eWallet la cazinourile online din România

Metodele de plată virtuale sunt din ce în ce mai multe și la fel ca și celelalte gageturi de care ne bucurăm în ziua de astăzi, acestea vin cu avantaje și dezavantaje. Diferența mare este că o mică neatenție vă poate costa ani de muncă și de economii, ca să nu mai vorbim de furtul de identitate, una dintre cele mai mari piraterii din mediul online. Atunci când faceți tranzacții online aveți nevoie de securitate maximă, atât pentru datele finaciare, cât și pentru cele personale, iar portofele electronice online sunt soluția perfectă. Aceste carduri virtuale, ewallets, sunt legate de contul dvs. bancar și pot fi folosite pentru tranzacțiile financiare, plăți sau retrageri de bani la cazinourile online.

Top cazinouri cu eWallet în România
Cel mai bunEvaluare
Metode sigure de plată la cazinourile online
Bonus de bun venit! 1500 RON*Ia Bonusul!
Cea mai bună alegere:Metode sigure de platăLimite potrivite pentru toți jucătorii
Alte avantaje:Jocuri unice și performanteMulte jackpoturi progresive

În această pagină ne-am propus să atingem toate punctele de interes la metodele de plată eWallet permise de cazinourile online din România. Portofele electronice, precum Skrill și Neteller au atât avantaje, cât și dezavantaje la folosire, iar dvs. ca și consumator trebuie să le cunoașteți, înainte să faceți pasul cel mare. Analizați selecția de cazinouri care vă permite plățile cu Skrill Romania și Neteller România și vedeți dacă este vreun operator potrivit genului dvs. de jucător. Pe paginile noastre veți găsi numai operatori de jocuri de noroc licențiati de ONJN, care permit un mediu de joc securizat și corect.

Informații importante despre portofele electronice!

Portofele electronice nu sunt altceva decât carduri electronice, legate la contul dvs. bancar, care vă ajută să faceți plăți online simple și rapide. Atunci, care este diferența între un e-wallet și un card credit/debit și de ce am folosi unul? ewallet are două componente, software și informații. Software-ul stocheaza informațiile personale, le cripteaza și le asigură securitatea. Componenta de informații stochează detaliile utilizatorului, nume, adresă, detaliile bancare, etc., imediat ce se creează un cont. Atunci când utilizatorul va face plăți online folosind un portofel electronic, el nu trebuie să introducă decât parola și să confirme tranzacția, e-wallet-ul completând automat informațiile necesare.

Portofele electronice folosite la cazinourile online din România

În urma studiilor realizate recent, prima țară care este pregatită să renunțe la banii reali în favoarea banilor virtuali, este Suedia. Doar 2 % din cetățenii acestei țări mai folosesc plățile cash, cei mai mulți profitând de avantajele plăților online. Europa este undeva pe locul 4, pe plan mondial, cu România la coadă. Doar 18 % din populația României folosesc plățile online, în general, categoria tinerilor și vârstei a doua. Două dintre cele mai populare metode virtuale de plată sunt Skrill și Neteller, 2 portofele electronice securizate, responsabile pentru procesarea a 90% din plățile globale online. Neteller a fost înființat în 1999 în Canada, dar care are acum sediul principal în Regatul Unit, în Insula Man și este recunoscută ca și Instituție bancară. Portofelul electronic Neteller are peste 20 deani de activitate și procesează peste 80% din tranzacțiile globale către cazinourile online. Portofelul digital Skrill a fost înființat în 2001, sub numele de MoneyBookers, pentru a suporta și faciliza tranzacțiile financiare în industria jocurile de noroc. În ziua de astazi, Skrill reprezintă o soluție rapidă pentru orice fel de tranzacție bancară online, cumpărături, transfer de bani, etc.

Cum funcționează e-wallets la cazinouri?

Cum se deschide un cont

Utilizatorii care apelează la un ewallet au posibilitatea să stocheze mai multe carduri de credit/debit pe acesta, introducând informațiile despre conturile bancare. Pentru a putea deschide un cont și să vă creați propriul portofel electronic, trebuie întâi să instalați software-ul necesar pe dispozitivul dvs, pc sau telefon, și să completați formularele obligatorii cu informațiile necesare. Puteți lega mai multe conturi bancare la un singur portofel, iar datele salvate pot fi reactualizate oricând doriți. Imediat ce ați deschis un cont puteți începe tranzacțiile securizate simple și rapide. Indiferent de tranzacțiile bancare online, veți fi solicitat să completați informații bancare, informații care sunt completate automat, atunci când folosiți un portofel electronic și tot ce vă rămâne de facut este să confirmați tranzacția.

