Trustly – o metodă de plată sigură și gratuită la cazinourile online din România

Trustly reprezintă una dintre cele mai bune metode de plată pe care au pariorii români. Instituția este autorizată, reglementată, sigură, eficientă și cazinourile nu percep nici o taxă, atunci cand folosiți Trustly. Mai mult de atât, această metodă de plată permite și retragerile de bani, iar în funcție de Instituția Bancară pe care o folosiți, aceste tranzacții pot fi chiar instante. Inființată în 2008, Instituția de plată Suedeză a ajuns să opereze tranzacții bancare securizate lunare de milioane de euro în peste 29 de țări europene și a crescut semnificativ în popularitate și în România.

Top cazinouri cu portofele electronice
Cel mai bun cazinoEvaluare
Metodă de plată securizată la cazinourile online
Mega Pachet Bonus 2000 RON*Ia Bonusul!
Cea mai bună alegere:Metode sigure de plată 0 comision pentru tranzacții bancare
Alte avantaje:Bonus fără depunereProgram VIP dezvoltat
*T&C se aplică la fiecare ofertă. Faceți click pe “Ia bonusul” pentru mai multe detalii. Interzis minorilor sub 18 ani!

Rămâneți cu noi și învățați mai multe despre Trustly! Pentru a putea opera tranzacții bancare cu această metodă de plată trebuie să indepliniți câteva condiții minime, însă cea ce este cel mai important este că nu trebuie să faceți un cont separat, ci pur și simplu vă folosiți de datele dvs. bancare, într-un mediu criptat la cel mai înalt standard disponibil. Selecția de mai sus evidentiază operatorii de top din România unde puteți face tranzacții bancare cu Trustly, fără să plătiți alte comisioane. Vedeți avantajele și dezavantajele oferite de această Instituție și decideți dacă este sau nu potrivită pentru dumneavoastră.

Mai multe informații!

Trustly este una dintre cele mai ușoare, rapide și sigure metode de plată. Nu trebuie să detineți un cont de utilizator, însă trebuie să aveți un cont bancar la una din urmatoare banci: Alpha BanK; Raiffeisen Bank; Banca Transilvania (BT), Banca Comercială Română (BCR); CEC Bank; Unicredit Bank; sau BRD. Dacă sunteți deținatorul unui astfel de cont nu trebuie decât să alegeți Trustly ca și metodă de plată, atunci cand este necesar și să parcurgeți pașii necesari. Acest serviciu nu este altceva decât o interfață suplimentară, care apare între contul dvs. bancar și către furnizorul căruia i-ați solicitat serviciile.

Cum funcționează această metodă de plată?

Simplu, securizat, rapid și eficient! Nu trebuie să descărcați nici un software și nu trebuie să vă înregistrați undeva. Îndepliniți condițiile de mai sus și alegeți metoda de plată Trustly, atunci cand este disponibilă. De îndată ce ați solicitat acest serviciu, între contul dvs. bancar și comerciant se ridică un alt perete de siguranță, Trustly, care folosește cele mai noi tehnologii de criptare. Următorul pas este să vă logați în contul dvs. bancar, cu id-ul și parola, însă aceste comunicari de date, pe care le faceți pe platforma Trustly sunt doar prelucrate, într-un mediu dublu securizat, conform Politicii de Confidențialite, informațiile nefiind stocate. Atunci când vă dați acordul la Termenii și Condițiile acestui serviciu, veți da accesul acestei Instituții la toate datele dvs. personale și financiare, în scopul verificării identității dvs., informații care vor fi de asemenea trimise Comerciantului, în scopul prevenirii fraudelor și faptelor penale. Tocmai aceste informații, care ne sunt vitale, sunt cele care sunt prelucrate de către Trustly, într-un mediu securizat și onest și care, spre deosebire de alte servicii, nu sunt stocate pentru alte utilizări.

Cum lucrezi cu Truslty?

Eroarea cea mai comună între consumatori

Transferul de bani direct la Trustly este una dintre cele mai comune greșeli, făcute de utilizatori și asta nu pentru că nu este un sistem performant, ci pentru că unii utilizatori se grăbesc și uită să folosească un număr de referință valid, necesar acestui serviciu. Dacă vi se întâmplă acest lucru, rezolvarea este aproape și nu este complicată deloc. Vizitați pagina de contact, completați formularul și atașați dovada cu plata, preluată de la Institutul bancar folosit de dumneavoastră. Informațiile care sunt necesare sunt cu numele utilizatorului de cont; suma transferată; data la care s-a facut transferul; nr tranzacției; și referința. În cazul în care nu furnizați toate aceste informații, sau sunt incorecte, veți experimenta întârzieri, altfel procesul va fi rapid și nedureros.

