Favoriți Champions League

Imediat după ce s-au tras la sorți grupele competiției, specialiștii au început sa facă calcule și diverse supoziții privind potențialii favoriți Champions League 2022. La fel ca în fiecare an, principala competiție fotbalistică europeană inter-cluburi se anunță una extrem de echilibrată, predispusă să furnizeze o serie de surprize.

Favoriți Champions League 2022

Favoriți Champions League 2022

Manchester City, favoriți Champions League 2022

  După ce au analizat situația, top case de pariuri online din România 2024 au decis de comun acord că Manchester City este din nou favorită la câștigarea trofeului și în acest an, cu cote cuprinse între 3,75 și 4,00. Deși, stagiunea precedentă, trupa antrenată de Pep Guardiola a pierdut în semifinale în fața lui Real Madrid, formație care ulterior a câștigat trofeul într-o finală jucată în fața celor de la Liverpool.

Într-adevăr, în aceasta vara patronii lui City au dat lovitura pe piața transferurilor și au obținut semnătura lui Erling Haaland, unul dintre cei mai talentați tineri jucători ai planetei, pentru suma de 60 de milioane de Euro. Totuși, cei văzuți favoriți UEFA Champions League au fost nevoiți să renunțe la Gabriel Jesus, Zinchenko, Sterling și la experimentatul Fernandinho, fotbaliști care se potriveau foarte bine în sistemul gândit de Guardiola.

Englezii pot să confirme statului de favoriți Champions League 2022 încă din faza grupelor, când vor da piept cu Sevilla, FC Copenhaga și chiar Borussia Dormund, echipă pentru care Haaland a înscris 62 de goluri în perioada 2019-2022.

Favoriți UEFA Champions League

Favoriți UEFA Champions League

Real Madrid nu este printre top trei favoriți UEFA Champions League

  În mod surprinzător, Real Madrid nu se află în top trei favoriți UEFA Champions League. Cu cote cuprinse între 8,75 și 11, campioana en-titre este doar a cincea favorită la câștigarea trofeului. Este adevărat că madrilenii nu au avut o campanie de achiziții foarte impresionantă, însă Carlo Ancelotti prefera ca echipele pe care le antrenează să meargă pe continuitate.

de Ionut Alexandru 28 Iulie 2023
Cele mai bune Cote SuperLiga 2022
1 5/5 500 RON Potrivit 100% iOS, Android Manchester City – 4,00 PSG – 6,50 Bayern Munchen – 7,50 Joacă acum! Termenii și Condițiile generale se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați, depunere minimă 25 RON, rulaj 5x, valabilitate 90 de zile.
2 4.9/5 Pariu fără risc300 RON + 200 rotiri gratuite iOS, Android Manchester City – 3,75 PSG – 6,00 Real Madrid – 10,00 Joacă acum! Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru clienții noi: 100% până la 300 RON pariu fără risc + 200 rotiri cash; depozit minim 25 RON; cerințe de pariere sport 3x bonus; cotă minimă 1,40; un singur pariu; valabilitate 30 zile; cazino, sloturi și jocuri: 35x bonus. Rotirile cash nu au cerințe, sunt creditate in 3 tranșe: 50 (Exclusiv Reel Star, val. 0,4 RON/rotire); 50 (Big Bass Bonanza, val. 0,4 RON/rotire); 100 (Fire Joker, val. 0,25 RON/rotire).
3 5/5 500 RON Potrivit 100% iOS, Android Manchester City – 3,75 Liverpool – 8,00 Barcelona – 15,00 Joacă acum! Termenii si Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați; depunere minimă 20 RON; rulaj 8x; valabilitate 60 de zile.
4 4.8/5 Free Bet 150 RON 200% profit boost iOS, Android Manchester City – 3,75 PSG – 6,00 Liverpool – 8,00 Joacă acum! Termenii și Condiții se aplică 18+, bonus de bun venit, 150 RON pariu gratuite + 200% pariu boost, la o depunere minimă 30 RON, cotă 1.50, rulaj 1x, valabilitate 3 de zile.
5 4.3/5 400 RON + 50 RON Free Bet iOS, Android Manchester City – 3,25 PSG – 6,00 Bayern Munchen – 7,00 Joacă acum! Termenii si Conditii se aplica 18+, pachet bonus pentru utilizatorii noi [nregistrati, primul depozit 50% pana la 200 RON, al doilea depozit 50% pana la 200 RON, al treilea depozit 100% pana la 200 RON, depunere minimă 20 RON, rulaj 15x depunere, valabilitate 30 de zile.