Comisioane percepute la tranzacții

Ca la oricare alt produs, sunt avantaje și dezavantaje, atunci când folosiți un ewallet, în cazul acestora sunt taxele pentru serviciile făcute. La cele două portofele electronice, Skrill și Neteller, sunt 4 taxe diferite, pe care trebuie să le analizați atent, înainte să vă deschideți un cont și să le utilizați serviciile. Prima taxă percepută, despre care vom vorbi, este cea pentru transferul de bani, la unele pot fi percepute taxe de 1%, cum este în cazul lui Skrill România, o taxă destul de scazută, în comparație cu alte companii, sau chiar deloc, 0% taxa în cazul portofelului digital Neteller România. Atunci când vă sunt transferați bani în aceste portofele digitale nu sunt percepute taxe, pentru aceste două Companii, însă trebuie să fiți atenți la moneda folosită, deoarece taxa de schimb valutar percepută este de 3-5%. Ultima taxă posibilă este cea pentru inactivitate, atunci cand nu folosiți acest cont pentru o perioadă de timp, 12 sau 14 luni. În funcție de furnizorul folosit, această taxă poate fi lunară sau anulată, așa că trebuie să vă asigurați vă veți face log in cel puțin o dată pe an. Mai trebuie să știți că operatorii de jocuri de noroc online nu percept taxe pentru folosirea portofelelor electronice.

Ce trebuie să retineți?

Analizați cu atenție avantajele și dezavantajele portofelelor digitale, înainte să luați o decizie. Acestea vin cu minus și plus, ca la oricare alt serviciu folosit. Una dintre cele mai reale facilități pe care le aduc aceste ewallets este stocarea și legarea mai multor conturi bancare într-un singur cont, care pot fi extrem de usor de accesat de pe pc sau un dispozitiv mobil. Nu va mai trebui să căutați în portofel dupe cele 5 carduri de credit și mai ales, nu va mai trebui să vă amintiți parola la fiecare.

Tranzacții securizate100% până la 1500 RON Joacă acum!
Avantaje și dezavantaje la eWallets
 • Avantaje Mari
 • Extrem de convenabil
 • Tranzacții rapide
 • Siguranță maximă
 • Avantaje mici
 • Susține mai multe valute
 • Dezavantaje mari
 • Nu au bonusuri dedicate
 • Dezavantaje mici
 • Pot percepe comisioane

Rapiditatea tranzacțiilor reprezintă un alt avantaj major, atunci când utilizați ewallets. Toate informațiile sunt stocate pe aceste carduri virtuale și sunt introduse automat, atunci când solicitați o plată online cu portofelul digital. Nu va mai trebui să introduceți nici o informație suplimentară, în afara de confirmarea tranzacției și veți uita de completarea numerelor de card, necesară la oricare altă metodă de plată online.

Nici nu am fi aici, dacă nu am ști cu siguranță că aceste servicii de plată sunt securizate! Furnizorii acestor servicii se ocupă în primul rând de protecția consumatorului, investind milioane de euro în cele mai noi tehnologii și software de ultimă generație. Informațiile finaciare și cele personale, pe care le furnizați sunt în deplină siguranță și la adăpost de pirateriile online. Bineînțeles, pentru aceste servicii trebuie să plătiți în plus și rămâne la latitudinea dvs dacă merită sau nu, aceste taxe.

Bonus la Cazinourile online cu eWallet

Bonusurile de bun venit le veți întâlni la fiecare operator, aceste strategii sunt extrem de comune la cazinourile online, find una din principalele atracții pentru jucătorii noi. În timp ce în Regatul Unit sunt zeci de variații de bonusuri care se referă și la metodele de plată, sub forma unor reduceri, în industria noastră veți găsi bonusuri de bun venit care se referă la o prima depunere de bani. Indiferent de metoda de plată folosită, ele vor fi aceleași, însă trebuie să fiți foarte atenți la condițiile și termenii acestora, deoarece sunt platforme de joc unde Neteller și Skrill nu participă la promoții. Să vă dăm un exemplu destul de clar, la NetBet Casino nu puteți beneficia de bonusul de bun venit de până la 2000 RON, dacă faceți primul depozit prin unul dintre cele două portofele electronice. Dacă asta aveți în plan, să luați bonusul de bun venit de la NetBet, atunci vă recomandăm o altă metodă de plată, la fel de sigură și rapidă, Smit & Smith.