Comisioane percepute la tranzacții

Fiecare metodă de plată vine cu avantanje și dezavantaje, iar în funcțiile de băncile cu care ați ales să colaborați, acestea pot fi favorabile sau nu. Comisioanele percepute de această tranzacție sunt unele dintre cele mai mici disponibile la plățile online, mai ales dacă se face o comparație cu un card preplătit, unde adițional de comisionul perceput de tranzacție, se adaugă și un comision de 3% perceput de cazinoul ales. La cazinourile online din România care permit transferul de bani cu Trustly, aceste tranzacții sunt complet gratuite și suma pe care ați ales-o pentru transfer va fi cea totală în contul de jucător, la fel stau lucrurile și pentru valoarea aleasă la retragere de bani. În general, tranzacțiile făcute pe platforma Trustly sunt gratuite, însă pot interveni taxe de la instituțiile bancare folosite. Verificați înainte cu banca dumneavoastră, pentru a nu avea surprize neplăcute.

De ce da, de ce nu!

Dacă dispuneți de un cont bancar la unele din bancile menționate mai sus, cu siguranță este una dintre cele mai avantajoase metode de plată, pe care o puteți folosi la ibanking. Serviciul pe aceasta platformă este gratuit, sau în funcție de institut, percepe unele dintre cele mai mici comisioane. Unii dintre cei mai importanți factori pentru plățile digitale sunt siguranța și comoditatea, iar Trustly le oferă în totalitate. Clienții cardurilor Visa și Mastercard sunt obligați acum să folosească sisteme de autentificare bazat pe 3D Secure, atunci când se efectuează tranzacții în mediul online, creând un vizibil discomfort utilizatorilor, pe când acesta este unul dintre avantajele Trustly la aceste tranzacții, prin introducerea unui cod de trecere unic, care facilitează și ușurează operația.

Tranzacții securizateBonus 2000 RON Joacă acum!
Avantaje și dezavantaje la Trustly
 • Avantaje Mari
 • Tranzacții sigure Nu stochează date
 • Dezavantaje mari
 • Nu are
 • Avantaje mici
 • Susține mai multe monede
 • Dezavantaje mari
 • Nu are
 • Dezavantaje mici
 • Nu lucrează cu toate Instituțiile bancare

Alte avantaje pe care trebuie să le luăm în considerare sunt limitele permisibile, atât la depunere, cât și la retragere, dar și timpul necesar de procesare. În funcție de Institutul Bancar folosit, timpul unei tranzacții poate fi instant sau poate dura până la cel mult 2 zile, însă de cele mai multe ori este un necesar de maxim 2 ore, ca dvs. să aveți bani în contul de jucător. Important de știu este că această metodă, atunci când este disponibila, este valabilă și pentru operațiile de retragere de bani, însă acest lucru depinde în totalite de cazinoul online ales. Am întâlnit și operatorii de top, care deși pun la dispoziția utilizatoriilor o gamă variată la depunere, pentru retragere de bani este oferit doar transferul bancar. Verificați întotdeauna, înainte să alegeți o metodă de plată, dacă această este disponibilă și la retragere!

Bonus la Cazinourile Trustly

Bonusurile de bun venit sunt strategii pe care toți operatorii de top le folosesc, pentru a atrage cât mai mulți clienți. Aceste oferte pot fi pentru sau fără depunere, însă nu sunt în strânsă legătură cu metoda de plată aleasă. Singura corelație pe care o poate avea este cea legată de suma minimă permisă la depunere, care trebuie să fie cea menționată de către operator, la termenii și condițiile bonusului de bun venit. În general, sumele minime pentru depunere cerute în condițiile bonusului sunt de 40 RON, însă sunt metode de plată care nu permit tranzacții mai mici de 100 RON și atunci veți fi nevoiți să scoateți din buzunar mai mult decât este necesar. Dacă vreți să aflați mai multe despre ofertele cazinourile online de top , verificați ghidul echipei noastre.