Totuși, tehnicianul italian i-a înregimentat pe Rudiger și pe Tchouameni, un tânăr jucător francez care ar putea acoperi golul lăsat la mijlocul terenului de plecarea surprinzătoare a lui Casemiro la Manchester United, formație care va juca doar în Europa League în stagiunea 2022-2023.

În altă ordine de idei, UEFA Champions League preziceri nu i-au afectat foarte tare pe madrileni, care au câștigat deja un trofeu european în acest sezon, după ce au trecut cu 2-0 de Frankfurt în Super Cupa Europei. Aceștia nu stau rău deloc nici în întrecerea internă, unde au început cu victorii pe linie. Așadar, să mizezi pe forma bună a madrilenilor din acest început de sezon pare una dintre cele mai bune strategii la pariuri sportive.

UEFA Champions League preziceri

Real Madrid după câștigarea UEFA Champions League

UEFA Champions League preziceri – alte candidate la câștigarea trofeului

  Lista de favoriți Liga Campionilor de fotbal 2022 este completată de Paris Saint Germain, Liverpool și Bayern Munchen. Cu o cotă de 6 (aproximativ, în funcție de operator), echipa din capitala Franței este văzută de casele de pariuri ca a doua favorită la ridicarea trofeului UEFA Champions League.

Campioana Franței domină de ani buni întrecerea internă, însă anumite neînțelegeri care par să existe între Mbappe și Neymar pot să afecteze parcursul european al echipei. În stagiunea precedentă a Ligii Campionilor, parizienii au fost eliminați în optimile competiției de Real Madrid, echipa care a învins-o și pe Manchester City.

Părerile în ceea ce privește a treia echipă cu șanse la trofeu diferă în funcție de casele de pariuri. Unele o văd pe Bayern mai sus în lista de favoriți Champions League 2022, în timp ce altele consideră că Liverpool are șanse să repete performanța din 2019. Ceea ce este cert este că ambele au cote cuprinse între 6 și 8.

Nemții, o echipă mai mult decât potrivită pentru sistemul Parlay la pariuri sportive în Bundesliga, fac parte din grupa C, considerată “grupa morții” în Champions League, alături de Barcelona, noua echipă a lui Lewandowski și Inter Milano, două formații care au ca obiectiv câștigare de trofee în fiecare sezon.

De partea cealaltă, trupa lui Jurgen Kloop nu a început grozav stagiunea 2022/2023. Echipa de pe Anfield se confruntă cu o serie de accidentări și cu micile probleme disciplinare ale lui Darwin Nunez, un jucător pentru care patronii echipei au scos din buzunar 75 de milioane de Euro. Aceștia fac parte din grupa A, alături de echipe ambițioase: Ajax, Napoli și Rangers.

Alte echipe de urmărit

  În general, cele mai populare pariuri pe fotbal nu includ neapărat pariuri pe câștigătoarea competiției. Astfel, oferta UEFA Champions League cote este una foarte variată, care te obligă să urmărești prestațiile mai multor echipe pentru a obține un profit bun.

Xavi, legendarul jucător al Barcelonei, și-a pus amprenta asupra echipei și din postura de antrenor. Acesta a condus o campanie de transferuri impresionantă, care a culminat cu aducerea super golgheterului polonez Lewandowski. Mai mult de atât, formația blaugrana, cotată cu cote cuprinse între 15 și 20 la câștigarea trofeului, respectiv 2,75 (aproximativ) la câștigarea grupei C a început să se apropie de jocul pe care îl presta în perioada în care actualul antrenor era jucător.

Chelsea, o altă grupare eliminată din Liga Campionilor de Real Madrid în sezonul precedent, arată foarte bine pe foaie. Londonezii l-au demis pe Thomas Tuchel, dar s-au întărit în toate zonele terenului prin aducerea lui Raheem Sterling de la City, Kalidou Koulibaly de la Napoli, Marc Cucurella de la Brighton și readucerea lui Conor Gallagher de la Palace.

Totuși, echipa cotată cu cote asemănătoare Barcelonei în lista de favoriți UEFA Champions League, nu are un start de sezon foarte bun, cu doar 7 puncte din primele 5 etape de Premier League. Ceea ce arată, pe lângă faptul că relațiile de joc de la Chelsea nu sunt sudate și valoarea de top a campionatului englez.

Echipe care pot furniza surprize

  Lista de preziceri Liga Campionilor de fotbal oferă cote generoase, cuprinse între 25 și 100, pentru o serie de echipe care an de an fac o figură frumoasă pe plan european. Astfel, cluburi precum Tottenham, Juventus, Atletico Madrid sau AC Milan sunt oricând capabile să învingă o echipă aflată mai sus în topul favoriți Champions League 2022.