Metode de plată securizate la cazinourile online

Din moment ce vă expuneți toate informațiile personale și bancare într-un mediu online este vital să verificați aspectele de siguranță și să aveți certitudinea că aceste informații nu vor fi folosite în mod fraudulos sau expuse unei alte terțe. Securitatea criptării Socket Layer, sau SSL, este una dintre cerințele minime pe care cazinourile online trebuie să le îndeplinească, în vederea obținerii unei licențe de operare. Organismul în măsură să licențieze și să auditeze cazinourile online din România este ONJN, Oficul Național pentru Jocuri de Noroc. Agenții ONJN au sarcina de a verifica aceste instituții în toate apectele care se referă la siguranța și corectitudinea oferită utilizatorilor. Prezența emblemei ONJN pe site-ul unui cazinou online vă asigură că toate serviciile oferite pe acea platformă de joc sunt securizate și sigure, ca la oricare altă instituție legală. Chiar și după obținerea Licenței ONJN, operatorii de jocuri de noroc online sunt auditați periodic, inclusiv metodele de plată folosite.

Siguranța banilor dvs. la plățile onlineAtunci când folosiți e-wallet la plățile pentru cazinourile online tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la cont, parola și să confirmați tranzacția. Atunci când intrați în contul portofelului electronic, toate informațiile bancare și personale sunt protejate cu tehnologii de ultimă generație și nu sunt la vederea unei alte terți. Furnizorii pun la dispoziție proceduri puternice de verificarea identității, pentru a vă asigura o protecție deplină. În plus, puteți verifica 24/24 activitățile portofelului electronic și în cazul în care aveți nemăluriri îi puteți contacta pentru ajutor.

Protejează-te împotriva furtului de identitate!La fel cum a crescut activitatea noastră în lumea virtuală, au crescut și escrocheriile online, iar furnizorii au fost nevoiți să implementeze măsuri noi, pentru protejarea clienților împotriva fraudei. Aceștia au adoptat cele mai noi sisteme și tehnologii și au implementat o serie de măsuri pe care jucătorul le poate lua singur, una dintre cele mai comune este crearea unei parole foarte puternice și folosirea unei aplicații actualizate, unde există Securitate actualizată. În același timp, operatorul ne obligă să nu împărtășim altei persoane id-ul și parola de jucător, pentru o siguranță mai mare, iar în caz contrar, nerespectarea acestei clauze poate fi sacționată prin închiderea contului de jucător.

eWallets susține mai multe valuteÎncă un avantaj pe care portofelele electronice îl prezintă în rândul jucătorilor este că suportă până la 40 de monede diferite. Utilizatorii care dispun de mai multe conturi, cu monede diferite pot folosi aceste metode fără probleme, însă există o taxă de conversie de la 3 la 5% și uneori poate fi considerată neavantajoasă. Unele cazinouri folosesc euro și nu RON ca și monedă și chiar cetățenii care dispun de un cont RON pot folosi Skrill România și Neteller România, ca niște metode de plată avantajoase pentru aceste cazinouri, bineînțeles, în cazul în care nu vorbim de sume de bani extravagante.

Profită de timpul liber rămas!Furnizorii de top au introdus monitorizarea tranzacțiilor în timp real, ca și metodă de securitate, un alt avantaj pentru care să folosiți aceste metode de plată. Să luam de exemplu, Neteller, care de curând a introdus tehnologia 3D secure, aceeași tehnologie pe care o folosesc Visa și Mastercard. Această caracteristică este construită prin intermediul Three Domains și SSL, în care utilizatorul își introduce parola iar aceasta trebuie să fie validată de către părțile implicate, furnizorul și Banca.

Plăți cu portofele electronice casino extrem de populare

ewallets sunt extrem de populare în lumea de afară și de curand au intrat și în industria din România, fiind acceptate pentru multe plăți online, în special la cazinourile online. De altfel, în curând vor fi emise și portofele electronice de la instituții autohtone și în curând importanța acestora va crește rapid. Portofelele electronice, precum Skrill România și Neteller România sunt perfecte pentru jucătorii care evită să își expună datele financiare și cele personale zilnic online, facilitează tranzacțiile, reduc timpul necesar unei tranzacții, oferă siguranță și răsplătesc clienții fideli, cum este Clubul Neteller, în care ajung clienții VIP. Atunci de ce sa nu folosim portofele electronice? Plătim extra, însă plătim pentru confortul nostru! Exista si un minus de care trebuie sa fiti constienti si acela ca de cele mai multe ori aceste doua portofele nu participa la ofertele de bun venit pentru jucatorii noi, cum este in cazul Bonusul de la Betano Casino.

Verificați metodele de retragere de bani permise!

Încă un aspect unde trebuie să acordați mare atenție este metoda de retragere de bani, permisă de cazinoul unde alegeți să jucați. Cei mai mulți operatori oferă aceeași metodă de retragere folosită și la depunere, însă sunt și operatori unde puteți retrage numai prin transfer bancar sau folosind un card de credit/debit Visa sau Mastercard. Una dintre cele mai bune variante pentru utilizatorii de portofele electronice este Winmasters Casino, care permite atât depunere, cât și retragerea de bani prin Skrill și Neteller, în plus, au limite foarte rezonabile de retragere, până la 9 000 de euro, dar da, contul este în euro, iar jucătorii care au conturile în alte monede, vor fi taxați de către furnizor.