Siguranță la cele mai înalte standarde

În primul rând, alegeți să jucați numai cazinouri licențiate de ONJN, așa veți avea siguranța că toate serviciile oferite sunt legale, securizate și corecte. Pentru obținerea acestor licențe, operatorii trec prin foarte multe teste și verificări dure, iar tranzacțiile bancare sunt unele dintre primele teste la care sunt supuse. Introducerea datelor personale și financiare în mediul online crește cu foarte mult riscul de furt de identitate și nu numai. Alegerea unor metode de plată licențiate și reglementate de către Stat, care oferă servicii fiabile, la standard dublu de Securitate, este una dintre cele mai bune alegeri pe care le veți face în viață.

Comoditate la siguranță maximăAtunci când faceți tranzacții în mediul online cu un card de credit/debit, inevitabil trebuie să vă expuneți id-ul și parola, implicit toate informațiile personale. Aceste metode de plată sunt fiabile și sigure, însă nu strică să ridicați un alt perete între dvs. și pirateriile online, prin folosirea unei alte masuri de siguranță, cum este Trustly. Acestă platformă operează prin generarea unui cod de trecere unic și nu stochează nici un fel de date.

Spune nu furtului de identitate!Trustly folosește tehnologie de ultimă ora pentru a proteja toate datele dumneavoastră, aflate în trecere pe această platformă. Institutul este licențiat și reglementat de către organisme de stat, însă nu poate garanta 100% siguranța acestor date. La fel ca și cărțile de credit/debit Visa sau Mastercard, există un risc minim de fraudă, în comparație cu alte metode de plată, cum este Paysafecard, un card preplătit, care nu conține nici un fel de informație despre utilizator.

Siguranța datelor personale și financiare în mediul onlineSunt mai multe măsuri pe care dumneavoastră, ca și utilizator le puteți lua. Unul dintre primii pași pe care trebuie să îi faceți este să creați o parolă puternică, complicată, pentru id-ul de utilizator, atât la conturile bancare, cât și contul de jucător. Un alt sfat pe care trebuie să îl urmați este să nu împărțiți niciodată aceste informații, cu nici o altă parte, și aici vorbim și despre contul de jucător. Siguranța online, în primul rând, este obligația dumneavoastră!

Profiți de cele mai bune serviciiO alta latura avantajoasa, pe care nu trebuie sa o trecem cu vederea, este serviciul cu clientii. Pentru orice nelamurire, eroare, sau alt factor care necesita raspuns, puteti contacta atat institutia Trustly, cat si institutiile bancare, in functie de nevoie. Agentii lor sunt instruiti, competenti, amabili si raspund promp la cereri. Daca sunteti victima unei fraude, sau ati pierdut cardul bancar, contactati urgent serviciul relatii cu publicul si veti primi ajutor. In cele mai multe cazuri veti putea revendica toti banii sustrasi fraudulos.

Se poate folosi la toate cazinourile online din România?

Serviciul Trustly este extrem de cunoscut și folosit în țările europene, mai ales după anul 2012, când și-a triplat cifra de afaceri, din păcate, la noi în România nu are aceeași popularitate. Pentru moment, doar cele 4 cazinouri recomandate pe această pagină oferă această metodă de plată. Cu siguranță, cu trecerea timpului, și alți operatori, cât și utilizatori, vor vedea avantajele și oferta va crește considerabil. Singurele metode de plată comune, întâlnite la toți operatorii de jocuri de noroc online, sunt tranzacțiile directe cu cardurile Visa și Mastercard, iar cititorii interesați pot vedea aici avantajele și dezavantajele acestor metode.

Depuneri și retrageri de bani cu Trustly la cazinourile online

În funcție de operatorul ales veți avea diferite limite la sumele permise atât la depunere, cât și la retragere, însă la toate cele 4 cazinouri selectate, aceste tranzacții sunt gratuite și nu implică taxe suplimentare. Să luăm de exemplu NetBet Casino unde puteți face depuneri de bani începând cu o sumă minimă de 80 RON pentru depunere, până la un maxim de 40 000 RO. Aceste tranzacții pot fi instante sau pot dura pana la 24 ore, în funcție de serviciul bancar folosit. De ce spunem asta? Dacă vizitați pagina Trustly veți putea vedea un tabel cu timpul de raspuns al băncilor, la tranzacții: Raiffeisen bank – instant, pe când toate celelalte instituții oferă servicii standard.