Nici Inter Milano, locul 2 în seria A sezonul precedent, nu este deloc departe ca lot de formațiile amintite mai sus și poate să lupte de la egal la egal cu granzii competiției. Pe de altă parte, surprize pot să apară în orice moment și de la echipe care mizează pe jucători tineri de calitate, precum Ajax Amsterdam, Borussia Dortmund sau RB Leipzig.

La polul opus, din punct de vedere UEFA Champions League cote, se situează câteva formații pentru care faptul că au ajuns pe tabloul principal al competiției este o mare realizare și o suplimentare consistentă a bugetului. Această listă cuprinde echipe cu cote astronomice, între 500 și 1.500, la câștigarea trofeului, precum Club Brugge, Shakthar Donetsk, Maccabi Haifa, FC Copenhaga, Dinamo Zagreb și o veche cunoștința a echipelor românești, Viktoria Plzen.

Favoriți la titlul de golgheter

  Majoritatea caselor de pariuri sportive au în ofertă și cote pentru golgheterul (jucătorul cu cele mai multe goluri marcate) UEFA Champions League 2022. Cu o cotă de aproximativ 5, Erling Haaland este favorit să câștige acest titlu. Norvegianul de la Manchester City are deja, înainte de etapa a 7-a a Premier League, 9 goluri în tricoul “cetățenilor”.

Benzema, principalul candidat la câștigarea Balonului de Aur în acest an și Kylian Mbappe, superstarul lui PSG, au o cotă de aproximativ 8. Amândoi fotbaliști francezi, în ciuda diferenței de vârstă de aproape 11, sunt deja marcatori consacrați la cel mai înalt nivel. Benzema, care a ridicat și trofeul alături de Real Madrid, a fost, cu 15 goluri, golgheterul competiției în sezonul precedent. În timp ce Mbappe, s-a remarcat cu 6 reușite.

Messi, Neymar, Salah, Lewandowski și Kane au cote cuprinse între 10 și 17. Aceștia sunt oricând capabili să înscrie mai mult de un gol într-o partidă. De altfel, Liga Campionilor este plină de jucători care pot să înscrie în orice moment, însă cotele pentru titlul de golgheter sunt strâns legate de lista de favoriți UEFA Champions League 2022 și de parcursul pe care echipele lor îl vor avea în cadrul mult competiției.

Golgheter Champions League 2022

Mingea UEFA Champions League

Întrebări frecvente despre favoriți UEFA Champions League 2022

  În această rubrică răspundem la cele mai des întâlnite întrebări privind lista de favoriți UEFA Champions League 2022. Având în vedere că întrecerea europeană este pe cale să înceapă, citește informații cheie despre posibilele câștigătoare ale stagiunii 2022/2023.

1️⃣ Cine este prima pe lista de favoriți UEFA Champions League?

La principalele case de pariuri sportive din România, Manchester City are cea mai mică cotă și este prima pe lista de favoriți UEFA Champions League. În aceasta vară, campioana Angliei a dat lovitura și a obținut semnătura lui Erling Haalang, unul dintre cei mai buni tineri jucători ai planetei.

2️⃣ Cine sunt top trei favoriți Champions League 2022?

Echipele care completează topul favoriți Champions League 2022 este completat de Paris Saint Germain, Liverpool și Bayern Munchen. În opinia celor mai cunoscute case de pariuri din România, cele trei formații sunt principalele contracanditate ale lui Manchester City la câștigarea mult râvnitului trofeu.

3️⃣ Ce UEFA Champions League cote are Real Madrid la câștigarea trofeului?

Real Madrid, campioana en-titre, este doar a cincea favorită, conform UEFA Champions League cote.Trupa lui Carlo Ancelotti are o cotă atractivă la câștigarea trofeului. Aceasta și-a păstrat în mare parte nucleul de jucători cu care a câștigat Liga Campionilor și La Liga în stagiunea 2021/2022.

4️⃣ Care echipe pot învinge favoriți Champions League 2022?

Printre UEFA Champions League preziceri găsim o listă de echipe care pot să pună oricând probleme principalelor candidate la câștigarea celui mai important trofeu din fotbalul european. Astfel, echipe precum Chelsea, câștigătoarea din 2021, Tottenham, Juventus, Atletico Madrid sau AC Milan par capabile să aibă un cuvânt de spus.

5️⃣ Care sunt jucătorii favoriți la titlul de golgheter?

Conform celor mai importante case de pariuri din România, principalii candidați la titlul de golgheter (jucătorul cu cele mai multe goluri marcate) provin de la echipe din lista de favoriți Champions League 2022. Printre aceștia se află nume grele ale fotbalului mondial sau european.

Articole Similare