Un transfer simplu de bani
 • Super promoții
 • 2 E-Wallets acceptate
 • Limite pentru toți jucătorii
McAfeeecograLicența ONJN:licenta nr:L1160654W000324

888 Casino reprezintă cea mai bună alegere pentru jucătorii români, în special cei care folosesc portofelele digitale, dar nu numai. Plaforma suportă până la 6 metode de plată securizate și dintre cele mai populare. Skrill și Nettler la 888 Casino prezintă și o metodă de retragere de numerar, iar suma minima permisa este de 75 RON, față de cei 2000 euro la Winmasters Casino. Când vorbim de jucători din categoria mijlocie, cei ca noi, credem ca integrarea perfectă este la acest operator, 888 Casino România!

De pe mobil

Indiferent că jucați de pe mobil sau de pe PC, aveți aceeași libertate și aceleași facilități. A fost o vreme când într-adevar, o aplicație descărcabila reprezintă un avantaj mai mare vs jucatul instant din browser, însă nu mai este cazul. Dezvoltatorii de software țin pasul cu tendința din industrie și cerințele utilizatorilor și orice lucru nou creat este absolut optimizat și pentru ecranele mai mici. Tot ce puteți face pe PC, puteți face și pe mobil, indiferent că vorbim de plățile online, retragerile de bani sau de câștigarea jackpotului uriaș. Vă interesează subiectul cazinouri online pe mobil și nu știți de unde să începeți? Citiți aici articolul dedicat mobile casino și veți fi cu 10 minute mai informați decât alți jucători.

Mai multe informații despre Neteller și Skrill

Deși fac același lucru, cele două Companii au câteva produse diferite, pe care vi le prezentăm pe scurt. Skrill a fost fondată în 2001, în Londra și a început inițial sub numele de Moneybookers. Compania a avut un success enorm încă de la inființare și a ajuns să fie una dintre cele mai populare metode de plată. Numai în SUA cifra de câștig este raportată la 350 milioane de dolari anual. Neteller, deși vine cu o experiență mai mare și anume de 20 de ani, a rămas în urmă, odată cu ieșirea din industria Americană din 2007. Compania Neteller oferă un produs puternic și deseori mai rezonabil decât Skirll, însă cifra anuală de afaceri este cu mult mai mica.

Fondată: 2011 1999
CEO: David Sear Joel Leonoff
Sediul central: Londra Isle of Man
Taxe pentru transfer de bani: 1% până la 10 € max Gratis
Taxe pentru primirea banilor: Gratis Gratis
Dacă folosiți Card de Credit la încărcare: 1.90% 1.9% – 4.95%
Dacă folosiți Transferul Bancar la încărcare Gratis Gratis
Dacă folosiți alte metode la încărcare 1.9% – 5.5% 0% – 9.9%
Taxe pentru schimb valutar 2.99% – 4.99% 2.95%
Taxe pentru inactivitate 1€ pe lună după un an de inactivitate 30€ pe an după 14 luni de inactivitate

Datorită acestei industrii competitive, vom asista, fără îndoială la o îmbunătățire drastică, atât la produse, cât și la texele oferite. Vor apărea concurenți noi, produse noi, concurența va crește și ea și vor da naștere la mai multe promoții și oferte. Ca și în cazul primului cazino online, care nu oferea mai multe de o selecție de 10 sloturi, în vremea contemporană avem posibilitatea să alegem între zeci de operatori de jocuri de noroc, care vin la pachet cu o multitudine de promoții.

Folosiți portofele electronice, atunci cand aveți ocazia!

Înainte să luați o decizie ar trebui sa consultați și celelate metode de plată și să vedeți avantajele și dezavantajele oferite. eWallets, Skrill și Neteller, sunt 2 opțiuni de plată cu renume, sigure, rapide și confortabile, însă depinde foarte mult și de tranzacțiile pe care doriți să le faceți cu aceste metode de plată. De exemplu, dacă vreți să transferati bani internațional, sau unei rude, comisionul este cu mult mare decât la un Transfer Bancar, mai rapid, dar mai costisitor. Dacă doriți să faceți numai plăți online, la cazinourile preferate, acestea nu afectează bugetul de joc cu prea mult, asta dacă nu vorbim cumva de high rolleri, care preferă cifrele cu multe zerouri, acolo ar fi un mare dezavantaj, într-adevar.