Logo oficial compania Trustly
 • Limite accesibile
 • Fără comisioane
 • Bonus fără depunere
iTechGamecareLicenta:Nr. Licența: L1160651W000195

Trustly participă 100% la bonusurile de bun venit, oferite de cazinouri, în comparație cu alte metode de plată, care nu sustin aceste promoții. Aici vă dăm un exemplu clar, portofelele electronice – Netller și Skrill – nu participă la bonusul pentru prima depunere la NetBet Casino. Deși sunt unele dintre cele mai bine cotate metode de plată, acestea nu oferă mica placere, de a beneficia de banii bonus de la operatori. Serviciul lor îl puteți folosi oriunde altundeva, dar dacă vreți bonusul, nu îl folosiți la NetBet Casino. La operatorii fiabili, termenii și condițiile care însoțesc ofertele, sunt transparenți. Asigurați-vă că sunteți bine informați, înainte să acceptați o ofertă!

De pe mobil

Sunt puține lucruri pe care nu le putem face pe mobil, iar plățile nu sunt unele dintre ele. Cazinourile online s-au adaptat rapid trend-ului și nevoilor utilizatorilor, oferind platforme mobile performante. Dacă până acum 3 ani nu găseam decât câteva jocuri la site-urile Casino Android de pe mobil, sau eram nevoiți să descărcăm o aplicație anume, acum putem juca la peste 360 de jocuri la un singur site, inclusiv jocuri live, direct de pe mobil. Tot ce are un operator în garajul PC, are și în mediul igaming mobil, garantat. Singura diferență pe care o veți observa, atunci cănd intrați în mediul online este la prezentare, software-ul fiind optimizat pentru ecranele mai mici. Ceea ce ne duce la următoarea idee, ecrane mai mici, sistemul touch, mai ușor de făcut greșeli! Trustly este la fel de sigur de utilizat și din lumea digitală, însă fiți foarte atenți atunci cand introduceți datele. O singură greșeală vă poate costa o întârziere considerabilă.

Mai multe informații despre Companie

Informații despre Companie
Sediul principal - Trustly
Companie: Trustly Group
Fondatori: Carl Wilson; Joel jakobsson; Lukas Gratte
Fondată: 2008
CEO: Oscar Berglund
Sediul: Stockholm
Website: www.trustly.com
Angajați: 135
Tip de afacere: Privat

Compania a fost fondată în 2008, în Suedia și este licențiată ca furnizor de servicii de plată în întreagă Europă, de către Autoritatea de Servicii Financiare Suedia. Pentru moment, Trustly se concentrează numai asupra Europei, unde potențialul de crestere este încă foarte mare, conform directorului adjunct, Oscar Berglund. Compania și-a dublat cifra de afaceri în ultimii ani, colaborează cu peste 39 de Instituții Bancare, și procesează 8 milioane de plăți anual. Unul dintre motivele reale pentru care Trustly nu este disponibil în SUA, este pentru că cetățenii acestui stat sunt obișnuiți în folosirea directă a cardurilor debit/credit și sunt mai puțin deschiși la alte proceduri, pe când în țările europene, primul loc îl ocupă transferul din contul bancar.

În prezent, serviciile de plată ale companiei sunt oferite la mai mult de 1000 de magazine online din Europa și sunt procesate plăți în valoare de miliarde de EUR anual. Compania are 135 de angajați, 70 de milioane de consumatori și experimentează o creștere la venituri de 85%.

Aveți încredere în această metodă de plată!

Dacă sunteți deținătorul unui cont bancar, la unele dintre instituțiile descrise mai sus, atunci Trustly reprezintă o metodă de plată sigura și eficientă pentru dumneavoastră. Singurul inconvenient pentru cetățenii români este că acest serviciu nu este disponibil la toți comercianții online, iar în cazul acesta, va trebui să alegeți o altă metodă de plată, acolo unde Trustly nu reprezintă o opțiune. Pentru utilizarea acestui serviciu nu trebuie să descărcați o aplicație și nici să vă înregistrați undeva anume, tot ce trebuie sa faceți este să nu uitați să introduceți codul unic generat de platforma și să începeți să jucați. Succes!