristică deblocată pentru primele 4 runde bonus și îți aduce 10 rotiri gratuite, cu un multiplicator de câștiguri de 5 x. Cu puțin noroc, la această rundă se pot declanșa și alte rotiri gratuite! De la a cincea și până la a noua rundă bonus, este deblocat Bonusul Loki, unde ai 15 rotiri gratuite cu simbolul Wild. Atunci când acesta aterizează pe rolă din mijloc, transformă și celelalte simboluri în caracteristici Wild. Următorul nivel este Bonusul Odin, deblocat atunci când reușești o combinație de cel putin 3 simboluri bonus, pentru a zecea oară și este valabil până la a 14-a oară de runda bonus. Bonusul Odin îți aduce 20 de rotiri gratuite cu simbolul Wild Raven, un multiplicator de câștiguri. După a 15 a rundă bonus se deblochează și ultimul nivel, Bonusul Thor, cu 25 de rotiri gratuite și Rolling Reels, un multiplicator 5x pentru fiecare rotire. Când toate cele 4 nivele au fost deblocate, la urmatoarea rundă bonus, ai dreptul să îți alegi una dintre ele, cea care te avantajează cel mai mult.

Thunderstruck II – joacă slotul online aici!

Jocul este foarte popular datorită payout-lui bun și RTP-ului mare, de 96.65% și mulți jucători se reîntorc la acest joc, ori de câte ori au ocazia. Nu vă putem garanta că și voi o să câștigați la acest joc, până la urma sloturile sunt jocuri de noroc, dar vă putem garanta că vă veți distra pe cinste! Dacă sunteți pregătiti pentru niște schimbări financiare, vă recomandăm unul dintre cei mai profesioniști operatori din România 2018 și anume Winmasters. Cazinoul online oferă un mediu pentru distracție plăcut, fiabil, optimizat pentru orice fel de dispozitiv, fie iOS, Android sau Windows.

1000 RON Bonus*Pentru toți jucătorii noi de la Winmasters!